מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- יבלת הרבה זמן שניסיתי לטפל בה לא טומאיה13/06/2011
היי
לפני משהו כמו 20 שנה שהייתי ילדה עשיתי חור עם עיפרון בכף הרגל (חיכיתי לראות אם העור יחזור לעצמו.. שטות מוחלטת כמובן) , החור הזה נשאר ומסביבו התפתח עיגול של עור קשה.
אחרי כמה שנים.. ראיתי שצמח שם מעין עמוד קטן מעל החור והוציאתי אותו והחור חזר.. אבל לא נרפא אלא שוב צמח שם משהו יוצר קשה.
עכשיו, אחרי המון שנים, החלטתי שנמאס לי מהעור הקשה הזה וקניתי מדבקות של שול להמסה.
שמתי אותם כמה ימים ושייפתי עם פצירה.
הבעיה שהוציאתי עם הפצירה חלק גדול מהעור הקשה ועכשיו יש לי: עור קשה, חלקים לידו נראים כמו חורים רחבים (אלו שהצלחתי להוציא עם הפצירה, ובאמצע עדיין חור לבן) .
אוף. מה אני יכולה לעשות , תור לרופא עור זה לעוד חודשיים .. האם יש משהו בינתיים שאני יכולה לעשות? האם עשיתי יותר רע שקילפתי עם הפצירה ויצרתי חורים גדולים יותר. (אגב, זה משהו כמו 2 סמ קוטר, קטן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת הרבה זמן שניסיתי לטפל בה לא טו - תגובה
ראובן קרמר15/06/2011לא כדאי להשתמש בחומצה ללא מומחה, זה שורף את כל העור מסביב ומשאיר את היבלת במקום, אם זה נהיה עור קשה בפנים אז אפשר בקלות להוריד אצל פודיאטור, אבל זה יכול לחזור, אפשר לשים מדרסים לשחרר הלחץ מהמקום, כדאי ללכת לפודיאטור שיראה מה המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)