יבלת- למי לפנות?

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• יבלת- למי לפנות?
    נועה
    07/02/2011

שלום-
    יש לי יבלת מכאנית בכרית כף הרגל מתחת לזרת (בשתי כפות הרגליים) כתוצאה מאופן הדריכה שלי- כיוון שיש לי קשת גבוהה מידי בכף הרגל, כך שהיבלת קיימת כבר שנים רבות.
    אני הולכת עם מדרסים ותמיד הסתדרתי עם היבלות למרות שפה ושם קצת הכאיבו לי, אבל מאז שהייתי בהריון-כנראה בגלל תוספת המשקל על הרגליים, המצב החמיר וכיום בעיקר ברגל שמאל אזור היבלת מכאיב לי מאוד, עד כדי כך שממש קשה לי ללכת יחפה או בנעלי בית וגם עם המדרסים כואב לי בדריכה.

השאלה היא האם אני צריכה לפנות לבדיקת רופא (ואם כן- איזה) או ללכת לפדיקור רפואי?
    יש לציין שמעולם לא עשיתי פדיקור משום סוג ושאמנם בילדותי הייתי במעקב אורתופד אבל מאז לא ממש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבלת- למי לפנות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלת- למי לפנות? - תגובה

דניאל א. וייס
    12/02/2011

לדבריך הבעיה חוזרת על עצמה ולכן יש לפתור את הבעיה משורשה על ידי אבחון ביומכני נכון. ואז כנראה שיש צורך לייצר לך מדרסים שימנעו את הדריכה באזורים הרלוונטים וכמובן לוודא שנעליך טובים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו