יבלות באצבעות הרגליים

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• יבלות באצבעות הרגליים
    שני
    29/03/2011

לפני כמה חודשים התגלו לי על אצבעות הרגליים יבלות, הן לא מוגלתיות... להפך הן קשות מאוד... הלכתי לרופאת עור והיא אמרה לי שזה נובע מצורת אצבעות ואולי הנעליים שאני הולכת איתן אינן מתאימות לי. בשביל לטפל בבעיה היא שמה לי חנקן נוזלי ואמרה שזה עיניין של שלושה טיפולים. אחרי חודש וחצי ואחרי שלושה טיפולים אני לא רואה שינוי, להיפך המצב רק החמיר וזה יותר ניראה לעין, גדול ואדמומי.. איני יודעת מה לעשות.
    אשמח לחוות דעת נוספת, בתודה מראש
    שני

* הוספתי גם תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבלות באצבעות הרגליים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלות באצבעות הרגליים - תגובה

ראובן קרמר
    03/04/2011

הרופאה צודקת, היבלות נוצרות מנעלים שאינן מתאימות. לכן, כדי לפתור את הבעיה יש לנעול נעליים המותאמות לכפות הרגליים כמו נעלי ספורט.

חנקן נוזלי לא יעזור במקרה זה כי לא מדובר ביבלת ויראלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה כן יעזור?

שני
    03/04/2011

אז מה כן יעזור להעלים את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה כן יעזור? - תגובה

ראובן קרמר
    12/04/2011

פשוט, לנעול נעליים נוחות אשר מתאימות לכף הרגל.

את יכולה לפנות לפודיאור שיסיר את היבלות שכבר יש, ושיתן לך ריפוד שישחרר את הלחץ בתוך הנעל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו