אקזמה חמורה כבר יותר מדי זמן-הצילו!

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• אקזמה חמורה כבר יותר מדי זמן-הצילו!
    ..סובל..
    07/03/2011

מאז סוף שירותי בצבא לפני כמעט שנה,אני סובל ממה שאובחן לא פעם כאקזמה חמורה בשתי כפות הרגליים המתבטאת בשלפוחיות,אדמומיות,עור מת,זיהומים,גירודים,וריח רע בין האצבעות הקטנות של הרגליים ועל כף הרגל.כל יום מופיעה שלפוחית חדשה במקום אחר.
    תמיד הייתה התופעה בלתי נסבלת,אך לאחרונה הגירודים והכאבים כבר מייאשים אותי עד שיגעון.
    רופא אחד המליץ לי ללכת לטבול בים,השני רשם לי בטאקורטן ומופירוסין,ואני על דעת עצמי ניסיתי טיפולים בשמן עץ התה ופתרונות טבעיים אחרים,בנוסף להקפדה על היגיינה באיזור.
    בתוך כל זה,התקופה הארוכה ביותר שהתופעה נעלמה בה נמשכה אולי שבוע.
    נראה שהתופעה קטנה מעט כאשר אני נמנע מללכת בנעליים סגורות,אך זוהי מציאות לא ריאלית בשבילי מאחר ואני הולך ברגל לכמעט כל מקום,גם בחורף מן הסתם.

אשמח לכל פיסת מידע ועצה שעלולים להפסיק את הגיהנום הזה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקזמה חמורה כבר יותר מדי זמן-הצילו! - תגובה

דניאל א. וייס
    09/03/2011

ישנם מספר אפשרויות מפטרת שמסתבכת ולא נפתרת ו/או אכזמה או בעיות דרמטולוגיות אחרות
    אני מציע שתגש להבדק אצל פודיאטור לקבל חו:"ד שניה כיוון שצריך לראות את הבעיה על מנת לאבחן אותה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו