מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאבים חזקים בעקב שמאלרונית24/06/2011
אני בת 57, סכרתית מאוזנת. בעלת עודף משקל (כ-10 קג מעל המשקל המועדף)..
מזה חודשיים אני סובלת מכאבים חזקים בעקב שמאל. הכאבים הם במרכז העקב וגם בצד שמאל שלו. התחושה של הכאב משתנה מכאב דוקרני נקודתי לכאב בכל העקב. מופיע בבוקר בדריכה ראשונה, בסוף היום, במיוחד לאחר עמידה/ הליכה וכו' וגם במהלכו.
נמסר לי כי ניתן להזריק קורטיזון (הבנתי שזוהי זריקה כואבת ביותר למקום עצמו ואני רוצה להימנע ממנה.) או לעשות טיפולים אחרים, מדרסים ועוד.
האם תוכל לומר לי אם מדובר בדורבן, ומהו הטיפול היעיל ביותר לבעיה שאינו זריקת קורטיזון ? אני מקווה שיש טיפול כזה כי אני סובלת מאד! אני מוכנה לנסות הכול- דיקור סינ י, יוגה פיזיותרפיה וכל מה שצריך..
תודה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים חזקים בעקב שמאל - תגובה
דניאל א. וייס27/06/2011שלום רב
יתכן שאכן זהו דורבן או "רק" דלקת ברצועה הפלנטרית של כף רגלך.
יש מקום לשקול נעליים ומדרסים לפני או במקביל לזריקת סטרואידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבענין המדרסים
רונית28/06/2011תודה לתשובתך. רציתי לדעת האם יש צורך לפנות לרופא אורתופד או אחר לפני שהולכים לחנות לעשות מדרסים? או שבעלי חנויות מתמחות יודעים לבד מה צריך? כמו כן, כתבת "רק" לגבי הגידים ושאלתי היא האם המרכאות מעידות על כוונת ההיפך- שעדיף כבר שזה יהיה דורבן?
שוב תודה,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה למדרסים
יהודה29/06/2011היי,
יש מספר רב של מקומות לעשות וטווח המחירים גדול.
יכול להמליץ לך על מקום מעולה.
0544729922* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)