מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בלייזר ע"י קוסמטיקאיתטלי27/09/2010
אשמח לדעת מה אומר החוק לגבי הסרת שיער בלייזר ע"י קוסמטיקאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט03/10/2010בארץ אין הגבלה ברורה לגבי טיפול להסרת שיער מקובל שטיפוליים בקרן אור מבוצעים עיי קוסמטיקאיות ובלייזר עיי רופא ואולם אין חקיקה מסודרת בנושא וחשובה יותר מכל מיומנות המטפל או המטפלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לפני טיפוליקיר26/09/2010
אני מתלבט האם לבצע הסרת שיער בלייזר מאזור החזה והבטן, כי אני לא בטוח לגבי התוצאה הסופית.
האם לשם כך, אפשר באופן אישי לגלח עם מכונת גילוח רגילה את אזור החזה והבטן רק כדי לראות כיצד אמורה להראות התוצאה הסופית. האם יש סיכון כלשהוא בגילוח כזה? מה ההשלכות של גילוח בעזרת מכונה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך וזה קפץ להודעה לפנייך :)
רוז27/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יקיר
ריקי מ-care14/10/2010המטרה של הטיפול בחזה ובטן היא לדלל באופן משמעותי את השיער. משמעות הדילול היא כי בתום התהליך יישאר שיער בכמות פחותה ואחידה, כשהשיער פלומתי יותר.
גילוח לא יתן לך את התוצאה של הסרת שיער בלייזר
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר השפם והסנטרגקי26/09/2010
שלום לכם!
יש לי שתי שאלות- האחת- לביתי בת ה17 שפם כהה -רציתי לדעת מהם השיטות היעילות והפחות מסוכנות מכל הבחינות!!!
גם לי יש שפם וקצת מתחיל מתחת לשפתים - אני בת 45 - בגרך כלל אני מורידה בפינצטה או במשהו דומה . אני לא כלכך כהה
מהם הסיכונים????
בתודה וברכה
ג'קי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים
ד''ר מיכאל שוחט03/10/2010במידה ומדובר בשיער כהה ועבה ניתן לטפל בקרן אור או לייזר ואולם יש להזהר מכויה באזור סנטר מומלץ אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל הורדת שיערדנה26/09/2010
שלום אני עוד מעט בת 14 ואני רוצה להתחיל הורדת שיער בלייזר או אינפרה, יש לי מספר שאלות בנושא, מאיזה גיל ניתן להתחיל ? ומה עדיף לייזר אינפרה אדום או SHR ? יש לי עור יחסית כהה ועור רגיש מאוד .
חוץ מזה ברצוני לשאול דבר נוסף - הייתי מורידה פעם בבית השחי עם שעווה וזה גרם לי להתכהות העור [הוא ממש ניהיה כהה הנוטה לשחור] ולפצעים כאלה מין בלוטות בעור , הפסקתי את השימוש בשעווה ועברתי למכשיר מסוים המוריד מהשורש גם [נקרא DOLPNIN] ומפעם לפעם השחור שהיה לי שם עבר אבל המכשיר גם לי לפצעים כמו פצעונים כאלה, עכשיו עברתי לסכין אך אני יודעת שזה לא הפתרון האידאלי מכוון שהצמיחה מאוד מהירה והשערות ניהיות קוצניות האם תוכל להמליץ לי במה להשתמש ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל הורדת שיער - תגובה
10/10/2010לדנה,
מומלץ להתחיל כ-3-4 שנים מיום קבלת המחזור. נראה לי שאת צעירה מדי...?
התייעצת עם אמא?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?גבר בגייל 25 רוצה לעשות הסרת שיעריקיר26/09/2010אבל לא בטוח איך התוצאה תראה בסופו של דבר -
האם מומלץ לעשות גילוח רגיל עם מכונה של שערות הבטן (לדוגמא)
ולראות איך זה יוצא, ולאחר מכן להחליט האם כדאי לעבור טיפול הסרת שיער בלייזר או לא?
מה גורם גילוח שער באזור הבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגילוח לאמגביר את הצמיחה נקודה
מיקי סטייל15/10/2010הגיע הזמן לשבור את המיתוס הזה שגילוח מזרז צמירחה,הוא לא.
תגלח, תראה איך אתה סגור על זה, ואם המראה מתאים לך אז צא לדרך, בכל שלב אתה יכול להפסיק טיפןלים ואז הרווחת דילול של השיער, לי הטיפול בIPL היה הכי אפקטיבי
אם אתה רוצה פרטים אשמח ליעץ לך בטלפון 0523288910 מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי לי מדוייק
אפי25/11/2010מיקי מה ששכחת להגיד הוא שאחרי כמה טיפולים השיער הוא לא מדולל והצמיחה היא לא בצורה אחידה מה שיוצר איזורים עם שיער ואיזורים בלי.. כך שאם הוא מתחרט זה יהיה יותר מכוער מבעבר.
זה מניסיון שלי..
או שעושים כמו שצריך ומגיעים לאחידות של שיערות וחלקים או שלא מתחילים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח
רונית25/11/2010נכון אמרת שגילוח לא מצמיח יותר שיער אלא חותך את השערה באלכסון ולכן שטח הפנים של השערה גדול יותר אולם זה רק נראה ויזואלית, תתן לשיערה להמשיך לצמוח ותראה שהיא לא השתנתה כלל. לגבי דילול אין דבר כזה לא ניתן לדעת במה פוגעים ולכן הדילול יכול להיות לא אחיד!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחט חשמלית (אפילציה) בפניםקובי26/09/2010יש לי כמה שיערות בפנים, לא בזקן, אלא בעצמות לחיים.. עכשיו.. אני לא רוצה שיהיו לי כוויות בפנים או משהו.. אז אם אני עושה באפילציה בתקופה הזאת.. כשעדיין זה קייץ.. יכול להיות שיהיו לי כוויות? עדיף לחכות לחורף אולי? ובכלל, המכשיר הזה עם המחט החשמלית עושה כוויות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראחרי אפילציה יש להמנע משמש
מיקי סטייל15/10/2010כיון שאפילציה עושה כוויה מקרוסקופית, חשיפה לשמש יכולה לגרום לנקודות פיגמנטציה, אפשר בקיץ אבל תשתמש בתכשיר הגנה טוב ותימנע כמה שיותר מחשיפה לשמש ישירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש מטפל טוב אין כוויות
מיקי סטייל16/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה - שעירות יתר ממש, בכל הגוףקובי25/09/2010אני בן 18, ואני שם לב שבגב יש לי צמיחה של שיערות, אבל הם לא ארוכות. השערות הם שחורות, והם מכסות את כל הגב..חזה, בטן גב תחתון, ישבן ..
אני ממש רוצה להיפטר מהם, האם כדאי להתחיל טיפול בלייזר או משהו?
או שכדאי ללכת לרופא עור כדי שיראה אולי זה שעירות יתר ויש טיפול אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיה - שעירות יתר ממש, בכל הגוף - תגובה
10/10/2010שלום קובי,
כדאי שתיגש לאיבחון כי יתכן ואתה מדבר על פלומה,ולא צריך לעשות איתה דבר.
באופן כללי, אתה צעיר והשיעור עדיין לא התייצב.
כמו כן, תלוי מה התורשה שלך בנושא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון מומלץ לאפילציהאורח25/09/2010שלום רב,
אני עברתי טיפולי הסרת שיער בלייזר. למרות שהטיפול היה יעיל בדילול השיערות, נותרו שיערות המפריעות לי. חשבתי להשתמש באפילציה על מנת להסיר את השיערות הנותרות.
האם ניתן לקבל המלצה למכון אפילציה מומלץ, אשר משתמש במחט אישית לכל מטופל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדרורית רון אבן גבירול תל אביב
מיקי סטייל15/10/2010מדהימים עם ניסיון של עשרות שנים,כן שמעת נכון, עשרות שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר- עור רגישסימון25/09/2010שלום רב,
אני שוקלת לעבור הסרת שיער בלייזר, אך העור שלי בבית השחי ובייחוד במפשעות מאוד רגיש ואני חוששת מכוויות ודלקות...
האם יש הצדקה לחשש שלי?
האם הסרת שיער *מלאה* במפשעות עלולה לגרום לגירויים בעור העדין ולדלקות?
תודה, ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום ליאת
ריקי מ-care06/10/2010כל מכשירי הסרת השיער הקיימים, בין אם מדובר בלייזר או באינפרה פועלים על עקרון זהה של פליטת אנרגיה של חום. לכן הסיכון לכוויה קיים. א ב ל:
במכשור החדיש יותר קיימים מנגוני הגנה המפחיתים עד מאוד את הסיכון בכוויה על ידי מערכות לצינון העור וכו'.
כיום הסיכון לקבל כוויה הוא מזערי. בכל מקרה אם חלילה יש כוויה- מדובר במשהו שטחי שחולף ללא השארת סימנים או צלקות.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לכולםםגל24/09/2010שמעתי על כל מיני מכשירים להסרת שיער בליזר בבית..
מישהו שמע על זה? ניסה את זה? מכיר מישהו שניסה את זה?
זה נשמע ממש אחלה אבל לא שמעתי על אף אחד שמשתמש בזה ואני מניחה שאם זה היה שווה משהו כבר הרבה היו משתמשים בזה..
אני אשמח מאוד לשמוע מה אתם יודעים על זה
תודה מראש=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרענית בעצמך
מיקי סטייל15/10/2010אם זה היה עובד, אז אנשים היו קונים את המכשירים האלה במאות אלפים ולא הולכים למכונים.
עזבי אותך משטויות, מכון רציני יעשה את העבודה ולא מכשיר צעצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי הסרת שיערלי23/09/2010שלום
אני בת 22 ויש לי בעיה שלי שיעור יתר,מהיסתכלות על משפחתי לא מדובר בבעיה תורשתית
רציתי לשאול מדוע שואלים לגבי שיעור יתר האם זו בעיה הורמונלית או תורשתית?
האם זה משנה,או שבכל מקרה צריך טיפול בלייזר?
האם יש דרך להוריד שיער לצמיתות ללא צורך בגילוח/הסרת בשעווה לפני הטיפול
כי בחלק מגוף יש לי שיער פלומתי ואיני רוצה שיצמחו יותר שערות
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיעור יתר
ד''ר מיכאל שוחט24/09/2010במידה וקימת בעיה הורמונלית זה מחייב טיפול מתאים ניתן לגזור את השיער לפני טיפול ובכלל לא מומלץ לעבור טיפול באזורים של שיער פלומטי ועדין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערעמית23/09/2010היי,
אני מתכנן לעשות הסרת שיער באיזור בטן / חזה, גב וכתפיים והייתי במספר מכונים (care, אמריקן לייזר, פרופורציה ונטורפיל).
בגדול המכונים משתמשים בלייטשר או ב DPC. מישהו מכם הרופאים יכול לסקור איזו טכנולוגיה טובה יותר? יש לי עור בהיר והרבה שיערות במקומות המדוברים.
אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שייער
ד''ר מיכאל שוחט24/09/2010במידה והשיער כהה ועבה התוצאות באזור החזה והבטן בדכ טובות יותר מאשר גב וכתפיים יעילות הטיפול תלוייה יותר במיומנות המטפלים ועוצמת האנרגיה של הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באמריקן לייזרמורדי23/09/2010אני בן 18, ומטופל שם כבר 3 שנים באזורים: ישבן, גב תחתון, רגליים עליונות
ואני לא רואה תוצאות משמעותיות. הבנתי שיש להם מכשיר מתקדם דור 3, משהו כזה.
השאלה שלי היא אם כדאי לעבור ולנסות מכשיר אחר בחברה אחרת? למשל פרופורציה, שמעתי ביקורות טובות עליהם.. או שמפאת גילי הצעיר אני לא אמור לראות תוצאות משמעותיות, כי אני עוד בגיל ההתבגרות..
אשמח לתשובה, כי אני לא רוצה להרגיש כאילו אני מבזבז את הזמן שלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשכחתי לציין
מורדי23/09/2010צבע העור שלי ממש בהיר, והשערות שחורות..
יש דילול, כלומר יש תוצאות, אבל הייתי מצפה שלאחר 3 שנים התוצאות יהיו יותר משמעותיות ממה שהם כרגע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט24/09/2010אם התחלת את הטיפול בגיל 15 אכן התוצאות תהיינה פחות טובות מאשר התחלת טיפול בגיל 18 ואולם עדיין במידה ואין שינוי משמעותי מומלץ לנסות טיפול במכשיר אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרה אדום האם יש סכנה??זיוה23/09/2010אני בת 20 בריאה נוטלת פרוזאק וגלולות למניעת הריון רציתי לשאול האם הורדת שיער באינפרה אדום אצל קוסמטיקאית כרוך בסכנה לממאירויות או סכנות אחרות באזורים של רגליים ,מפשעות ,אזור שיער הערווה למעלה קו הביקיני ובמפשעות ,מסביב לפי הטבעת ,בית שחי .תודה ענקית על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראינפרה אדום
ד''ר מיכאל שוחט24/09/2010הסיכון העיקרי הוא כויה בעור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ממש דחופהמתן23/09/2010אני בן ואני רוצה לעשות לייזר בפנים. אני ישמח אם מישהו יתן לי מספר טלפון של מישהו טוב שעושה לייזר כי אני רוצה ללכת למישהו פרטי לא בחברה. תודה =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר פנים
ד''ר מיכאל שוחט24/09/2010תוכל להתקשר למרפאתי בתא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)