מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער במפשעה - שאלהרונה10/09/2010
הייתי מגלחת באיזור הנרתיק, לאחר שהפסקתי וגידלתי השיערות נהיו קשות יותר
אם אוריד בשעווה ואגדל שוב יש סיכוי שיצמחו רכות יותר?..הרי מטבעי יש לי שיערות עדינות
האם זה קשור אחד לשני או שיגדלו שוב נוקשות כמו בגילוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסירי בIPL ולא תזכרי שהיה לך שיער
מיקי סטייל15/10/2010חבל שכיום עם הקידמה את בוחרת בשיטות מיושנות כמו גילוח ושעווה,
אשמח לייעץ לך 0523288910 מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת..שירן10/09/2010
היי,אני מעוניינת להסיר שיער מאיזור הרגליים בית שחי מפשעות..וידיים.הייתי במספר פגישות יעוץ,בפורפורציה,אמריקן לייזר,כללית ועוד מכון פרטי ליד הבית שלי. כולם עובדים וממליצים על 2 מכשירים הלייטשר ו-SHR המכון קוסמטי ליד הבית נראה לי הכי אידיאלי למרות שמבין כולם זה הכי יקר,אבל שם יש יחס אישי וטיפול מסוג אחר,כך לפחות אני משערת. ההתלבטות הראשונה שלי היא באיזה מכון כדאי לי לסגור? מי המומלצים בשוק? וההתלבטות השניה באיזה מכשיר? יש לי גוון עור שחום,(אני לא כהה מדי) ושערה עבה וקשה.. ועיקר הבעיה היא שהשערה צומחת מתחת לעור,דבר הגורם לגרד רב ופצעים.
אשמח אם אקבל מכם יעוץ והכוונה כי אני קצת מבולבלת לאן לגשת ובא לי כבר להתחיל בטיפולים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירן...
שירלי14/09/2010כל טיפול קוסמטי עדיף לטפל במכון קוסמטי קטן כמו קוסמטיקאית אפילו כזאת שעובדת מהביית ...הטיפול שם תמיד אישי וסולידי ואסתטי יותר מכל מכון גדול אחר!!!
אם תשאירי מייל אמליץ לך על קוסמטיקאית מעולה שעובדת עם ה-S.H.R מקצועית , מנוסה, ואסתטית מאוד ובמחירים סבירים...ממש שווה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירלי!
שירן16/09/2010
אני גרה בירושלים,יש מכון קוסמטי ליד הבית שלי,שבו הקוסמטיקאית משתמשת במכשיר ה-SHR הבנתי שהמכשיר הזה דורש יותר טיפולים... סגרתי איתה! וביטלתי בגלל שהבנתי שהלייטשר טוב יותר לסוג שערה קשה.. אז נראה לי שאני יסגור בפורפורציה,גם מבחינת המחיר זה יותר משתלם.. מה את אומרת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף......
סוניה16/09/2010אני מאוד אשמח לקבל את המיספר של הקוסמטיקאית שעובדת עים ה-S.H.R
תודה סוניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סוניה...בשימחה!
שירלי17/09/2010היא מאוד מומלצת...מקצועית... ואמינה ביותר
קוראים לה ליאורה - 0522510892
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שירן
מורן ב14/09/2010הי אני עושה לייזר במכון לאסתטיקה רפואית בנהריה.. למכון קוראים גולדן לייזר והטיפול שם הוא ע"י רופאה מקסימה, מומחית אשר עובדת בתחום למעלה מ6 שנים. אני ממש מרוצה מהמקום, מהיחס האישי ומהתוצאות ( מדובר במכשיר הלייטשר) בבית השחי והמפשעות. בנוסף לכל היתרונות המחירים נורא סבירים ויש כרגע מבצעים ממש טובים אז כדאי לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מורן!
שירן16/09/2010אני שמחה בשבילך שאת מרוצה,כן ירבו אנשים כמוך... יש לי הרבה חברות שלא ממש מרוצות לכן אני בודקת לפני לעומק כדי לא להתאכזב..
אין ספק שנהריה ממש רחוק לי אני גרה בירושלים,ההתלבטות שלי היא בין פורפורציה שהתרשמתי מהם,הם משתמשים בלייטשר,לבין מכון הקוסמטי פרטי ליד הבית שלי השימוש שם הוא במכשיר ה-SHR.. שעפ"י מה שהבנתי טיפול אחד בלייטשר מורגש יותר מה-SHR לסוג שערה כמו שלי.. מה את אומרת??.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שלא נושר לאחר טיפול בלייזרזהבית07/09/2010
אני מבצעת טיפולי לייזר באיזור הרגליים והישבן.
אני כבר לאחר טיפול רביעי, ולאחר כל טיפול ברגליים רוב השיערות נושרות ואני רואה תוצאות טובות
הבעיה היא שבחלק העליון יותר של הרגליים ובישבן השיער בכלל לא נושר! מה שנראה שכאילו לא עשיתי בזה כלום, ואני צריכה לגלח רגיל את השיער בישבן שצומח אחרי יום.
אני ממש מיואשת ונורא מפריעות לי השערות בישבן שצומחות כרגיל לאחר הטיפולים ובכלל לא נושרות, כאשר הבטיחו לי שלאחר הטיפול כל השיער ינשור!
אציין שנאמר לי שאני מתאימה לטיפולי לייזר באיזור הישבן
(יש לי עור בהיר ושיער שחור אך לא עבה). מדוע השיער בישבן לא נושר בכלל לאחר הטיפולים? ולמה אני לא רואה שום תוצאות באיזור זה?
אני מבצעת את הטיפולים ב-shr* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיערות בישבן
מורן ב14/09/2010לא כל מכשיר מותאם לשיערות הישבן אשר טיפה יותר עדינות משאר השיערות בגוף.. הייתי ממליצה לך על מכשיר הלייטשר מאשר מכשיר השייר כדי שתקבלי באמת תוצאה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsoprano XL
שלומי19/09/2010מכשיר נהדר לטיפול בשערות הישבן, יכול להיות שהיא לא מעלה את העוצמה בישבן כשלמעשה הישבן פחות שזוף מהרגל ואפשר לתת עוצמה יותר גבוה מהרגל כי הוא בהיר יותר. אני טופלתי בישבן ואחרי שני טיפולים השיער פלומתי ועדין .אני ממשיך כרגע כל עוד יש צמיחה של שיער.מרוצה מאד מאד מהסופרנו XL וגם מהIPL
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומי
ניב29/09/2010היי בקשר למכשיר סופרנו XL
האם תוכל להמליץ לי על מכון והאם אפשר לדבר איתך על כמה נושאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשר אשמח לענות לך 0524266628
מיקי סטייל12/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניב תתקשר אלי 0524266628 שלומי
מיקי סטייל15/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער שלא נושר לאחר טיפול בלייזר - תגובה
10/10/2010שלום זהבית,
לא ציינת באיזה מכשיר את מטופלת.
כיתבי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקהסימה05/09/2010שלום ד"ר
אני 4 חודשים לאחר לידה ועדיין מניקה ... האם יש קשר בין הנקה לטיפול בלייזר או אינפרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלסימה
06/09/2010שלום סימה,
אין להמרח במשחת אילחוש מקומי.
ואם יש רגישות באזור החזה/בית שחי, מומלץ להמנע מטיפול באזור זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סימה
ריקי מ-care15/09/2010אין קשר ומותר לטפל
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באיזור הנרתיקאור05/09/2010שלום,
רציתי לדעת האם יש קוצץ שיער (כמו מכונת תספורת) לאזור הנרתיק?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
06/09/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_קוסמטיקה_פרא_רפואית' id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית שיעראורח05/09/2010אני סובלת משיעור יתר מסביב לפטמות. בהתחלה הסרתי בפינצטה אבל זה פוצע אותי משאיר סימנים. מה אפשר לעשות כדי להפטר מזה לצמיתות באופן עצמאי? או האם ניתן להסיר בלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאורח
06/09/2010שלום לך,כמו בתשובתי הקודמת,כדאי לברר אם השיעור תורשתי או ממקור הורמונלי. אם לא רבות עדיף אפילציה. אם מרובות-לייזר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת קטנה
אורח06/09/2010בנוסף רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע את הטיפול באופן עצמאי או שאין מכשירים ביתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורח
מורן ב14/09/2010אין מכשירים ביתיים ועדיף לבצע זאת ע"י רופא ולא סתם כך.. מי שלא יודע להשתמש במכשירים כאלה עלול ליצור כוויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית שיער לא באמת בעיה
מורן ב14/09/2010הי אורח,
הכי יעיל זה לבצע סדרה של 10 טיפולים בלייזר, במכשיר הנקרא: לייטשר הוא קיים כרגע בגולדן לייזר בנהנריה שזה מכון לרפואה אסתטית פרטי וכן באמריקן לייזר, נאטורל פיל ופרופוציה שהן החברות הגדולות בהן תמצא את אותו המכשיר אך עם יחס טיפה שונה(מסחרי).
זה עובד וזה לכל החיים! חבל שתבזבז זמן מיותר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה...
אורח25/09/2010ראשית תודה לך.
האם טיפול זה מתאים גם לנשים מסביב לפטמות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ופטוליקוסיהונתן05/09/2010רופא עור אבחן שיש לי דלקת בזקיק השערה הכולל גירוי בעור וצמיחה מתחת לעור.
המליץ לי לעשות הסרת שיער בצוואר ששם עיקר הבעיה.
עשיתי שלושה טיפולים ולאחר כל טיפול יוצאים לי פצעים יחסית גדולים. וזקיקי שערה נכלאים מתחת לעור. שאלתי מה אפשר עוד לעשות? תודה על הפורום המחכים והמעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשמעון
06/09/2010שלום שמעון,
באיזה מכשיר אתה מטופל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהELUS
שמעון14/09/2010כל פעם רק המצב מחמיר ואף הזקיקים המתים נשארים מתחת לעור ויוצרים בעיות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שמעון
ריקי מ-care03/10/2010הטיפול בלייזר אמור לפתור את בעית הצמיחה ההפוכה. ייתכן שעליך להיוועץ ברופא עור ולקבל אנטיביוטיקה לתקופה הראשונה של הטיפול. השילוב יעשה את שלו
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ברגליים ובחלק מהבטןדן03/09/2010אני בן 20 ויש לי משום מה שעירות יתר בולטת ברגליים. אני לא רוצה להוריד את כל השיער כי זה לא גברי אבל מצד שני יש לי הרבה שיערות וזה לא אסתטי ומפריע לי. אני לא רוצה להוריד שיער בלייזר או בשעווה כי זה כואב מידי ויותר מתאים לבנות. חשבתי על לדלל שיער במספריים, רק שמעתי שככל שאתה מדלל יותר שיער עם מספריים זה גדל אפילו יותר, מהר יותר והשיערות הופכות לקהות וקשות יותר, ושזה גם יכול מאוד לגרד. זה נכון? האם אתם ממליצים על דילול שיער בעזרת מספריים או שזה רק יכול להחמיר את הבעיה?
בנוגע לבטן - רוב הבטן שלי לא מאוד שעירה אבל החלק התחתון של הבטן שעיר (הרבה יותר מהחלק העליון) וזה גם לא אסתטי ומפריע לי. חשבתי גם שם לקצץ קצת שיער במספריים. האם כדאי? או שזה יכול להביא לתוצאה יותר חמורה ולגרום לשיערות לצמוח חזק יותר ואף להתפשט לאזורים אחרים בבטן בהם בקושי יש לי שיערות?
תודה למי שעונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר?
דן04/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
06/09/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_קוסמטיקה_פרא_רפואית' id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר ששאלות- הסרת שיער גבות גבריםח עדני01/09/2010ערב טוב.
מבקש לדעת האם ניתן להסיר שיער בין הגבות לגברים לצמיתות?
והאם ניתן גם לעצבן (לא רק הסרה בין הגבות) בצורה שאינה נשית, ז"א שנראית טבעית?
האם ישנה אפשרות כיום בשוק לראות את התוצאות הצפויות ע"פ הדמיית מחשב?
ומהו טווח המחירים הסביר לטיפולים אלו?
תודה רבה מראש לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרח עדני
02/09/2010שלום חן,
ניתן לטפל בהצלחה באזור בין הגבות ,ניתן גם לעדן את רוחב הגבות מכיוון המצח,אך לא ניתן ל"עצב" או ל"סדר" גבות בעזרת הלייזר.לא ידוע לי על הדמיית מחשב,ולגבי מחירים ממליצה לך לבצע סקר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ריקי מ-care15/09/2010ניתן להסיר שיער בין הגבות אולם לא לעצב כי ידית הלייזר אינה מספיק עדינה בשביל זה
לא עושים הדמיה בהסרת שיער
לגבי מחירים: אני מציעה שתעשה סקר שוק ב-2-3 מקומות מובילים לא רק המחיר קובע... חשוב שתתרשם באופן בלתי אמצעי מהמקום, השירות, המקצועיות וכמובן גם מהמחיר
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר ואנטיביוטיקהאורית01/09/2010שלום,
אני נוטלת אנטיביוטיקה מסוג מקרודנטין למניעת דלקות בדרכי השתן, כדור אחד ליום.
האם ניתן לבצע טיפולי לייזר בזמן הטיפול באנטיביוטיקה?
אציין שהטיפול הוא טיפול מניעתי ממושך... כלומר לפחות לחצי שנה הקרובה.
תודה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפולי לייזר
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2010ניתן לטפל בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר או אימפראצמרת01/09/2010אני מאד רגישה לכאב ונאמר לי ע"י כמה נשים שלייזר כואב. בטיפולים הראשונים זה לא כואב אך ככל שעולים בספר הטיפולים זה כואב, מין כאב של חום צורב. לעומת זאת יש את האימפרא - האם הוא כואב באותה מידה של הלייזר?
האם הלייזר והאימפרא מחזיקים שניהם לאורך השנים?
איזה עוד אפשרויות יש בהסרת שיער לצמיתות ללא כאב? שמעתי על MP4...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר וקרן אור
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2010בדכ טיפולים בקרן אור פחות כואבים במכשירים מהדור החדש התוצאות די דומות וקימים גם מכשירי לייזר שבהם עוצמת הכאב מינמלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטן ולייזרגלעד01/09/2010שלום,
אני מטופל ברואקוטן במשך שנה (בשילוב עם רספרים) עקב דלקת זקיק השיערה, היו לי מעין פצעי אקנה על הקרקפת שהשאירו צלקת והרואקוטן עזר. סיימתי את הטיפול האינטנסיבי (3 כדורים רואקוטן 20 מ"ג בשבוע) בתחילת יולי. הרופא אמר לי להמשיך עם 2 כדורים של 20 מ"ג למשך 3 חודשים (משהו כמו עד אחרי החגים) כטיפול מונע. ברצוני לבצע הסרת שיער בלייזר, האם מספיק לחכות חודשיים מרגע שאפסיק את הכדורים בגלל המינון הנמוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2010הפסקה של חודשיים מספקת במיקרה של נטילת שני כדורים לשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים לבחירת מרפאהמיכל30/08/20101.על איזה קרטריונים לא להתפשר בבחירת מכון להסרת שיער?
2.מהם המכשירים הטובים/היעילים ביותר בתחום?
אשמח לקבל תגובה מהצוות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררק המלצות של חברים שעברו טיפולים
מיקי סטייל15/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים לבחירת מרפאה - תגובה
18/10/2010שלום מיכל,
קריטריונים לבחירת מרפאה:
1. מוסד מוכר ויציב, בעל ותק בתחום.
2. מטפלים מיומנים רופא/ים/ות או צוות רפואי או תחת השגחה רפואית.
3. מיכשור מהשורה הראשונה.
4. מגוון סוגי מכשירים.ן לייזרים/ IPL .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוגי מכשירםאנאל30/08/2010מהוא המכשיר הטוב ביותר להסרת שיער? 4MP /SHR ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמכשירים
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2010בטיפול עיי מטפל מנוסה בשני המכשירים ניתן להגיע לתוצאות יפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIPL או לייזרדניאל29/08/2010שלום,
יש לי מספר שאלות:
1.האם שיטת IPL להורדת שיער אכן יעילה? מכוני לייזר שונים טוענים כי רק הלייזר מסיר ביעילות שיער לטווח הארוך וכי IPL יעיל לטווח הקצר..
2. האם זה נכון כי עלות ה - IPL אמורה להיות זולה משמעותית מלייזר?
3. האם כדאי לשלם יותר עבור מכון שמציע אחריות לכל החיים (כלומר הסרה עד שלא נותרות שערות)?
תודה רבה! דניאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדניאל
30/08/2010שלום דניאל,
1. יש מכשירי IPL יעילים ויש פחות, תלוי ביצרן ובעוצמות.לא פחות חשוב,זאת מיומנות המטפל. הלייזר, ידוע כמאד יעיל בהפחתת שיער לאורך זמן.
2. נכון.
3. החלק ה -1 .של המשפט שלך, לא בהכרח מבטיח את החלק ה-2 שלו...אין הסרה של 100% ,אין חלק לגמרי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?היועצים שלנו
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)