מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שער גבאמנון28/07/2010
לבני בו ה16 יש שער גב מה היתם ממליצים לאיזה טיפול ללכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמנון
29/07/2010שלום אמנון,
בגלל גילו הצעיר הייתי מאד ממליצה להמתין עם טיפולי הלייזר/'אור הבזקי. השיעור רק מתחיל.
כדאי להמתין לסיום ההתבגרות המינית ולייצוב הצמיחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטוראפיל - יש המלצות?מתלבטת27/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבדיקה
28/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצלם בפגישה,וקיבלתי הצעת מחיר
מתלבטת28/07/2010אשמח לשמוע מאנשים שמטופלים שם לאחר שינוי הבעלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסדרת שיער בלייזר בעונת הקיץ ?!מ27/07/2010שלום,
אני אמורה מחר להתחיל טיפול הסרה בלייזר בבית שחי, מפשעות ורגליים.
האם מומלץ לעשות את זה כעת שעוד אפשר להשתזף ? מה סיכונים? האם צריך להשמר רק כמה ימים לפני ואחרי טיפול או לכל אורך הזמן אסוך להחשף?
האם כדאי בהתאם לדחות לחורף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל-מ.
28/07/2010שלום לך,אם את רוצה להפחית שיער בלייזר את צריכה להמנע משיזוף,כדי למקסם את יעילות הטיפול.החורף בארץ קצר ואם לא תישמרי ,תתקדמי לעט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר - ואפילפסיהכהן רחל26/07/2010ביררתי בקשר להסרת שיער בלייזר והתברר לי שבגלל שיש לי אפילפסיה אני לא יכולה לעבור טיפולים..
האם יש תנאים,שיטות,אפשרויות כן לעשות טיפולים להסרת שיער על אף היותי חולת אפילפסיה?
בתודה
רחל כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלכהן רחל
29/07/2010שלום רחל,
בררי אצל הנוירולוג שלך מה דעתו בנושא. יתכן ועפ"י מצבך הספציפי,יוכל להאיר את עינייך.
במידה וסבור כי את יכולה לעבור טיפול,בתנאים מסויימים,מציעה לך לבקש זאת בכתב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפשעותלילך26/07/2010אפשר להסיר שיער במפשעות עם מסיר שיער חשמלי כזה כמו שעושים ברגליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר גם אפשר
נוייה27/07/2010אני עושה איתו את כל הגוף כמעט (מה לעשות שאני חצי עירקית) רק לפני שבוע קניתי אחד בטרקלין חשמל ממש טוב של בייביליס אני חושבת שהם הכי טובים בתחום וצירפו לי לחבילה גם מכונת גילוח שנראה לי שאני אתן לאבא שלי מתנה הוא ישמח לי אין צמה לעשות עם זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כדאי
לילך28/07/2010גורם לפצעים פוליקולטיס דלקת זקיק השערה לשערה שצומחת מתחת לעור ממש ממש לא כדאי
מומלץ באזור הזה שהוא מאוד עדין IPL או ליזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה מ21.7 אשמח לתגובה ממנהלי הפורשלי26/07/2010אני בעלת שיער ג'ינגי, עד היום ידעתי שכל שיטות הטיפול למינהם לא עובדים על בעלי שיער ג'ינג'י.
אתמול פגשתי בקוסמטיקאית שאומרת שברשותה מכשיר ליזר משולב אינפרא אשר מסיר שיער לצמיתות לכל סוגי השיער. שאלתי מה שם המכשיר והיא לא ממש נידבה את השם המלא מלבד ששמו "ונוס ... (ועוד משהו לא ברור) ושזה המכשיר הכי חדש בארץ.
שאלותי אליך הם:
האם את מכירה מכשיר בשם הזה?
האם כדאי לנסות להסיר השיער למרות כל הכתבות שהיו עד היום לגבי בעלי שיער ג'ינג'י?
האם לא מסוכן להסיר שיער עם מכשיר זה באיזור הפנים (סנטר/פיאות)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש מישהו שעונה פה?
שלי26/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלי
29/07/2010שלום שלי,
עדיין,שיער ג'ינג'י אינו מתאים להפחתה בלייזר או כל טכנולוגיה תלויית אור.
ממליצה לך אפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגב וכתפיםאנונימי25/07/2010בן 23,
יש לי שיער פלומטי מאוד דק בכפתים ובחלק העליון של הגב\
השיער לא כהה אולם התחילו לצוצ לי שערות יחידות פה ושם בכתף ובגב מאוד אחידות שאני מסיר ידנית, השאלה שלי האם יצמח לי שיער בגב ובכתף בעתיד ? אני שוקל להתחיל לעשות לייזר על השיער הפלומטתי כבר, האם אפשרי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאנונימי
28/07/2010שלום לך,
שיער פלומתי, אינו ! מתאים ללייזר.
יתכן וככל שתתבגר יופיעו שיערות נוספות. אם הן בודדות, עדיף מחט חשמלית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר לייזר קוהירנט - coherentטל25/07/2010שלום לכולם,
יש למישהו מושג מהו מכשיר הקוהירנט?
האם הוא מכשיר לייטשר לכל דבר? (אם בכלל...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראשמח לתגובה!
טל27/07/2010בטוח שיש כאן מספיק מומחים שיכולים לענות על השאלה, אז אנא מכם, חשוב לי לקבל תשובה. מאוד אשמח לתגובתכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקשה להחליטMICHAL25/07/2010בעקבות גירוגדם עזים ברגליים עם צמיחת השיער בהסרה עם שעווה אני מאוד מעוניינת להסיר שיער לצמיתות. מדובר על רגל שלמה ומפשעות יתכן גם בית שחי וידיים. יש המון שיטות ומכשירים. האם מכונים יחזיקו תמיד מכשירים חדישים ויעילים יותר? האם מכשיר פשוט יותר שבד"כ מחזיקות קוסמטיקאיות ישיג תוצאות פחות טובות\? מה סוג ההסמכה שעלי לבדוק שיש לגורם המבצע? אגב יש לי אזורי עור כהים יותר, (אני בהירה עם שיער כהה)צלקות שטוחות כתוצאה מהגירודים והגלד שנשר. האם יפריע לתהליך? תודה מראש, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום מיכל
דר ויסוקובסקי12/08/2010הסרת שיער בלייזר היא פיתרון מצוין עבורך. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא לעשות סקר שוק, תבדקי 2-3 מכונים גדולים (בתקוה שגם אותנו) , שיש להם ותק של לפחות 10 שנים, מס' סוגים של מכשירים להתאמה אישית, תו תקן של מכון התקנים, מכשור מאושר FDA והמלצות מטופלים.
אשר למכשור הנמצא אצל הקוסמטיקאיות: לצערי, בהיעדר אפשרות כלכלית לרכוש מכשירים איכותיים, שוק הקוסמטיקאיות מחזיק מכשירים פחות טובים באופן משמעותי. לא מדובר כאן חלילה על נזק. בחלק מהאזורים ניתן אפילו לקבל תוצאות חלקיות. הבעיה מתחילה באזורים בעייתיים , שיער פלומתי וצרות אחרות שמכשור של קוסמטקאיות לא נותן להם פיתרון.
לגוון עור כהה יש להתאים מכשור מיוחד. צלקות בעקבות פצעים - אין בעיה לטפל.
שיהיה לך בהצלחה
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכןליאור24/07/2010שלום לכם,
אני מעוניין להסיר את שער החזה והבטן בלייזר.
עד כה אני מסירן בשעווה.
אני אובד עצות נוכח הפרסומות ובעיקר הלקוחות הלא מרוצים.
גר ברמת גן.
אודה לקבלת המלצה כנה - היכן? אצל מי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמלצה להסרת שיער
שירה25/07/2010הי ליאור
אני מסיר שיער בגב, כתפיים וצאוור ומאוד מרוצה מהמקום.
אין שם סרט נע המקום מאוד אסתטי והמחירים סבירים ביותר
תכתוב לי את המייל שלך ואשלח לך פרטים
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב מתעניינית בהסרת שיערמיקי24/07/2010לצמיתות במכשיר ביתי...
האם יש אחד כזה שהוא טוב? מה החסרונות?מה העלויות ובכלל האם מומלץ
אשמח לקבל כמה שיותר מידע לגבי נושא זה
תודה מראש
מידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראממ...
חן27/07/2010הכוונה שלך היא לרכוש מכשיר להסרת שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן... מכשיר טוב להסרת שיער בבית מה
מיקי27/07/2010מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת הרופאים תודה!
מיקי28/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקי
29/07/2010שלום מיקי,
מטבע הדברים, איני עובדת עם מיכשור ביתי ולכן לא אוכל להועיל לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת הרופאים תודה!
מיקי28/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפנים לגברגיל23/07/2010אני בן 30 , עור בהיר , שיער שטני-חום . עברתי כ 14 טיפולים במכשיר : לייטשיר. ללא שום תוצאה.
אני מת להיפטר מהשיער בפנים לצמיתות .
האם יש פתרון שמתאים לאחד כמוני ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט07/08/2010במידה ואתה לא מגיב לטיפולי לייזר מומלץ לנסות אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופורציה מול Careטל23/07/2010שלום לכולם!
אשמח אם תוכלו לעזור בהתלבטות שבין פרופורציה ל - Care.
משניהם התרשמתי לטובה,
רק שב - Care נתנו לי הצעה אטרקטיבית יותר.
לאחר שנפגשתי עם יועצת מטעם פרופורציה,
היא טענה בתוקף שלמרות ש Care טוענים שהם מחזיקים במכשיר
הלייטשר, אין הדבר נכון ולמעשה מדובר בשקר וכזב.
אותה היועצת מפרופורציה, טענה שבכל רשת Care לא קיים
אפילו מכשיר לייטשר אחד ולעומת זאת, פרופורציה כמובן שמחזיקה במכשיר.
כמובן שב - Care הסבירו לי שהם דווקא כן מחזיקים במכשיר הלייטשר...
בקיצור,
אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלגן ויספר לי
אם Care אכן מחזיקים בלייטשר, או שלא...
מעבר לזה, אשמח על המלצות / הזהרות
או כל פרט מידע דומה על שני מכונים אלה.
תודה לכל המשיבים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרומנהלים תתקנו את תאריך שליחת ההודעו
גל24/06/2012לא הגיוני שאנשים שלחו הודעות בתאריך 26/7/12 אם אנחנו היום בחודש יוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטופל ב- CARE ויש להם לייטשיר
שלומי24/07/2010מה שכן אני לא יודע איך זה בפרופורציה או במקום אחר אבל לא נראה לי שב- Care יש מעקב אחרי הטיפול ברגע שמשלמים עוברים לסרט הנע. ללא אבחון או מעקב אחרי ההתקדמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי...
טל24/07/2010התכוונת שב care אין מעקב אחר ההתקדמות? חוץ מיזה, אתה מרוצה מהם? יש תוצאות? אשמח אם תרחיב ותספר עליהם קצת יותר, גם יתרונות וגם חסרונות. תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא הייתי מרוצה!!!
שירה25/07/2010טופלתי בעבר ...בהתחלה הכל בסדר יש תורים וכו...
אחרכ סרט נע...כמו בית חרושת
לא נעם ולא אסטתי
לא הייתי ממליצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי מ - care?
טל25/07/2010אשמח לקבל את תגובתך...
האם הינכם משתמשים במכשיר הלייטשר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בפרופורציה
ליהיא25/07/2010אני עשיתי הסרת שיער בלייזר בפרופורציה, בחזה, בכתפיים ובגב.
סיימתי את הטיפולים כבר לפני חצי שנה. ואני ממש מרוצה מהתוצאות. פלג הגוף העליון שלי חלק, ואני מוריד בפניהם את הכובע, כי אני רואה את התוצאות של חבר שלי, שלא עשה אצלהם, וזה הבדל של שמיים וארץ. . בכל אופן הרופאה שעשתה לי את הטיפול הייתה ממש טובה, ומבחינת זמינות התורים ועמידה בזמנים גם הכל עבר חלק.
בדרך כלל אני לא מהממליצים.. אבל באמת מגיע להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לשאל
ריקי מ- care27/07/2010במכון CARE מחזקים במגוון מכשירים, בינהם הלייטשיר הקיים בתל אביב, אשדוד, ובאר שבע. בנוסף על הלייטשיר יש כמובן גם מכשירים נוספים להתאמה אישית.
אגב, הסופראנו המצוי בכל הסניפים שלנו פועל ב 2 אופנים: האחד הוא HR הזהה לחלוטין ללייטשיר, רק מעט מתקדם יותר, והאופן השני הוא SHR שזה בעצם טיפול מהיר עם מינימום כאב, המסוגל גם לטפל בעור שזוף.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזב
אנונימי25/07/2010אני אישית מאוד מאוכזב מ Care, למרות שאני דיי מאשים את עצמי שלא בחרתי מכון פרטי,
אני עושה פס ישבן + ישבן, + רגלים, אני בטיפול ה 7 מתוך 10 ואיני מרגיש שינוי ממש
הבעיה שהכי מפריעה לי שאין יחס אישי, לעומת מכון פרטי, ב Care כל פעם מטפלת בך מישהי אחרת וזהוי הבעיה הגדולה, טיפול אחד אני מרגיש שבאמת הטיפול טוב ועוברים על כל האזורים ובאמת המטפלת עשר (האיזור שהכי חשוב לי זה הפס וכמה שיותר לאשכים), טיפול אחר יש בחורה שעוברת על הכל בציק, הרבה פעמים אני צריך להעיר להעבור על אזורים שהיא לא עברה, כי היא לא עברה עד סוף האזור ובאמת, שכבר נמאס לי, פשוט לא נעים לי תעשי פה, פה לא עשית.
לפעמים אני רואה את המטפלות רצות להפסקת סיגריה אחרי הטיפול,
כרגע אני כמעט בסוף אני מרגיש שהמראה לא אחיד ברגלים, בחלק התחתון יש לי יותר שיער מעליון, עברתי 3 טיפולים תאמת שאני לא מצליח להבחין עם היה שינוי ברגלים, בישן בכלל בטיפול 7 אין שינוי, אין מעקב, כמו שאמרתי הבעיה נעוצה כי כל פעם מטפלת מישהי אחרת בך. גם כמה פעמים שהתקשרתי לקבוע תור שאלו אותי באיזה מכונה אני משתמש כדי שהיא תדע למה לקבוע, תאמת שלא היה לי מושג.
למרות ששילמתי בערך 4000 שקל
אני אפנה למכון פרטי פעם הבעיה בעל מטפל אחד כדי להשלים את החסרים, אקווה ליחס יותר טוב.
אגב אני מטופל בתל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך לקוח לא מרוצה,
ריקי מ- care27/07/2010כמנכ"לית CARE אני מאוכזבת בעצמי לשמוע תלונה כה חריפה. אני רואה במחלקת האסתטיקה חלק מהמשפחה שלי, וליעיתים ילד סורר יש להעמיד על מקומו....
אני לא רוצה להתנסח כאן במילים בנאליות "נלמד את הלקח" או "נסיק את המסקנות" - זה סתמי מדי (מתאים לממשלות, לא לעסקים...)
אני באמת רוצה שתהיה לקוח מרוצה, ואם יש בעיה אני מתכוונת להקדיש את זמני כדי לפתור אותה.
אגב: למען הסדר הטוב אנחנו מכון פרטי. אולי התכוונת שאתה מרגיש שאנחנו קצת גדולים מדי ו"אתה הולך לאיבוד"?
בכל מקרה אשמח אם תיצור עמי קשר ונראה איך אפשר להפוך אותך לעוד אחד מאלפים רבים של לקוחות מרוצים ונאמנים שלנו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשואל- היזהר מפרסום סמוי.
רעות קוסמטיק26/07/2010כל הדוחפי פרופורציה זה מזעזע בעייני, אני בכלל מתחרה של שתי החברות ואני רואה את הדחיפה של המודעות הלא אמינות של פרופורציה אני מאד מקווה שהשואל יבין שאם זו שאלה של אמינות פרופורציה בטח לא חזקים בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל -ההודעות הנ"ל משנת 2010.
סופי ברנר03/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לשיער לאחר טיפול ראשון...מיכאל22/07/2010ביצעתי טיפול ראשון במכשיר suprano xl לפני כארבע ימים....
האם אני אמור לראות שינוי כשלהוא?
האם השיערר אמור לנשור ומתי?
כי בינתיים הזיפים פשוט גודלים בחזרה....
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום מיכאל
דר ויסוקובסקי12/08/2010לאחר הטיפול , תהליך נשירת השיער לוקח שבוע עד שבועיים. ה"קוצים" הם למעשה שיער מת שנדחף החוצה. שינוי של ממש רואים אחרים 2-3 טיפולים. סבלנות היא מילה חשובה כאן.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצותשלי21/07/2010אני בעלת שיער ג'ינגי, עד היום ידעתי שכל שיטות הטיפול למינהם לא עובדים על בעלי שיער ג'ינג'י.
אתמול פגשתי בקוסמטיקאית שאומרת שברשותה מכשיר ליזר משולב אינפרא אשר מסיר שיער לצמיתות לכל סוגי השיער. שאלתי מה שם המכשיר והיא לא ממש נידבה את השם המלא מלבד ששמו "ונוס ... (ועוד משהו לא ברור) ושזה המכשיר הכי חדש בארץ.
שאלותי אליך הם:
האם את מכירה מכשיר בשם הזה?
האם כדאי לנסות להסיר השיער למרות כל הכתבות שהיו עד היום לגבי בעלי שיער ג'ינג'י?
האם לא מסוכן להסיר שיער עם מכשיר זה באיזור הפנים (סנטר/פיאות)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשלי
27/07/2010שלום שלי,
ככל שאני יודעת ,אין הצלחה בהפחתת שיער ג'ינג'י בלייזר/ אור הבזקי.
ממליצה לך לחכות לתוצאות המכשיר החדש הזה....בעיקר בפנים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?היועצים שלנו
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)