כאבים בכפות הרגליים

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאבים בכפות הרגליים
    לבנה
    17/09/2010

מזה כחודש כואבות לי כפות הרגליים - מאזור הקשת אך מתרכזים באזור העקב עד כדי כאב בזמן הליכה ,
    מה יכולות להיות הסיבות לכאבים אלה????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכפות הרגליים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכפות הרגליים

דניאל א. וייס
    03/10/2010

ייתכן שזאת דלקת ברצועה של כף הרגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה משהו מוזר תגידו לי מזה אים אתם י

קרן בת 10
    12/10/2010

לי פיתאום החודש היתחיל לכאוב לי כף הרגל זה נורא כואב במיוחד כשאני דורחת על משהו חזק קשיח נורא כואה לי בבית כשאני הולכת בגרביים או נעלי בית לא כואב לי בבית הספר או בחוץ זה נורא כואב שאני כימעט לא יכולה לעמוד על הרגל השמאלית . אני רוצה להגיד שאני יכולה ללכת אבל פיתאום זה מתחיל כל כך לכאוב שאני כימעט מאחרת לכיתה בצילצול ולא מספיקה לאכול וחייבת לשקר לאמא ולסבתא שאכלתי ואני לא אכלתי עד הסוף רק כמה ביסים לפעמים אני כן מספיקה הכל כש אני לא יוצאת רחוק מהכיתה. אבל אני ךא יכולה לרוץ ללכת זה עוד פחות או יותר ככה ככה אבל אני מיתאפקת כי אני יודעת שאני צריכה להגיע לכיתה או הביתה . וגם מתי זה כבר יעבור לי מישהו יודע על זה ??? אז בבקשה תענו לי אני מיתחננת . בבקשה שתידעו אתם תעזרו לי ליהיות עים זה אפילו עים אתם יודעים משהו לעשות או כדומה זה גם יעזור.ועכשיו תודה לכם בכל זאת למי שקרא והבין.תודה תודה תודה. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו