כאבים ונפיחות בגב כף הרגל בהריון

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאבים ונפיחות בגב כף הרגל בהריון
    מיכל
    21/12/2010

שלום רב,
    אני בהריון בחודש התשיעי. בהריון הנוכחי (הרביעי במספר) העלתי כ-12 ק"ג. לפני מספר ימים החל אצלי כאב ברגל השמאלית, הממוקם מעל המסרק בגב כף הרגל. הרופא אליו פניתי העלה שתי השערות ושלח אותי לבדיקת אולטרסאונד. ההשערות שלו הן:
    1. כתוצאה מההריון יתכן אוסטופורוזיס זמני שביחד עם עומס המשקל הביאו לשבר מאמץ.
    2. דלקת מקומית
    להלן תוצאות הבדיקה מהיום. אשמח להבין מה משמעותן והאם הן מחזקות או שוללות את אחת ההשערות שהעלה הרופא:
    "באספקט הגבי של כף הרגל מודגמת בצקת תת עורית בןלטת. הבצקת מודגמת בכל כף הרגל מעל למסרקים בעיקר מסרקים 2-5.
    לא נצפתה פגיעה לרציפות הקורטקס מעל המסרקים.קיימת קולקציה נוזלית קטנה מעל צואר מסרק 3, ללא רגישות מוקדית באזור זה".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתגובה.נראה לי שפסחתם על שאלתי

מיכל
    26/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ונפיחות בגב כף הרגל בהריון - תגובה

דניאל א. וייס
    26/12/2010

שלום מיכל
    לא פסחנו חלילה....:-)
    ייתכנו מספר אופציות לכאב, על כן אני ממליץ להשיג מדרס פשוט שימנע דריכה על גבי האזור הבעייתי.וכמובן להלך עם נעל סגורה ולא כפכף,
    זה בחזקת טיפול SOS ואחרי הלידהף שהכל יעבור בשלום , כדאי שנראה מה קורה בכף הרגל ולטפל במשהו לטווח ארוך יותר
    שיהיה בקלות ובשעה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

מיכל
    26/12/2010

תודה רבה. לא הבנתיעדיין מה יש לי.... האם האולטרסאונדמחזק את השערת הדלקת או השבר? אשמח לפרשנות
    תודה וסליחה על ההטרדה החוזרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה - תגובה

דניאל א. וייס
    29/12/2010

כנראה דלקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו