מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער פנים-דחופפפ..09/07/2010
שלום אני בת 16 ויש לי שיער בפנים וזה ממש מגעיל אותי ויש לי פצעים שומניים על הפנים אני יכולה לעשות לייזר ? ואם כן באיזה שיטה?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פנים
ד''ר מיכאל שוחט10/07/2010במידה והשיער מאד מפריע והוא כהה ניתן לבצע טיפול בקרן אור או לייזר עלייך להגיע ליעוץ עיי רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 40 לאחר כריתת שחלות ושיעור פניםיעל08/07/2010
שלום
אני בת 40. עברתי לפני כשנה וחצי כריתת שחלות מניעתית.
בשנה האחרונה החלו להופיע לי 4-5 שערות על הסנטר.
התחלתי בטיפול ipl ואני כעת בטיפול ה-8. איו כל-כך שיפור ואני מוצאת עצמי מגלחת את השערות הללו כל יומיים.
מה ניתן לעשות?
האם לנסות וניקה?
אולי כבר להוציא בפינצטה וזהו?
תודה רבה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פנים
ד''ר מיכאל שוחט10/07/2010ניתן להשתמש בוניקה ומומלץ טיפל באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בבית שחי ומפשעותחן08/07/2010
שלום,
אני מעוניינת להסיר שיער בבית שחי ומפשעות. אני מתלבטת בין הסרה ב-IPL לבין לייזר.
גוון עורי בהיר והשערות כהות.
הכי חשוב לי שהמכשיר לא ישאיר סימנים מאחר ואני מתחתנת עוד 4 חודשים ומפחדת שתהייה לי כוויה.. כמו כן, כמובן אעדיף טיפול לא מכאיב מאוד.
אודה לתשובה מהירה מאחר ואני רוצה להתחיל את הטיפול בימים הקרובים.
תודה, חן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מפשעה
ד''ר מיכאל שוחט10/07/2010עדיף טיפול בקרן אור או בשיטת shr
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חן
דר ויסוקובסקי11/08/2010החשיבות בטיפולי הסרת שיער היא כמובן באיכות המכשיר. הן לייזר והן IPL יכולים להיות טובים בתנאי שהמכשיר איכותי. מנסיוני מרבית מכשירי ה IPL בארץ נחותים ביכולותיהם לעומת הלייזר.
אשר לכוויה- זו אכן עלולה להתרחש בכל אחד מהמכשירים. אנחנו בדרך כלל מבצעים טיפול אחרון לכלות שבועיים לפני החתונה גם כדי לאפשר לשיער לנשור וגם אם יש כויה - היא מחלימה וחולפת.
שיהיה בהצלחה
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות מביכות אך חשובותרוית08/07/2010
שלום רציתי לשאול עד כמה ניתן להוריד במפשעות בהסרת שיער בלייזר? האם מורידים גם ממקומות יותר תחתונים כמו השיער שעל השפתיים הגדולות? והאם נהוג להסיר תחתונים בטיפולים כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט10/07/2010לא מומלץ לטפל ממש באזור השפתיים מחשש לכויה בדכ צריך להסיר את התחתון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת הפאותדנה07/07/2010
יש לי פאות לחיים פלומתיות ואני צבעתי אותן בצבע בלונדיני, אני רוצה לשאול אם זה פיתרון טוב למי שלא רוצה לעשות הסרת שיער ובנוסף נוצר לי הבדל בין העור איפה שצבעתי ואיפה שלא, לא הבדל רציני או אדמומיות רק העור הצבוע יותר בהיר ...
בנוסף רציתי לשאול מה סדר הגודל של עלום לטיפול אפילציה ואם זה עוזר יש לי שיער פאות בצבע חום די בהיר די דליל ואני בהירה יחסית
עוד שאלה קטנה : נטלתי רואקוטן וסיימתי לפני כיותר מחצי שנה, אני לא זוכרת מה היה מצב הפאות שלי לפני אבל רציתי לשאול אם זה מה שהשפיע לי את השיעירות בפנים כי בכללי אני לא כ"כ שיערה וגם הקוסמטיקאית שלי אמרה לי שיחסית למשהי שעברה טיפול אני לא שיערה בפנים .....
אני בת 18 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פנים
ד''ר מיכאל שוחט10/07/2010רואקוטן אינו גורם לצמיחת שיער לשיער פלומטי מומלץ טיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוף...אני ממש מיואשת וצריכה עזרה!נטלי07/07/2010
היי.אני עוברת טיפולים להסרת שיער בכל הגוף בערך שנה וחצי כבר...בהתחלה זה היה shr ואח"כ עברנו ל4mp...אני לא רואה שום שינוי והשיער (אם מחכים מספיק זמן) צומח וצומח...!
רציתי לדעת אם יש מישהו שעשה ומניסיון אישי סיים טיפולים ולא גדל לו יותר שיער?! ואם כן איפה? ומה לעזאזל אפשר לעשות?!
ולמה לא לעשות באמריקן לייזר?!
תודה=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט10/07/2010במידה והשיער כהה ולא פלומטי מומלץ לעבור לטיפול ניסיון בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפשי מכשיר STARLUX של PALOMAR
חגית13/07/2010מנסיון אישי הוא עושה את העבודה הכי טובה!!!!!
היתה לי בעיה מאוד קשה של שיעור יתר .....
הבעיה הייתה ולא חזרה אחרי 5 טיפולים!!!
גם אני הייתי מופתעת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה לצמיתות או לא?ל07/07/2010
הי
האם ישנה אפשרות להסרת שיער לצמיתות או לא??
אני שוקלת כבר המון זמן להתחיל , אך אם זה לא לצמתיתות- מה זה חוסך?
כמו כן , שורש השיערה שלי שונה לחלוטין מאזור לאזור.
למשל בשפם השיער דליל מאוד מאוד ואפילו עם מכונה קשה לי להסירו .לעיתים אני פשוט משתמשת בפינצטה כדי שלא יחתכו .
בבית השחי לעומת זאת , מאז שהתחלתי להסיר , השיערות הרבה יותר חזקות משהיו .
האם בשני המקומות ניתן להגיע לתוצאה חלקה לכל החיים , או לא ?
ושאלה אחרונה
האם מותר לבצע הסרת שיער בחזה ? אין חשש לסרטן וכדומה?
תודה ,
ויום יפה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט10/07/2010מומלץ לטפל רק בשיער כהה ועבה ניתן להגיע לתוצאות מצוינות בבתי שחי אין חשש לממאירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער-חייב עזרהרון07/07/2010
אני בן 23 ומסיר שיער אני חושב מגיל 18 או 19
תחילה ניסיתי באינפרא ותוך כדי הייתי עושה שעווה
חשוב לי לציין שרוב השיער היה פלומתי ונורא בהיר אך האמנתי שהסרת שיער עובדת ועשיתי בכל איזור שהיה קצת שיער כמו גב וכתפיים.
אני לא יודע אם זה קשור לשעווה או משהו אחר אבל מאז נהיו לי הרבה יותר שערות. היום הייתי חותם להגיע למצב של אז ולא הייתי נוגע בכלום!
עכשיו אני עושה הסרה בלייזר בגב ובכתפיים כי ראיתי שאינפרא לא עובד.
ישנו דילול בשיער אך כך גם היה באינפרא, ונדמה שאם אני אחכה מספיק זמן כל השיער ישוב.
האם יש מקרים מוכחים של שיער שלא שב לצמוח?
רוב השיער בגבי הוא בהיר וכמובן מגלחים הכל. יש אפשרות שבסופו של דבר כל השיער יהיה כהה כתוצאה מההסרה והגילוח?
אני נורא מתוסכל מהמצב. הייתי מלא ביטחון עצמי והעובדה שזה קרה לי בשנים מבוגרות יחסית שעד גיל 17 הייתי חלק כמו תינוק מקשה עליי להשלים עם זה. זהו סבל פסיכולוגי ונפשי בכל יום ויום שעובר. בבקשה אם תוכלו לעזור לי
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט07/07/2010לעיתים באזור הכתפיים וגב עליון התוצאות אינן מספקות במיוחד אם מדובר בשיער פלומטי בהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן רק לא פרופורציה
יובל21/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופרוציה אין שם פרופורציה
יובל22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אין לכם תשובה??? שאלה יחסית לאנויה06/07/2010
שאלתי כיצד יש להוריד שיער אחרי שסיימתי טיפול אינפרא.
יש מעט שיער ודק. האם אפשר למרוט בשעווה או עדיף לגלח
כדי למנוע גירוע השורש.
מה אי איפשר לענות??? מה המומחיות אם כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
עורגני-מרכז ל06/07/2010אחרי שסיימת טיפול את יכולהלבחור בעצמך איך את מורידה את אחוז השיער שנשאר. הגילוח לא יגרה כלום אלא אם כן יש לך רגישות לפעולה זו. בכל אופן תמיד כדאי להגיע לחיזוק במכון שם סיימת את הטיפול וכך יהייה לך שקט לעוד כמה חדשים.
עורגני - מרכז להסרת שיער וקוסמטיקה אורגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתכם
נויה07/07/2010תודה על התייחסותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט06/07/2010ניתן לבצע אפילציה או טיפולי שעווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה לגלח
אביבית14/07/2010את יכולה לגלח ולבצע טיפול שמרני פעם בחודש ומידי פעם להסיר במכשיר SHR
ממליצה לך לפנות לקוסמטיקאית שלי קליניקה ויקטוריה אידיאל היופי ולקבל ממנה ייעוץ מיקצועי
עם הרבה יחס וחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר והריוןקרן05/07/2010
שלום,
הבנתי שטיפולי הלייזר לא מומלצים בהריון ובהנקה.
כמה זמן לפני ה"תכנון" להכנס להריון מומלץ להפסיק את טיפולי הלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ד''ר מיכאל שוחט06/07/2010מומלץ להפסיק טיפול עם הכניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי השפעות טיפול ב -SHRמיקה05/07/2010
שלום רב,
אני בעלת עור בהיר מאוד, ושיער שנראה כהה, אני מטופלת בשיטת SHR , וביום שישי האחרון עברתי את הטיפול השלישי, צמיחת השיער בעיקר בפנים מהירה מאוד, יום לאחר הטיפול יש כבר צמיחה רבה, ואין עדות לנשירת שיער או דלילות. מתי אני אמורה לצפות להשפעה של הטיפול אם בכלל? כיצד ניתן להסיר את השיער בין טיפול לטיפול? (הרי תדירות הטיפולים הולכת ומתרחבת - מה אני עושה עד הטיפול הבא?)
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פנים
ד''ר מיכאל שוחט06/07/2010במידה ואין שיפור לאחר 3 או 4 טיפולים אין טעם בהמשך הטיפול ויש לעבור לטיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא ענו לשאלתי מיום 30.6.10 - דחוףריקי05/07/2010
שלום רב. ביתי בת 14.5, סובלת משיעור יתר בעיקר בבטן ובפנים. (ברגליים ובית השחי, הבעיה פחות מפריעה מאחר והיא מסירה את השיער).
מיותר לציין, שהדבר גורם לה לתיסכול וחוסר בטחון נוראי. היא אינה מוכנה ללכת לבריכה, ומתביישת בפנים שלה.ואינה מרוצה מעצמה.
בקיץ שעבר, כדי ללבוש בגד ים היא חמצנה את השערות בבטן, וזה גרם לשיערות שחורות מרובות בבטן, גרוע הרבה יותר ממה שהיה קודם לכן.
אני מבינה שהסרת שיער בליזר אינה מומלצת לפני גיל 17. האם זה נכון?
אנו צריכים לצאת לחופשה בשבוע הבא וביתי אינה מוכנה ללבוש בגד ים ולהכנס לבריכה.
שאלתי - האם אפשר להוציא את שערות הבטן בשעווה, או שגם זה לא מומלץ?
והאם יש טיפול מומלץ שאפשר לתת לה כדי להתגבר ולהפחית את כמות השערות בבטן ובפנים???
אנא חיזרו אלי במהרה.....
תודה - אמא של בת מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט06/07/2010במיקרים של שיעור ניכר ניתן לטפל בקרן אור ואולם יש לדעת שהתוצאות אינן אופטימליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת SHR הסרת שיעראליס04/07/2010
שלום רב ,
אני מאוד מבולבלת מכל המידע , צריכה סדר בבלגן
שיטת SHR מומלצת יותר משיטות אחרות ? והאם היא אפקטיבית יותר מהאחרות?
האם יעילה גם נגד שיער בהיר ,כלומר שיער שצבעו התבהר כתוצאה משיזוף?
והאם כדי לטפל בשיטה של כל הגוף או איבר איבר?
תודה מראש.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו השיטה אני פשוט שאלתי על מכון מסו
יעלי05/07/2010מסוים שנמצא בשרון ששמעתי עליו רבות ורציתי לוודא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהshr
ד''ר מיכאל שוחט06/07/2010אין טיפול אפקטיבי לשיער בהיר ופלומטי בשיטת shr ניתן לטפל באנשים בעלי גוון עור כהה יותר והטיפול מלווה בכאב מינימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכלי
ויקי19/07/2010לאמר לי היכן בשרון יש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אליס
דר ויסוקובסקי12/08/2010והרי הסדר בבלאגן:
SHR הוא מכשיר לייזר הפועל בשיטה מהירה. מדובר במכשיר יעיל מאוד, כמעט ללא כאב עם תוצאות נהדרות.
עוד לא הומצא מכשיר המסוגל להסיר שיער בהיר (לצערי הרב)
אין שיטה של "כל הגוף". יש עסקאות כספיות לכל הגוף, אולם הטיפול מבוצע לכל אזור בנפרד. ניתן לטפל במס' אזורים באותו היום, זה רק לוקח זמן.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אף בזמן הסרת שיערעינת04/07/2010
אני בתהליך הסרת השיער, עד כה הייתי ב-2 טיפולים.
בעוד בערך חודשיים שלושה אני כנראה עושה ניתוח אף.
אך ראשית רציתי לברר, זה בכלל אפשרי?
אם עושים את ניתוח האף בהפרש גדול מתאריך הסרת השיער, יש משהו שמונע ממני לעשות את ניתוח האף? או שבכלל אין קשר בין שני הדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
ד''ר מיכאל שוחט06/07/2010אין קשר בין 2 הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפלת בהיריון ו- IPLאורלי03/07/2010
אני קוסמטיקאית ושוקלת לקנות מכשיר IPL להסרת השיער, יחד עם זאת, אני גם שוקלת היריון.
רציתי לדעת אם זה בטוח לטפל ב-IPL כשאני בהיריון ולא מסוכן לעובר.
עד היום אף אחד לא נתן לי תשובה חד משמעית. בחברות שמוכרות את התכשירים טוענות שאין סיכון. האם יש גוף כמו משרד הבריאות שיכול לתת לי תשובה.
האם יש איזה "כיסוי" כמו ברנטגן שבזמן הטיפול אפשר לשים?
בתודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפלת ב IPL בזמן הריון.
עורגני-מרכז ל06/07/2010אם הוראות היצרן אומרות שאין סיכון אז אין בעיה. אבל אם את בכל זאת חוששת למה בכלל לקנות עכשיו?? תמתיני ללידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהןipl
ד''ר מיכאל שוחט06/07/2010התשובה המוסמכת צריכה להגיע מיצרן המכשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)