מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאבים בכפות הרגלייםלבנה17/09/2010
מזה כחודש כואבות לי כפות הרגליים - מאזור הקשת אך מתרכזים באזור העקב עד כדי כאב בזמן הליכה ,
מה יכולות להיות הסיבות לכאבים אלה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בכפות הרגליים
דניאל א. וייס03/10/2010ייתכן שזאת דלקת ברצועה של כף הרגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה משהו מוזר תגידו לי מזה אים אתם י
קרן בת 1012/10/2010לי פיתאום החודש היתחיל לכאוב לי כף הרגל זה נורא כואב במיוחד כשאני דורחת על משהו חזק קשיח נורא כואה לי בבית כשאני הולכת בגרביים או נעלי בית לא כואב לי בבית הספר או בחוץ זה נורא כואב שאני כימעט לא יכולה לעמוד על הרגל השמאלית . אני רוצה להגיד שאני יכולה ללכת אבל פיתאום זה מתחיל כל כך לכאוב שאני כימעט מאחרת לכיתה בצילצול ולא מספיקה לאכול וחייבת לשקר לאמא ולסבתא שאכלתי ואני לא אכלתי עד הסוף רק כמה ביסים לפעמים אני כן מספיקה הכל כש אני לא יוצאת רחוק מהכיתה. אבל אני ךא יכולה לרוץ ללכת זה עוד פחות או יותר ככה ככה אבל אני מיתאפקת כי אני יודעת שאני צריכה להגיע לכיתה או הביתה . וגם מתי זה כבר יעבור לי מישהו יודע על זה ??? אז בבקשה תענו לי אני מיתחננת . בבקשה שתידעו אתם תעזרו לי ליהיות עים זה אפילו עים אתם יודעים משהו לעשות או כדומה זה גם יעזור.ועכשיו תודה לכם בכל זאת למי שקרא והבין.תודה תודה תודה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)