דלקת בגידים בכפות הרגליים

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• דלקת בגידים בכפות הרגליים
    גל
    14/06/2011

שלום,
    עברתי תאונה שלאחריה התנפחה לי כף רגל ימין{מעל הבוהן} הפסקתי לרוץ למשך כחצי שנה, לאחר חצי שנה חזרתי לריצה של חמש ק"מ במשך שבועיים וחצי ושוב החלה להתנפח לי כף הרגל.
    בעקבות מיפוי עצמות התברר שיש לי דלקות בגידים של שתי כפות הרגליים.
    האורטופד המליץ מנוחה עד סוף הקיץ {הייתי אצלו במאי} שאלתי היא מה עוד אפשר לעשות ואם אני יכולה להסתפק בפחות מנוחה או לעסוק בספורט אחר מלבד ריצה?
    ממש קשה לי בלי הספורט תקופה כל כך ארוכה... {הייתי רצה כל יום חמש ק"מ}
    דקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגידים בכפות הרגליים - תגובה

ראובן קרמר
    15/06/2011

כדאי להקשיב לרופא ולא לאמץ את השרירים ברגליים, אפשר לעשות כושר בפלג גוף העליון, ואפשר לשאול את הרופא שאמר לך אם אפשר לעשות שחייה, כי זה קצת פחות מאמץ על הרגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בגידים בכף הרגל

דקלה
    15/06/2011

בהמשך לשאלה בנוגע לדלקת בגידים בכף הרגל,
    כמה זמן יעבור עד שאוכל להתחיל לרוץ שוב?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בגידים בכף הרגל - תגובה

ראובן קרמר
    16/06/2011

אני לא יכול להגיד לך מתי להמשיך לרוץ מבלי לראות את הרגל, הכי טוב זה לעשות מה שהאורטופד אמר לך אחרי הטיפול שלו, כשאת מתחילה שוב לרוץ כדאי לעשות בהדרגה ולא 5 ק"מ ולעשות מתיחות בעדינות לפני ואחרי הריצה.
    רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו