מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עקיצה מחרק בכף הרגל-דחוף!מלורין12/03/2011
אני לא בטוחה שזהו המקום הנכון לשאול בו, אם לא אנא הפנו אותי למקום הנכון.
לפני חמישה ימים עקץ אותי מתוך שינה חרק ברגל.
אני לא יודעת איזה חרק זה, ניסיתי לחפש אותו בחדר אך לשווא.
החרק עקץ אותי ברגל שמאל, בבוהן. ביום הראשון נראה בבירור מקום העקיצה, העקיצה לוותה בכאבים אך לא הייתה נפיחות משמעותית. הלכתי בכ"ז לרופא-והוא אמר לשים קרח ויעבור. (בגלל מזג האוויר הקר-אין צורך בקרח, קר מספיק,רק חסר לי דלקת ריאות)
לפני יומיים הייתי שוב אצל הרופא, עקב התנפחות של הבוהן ושינוי קל בגוון שלה לגוון כחלחל(עדיין רואים בבירור את מקום העקיצה), הוא אמר שאין מה לעשות, ורשם לי משחה טבעית שאמורה להקל על הכאבים.
לא רק שהמשחה לא עוזרת, הבוהן התנפחה לי עוד, ונהייתה אף יותר כחולה.
אני מודאגת! מחר אפנה שוב לקופ"ח, האף לדרוש צילום? או טיפול אחר?
אנא עזרו לי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצה מחרק בכף הרגל-דחוף! - תגובה
ראובן קרמר13/03/2011את יכולה לנסות למרוח Calamine Lotion אשר מקל על הכאב.
יכול להיות שאת צריכה כדורי Antihistamine אשר מורידים דלקות מקומיות מעקיצות.
כדאי לבדוק אצל רופא עור, אבל רופא רגיל יכול לרשום לך את הכדורים.
(את בטוחה שלא נכנס איזה קוץ שגורם לדלקת מקומית?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל, תודה
מלורין13/03/2011ודבר שני, רשמו לי משחה שאמורה להקל על הכאבים וזה פשוט לא עוזר.
אני בטוחה שזה לא קוץ.. וגם אין שום דבר בתוך האצבע עצמה, הרופא בדק..
היום אבקש צילום.
ושוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)