מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ציפורן חודרנית לאחר עקירהמיקסאג'07/04/2011
שלום ד"ר
מזה כשנה אני סובל מציפורן חודרנית בשני הבוהנות בשתי הרגליים
לאחר טיפולים ממושכים עצמאית + פידוקוריסטית רפואית עברתי עקירה של שתי הציפורניים
לאחר כחודש וחצי מהעקירה שבה הציםורן החודרנית שוב באותן מקומות ושו עם דלקת
לאורך כל התקופה השתמשתי באין ספור משחות, נטלתי אנטיבוטיקה לסירוגין בהמלצת הרופאים וכלום לא עזר
השבוע רופא העור הפנא אותי שוב לכירוג, הכירוג ציין כי הוא כבר לא מתמחה בזה והפנה אותי לאורטופד..
האורטופד בדק וציין כי כל עוד הדלקת לא תיעלם לא יכול לעשות כלום, ציין כי לאחר הטיפול בדלקת יעשה לי ניתוח שיטפל בשורש הציפורן.
אניפשוט מיואש ולא יודע מה לעשות , הול בקושי עם כאבים נוראיים ובלתי נסבלים..
שמעתי שיש טיפול בלייזר, האורטופד לא המליץ וציין כי לדעתו מדובר ברמאות..
אשמח לקבל חוות דעת מקצועית, מה לעשות וכיצד אול לטפל בנושא?
לעבור ניתוח לייזר? כמה זה עולה? האם כלול בביטוח הבריאות ? או לחלופין לבצע ניתוח כמו שהמליץ האורטופד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית לאחר עקירה - תגובה
ראובן קרמר12/04/2011
אפשר לנתח ציפורן חודרנית עם לייזר או עם חומצה או שילוב של השניים. שניהם עובדים כאשר הם בידיים הנכונות, כלומר טיפול אצל פודיאטור מקצועי המתמחה בכך.
אתה מוזמן לפנות לפודיאטור באזור מגוריך על מנת לטפל בבעיה ולמנוע מצב שבו הציפורן החודרנית חוזרת. (תעיין בתשובות לשאלות אחרות כאן בפורום לקבלת פרטים על הניתוח).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן חודרנית
נוי אבו14/04/2011שלום לך , אני סבלתי מציפורן חודרנית במשך כשנה וחצי , בהתחלה הייתי הולכת לפדיקוריסטית שהייתה מוציאה לי את הציפורן מה שהסתבר מאוחר יותר כפעולה גרועה ביותר שלא מטפלת בכך. לאחר מכן עשיתי ניתוח בכירורגיה' בקופת חולים עם הרדמה מקומית , הוציאו לי את הציפורן כולה .. גם לא עזר , זה חזר. לאחר מכן עשיתי ניתוח בבית חולים הדסה עם הרדמה מלאה , הוציאו לי לגמרי את השורש בצדדים , ברגל אחת זה עבר וברגל השניה' לא עבר. לאחר מס' חודשים שמעתי ממישהי שגם סובלת מבעיה' זו שהיא הולכת לפדיקוריסטית שדוחפת צמר גפן קטן קטן מתחת לציפורן החודרנית ובכך הציפורן מתרוממת ולא חודרת לעור. זה הדבר היחיד שעזר לי וברוך ה' אין לי כיום ציפורן חודרנית , כל הניתוחים לא עזרו , רק היא !!! אם תרצי ליצור איתה קשר אשמח לעזור . יום טוב (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תרצה , סליחה
נוי אבו14/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)