יבלת הרבה זמן שניסיתי לטפל בה לא טו

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• יבלת הרבה זמן שניסיתי לטפל בה לא טו
    מאיה
    13/06/2011

היי

לפני משהו כמו 20 שנה שהייתי ילדה עשיתי חור עם עיפרון בכף הרגל (חיכיתי לראות אם העור יחזור לעצמו.. שטות מוחלטת כמובן) , החור הזה נשאר ומסביבו התפתח עיגול של עור קשה.

אחרי כמה שנים.. ראיתי שצמח שם מעין עמוד קטן מעל החור והוציאתי אותו והחור חזר.. אבל לא נרפא אלא שוב צמח שם משהו יוצר קשה.

עכשיו, אחרי המון שנים, החלטתי שנמאס לי מהעור הקשה הזה וקניתי מדבקות של שול להמסה.

שמתי אותם כמה ימים ושייפתי עם פצירה.

הבעיה שהוציאתי עם הפצירה חלק גדול מהעור הקשה ועכשיו יש לי: עור קשה, חלקים לידו נראים כמו חורים רחבים (אלו שהצלחתי להוציא עם הפצירה, ובאמצע עדיין חור לבן) .

אוף. מה אני יכולה לעשות , תור לרופא עור זה לעוד חודשיים .. האם יש משהו בינתיים שאני יכולה לעשות? האם עשיתי יותר רע שקילפתי עם הפצירה ויצרתי חורים גדולים יותר. (אגב, זה משהו כמו 2 סמ קוטר, קטן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלת הרבה זמן שניסיתי לטפל בה לא טו - תגובה

ראובן קרמר
    15/06/2011

לא כדאי להשתמש בחומצה ללא מומחה, זה שורף את כל העור מסביב ומשאיר את היבלת במקום, אם זה נהיה עור קשה בפנים אז אפשר בקלות להוריד אצל פודיאטור, אבל זה יכול לחזור, אפשר לשים מדרסים לשחרר הלחץ מהמקום, כדאי ללכת לפודיאטור שיראה מה המצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו