מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קישקושיםשוש20/08/2010
חבר'ה, התאסף כאן קומץ של בנים לא מרוצים, שאכן להם יש בעיה קצת יותר גדולה בהסרת השיער (מה לעשות, הם גברים והם מלאים בהורמונים זכריים!) אבל איפה לעזאזל כל אותם נשים וגברים שכן מרוצים מהסרת שיער בלייזר ו-IPL?????? ויש כאלה!!! רבים! למה הם שותקים?? אני יכולה להעיד לפחות מעצמי ומהרבה מטופלות וגם מטופלים (נכון, עם גברים קשה יותר, בעיקר עם הצעירים) על תוצאות נפלאות ולטווח רחוק מאוד!! אז צריך לתחזק פעם בשנה/שנתיים, אז מה? זה לא עדיף על פני להתעסק עם השערות כל החיים???
אני קוסמטיקאית ועובדת עם מכשיר להסרת שיער שלא אפרסם כאן את שמו כ-4 שנים, רואה מדי יום תוצאות נפלאות ולקוחות מרוצים, ובעיקר על גופי שלי, שהשיער שהיה עליו נעלם!! אז למה כולכם מקטרים כל-כך?? לא נראה לכם מוזר שהרופאים לא מתערבים בשירשור הזה? אולי כי אתם מקשקשים שטויות ומלבים את האש יותר ויותר??
תיהנו! אתם מפסידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן את מפרופורציה
יובל21/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקישקוש
יובל21/08/2010את קוסמטיקאית אני ממליץ .אבל לאאאאאאאא פרופורציה השרת שיער תל אביב חבל על הכסף טפלו במכון קוסמטיקה רק לא בפרופורציה אני שילמתי 16000 אני הולך לתביעות משפט מול פרופורציה ואני ינצח אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא פרופורציה 0506552669
יובל21/08/2010מטופל בפרופרציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שערות מהשורששלומי ברון19/08/2010
היי,
אני מוריד בבית שערות בודדות שיוצאות לי נניח בגב. השאלה שלי היא: אם אני מוריד את השערות מהשורש (אני רואה נקודה לבנה בקצה של כל שערה שאני מוריד) - האם יש סיכוי שתגדל באותו מקום שערה נוספת? מה הסיכויים שאהפוך לשעיר יותר באותו איזור?? אם אני מוריד מהשורש זה מבטל את הסיכוי שתגדל שם שערה?
תודה מראש על התשובה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ.. :)
שלומי ברון20/08/2010אשמח לתשובה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומי
25/08/2010שלום שלומי,
ברגע שמרטת,תלשת את השיערה לא הרסת את הזקיק ממנו היא יצאה,במועד הבא הזקיק יצמיח שיערה חדשה.
לא תהפוך שעיר יותר בגלל זה.הרס הזקיק יקרה בעזרת מחט חשמלית או לייזר/ IPL .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר - רונית רפאלמיכל19/08/2010שלום ,
יש לי שאלה לגבי רונית רפאל , האם הם הטובים ביותר בתחום ?
מישהו יודע מדוע המחירים שם יקרים מאוד ביחס לשאר (CARE אמירקן לייזר ונטוראפיל )
האם יש המלצות ? או ביקורת עליהם ?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמישהו יכול לענות בבקשה !!!
מיכל30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמצון שיער פנים-שפםנוני19/08/2010שלום
ילדתי בת שנתיים
נולדה עם פלומת שיער במצח ומעל לשפה העליונה
עדיין נותרו שערות,חלק נשרו
מפריע לי מאד!\מה השלכות חימצון שיער השפם? האם יעבה השיערות הקיימות?
יכול ליצור נזק לפנים לאורך זמן?
כל כמה זמן אצטרך לחמצן לה?\כדאי??
מתלבטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנוני
25/08/2010שלום לך,
הניחי לה,זה לחלוטין לא נחוץ ולא מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה למנהלי הפורוםקרן19/08/2010במקום שהפורום ישמש מקום לתגובות מקצועיות, הפורום רווי בתוכן פרסומי, בעיקר של רשת פרופורציה.
יש מקום לבקרה על התגובות המתפרסמות.
הפרסום הזה מוריד מאיכותו של הפורום.
ופרופורציה- אולי כבר די????
צריך להיות מפגר כדי לא להבין שאתם דוחפים פרסום סמוי בכל הודעה שניה עם שמות בדויים.
מנהלי הפורום - אנא סננו תגובות אלו. לא נעים ולא מקצועי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך - פרסום סמוי של פרופורציה
קרן19/08/2010מציעה לחברי הפורום לכתוב בחיפוש : פרופורציה.
תתפלאו כמה המלצות חמות תמצאו שם על החברה, חלקן באופן מפתיע תחת השם ציפי.
ציפי מסתבר פעם אחת סיימה טיפול פני שנה, פעם לפני שנתיים ופעם היא מתחילה אותו עכשיו....
וזה רק מה שהיה לי כוח לקרוא....
די!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בסנטר על הפניםאמלי18/08/2010שלום!
היה לי כמות לא גדולה של שיער על הסנטר. הייתי עושה שעווה בעבר, אבל
החלתתי לעבור לליזר. לאחר טיפול אחד נראה היה כי כמות השיער קצת פחתה,
ולכן המשכתי לטיפול השני. אבל אחרי הטיפול השני השיער התחיל להיות יותר ארוך
וגם בחלק שהיה שם שיער בהיר הוא נעשה יותר בולט וכהה.
בקיצור זה השפיע לרעה. דיברתי עם היועצת והיא הסבירה לי שמטיפול לטיפול טיפול
מגבירים את עוצמת הלייזר. וגם היא יעצה לי להמשיך את הטיפול. אני שואלת
זה נשמע לך היגיוני? מה הטעם להמשיך אם זה עושה לי יותר גרוע ממה שהיה לי
לפני הטיפול? מה את מייצת לי לעשות? האם את מכירה את התופעה הזאת
ששיער מגביר צמיחה בתחילת הטיפול אבל אחרי זה פוחת לגדול כמו שהיא
הסבירה לי. וגם האם ניתן לעשות שאווה בין טיפולי לייזר או שזה פוגע בתהליך?
בתודה מראש על התשובה המהירה. (יש לי פנים בהירות ושיער קהה מאוד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר בפנים אסור בתכלית האיסור
שלי11/11/2010שלא תעזי להמשיך עם טיפול הלייזר בפנים בשום אופן!!! זה רק ילך ויתפשט!!!
יש לי חברה טובה שעשתה זאת, וזה ממש הצמיח לה זקן! כמו גבר!
היא נאלצה להסתובב עם זקן במשך כמה חודשים עד שהורידה הכל באפילציה!
אני לא מבינה איך מכוני הלייזר עדיין לא מתריעים מפני הסכנה הזו, שכן היו לא מעט מקרים שכאלה. אם את מעוניינת בעוד פרטים תפני אליי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בסנטר על הפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/11/2010באזור הסנטר תיתכן במהלך הטיפול צמיחה מוגברת אם היא לא חולפת בהמשך הטיפוליים מומלץ לעבור לטיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשהאנונימית18/08/2010שלום,
אני מתכננת לעשות הסרת שיער לצמיתות בכל הגוף. אני נערה צעירה בת 18 עם גוון עור לא כהה וגם לא בהיר מדי, וצבע השיער הוא שחור.
בבירורים שעשיתי במכונים מסויימים משתמשים בIPL ואין הגבלה לטיפולים (הסיבות שניתנו הן שינויים הורמונאליים שעשויים להתרחש ולגרום לגדילה של השיער מחדש).
השאלות שלי הן-
מהי שיטת IPL? האם זה אינפרא אדום, ובאופן כללי מה נראה יותר מומלץ בשבילי- IPL או לייזר והאם יש הבדלים משמעותיים? מה ההמלצה והאם הבחירה היא קריטית?
ועוד, האם כדאי ללכת למקום שמבטיח טיפולים ללא הגבלה?(ולאנשים שעשו במכון הזה- אתם אכן משתמשים בטיפולים שכאלו לאחר זמן?)
והאם יש לחשוש שבמקום שלא מציעים זאת ומשתמשים בלייזר השיער אכן יתחיל לצמוח מחדש במהלך הריון למשל, ולא יהיה למי לפנות?
בתקופה זו ממש אני צריכה לקבל החלטה- אז אשמח מאוגד אם תוכלו ליייעץ לי ככל שניתן.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר לענות בבקשה?
אנונימית19/08/2010בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדריך הסרת שיער
אורנה מלול19/08/2010שלום אנה,
בחיפוש מהיר בגוגל ניתן למצוא הסברים לשאלות שלך לגבי הסרת שיער והסרת שיער IPL
מקווה שזה עוזר לך
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לקוסמטיקאית באיזור ת"אM18/08/2010שלום, גם מהפורום וגם מבדיקה נוספת שערכתי המליצו לי על מחט חשמלית - אפילצייה לשיערות הורמונליות באיזור הפנים\ צוואר\ החזה. (גם אני אגב בהירת שיער אך באיזורים אלו ישנו מס' מועט של שיערות שחורות - קוצים כאלה שצומחים) עד כה הסרתי עם חוט אבל דומני כי הדבר גורם להחמרה הרשתות הגדולות לא מתעסקות עם הטיפול הנ"ל ולפיכך עלי למצוא קוסמטיקאית - מישהי באיזור ת"א, נקייה, הוגנת, מחירים סבירים .
ממש אשמח אם מישהי \ מישהו יוכל להמליץ לי על קוסמטיקאית שטיפלה בו והיו תוצאות מוכחות לנושא.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמלצה על אפילטורית בת"א
שירלי19/08/2010שלום לך
אשמח לעזור לך באפילטורית " מקצועית שמתעסקת בתחום 15 שנים עם תוצאות רבות"
השאירי לי את המייל שלך ואתן לך פרטים
יום טוב
שולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לאפילטורית בת"א
שירלי23/08/2010היי
אפילטורית מעולה עם הרבה שנות ניסיון והצלחות!!!
את יכולה למסור ששירלי המליצה 0543190464
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילטורית מתל אביב 20 שנה
אירית21/08/2010אשמח להציע לך את שירותי.זו השיטה הטובה ביותר לטיפול בשיער מיותר בפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני מצליחה לראות את המייל שלכן
M23/08/2010תצטרכו לסלוח לי אבל פשוט אינני מצליחה להגיע לפרטים שלכן, אינני מכירה את האתר היטב
באם תוכלו לציין בהודעה את המייל שלכן או טלפון אשמח ליצור קשר בהקדם. תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר - ילדה בת 5בן16/08/2010מהן האפשרויות הקיימות להורדת שיער לילדה והאם קיימת מגבלת גיל מינימום לטיפולים אלה?
ברור לי שהתשובה הראשונית היא: האם השיער מפריע לילדה? והתשובה היא: כרגע לא, אבל ברגע שהילדים בגן או בבי"ס יתחילו להעיר זו כבר יכולה להיות טראומה להרבה שנים. לכן ברצוני להימנע מכך אם אפשר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבן
16/08/2010שלום בן,
נהוג לומר שמומלץ להתחיל טיפולי הפחתת שיער, בתום שלב ההתבגרות המינית שזה כ-4 שנים מיום קבלת המחזור.לפני שזה מפריע לילדה אין צורך לעשות דבר,אלא לתת לה להיות ילדה רגילה ואהובה. אם השעירות מאד מודגשת, אולי שווה לבצע ברור אצל רופא הילדים או אנדוקרינולוג ילדים.
אם השעירות תורשתית,צריך לחזקה ריגשית ואישיותית ולטפל, כשניתן יהיה.
לצערינו, אנחנו לא יכולים להגן עליהם/ן מכל מכאוב או צרה ובהחלט,יש גדולות יותר,לא?...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אהרונוביץ תודה על התגובה אך...
בן17/08/2010היא נראית לי רומנטית משהו. כמובן שהמצב הרצוי הוא שהסביבה המפנקת והתומכת בבית תספק את כל צרכי בתי ותספק לה ביטחון אופטימלי בעצמה. לצער כולנו המצוי קצת שונה וגם לסביבה השפעה לא קטנה. אני חושב שדווקא במקרה כזה כדאי לנקוט בגישה של "רפואה מונעת" ולא להמתין עד אשר הצלקת (הנפשית) תיווצר כי אז הטיפול עלול להיות כואב הרבה יותר.
אם תשובתך היא שבגיל צעיר כל כך אסור לבצע טיפולים של הסרת שיער משום סכנה כלשהי, אז אני מבין ומקבל. אך אם זה אפשרי מבחינה בריאותית אשמח לייעוץ מה כדאי והיכן.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירה במכון נכוןיניב15/08/2010אני עומד בבחירה מול 3 מכונים:
1. אמריקן לייזר
2. פרופורציה
3. כללית אסטטיקה
לא חשוב המחיר.
במי לדעתכם יש לבחור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמלצה להסרת שיער
שירלי15/08/2010אני לא ממליץ לך להסיר שיער במכונים הנל!!!
יש הרבה תלונות עליהם ( תסתכל בפורום )
הכי טוב שה לטפל במכונים קטנים או אצל קוסמטיקאיות!!!
היחס אישי
הטיפול אישי
וכמובן...תמיד יש תורים!!!
אם תרצה אוכל להמליץ לך על מקום מאוד מומלץ!!
ציין את המייל שלך...ואתן לך פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש ניסיון טוב עם פרופורציה
ליהיא16/08/2010סיימתי טיפול לפני שנה או אפילו קצת יותר, תוצאות ממש טובות. שירות מצויין. מי צריך יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
אלה16/08/2010היי,
טופלת שם ע"י אפילציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים והסרת שיעראני13/08/2010שלום,
יש לי שחלות פוליציסטיות, והמאבחנת אמרה לי שבגלל זה בירכיים עדיף לי להוריד עם SHR ולא לייטשר (כי זה פשוט מכשיר שיותר מתאים לנשים עם הורמונים לא מסודרים), האם זה נכון?
שאלה נוספת: האם טיפול לייזר פחות אפקטיבי כשלוקחים גלולות? ז"א-אם אעשה טיפולים כשתוך כדי אני לוקחת גלולות, ומתישהו אחליט להפסיק להשתמש בהן יכול להיות שיתחיל לצמוח לי קצת שיער?
ושאלה אחרונה: ככל שהעור יותר בהיר והשיער יותר כהה צריך פחות טיפולים או יותר טיפולים?
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאני
16/08/2010שלום לך,
לא נראה לי ששחלות פוליציסטיות הן סיבה לSHR בירכיים...אולי לא הבנת או לא הוסבר ברור...
מכשיר ייקבע על פי העור והשיער הצומח באזור. מכיוון שאיני יודעת מה יש לך שם,קשה לומר מה נכון.
כשיש חוסר איזון הורמונלי,את דווקא, צריכה לקחת גלולות מסויימות כדי לאזן את המצב וכפועל יוצא לייעל מאד את תהליך הפחתת השיער שלך בלייזר.
אם תפסיקי ליטול אותן והמצב ההורמונלי ישוב להיות משובש,עלולה לחזור צמיחה. לכן, לא כדאי להפסיק אלא אם יש סיבה רצינית,או רצון להרות.
ככל שהעור יותר בהיר והשיער יותר כהה היעילות עולה וההפחתה מיירבית.מספר הטיפולים הנדרש תלוי בגורמים רבים לא רק 2 אלו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע שעדיף לא לקחת גלולות
אני17/08/2010לפי מה שהבנתי מהתגובה שלך כשאני לא לוקחת גלולות צומחות לי יותר שיערות, ואם אעשה לייזר במצב כזה סביר להניח שיותר שיערות ירדו ואז כשאקח גלולות (אם מתישהו אחליט-למרות שאני מעדיפה לא לקחת, זה עשה לי לגוף רק רע) הצמיחה *בטוח* תהיה חלשה מאד (כי הרי לייזר לא מוריד 100%...).
ובקיצור-בלי גלולות הורגים יותר זקיקי זיער מאשר עם גלולות.
הסקתי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה... ומוסיפה שאלות
אני19/08/2010האם פרימולוט-נור משפיע על טיפול בלייזר?
ואם אני צריכה לעשות מבחן סינקטן אחרי שכבר התחלתי את הטיפולים להסרת שיער (בלייזר), אני צריכה לקחת מרווח של זמן בין הבדיקה לבין הטיפול? או שהם לא משפיעים אחד על השני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מאיברי המיןאיתי13/08/2010שלום,
ברצוני לדעת האם קיימת אפשרות להוריד שיער מאיבר המין עצמו (מדובר על איבר גברי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאיתי
16/08/2010שלום איתי,
לא מומלץ לייזר או IPL באזור הפין והאשכים מחשש לפגיעה בפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שער בשעבהאנונימי12/08/2010שלום,אני רוצה לדעת אם אני יוריד שער באיזור איבר המין באמצעות שעבה זה יהרוס את השער יעשה אותו מסורבל יותר שחור ויותר הרבה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר'//ר
אנונימי14/08/2010אפשר לקבל תשובהה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בשעבה
אנונימי15/08/2010למה אני לא מקבל תשובה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
16/08/2010שלום לך,
כי, הפורום הזה מיועד להסרת שיער בלייזר ו- IPL ולא בנושאים של מריטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
16/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_קוסמטיקה_פרא_רפואית' id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהפניםרונה12/08/2010שלום ..
יש לי בעיה :((
אני בת 22 ויש לי שיער על הפנים,לפני שנתיים עשיתי טיפול בלייזר אבל זה לא עזר אפשר לאמר שזה עשה את המצב עוד יותר גרוע - כי הרופאה הייתה צריכה לגלח לפני הטיפול ועכשיו אני תקועה בין לבין אני מסירה בשעווה או בפינצטה - וזה כואב לי ואני לא יודעת מה לעשות
אני בחורה שנראית טוב ועצם המחשבה שאני צריכה כל ליום להסתכל טוב טוב במראה לפני שאני יוצאת מהבית הורגת אותי.
אז רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות בעניין הזה?? איך ניתן לטפל בזה ??
נ.ב. - עשיתי בדיקת הורמונים והרופא אמר לי שהכל תקין !!
אני בהירה - השיער שצומח לי הוא שחור כהה ! אבל יש לי גם שיער בהיר בלונדיני על הפנים :(
מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררונה
16/08/2010שלום רונה,
לא ברור על כמה שיער מדובר? אם אין רבות מאד, אפילציה - מחט חשמלית ,זה הפיתרון עבורך.
בפלומה בלונדינית לא כדאי לגעת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה למכון
אלה16/08/2010אני מתעניינת עכשיו בהסרת שיער ע"י אפילציה, יש לך המלצות באיזור הדרום/מרכז על מכונים/קוסמטיקאיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בידיים (זרועות)יניב12/08/2010יש לי הרבה שיער בזרועות, ארוך, הזרוע די בהירה והפגמנט של השיער קרוב לשחור.
הבנתי שאי אפשר להגיע למצב של זרועות חלקות,
אך האם הלייזר ישאיר אותן עם פחות שיער? מה קורה לאורך השיערה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליניב
16/08/2010שלום יניב
אין הפחתה של 100%. יהיה לך פחות שיער,ומה שישאר יהיה דק ועדין יותר מאשר המקור,אך האורך לא יושפע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?היועצים שלנו
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)