גירוד בלתי נסבל ברגליים

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• גירוד בלתי נסבל ברגליים
    עזר ט.
    14/02/2011

עזרו לי קופת חולים כללית מתעללת בי ואין מושיע.
    הנני בגיל 60, מזה כ 4 חודשים אני סובל מגירוד עז עד בלתי נסבל בתחתית כפות הרגל ובצידי כף הרגל. בתחילה קיבלתי את המשחות הבאות
    - 1. דרמובט משחה 2. דרמובט קרם. הם הקלו עלי במהלך 6 ימי הטיפול (לכל סוג) ולאחר מכן הכל חזר כבתחילה, לאחר מכן אונדציל משחה ופודרה בהם אני משתמש עד היום כאשר הם רק מרגיעים את המצב לפרק זמן מאוד מוגבל, כאשר אינני יכול לשאת את הגירוד יותר אני שוב משתמש במישחה (הסטרואידית) דרמובט לעוד 6 ימים וחוזר חלילה.
    הגירוד בכפות הרגליים גורם לי להתעורר בלילה כדי למרוח משחה ולהרגיע את כפות הרגליים.
    3. באין מושיע (ותור) קיבלתי מרופא כלשהוא (מקופ"ח כללית) את המשחה קרטוספור (עלתה לי כ 100 ש"ח) ואני עדיים באותו מצב. בצעתי בדירת במעבדת עור (לדגימת העור) אך התוצאות יהיו בעוד 4 שבועות
    ואני משתגע, מהי עצתכם. בתודה עזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד בלתי נסבל ברגליים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בלתי נסבל ברגליים - תגובה

דניאל א. וייס
    16/02/2011

שלום רב
    יש להגיע לאבחנה נכונה של הבעיה (פטרת? אגזמה? וכדו) ובהתאם לתת את התכשיר הנכון
    אין לי אלא להציע שתגיע למרפאת כף רגל כדי שתבדק ותאובחן
    בהצלחה
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו