ציפורן חודרנית ומלנומה

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית ומלנומה
    שני
    30/03/2011

שלום,
    אני בת 28, לפני כחצי שנה אובחנה אצלי מלנומה בכף רגל שמאל, עברתי ניתוח כולל לימפה והרחבה והכל תקין. ב
    כף רגל ימין אני סובלת מציפורן חודרנית שבאה והולכת כל כמה שנים.
    שמעתי על ניתוח לייזר שמומלץ, אך האם עקב המלנומה לא אוכל לעבור אותו? מהו הסיכון?
    אציין שאת טיפולי הלייזר להסרת שיער המליצו לי להפסיק וכן הפסקתי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורן חודרנית ומלנומה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית ומלנומה - תגובה

ראובן קרמר
    03/04/2011

אינני רואה למה הלייזר קשור למלנומה. בכל מקרה, את מוזמנת לפנות לפודיאטור שינתח עם חומר כימיקלי לשריפת השורש במקום הלייזר עם אותן התוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

שני
    07/04/2011

תודה על המענה על השאלה הקודמת.
    מהו ההבדל בין לייזר לכימי? האם לא עדיף לייזר?
    מבחינת כאבים- בזמן ואחרי הניתוח- מהן ההשפעות?
    אני מורה למחול וברצוני לדעת כמה זמן אהיה "מושבתת" מעבודה. בפעם האחרונה, בטיפול של הוצאת הציפורן (שכאב בטירוף) היה לי קשה במשך 3 ימים ואז הכאב פחת, עדיין טבלתי את הרגל ביוד ומיים במשך 10 ימיםפעמיים ביום....
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

ראובן קרמר
    12/04/2011

אין הבדל רב בין ניתוח בלייזר לניתוח כימי מבחינת התוצאות. אין שום עדיפות ללייזר.

לעומת הלייזר, שכואב לאחר הניתוח כי נשארים עם כויה, הטיפול בחומצה כימיקלית עושה כויה שאינה כואבת כיוון שהעצבים במקום מתים. בזמן הניתוח אין כאבים כיוון שזה נעשה בהרדמה מקומית.

מלבד מנוחה ביום הניתוח, לא תהיי מושבתת מעבודה, יכול להיות שהאזור יהיה מעט רגיש, אבל זה לא אמור לכאוב במיוחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו