ציפורן חודרנית שחוזרת כל הזמן

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית שחוזרת כל הזמן
    אדם
    20/12/2010

שלום.
    אני סובל כבר המון זמן מבעית ציפורן חודרנית בבוהן ברגל ימין.
    הייתי אצל כירוג פעמיים וגזרו לי את שולי הציפורן והבעיה חזרה שוב ושוב. לאחר מכן הייתי שוב אצל כירוג. רק שהפעם הוא החליט להוציא לי את כל הציפורן מה שעכשיו גרם לבעיה רצינית יותר. עכשיו הציפורן נמוכה מאוד, די מעוותת (צמיחה לא טובה)וכואבת כמובן. הייתי שוב אצל כירוג, אבל הוא טען שלא מדובר בציפורן חודרנית ושאני צריך ללכת לרופה עור. מה שהיה ברור לי כלא נכון, בכל זאת הלכתי לרופה עור והוא אמר לי שאני לא צריך רופה עור ושזה נראה לו כמו ציפורן חודרנית, בדיוק כפי שחשבתי. עכשיו אני ממש לא יודע מה לעשות.אשמח אם יש לך איזה המלצה או שאתה מכיר רופא מסויים שמתמחה בבעיות ציפוניים וציפורן חודרנית בפרט ושיכול לעזור לי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית שחוזרת כל הזמן - תגובה

דניאל א. וייס
    29/12/2010

אין ספק שיש כאן ציפורן חודרנית משני צידי הציפורן וייתכן שגם מעט בקדמת הציפורן
    יש צורך לבצע כאן הסרה חלקית של הציפורן משני צידיו והמתת (עיקור) בסיס הציפורן בשני מוקדים אלו על מנת למנוע את ההישנות
    אין צורך כנראה, להסיר את כולו
    אתה מוזמן לפנות למרפאתנו לבצוע פרוצדורה זו במידה ותבחר לעשות זאת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו