מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה להמלצה מאנשים עם נסיון בהסרת שLuna21/07/2010
יער בלייזר. אפשר לקבל המלצה על רופא מוסמך שעובד בחברה כלשהי שמציעה הסרת שיער? או חברה שממולץ לעשות בה את הטיפול? כי אני חדשה בתחום. ואני לא יודעת על מי לסמוך, ולמי בטוח לפנות. יש פרופורציה, אמריקן לייזר, נאטורפיל. כל השמות האלו מבלבלים אותי. אפשר לקבל המלצה ממנוסים? או לפחות טיפים כיצד לבדוק את המטפלים שאליהם אני פונה במטרה לוודא שהם אמינים? \: תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון טוב
ליהיא22/07/2010יש לי ניסיון טוב עם פרוםורציה. אני עדיין עושה הסרת שיער בלייזר. אני בטיפול ה 10. ועד עכשיו אני ממש מרוצה מהתוצאות. השערות ממש התדללו, והצפי הוא שעוד 2 טיפולים הם יעלמו לגמרי.
מעבר לזה ההמתנה לטיפול יחסית קצרה, הייתה להם גמישות איתי בקביעת התורים. הרופאה שמטפלת בי מקצועית מאוד. כך שבסה"כ אני מאוד מרוצה.
דרך אגב, מידי פעם הם עושים מבצעים של 50% הנחה על אזור נוסף , זה יוצא ממש משתלם.. לי בזמנו לא היו הנחות.
מקווה שהצלחתי קצת לעזור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהציפי20/07/2010
יש לי עור בהיר מאוד ושיער יחסית כהה אני רגישה מאוד מאוד לכאב
איזה סוג טיפול כדאי לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ציפי
דר ויסוקובסקי12/08/2010כיום יש מכשירי לייזר להסרת שיער כמעט ללא כאב כלל ובנוסף, ניתן למרוח משחה מאלחשת, וכן להשתמש במכשיר מיוחד הפולט אויר קר מאוד המקפיא את אזור הטיפול , כך ששאלת הכאב הופכת שולית.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ipl זה אינפרא אדום? ומה זה קרן אור?ציפי20/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לציפי
21/07/2010שלום לך,
לא ניתן לייעץ מבלי לראות,אך אם כאב זאת בעייה, נסי SHR או IPL
אינפרא זה שם עממי למכשיר אור הבזקי או קרן אור,שאת קוראת.
כמו כן, למיומנות המטפל/ת יש חשיבות רבה ביעילות והצלחת הטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףף!!
לינוי23/07/2010שלום,
שמי לינוי.
רציתי לשאול : אני נערה בת 14 כבר קיבלתי מחזור.. ואני רוצה לעשות אינפרא אדום... האם זה אפשרי,האם זה יעבוד עליי או שאני צריכה לחקות שנה וחצי עד להתיצבות ההורמונים???.....בבקשה תענו....
תודה מראש
לינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משתגע - הסרת שיעראנונימי20/07/2010אני לא יודע כבר מה טוב, באמת איזה דרך הכי טובה להסרת שיער לצמיתות ? אפילפציה IPL SHR לייזר ?
עשיתי 8-9 טיפולים בישבן ב Care כולל הפנים ואני מרגיש שאין שום שינוי (השערות על הישבן עם פלומטיות, בתוך עבות וארוכות.
עשייתי גם 3 טיפולים ברגלים וההרגשה שאין דילול בכלל ואפילו שעכשיו זה לא נראה אחיד.
הכל נעשה בלייזר.
מה לעשות ? אין לי בעיה עם כאב אבל אני רוצה לדעת באיזה טכנולגיה שאני צריך להסיר, והאם יש מכון שנותן טיפול אישי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול אישי
שירה21/07/2010אני מכירה מכון קוסמטיקה שהייחס הוא אישי מאוד והקוסמטיקאית עובדת בעצמה...
כך שהטיפול גם מקצועי... ומכונת הלייזר ללא כאבים בכלל וגן המחיר מצויין
אם אתה מעוניין כתוב כאן את המייל שלך ואחזור אליך עם פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער דק ופלומתינועה19/07/2010כיצד ניתן להסיר שיער דק ? אמרו לי שבלייזר זה לא כ"כ מצליח וגורם לשיער להתרבות
אז איזו שיטה מתאימה??? אם בכלל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנועה
21/07/2010שלום נועה,
השיטות הישנות: מריטה,גילוח,אפילציה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בלייזראנונימית19/07/2010שלום,
אני מעוניינת להוריד שיער לייזר מכ-ל הגוף. שאלתי היא מהו פחות או יותר טווח המחיר לכך?
ועוד, האם גודל האזור משפיע על המחיר? (לדוגמא, האם אצל אישה גבוהה ומלאה הורדת שיער ברגל תעלה הרבה יותר מאצל אישה נמוכה וקטנה?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול עשרת-אלפים...
מיכל21/07/2010מבדיקה שעשיתי כשחיפשתי בעצמי, כל אזור בגוף יכול לנוע בין 1,000 ש"ח לאזור קטן לכמה אלפי שקלים לאזור גדול, אז כל הגוף, אני מעריכה, איפשהו באזור ה-10,000. קחי בחשבון שלמכונים שונים יש מבצעים (למשל, מסירים שיער משני אזורים, אזור שלישי חינם) וכאלה מין, אז זה מוזיל.
עוד דבר שיכול להוזיל הוא קופת חולים - לחלק מהמכונים יש הסכמים עם קופות חולים שונות (בהנחה שאת משלמת לקופ"ח על ביטוח מקיף כלשהו). גם את זה שווה לבדוק, לי זה הוזיל עלויות בכמה מאות שקלים, במקרה של כל הגוף זה יכול להיות הפרש משמעותי.
אלה הפרמטרים שקובעים את המחיר, והמחיר הוא לאזור, בלי קשר לאורכו ולרוחבו של המטופל (אני לא חושבת שזה חוקי לתמחר לפי פרופורציות הגוף, כי זו אפליה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאאלינור18/07/2010שלום
אני שוקלת להתחיל טיפולי הסרת שיער ברגליים, במפשעה ובבית השחי ואני מתלבטת באיזה טיפול לבחור. קיבלתי 3 הצעות מ-3 מטפלים/קוסמטיקאיות שונות:
1. דרמו פלאש
2. קריסטל
3. HDL
באיזה טיפול כדאי לי להתחיל?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול בלייזר
ד''ר מיכאל שוחט18/07/2010עלייך לבחור את המקום שניראה לך הכי מקצועי ושיהיה גם איתן מבחינה כלכלית מומלץ לקבל חוות דעת ממטופלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזרנועה17/07/2010שלום,רציתי לדעת האם גם בנות יכולות להסיר שיער בלייזר בחזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט18/07/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מאיזור הצוואריפית17/07/2010יש לי שיער מיותר באיזור הצוואר שהוא איזור הורמונלי
שיער עבה ועור בהיר,
איזה טיפול מומלץ להסרת השיער לצמיתות?
אפילציה כואבת לי
האם שיטת ipl מומלצת? ונותנת תוצאות טובות של השמדת השערות לצמיתות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער צוואר
ד''ר מיכאל שוחט18/07/2010עדיף טיפול באפילציה לעיתים טיפול בלייזר או קרן אור יכול להחמיר את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יפית
דר ויסוקובסקי12/08/2010שיער בצוואר מאוד בעייתי. לעיתים נצפית החמרה באזור. לא מציעה לעשות טיפולי לייזר או IPL בצוואר
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לגביי הסרת שיערליאת17/07/2010שלום,
האם אפשר להסיר שיער בלייזר כאשר קיים הרפס גניטלי? הבנתי שהחיידק מתעורר בגלל החום.
מה בכל זאת אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר
ד''ר מיכאל שוחט18/07/2010ניתן לקבל טיפול מניעתי בעת הטיפול ולאחריו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
ליאת02/08/2010מאיזה רופא עליי לבקש טיפול מניעתי מרופא עור או גינקולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריך עזרהה!! (לד"ר שוחט )עמית16/07/2010היי אני בן 16 ואני סובל משערות בגב ובכתפיים רציתי לדעת עם מישהו מקיר את מכון לייזר סתטיק באילת? ועם אני צריך תהורים בישבילך לעשות הסרת שער בלייזר כאילו אני צריך את החתימה שלהם או משהו בסגנון תודה מראש שאלה זאת בעיקר לד"ר שוחט
תודה מראש עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט18/07/2010איני מכיר את המכון ואולם אם הוא נימצא תחת פיקוח רפואי והטיפול מתבצע עיי מטפל מוסמך אזי אין בעיה הכי כדאי לדבר עם לקוחות של המקום ולקבל חוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמית
18/07/2010שלום עמית,
מכיון שאתה קטין, ובמקום מסודר, צריך שתמלא הצהרת בריאות,טופס הסכמה לקבלת טיפול,וכ"ו...צריך שתהיה מלווה בהורה או אפוטרופוס .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיעראלמונית16/07/2010אני בת 16 וחצי-17 מטופלת ברואקוטן כבר 3 חודשים לטיפול באקנה ואני יודעת שהסרת שיער בשעווה לא מומלצת, אבל רציתי לשאול האם לא מומלץ להוריד רק בפנים או שגם בכל שאר הגוף? כי אני רגילה לשעווה וזה הכי נוח לי במיוחד בקיץ כי זה נמשך לאורך זמן.
שאלה נוספת, הייתי רגילה להוריד את השיער בקו הבקיני ובאיזור פתח הנרתיק גם בשעווה, האם זה מסוכן ואני צריכה לעשות את זה אצל מומחית/קוסמטיקאית? (אף פעם לא היה לי גירוי או בעיות אחרי הורדת שיער מאיזור פתח הנרתיק רק לפעמים כמה נקודות דם בקו הבקיני)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט18/07/2010תחת טיפול ברואקוטן לא מומלץ לעבור טיפול בשעווה בכל הגוף אין חשיבות לאזורי הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בשעווה ובקרםגלית16/07/2010היי, אני בת 17
אני מעוניינת להוריד שיערות במפשעה, בבטן וגם מסביב לפיטמה. הלכתי לסופרפאם לקנות שעווה או קרם (הייתי בהתלבטות) וכשהגעתי ראיתי שכל התכשירים רושמים בפירוש לא להשתמש באיזורים אחרים מלבד האיזורים שמצויינים על האריזה שהם תמיד- ידיים, רגליים, בית השחי וקו בקיני. אני לא יודעת בדיוק מה ההגדרה של קו ביקני אבל בכל מקרה אני מעוניינת להוריד את כל השיער במפשעה.
השאלה היא האם ניתן להשתמש בתכשירים אלו גם לאזורים האחרים בהם אני מעוניינת להוריד שיערות או שזה מסוכן?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרונה
18/07/2010שלום רונה,
על האריזה בודאי יש טלפון של שרות לקוחות בחברה המייצרת,צלצלי ובררי בדיוק מה ניתן ומה אסור עם המשחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך הסרת שיער יעילהעידן15/07/2010שלום רב,
חברתי מעוניינת להסיר שיער במפשעה, והיא ניסתה עם משכה וסכין ולא הולך.
מה לדעתכם הדרך היעילה ביותר עבורה?כמובן במינימום כאב.
בבקשה הציעו דרך להסרה לצמיתות והסרה זמנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט18/07/2010הטיפול המומלץ הוא לייזר או קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטתטל15/07/2010שלום,
אני מתלבטת איפה לסגור עסקה להסרת שיער בלייזר למפשעות וידיים.
מכון אחד מבטיח טיפולים ללא הגבלה לכל החיים, ואילו השני (היקר יותר) מגביל זאת לסטים של 3 טיפולים בכל פעם.
שמעתי מחברה שכדאי ללכת על העסקה ללא הגבלת הטיפולים, שכן לאחר הריון למשל, באזורים הורמונליים-השיער יכול לחזור....
האם יש המלצה לעניין?
מהם האזורים ה"הורמונליים"?
כיצד הריון משפיע של הטיפולים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרניסיון טוב בפרופורציה
ליהיא18/07/2010אני עשיתי הסרת שיער בלייזר ברגליים ובידיים, ברשת פרופורציה. ואני ממש מרוצה מהתוצאות.
סיימתי לאחרונה את כל הטיפולים. הם אומנם מגבילים ל 12 טיפולים, אבל מניסיון זה די והותר, כבר בטיפול ה10, כמעט ולא הייתה לי צמיחה, כך שדחיתי את הטיפולים לטווח ארוך יותר..
במקרה שלי גם אם היו מציעים לי טיפולים בלי הגבלה, הסבלנות שלי הייתה פוקעת מתישהו...
בכל אופן אני שמחה שאני אחרי זה. התוצאות מעולות. קיבלתי מהם שירות מצויין, הם עמדו בזמנים והיו גמישים איתי כשהייתי צריכה. בקיצור ממליצה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)