דלקת בבוהן עזרה

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• דלקת בבוהן עזרה
    טלי
    17/10/2010

שלום לרופאים,
    אני סובלת כבר כמעט חודש מנפיחות בצד שמאל של הבוהן ברגל. לבסוף התייאשתי והלחטתי ללכת לכירוג הוא ראה ולחץ בצורה לא עדינה ואמר לי ישר לניתוח להוריד חלק מהציפורן. אני התעקשתי כי אני מפחדת נורא והוא נתן לי משחה צינטרומצין שאותה אני שמה כבר שבוע ברציפות. מכיוון שאני מפחדת הצלחתי להוציא לעצמי בסבל איום ובלתי אפשרי את הציפורן, אני חושבת שציפורן חודרנית כבר לא קיימת, אך הצד של הבוהן נפוח וכואב לי בטירוף. אני לא יכולה לשים נעל סגורה מלבד כפכף אצבע, ואני מפחדת לעשות ניתוח. בעברי כשהייתי ילדה עשיתי ברגל ימין, והרופא נתן לי שתי זריקות כואבות בבוהן והרגשתי אותו מוציא לי את הציפורן והכאב הזה צרוב לי בראש. בבקשה אני מתה מפחד מבקשת עצה מה לעשות, ואיך אפשר להימנע מניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בבוהן עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בבוהן עזרה - תגובה

דניאל א. וייס
    17/10/2010

ראשית , לפי התאור כנראה שיש לך עדיין חלק מהציפורן בפנים
    אין צורך מלפחד מניתוח מקומי - אם איש המקצוע יודע את מלאכתו נאמנה כל התהליך לא צריך לכאוב ולכן כדאי לקבל חו"ד שניה ולפנות לגורם שאולי נוח לך להיות מטופלת אצלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בבוהן

טלי
    17/10/2010

האם ניתן לקבל המלצה לגבי רופא ספציפי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו