מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- קושי ב- HIGH IMPACTאורלי30/09/2010
מזה הרבה שנים, אם אני עושה שיעור אירובי, או משהו שמצריך קפיצות, או אפילו אחרי ריצה קלה...אני מוצאת שאח"כ במשך כמה ימים כואבות לי העצמות של הרגליים בזמן הליכה (בשעת הדריכה) כמובן.
אני לתומי חשבתי שמדובר בשברי הליכה. הבנתי שעלי לעסוק בספורט עם פחות זעזועים.
אבל משהו שעוסק בריצה אמר לי שנראה לו שזה משהו שיותר קשור לעקב אכילס? האם זה יכול להיות? או אולי זה בגלל שכפות הרגלים שלי קצת שטוחות.
יש לציין שכאשר אני עוסקת בספורט אני כמובן מקפידה לנעול נעל ספורט, ADIDAS
לא את הנעליים שאני מסתובבת איתם בד"כ.
אני אישית אשמח אם אוכל לעסוק בפעילות אירובית...כגון ריצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
HIGH IMPACT
דניאל א. וייס03/10/2010לפי התאור שלך נראה שיש המון נותני עצות אולם תעכלעס את עדיין סובלת
אני מציע שתפני לאיש מקצוע כגון פודיאטור או מומחה לרפואת ספורט שייעץ לך לאחר שבצע בדיקה ביומכנית ולפי זה להחליט מה הכי טוב ונכון עבורך
אומר באופן כללי שנראה לי תמוה להשבית אותך מפעילות אירובית - בטוחני שיוכלו למצוא מענה לבעייתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)