כאבים חזקים בעקב שמאל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים בעקב שמאל
    רונית
    24/06/2011

אני בת 57, סכרתית מאוזנת. בעלת עודף משקל (כ-10 קג מעל המשקל המועדף)..
    מזה חודשיים אני סובלת מכאבים חזקים בעקב שמאל. הכאבים הם במרכז העקב וגם בצד שמאל שלו. התחושה של הכאב משתנה מכאב דוקרני נקודתי לכאב בכל העקב. מופיע בבוקר בדריכה ראשונה, בסוף היום, במיוחד לאחר עמידה/ הליכה וכו' וגם במהלכו.
    נמסר לי כי ניתן להזריק קורטיזון (הבנתי שזוהי זריקה כואבת ביותר למקום עצמו ואני רוצה להימנע ממנה.) או לעשות טיפולים אחרים, מדרסים ועוד.
    האם תוכל לומר לי אם מדובר בדורבן, ומהו הטיפול היעיל ביותר לבעיה שאינו זריקת קורטיזון ? אני מקווה שיש טיפול כזה כי אני סובלת מאד! אני מוכנה לנסות הכול- דיקור סינ י, יוגה פיזיותרפיה וכל מה שצריך..
    תודה ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים בעקב שמאל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים בעקב שמאל - תגובה

דניאל א. וייס
    27/06/2011

שלום רב
    יתכן שאכן זהו דורבן או "רק" דלקת ברצועה הפלנטרית של כף רגלך.
    יש מקום לשקול נעליים ומדרסים לפני או במקביל לזריקת סטרואידים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בענין המדרסים

רונית
    28/06/2011

תודה לתשובתך. רציתי לדעת האם יש צורך לפנות לרופא אורתופד או אחר לפני שהולכים לחנות לעשות מדרסים? או שבעלי חנויות מתמחות יודעים לבד מה צריך? כמו כן, כתבת "רק" לגבי הגידים ושאלתי היא האם המרכאות מעידות על כוונת ההיפך- שעדיף כבר שזה יהיה דורבן?
    שוב תודה,
    רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה למדרסים

יהודה
    29/06/2011

היי,
    יש מספר רב של מקומות לעשות וטווח המחירים גדול.
    יכול להמליץ לך על מקום מעולה.
    0544729922

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו