מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער ערווהשאול28/08/2010
יש לי בעיה באבר המין אני תמיד מדגרד אני רוצה להסיר את שיער הערווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאול
30/08/2010שלום שאול,
לא מסירים שיער מאיבר המין. ניתן להפחית מאזור המפשעות ,מה שיוצא מחוץ לבגד הים.
לגבי הגרד,תתיעץ עם רופא עור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר מהפניםעמית27/08/2010שלום.
יש לי עור בהיר נורא, ושיערות שחורות על הפנים (בכל הגוף. אני ברונטית טבעית). בעיקר באיזור הסנטר (גם עקב מריטה בפינצטה במשך שנים. סוג של אובססיה).
השיער שלי ממלא את כל פאות הלחיים , הסנטר, השפם. ממש כמו גבר.
הייתי במעקב עקב חשד לפוליציסטיות אך אחרי 2 בדיקות דם אנדוקרניות שיצאו תקינות לחלוטין (טסטסטרון היה מעט גבוה, אבל עדיין בטווח של הנורמה), נשלל הסבר הורמונלי לתופעה.
קוסמטיקאית שלי המליצה לי ללכת לטיפול בלייזר, כי העור בהיר והשיער שחור.
היא אומרת שזה ממש יעזור לי.
אבל שמעתי כמה גרסאות על כך שטיפול בלייזר בפנים לא הכי יעיל.
מה לעשות?
עמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר בפנים לא עובד ורק גורם נזק
אורנית30/08/2010עמית
כאשר מורידים שיער בפינצטה באיזור הסנטר והפיאות זה גורם להתפשטות גדילת השיער במקומות האלו אלו איזורים הורמונליים , לייזר רק יחמיר את המצב , מה שפותר את הבעייה זה טיפול אפילציה במחט חשמלית , כואב אבל אחרי כמה טיפולים השיער מפסיק לצמוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמית
30/08/2010שלום עמית,
לא ניתן לייעץ פרטנית בפורום,אך כדאי לך לשקול בכ"ז,שימוש בגלולות מהסוג שיירסן עוד את רמות ההורמונים הגבריים אפילו אם הם בתוך הנורמה ,אך קרוב לגבול העליון,זה ייאט את הוצאת השיער החדש.
כ"כ, נהוג לומר שלייזר מיועד למי שיש שיער מרובה/ מפושט על הפנים, ואפילציה לשיערות פזורות,ועל פי תאורך, כבר כעת יש כמות נכבדה.
ועל אף כל זאת,איני יכולה להמליץ לך דבר,פרט לזה שכדאי לך להתייעץ עם רופא/ה שמנוסה בהפחתת שיער בלייזר/אור הבזקי,שייבחן את המצב וייעצץ על סמך זאת מה הכי כדאי לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עמית
ריקי מ-care15/09/2010הטיפול בלייזר בפנים יכול להצליח רק אם למטופלת יש סבלנות. על פניו את אכן מתאימה לטיפול, אבל זה תמיד כרוך כאמור במס' רב של טיפולים.
את יכולה בהתחלה לרכוש מס' קטן של טיפולים ולראות בעצמך את ההשפעה. אם יהיה טוב - תמשיכי. נזק לא ייגרם
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויות מלייזרדנה27/08/2010שלום,
ביצעתי טיפול ראשון בהסרת שיער מהמפשעה באמריקן לייזר. הטיפול נעשה גם בקו ישבן וגם על החלק האחורי של השפתיים החיצוניות. התקלחתי כשעתיים לאחר הטיפול ללא סבון ומרחתי אלוורה בהתאם להוראות שקיבלתי (לאחר בקשת הוראות. לא ניתנו לי הוראות ביוזמתם). הטיפול נערך בשעות הערב המאוחרות ועוד באותו הערב הרגשתי אי נוחות באזור, שהתפתחה למחרת לצריבה וכאב בלתי נסבלים ואודם חזק באזור. האזור הנפגע היה באופן קל אזור השפתיים החיצוניות שטופל, ובאופן חריף אזור שהפתיים הפנימיות שכביכול לא התבצע עליהם הטיפול ישירות. פניתי קודם כל לגניקולוג שלי שקבע חד משמעית שזוהי כוויה וכתוצאה מטיפול הלייזר. הוא שלל זיהום חיידקי או פטרייתי והמליץ לי לפנות למכון עצמו לקבלת טיפול כיוון שהם מנוסים בנושא. פניתי מיד למכון באופן נואש לקבלת מזור מיידי ואפקטיבי, אבל לצערי הם היו עסוקים בכסת"חים וטענו שהפגיעה אינה תוצאה מהטיפול שלהם כיוון שהלייזר לא התבצע על האזור הפנימי ולטענתם זו לא היתה כלל כוויה, בין היתר כי לדעתם כוויה צריכה היתה לצרוב חזק מיידית לאחר הטיפול. הרופאה ציינה בהמשך שהיא הצמידה את המכשיר כמו שצריך והפעילה עוצמה נמוכה והעלתה השערה שאולי הגילוח באזור גרם לגירוי. רק בסוף הויכוח היא אמרה שאני יכולה לנסות למרוח קצת סודה לשתיה.
היום, לאחר שבוע של סבל וטיפול לפי תחושה אישית שלי של מקלחות קרות תכופות ומריחת אלוורה ישנה כבר הקלה משמעותית אבל לא מוחלטת.
קודם אכל זהרתי מפני מכון זה שהסתבר כמומלץ ע"י מיטב חברותי, אבל זאת כל עוד אין בעיות והכל מתנהל חלק ותקין. כפי שאתם מתרשמים, כשיש בעיות אין למי לפנות והמכון מתנער מאחריות.
ועכשיו לשאלותי:
1. האם האזור של השפתיים הפנימיות יכול להפגע עקב טיפול בשפתיים החיצונות? למשל, על פי רמיזות הרופאה, כאשר המכשיר לא מוצמד כמו שצריך או שהוא בעוצמה חזקה?
2. האם האבחנה של רופאת המכון כי זו אינה כוויה נכונה ואכן יתכן שגירוי צורב וחריף במשך שבוע הוא תוצאה של רגישות לגילוח?
3. האם סודה לשתיה הוא טיפול מוכר ויעיל, ללא סיכונים נוספים. והאם ישנם טפולים אחרים לאזור זה במקרים כאלו?
תודה מראש על התייחסות רופאי הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראשמח אם הצוות יגיב
דנה30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכויה
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2010בדכ כויה מלווה באודם מקומי צריבה ואף קילוף של העור או הרירית קשה לתת חוות דעת ללא בדיקה של האזור במיקרה של כוייה הטיפול הוא במריחה מקומית של קרם כמו ביאפין ואף משחות סטרואידליות מקומיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות חשובות..דנה27/08/20101.כל השיער נושר?
זאת אומרת זה מראה חלק לגמרי?אם כל השיער לא נושר זאת אומרת שהטיפול לא היה יעיל??
2.אני עושה הסרת שיער במכשיר ipl בישבנים ולפני כל טיפול אני מגלחת..תמיד אחרי שאני מגלחת נוצרים לי פצעים אדומים לשבוע שבועיים..האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום דנה
ריקי מ-care06/09/2010לאחר כל טיפול השיער אמור לנשור. אם יש קצת שיער שלא נשר- זה לא נורא. אם הרוב לא נושר- זה סימן שהטיפול לא יעיל. לוקח לשיער שבוע עד שבועיים לנשור
אני ממליצה להיוועץ ברופא עור לגבי הפצעונים בישבן. בכל מקרה, חשוב מאוד לגלח 24 שעות לפני הטיפול, זה מונע גירוי. ייתכן שאת סובלת מהזעה ואולי כדאי לך להשתמש בתחתוני כותנה.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בעור הפניםליה26/08/2010האם זה נכון שהסרת שיער בהבזקי אור(IPL) באיזור הפנים יכולה להגביר את השיעור ולכן עדיפה האפילציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליה
30/08/2010שלום ליה,
ההחלטה על אפילציה צריכה להיות על פי איבחון מתאים ולא על דרך השלילה,זה לא חובה,שטיפול ב-IPL יגרום להחמרה. היו מקרים שזה קרה והיו גם רבים שלא... כל מקרה לגופו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה והסרת שיעראורלי26/08/2010מבקשת לדעת האם יש בעיה להסיר שיער לצמיתות בתקופת הנקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאורלי
30/08/2010שלום אורלי,
אין להשתמש במשחת אילחוש מקומי.
אין לטפל באזור החזה ואולי ב"ש - יש נשים רגישות יותר גם בב"ש, במהלך ההנקה.
באזורים אחרים אין מניעה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא לדר' הנכבדת
חזי14/09/2010האם רמות הורמון הפרולקטין המוגברות בזמן ההנקה לא הופכות את הטפולים בתקופה שו לבלתי יעילים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורלי
ריקי מ-care06/09/2010אין בעיה להסיר שיער בתקופת ההנקה. אין כל קשר בין הדברים
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר בפניםאנונימית26/08/2010מתלבטת אם לעשות לייזר להסרת שיער בפנים (פיאות). הוצע לי לעשות טיפול ראשון ואח"כ רק להחליט אם להמשיך או לא. האם מטיפול אחד שכזה עלול להגרם נזק של צמיחת יתר או החמרה בצמיחה וכדו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראשמח לתשובה מהמנהלים
אנונימית27/08/2010מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
30/08/2010שלום לך,
אין תאור הצמיחה בפיאות וקשה להתייחס,לא כל צמיחה ולא כל סוג שיער מצדיק טיפול בלייזר באזור
לכן כדאי שתפרטי. אם השיער הוא לא משמעותי,אפילו טיפול אחד יכול להיות מיותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיאור בצמיחה בםיאות
אנונימית04/09/2010צבע השיער חום כהה (פנים די בהירות), גדלות שיערות בכל איזור הפאות, לא דקות. בנוסף יש גם קצת שיערות דקות באיזור הלחיים. מה הד"ר אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
06/09/2010שלום לך,האם המחזור שלך סדיר? בת כמה את? נטלת גלולות?אילו? אם לא והמחזור לא סדיר ,עשי בדיקות דם לשם ברור מצבך ההורמונלי.לאחר קבלת התוצאות, במידה ויש חריגה כדאי לאזנה עם תרופה ובמקביל להפחית שיער בלייזר/אור הבזקי או אפילציה,תלוי בבדיקה קלינית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהדנה25/08/2010לאחר טיפול ipl ולייזר נושרות השיערות
אחרי כמה זמו הן נושרות ואם כן, איך?
האם נושרות כ=ל השיעורות שהיו בטיפול או רק כמה וזה משאיר מראה של קרחות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט25/08/2010השיער נושר תוך שבועיים שלושה ללא מראה של קרחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו..
דנה26/08/2010כל השיער נושר?
זאת אומרת זה מראה חלק לגמרי?אם כל השיער לא נושר זאת אומרת שהטיפול לא היה יעיל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה אחת אחרונה..
דנה26/08/2010אני עושה הסרת שיער במכשיר ipl בישבנים ולפני כל טיפול אני מגלחת..תמיד אחרי שאני מגלחת נוצרים לי פצעים אדומים לשבוע שבועיים..האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן צמיחת שיעראסף24/08/2010שלום..
אני בחור בן 22.
ברצוני לדעת כמה זמן בממוצע לוקח לשערה בזקן לגדול אחרי הוצאתה מהשורש?
[ע"י פינצטה]
אני עובר טיפול לליזר בזקן עקב בעיה של צמיחה הפוכה של השערות..
יש לי תור בעוד שבוע.
והוצאתי המון שערות מהשורש בגלל שצמחו לי פצעים לפני כשבוע.
בטיפול של הלייזר צריכים את השורש של השערה.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאסף
25/08/2010שלום אסף,
מריטה בפנים,תחייב המתנה של כ4 שבועות, למחזור חדש של צמיחה.
כדאי לך לדחות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה הורמונליתמריה23/08/2010שלום.יש לי בעיה הורמונלית,יש לי הבה טסטוסטרון בגוף וזה גורם לגידול מהיר של השער!באיזה מכשיר אתם תמליצו להישתמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמריה
25/08/2010שלום מריה,
ראשית כדי למתן את צמיחת השיער ,כדאי לקחת טיפול תרופתי,ורק במקביל לבצע טיפולי הפחתה בלייזר/אור הבזקי.אחרת לא תתקדמי מספיק.
לגבי המכשור,כדאי לעבור איבחון ספציפי לך .
כדי להאט את הצמיחה ניתן גם למרוח משחה המאטה את הצמיחה,וניקה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה אחרי הריון..?רוית23/08/2010היי
רציתי לדעת מה סיכוי ששעיר באזור המשפעות, ובכלל, יחזור לאחר הריון. האם נוצרים זקיקי שיער חדשים?
האם כדאי בשל כך לקחת מכון שאינו מגביל את מספר הטיפולים?
תודה!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרוית
25/08/2010שלום רוית
אין השפעה משמעותית לכך,
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו שמע וממליץ על מכון ביוטי פייסמורן23/08/2010בדיזינגוף להסרת שיער באינפרא??
2000 שקל זה מחיר נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשכחתי לציין. למפשעות ברזילאי
מורן23/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר למפשעות
שירלי23/08/2010קודם כל המחיר יקר מאוד
ודבר שני...נכתבו כאן בעבר הרבה תגובות שליליות...אני לא הייתי לוקחת סיכון!
תכתבי לי את המייל שלך ואמליץ לך על מטפלת מעולה ומחיר סביר יותר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא במקרה אני מכירה את המקום ...
דורית25/08/2010ומאוד מרוצה,אני עושה שם הרבה אזורים באנפרא והיחס מצויין.
גם חברות ששלחתי אהבו והם גם מטופלות שם...
בקשר לתגובתך שירלי,אני אף פעם לא ראיתי כאן תגובות שליליות על המקום,אולי את מתבלבלת.
בקשר לטיפול אני ביקשתי אם אפשר במקום להכנס לסידרה,לעשות טיפול ניסיון,הם הסכימו אומנם בתשלום אך הייתי מאוד מרוצה מהתוצאה ועל סמך זה נכנסתי לסידרה...
זה לא הכי זול שתמצאי היום,אבל אני יודעת בדיוק מי מטפל בי ואני אוהבת את היחס והאווירה הנעימים והאינטימים שיש במקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך הכי כדאי להסיר שיער מהפניםרותי22/08/2010אני שחומה ויש לי שיער על הפנים, די הרבה
ניסיתי לעשות אפילציה בשפם אך זה גרם לסימנים
מה ממליצים כיום לשחומות להסרת שיער בפנים?
ואיזה מכון מומלץ ואמין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט22/08/2010במידה והשיער כהה ועבה באזור השפם ניתן להסיר עיי קרן אור ומומלץ מכשירים המותאמיים לבעלי גוון עור כהה כמו shr
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת השיער באיזור החזהyos22/08/2010שלום רב,
אני בחור בן 24 ובשנה-שנתיים האחרונות החלה לי צמיחת שיער באיזור החזה.
השיעור שם מפריע לי וברצוני להסיר אותו משם. רציתי לשאול אם קיצוץ של השיער מהחזה עם מכונה עלול לגרום לצמיחה של השיער באיזורים אחרים לא רצויים? ומה החסרונות לגבי זה? כנ"ל גם לגבי גילוח.
באיזה אופן יותר מומלץ להסיר את השיער מהאיזור, ע"י גילוח או קיצוץ?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגילוח
ד''ר מיכאל שוחט22/08/2010גילוח לא יגרום לצמיחה באזור אחר ואולם יתכן שינוי באופי השיער המגולח או המקוצץ ולכן מומלץ טיפול הסרת שיער בקרן אור לייזר או אפילו שעווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ..דנה22/08/2010אני מסירה שיער במכשיר ipl
שמעתי שעדיף אחרי הטיפול לא לגלח את השיער 10 יום ולתת לו לנשור
רציתי לדעת אם לא חיכיתי 10 יום וגילחתי אחרי יומיים שלוש זה משפיע איכשהו על יעילות הטיפול ??האם עשיתי נזק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגילוח
ד''ר מיכאל שוחט22/08/2010לא ניגרם נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
25/08/2010שלום דנה,
נזק לא עשית, אך אולי לא תדעו אם היפול היה יעיל באופן חלקי או מלא. רמת הנשירה היא אינדיקטור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)