מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאבים בקרסול לאחר קרע מלפני שנתייםאנדרי26/04/2011
שלום רב,
אני בן 19, לפני כשנתיים נפלתי במשחק כדורעף וקרעתי את הרצועות. בדיקת אולטרסאונד הראתה אז כי יש קרע תת שלם בATFL וקרע חלקי בCFL.
בדיקת ביקורת שעשיתי לפני שנה הראתה:
מפרק טיביוטרלארי - קדמי, הודגם נוזל יתר.
גידים קדמיים - ב.מ.פ
גידים לטראליים - ב.מ.פ
גידים מדיאליים - ב.מ.פ
רצועת atfl - הרצועה מעובה ובעלת הדיות בלתי אחידה כולל חור המשכיות של סיביה לאורך 0.3 ס"מ בהיבט הדיסטלי. הרצועה cfl - מעובה אך ללא סימני קרע.
רצועה דלטוייד - ב.מ.פ
גיד האיכילס - הדגמה תקינה.
הרופא המטפל שלי אמר כי הכאב אמור לעבור עם הזמן. כעת, כעבור שנתיים, עדיין לא חזרתי לשחק ואני מתקשה לרוץ בגלל הכאבים החוזרים. כשאני מנסה לרוץ למרות הכאב אני מרגיש שהקרסול לא יציבה (בנוסף לקרע רצועות בקרסול שמאל, יש לי פלטפוס גמיש עד לרמה של כף רגל שטוחה לחלוטין ושבר קרסול ימין מלפני שנה).
איזה בדיקה או טיפול עליי לבקש מהרופא המטפל שלי? זה הגיע למצב שהוא פשוט אומר שהכל בסדר למרות הכאבים והקושי בתפקוד.
אני עתיד להתגייס לצה"ל בעוד כחצי שנה, האם הפציעה (פציעות) עלולות להוריד לי פרופיל?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בקרסול לאחר קרע מלפני שנתיים - תגובה
דניאל א. וייס29/04/2011ראשית, צריך להתחיל טיפול פיזיטרפי, כדאי שתבדק על יד אורטופד בהקדם שיתחיל סדרת בדיקות וכמובן טיפול. לא כדאי להשאיר את המצב על קנו.
סביר להניח שזה יוריד פרופיל
אבל בטוחני שלאחר טיפול טוב תוכל לתפקד ואז נדאג לפרופיל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי פזיוטפריה במשך חצי שנה
אנדרי29/04/2011מפגש אחד בשבוע, עם פזיוטרפיסט שמתעסק הרבה עם ספורטאים. במכתב סיכום הוא כתב שלא חל שיפור משמעותי.
אתמול הייתי שוב אצל האורטופד והוא הפנה אותי לאולטרסאונד נוסף ומיפוי עצמות. יש עוד בדיקה שעליי לבקש ממנו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)