מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אקזמה חמורה כבר יותר מדי זמן-הצילו!..סובל..07/03/2011
מאז סוף שירותי בצבא לפני כמעט שנה,אני סובל ממה שאובחן לא פעם כאקזמה חמורה בשתי כפות הרגליים המתבטאת בשלפוחיות,אדמומיות,עור מת,זיהומים,גירודים,וריח רע בין האצבעות הקטנות של הרגליים ועל כף הרגל.כל יום מופיעה שלפוחית חדשה במקום אחר.
תמיד הייתה התופעה בלתי נסבלת,אך לאחרונה הגירודים והכאבים כבר מייאשים אותי עד שיגעון.
רופא אחד המליץ לי ללכת לטבול בים,השני רשם לי בטאקורטן ומופירוסין,ואני על דעת עצמי ניסיתי טיפולים בשמן עץ התה ופתרונות טבעיים אחרים,בנוסף להקפדה על היגיינה באיזור.
בתוך כל זה,התקופה הארוכה ביותר שהתופעה נעלמה בה נמשכה אולי שבוע.
נראה שהתופעה קטנה מעט כאשר אני נמנע מללכת בנעליים סגורות,אך זוהי מציאות לא ריאלית בשבילי מאחר ואני הולך ברגל לכמעט כל מקום,גם בחורף מן הסתם.
אשמח לכל פיסת מידע ועצה שעלולים להפסיק את הגיהנום הזה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אקזמה חמורה כבר יותר מדי זמן-הצילו! - תגובה
דניאל א. וייס09/03/2011ישנם מספר אפשרויות מפטרת שמסתבכת ולא נפתרת ו/או אכזמה או בעיות דרמטולוגיות אחרות
אני מציע שתגש להבדק אצל פודיאטור לקבל חו:"ד שניה כיוון שצריך לראות את הבעיה על מנת לאבחן אותה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)