מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת שיער בשעווה לפני טיפול אינפראאלי2203/07/2010
שבת שלום לכולם!
אני בחור בן 23 המבצע מזה כשנה טיפולים להסרת שיער (בחזה ובכתפיים) באור (אינפרא) אצל קוסמטיקאית מוסמכת, כאשר לפני כל טיפול כזה אני מגלח את שערות הגוף.
לאחר שנה של טיפולים ישנו שינוי מזערי מאוד בכמות צמיחת השיער. עקב כך, בטיפול האחרון ביקשה ממני הקוסמטיקאית שלטיפול הבא אני לא אגלח את השיער מכיוון שהיא רוצה לנסות משהו אחר-להוריד את השיער בשעווה ואח"כ לעשות טיפול במכשיר האינפרא. היא אמרה שאולי זה יעזור יותר לדילול השיער.
מכיוון שמימיי לא הורדתי שיער בשעווה רציתי לשאול אם זה בסדר להוריד שיער בשעווה לפני טיפול אינפרא? עד כמה שאני יודע הטיפול באינפרא אמור להרוס את זקיק השערה לכן מגלחים ולא תולשים את השערה (ע"י שעווה).
ובאופן כללי, אם יש פה מישהו שעבר טיפול באינפרא ויכול להגיד אם זה נורמלי שטיפול אינפרא לוקח כ"כ הרבה זמן והתוצאות כאלה איטיות?
תודה רבה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בשעווה לפני טיפול אינפרא
עורגני-מרכז ל06/07/2010אלי שלום, נכון ששיטת האינפרא היא שיטה מאוד חלשה לעומת הלייזר והIPL . אם עד עכשיו לא ביקשו ממך להוריד עם שעווה בסמוך לטיפול אני לא מבינה למה עכשין כן. מה שכן ניתן לעשות זה טיפול אחד שעווה לחכות 6 שבועות (מחזור צמיחת השערה) ולהגיע לטיפול אחרי גילוח. ישנן מכונות אינפרא בשוק שהטיפול נעשה על השערה ואחרי הטיפול מורידים עם שעווה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט06/07/2010במידה והשיער כהה ועבה מומלץ שתעבור לטיפול במכשיר אחר - לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לילדה בת 8יעלי03/07/2010
בתי בת 8 ילדה שעירה מאוד כשמגיע הקיץ כמובן הבעיה עולה . השיעור הוא בעיקר בגב, כתפיים ידיים רגליים מה ניתן לעשות בגיל כזה באזור הגב ? נמנעת מללבוש בגד ים, גופיות. הבעיה היא תורשתית. מה עושים בגיל כזה?
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלתי טיפול SHR לצמיתות
עדיאל03/07/2010אבל אני חושבת שהוא מגיל 9.
עם זאת - אינו כואב כלל כך שלדעתי כדי שתחוש בנוח שעווה אחת לחודשיים תספיק ועוד שנה שנתיים את הטיפול הזה.
אני עושה אצל ולנטינה ברמת אביב! היא מקסימה וכבר ראיתי תוצאות על חברות שסיימו!! מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה בעיה
יעלי05/07/2010הבת של חברה שלי בת 7 ומטופלת אצל שביט אסתטיקל ואני יודעת שהיא מאוד מרוצה לילדה לא כואב בכלל והילדה מרגישה ביטחון עצמי גבוה עד כדי כך שהיא התחילה ללבוש גופיות שרואים בהם את הגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור
ד''ר מיכאל שוחט06/07/2010בדכ לא מומלץ להתחיל טיפול לייזר או קרן אור בגיל 8 ניתן לחמצן את השיער במיקרים שהבעיה חמורה במיוחד ניתן לטפל בקרן אור ואולם התוצאות אינן אופטימליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורמקס 100 / סופראנו / לייצ'ר ?אלמוג01/07/2010
שלום,
חרשתי את הרשת בחיפוש אחר באיזה מכשירים עדיף להשתמש כדי לבצע הסרת שיער (בגב במקרה שלי). ביקרתי גם מכל המכונים הגדולים בארץ (נאטורפיל, כללית אסתטיקה, אמריקן לייזר, פרופורציה וכו').
מצד אחד יש את **פורמקס 100**-
מכשיר שהוא קרן אור שעובד בשיטת הIPL והוא לא מכשיר לייזר, ש"נחשב" למכשיר הכי חדיש בשוק. היתרונות שלו לפי מה שהבנתי זה שהטיפולים מבוצעים ללא כאב והתוצאות מגיעות די מהר (כבר אחרי 3-4 טיפולים).
החסרונות- הדילול של השיער לא כזה שבאמת אפשר לקרוא לו "דילול" או "הסרה לצמיתות". הבנתי שעם מכשיר כזה גם בגמר הטיפולים סביר להניח שכל כמה חודשים אצטרך לעבור טיפול נוסף כי השיער לא באמת יפסיק לצמוח.
מצד שני יש את ה**סופראנו" ו"לייצ'ר**-
אלה מכשירי לייזר לכל דבר. היתרונות לפי מה שהבנתי הם שהם באמת מדללים את צמיחת השיער לאופן שבו זה הכי קרוב לתוצאות האופטימליות. הבנתי גם שזה המכשיר הנפוץ בעולם כיום (למרות שהוא לכאורה פחות חדיש מהפורמקס).
חסרונות- הטיפולים יחסית כואבים ועלולים להיות אף מסוכנים בגלל קרן הלייזר. הטיפולים גם עלולים ליצור כוויות וצלקות. בין כל טיפול וטיפול צריך לחכות לפחות חודשייים.
מצאתי דעות לכאן ולכאן. בכל מכון כמובן תמכו מאוד בשיטה שלהם.
איזה שיטה לדעתכם עדיפה? מה יביא לי תוצאות יותר טובות?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חד משמעית SHR
עדיאל03/07/2010אני חושבת שזה מוצלח לכל אחד. אצלי הצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
יאלי22/08/2010כיצד אוכל לבחור בין המכשירים השונים להסרת שיער באופן אובייקטיבי ללא אינטרס של מכון זה או אחר,אלא באמת ללכת על מה שהכי מתאים עבורי ומוגן בריאותית.
כל מכון מציע את מה שיש לו וטוען כמובן לטובתו,אני מוכנה לשלם כמה שנדרש אך מעוניינת בבחירה המוצלחת עבורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת את התשובה שקיבל אלמוג,היכן זה
יאלי22/08/2010היכן נמצאות התשובות שהגיעו אל ההודעה ע"ש אלמוג? שאלתו רלוונטית מאוד גם עבורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר יקר רק לא פרופרציה
יובל22/08/20100506552669 דבר איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער סביב הפיטמהגלית29/06/2010
הייי,
זה נורא מביך.
יש לי שיערות מסביב לפיטמה. בהתחלה היו כמה בודדות, זה הפריע לי ממש, עשיתי טעות וגילחתי. עכשיו הן התרבו ואני נורא רוצה לעצור את זה או לפחות להוריד את זה בצורה מועילה יותר..
האם אפשר עם שעווה? או שיש דרך חכמה יותר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט07/08/2010ניתן לטפל בלייזר או קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה בעיה
אורח05/09/2010היי רונה, אני סובלת מאותה בעיה לצערי. רציתי לדעת אם מצאת פתרון ? משהו שלא יצריך לפנות למרפאה או משהו..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונה
06/09/2010שלום רונה,
מעבר ללייזר את יכולה להפחיתן באפילציה - מחט חשמלית.
בעיקר תלוי בכמות השיער,והאם השיעור הוא תורשתי או שיבוש הורמונלי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיגמנטציה בעקבות לייזר בפניםמיכל29/06/2010שלום רב,
אני בטיפול לייזר כשנה ובין היתר עושה גם פיאות עם אלכסנדריט.
שמעתי הזהרה שלא לעשות "יותר מידי" טיפולים בפיאות כי עלול לגרום לכתמי פיגמנטציה.
1.האמנם? נכון?
2. יש שיפור ניכר אבל עדיין יש לא מעט שיערות (מקווה שלא מדמיינת והבחנתי ביותר באיזור הלחי)
אולם מתי מפסיקים כדי שלא יהיה "יותר מידי"?
תודה ענקית!!!
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכל
29/06/2010שלום מיכל,
איני מכירה את ה"תובנה" הזאת,אם את מטופלת כשנה יתכן ואת במחצית הדרך. כדאי תמיד להתייעץ עם המטפלת שלך ולעקוב. כשתגיעי למירב ההפחתה ולא תתקדמי יותר,כדאי להפסיק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוניקהמיכל29/06/2010האם מומלץ להשתמש בוניקה בזמן שאני עושה לייזר בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכל
29/06/2010שלום מיכל,
אכן ניתן לשלב בין השניים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בגב + כתפייםאלמוג28/06/2010שלום,
הייתי היום ב"כללית אסטתיקה" לצורך בדיקה שלפני הסרת שיער.
בבדיקה נאמר לי לאחר בדיקה שלא מומלץ לי לעשות היות והשיער בחלק מהגב + כתפיים עבה וכהה ובמקביל גם יש שיער בהיר ודליל - ובמקרים כאלה אחוזי ההצלחה בד"כ לא גבוהים.
המליצו לי לחכות שנה ולבוא שוב לבדיקה כי בעוד שנה יתכן שקצב הצמיחה ישתנה ואז יהיה ניתן לבצע הסרה וסיכויי ההצלחה יהיו יותר גבוהים (אגב- שאלתי מה קורה במידה ואני כן רוצה לעשות- אמרו לי שיצטרכו לבצע יותר מ12 טיפולים ובכלל יתכן שהשיער יצמח שוב..).
שאלתי היא- האם ב"אמריקן לייזר" או במקומות אחרים- אני יכול לקבל תשובה שונה ??
האם יש מקומות שנחשבים יותר "מומחים" או "מתקדמים" בתחום (שאולי שם אני כן יכול לעשות למרות אופן צמיחת השיער שלי) ??
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדעתי (על פי ניסיוני)
שלומי28/06/2010בכללית אסטתיקה תקבל את האיבחון הכי רציני.
שאר המקומות יעיפו מבט חטוף ויגידו שזה אפשרי.
האיבחון בכללית נעשה על ידי רופאה לעומת המכונים האחרים.
למרות כל האמור אני בסופו של דבר החלטתי לעשות במקום אחר בגלל שיקולי מחיר ומגוון סוגי מכשירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהסיר או לא להסיר
קרן29/06/2010גם בפרופורציה רופאה עשתה לי אבחון, ואמרה לי שאני לא מתאים לטיפול...
חבל, כי ממש רציתי לעשות הסרת שיער בלייזר ולהיפטר כבר מהשיער בגב.
אבל אני שמח שהם עושים פגישות עם הרופאה לפני הטיפולים, כי ככה לא שילמתי על משהו שלא מתאים לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום..
אלמוג29/06/2010היום באמריקן לייזר...אמרו לי שאני כן מתאים.
שאלתי את הרופאה שם- למה בכללית אסטתיקה אמרו לי שאני לא יכול-
היא אמרה שאין סיבה שלא אוכל. יש לי עור בהיר ושיער כהה ולא ברור למה אמרו לי שם שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהבעיה היא...
אלמוג29/06/2010והבעיה היא שאני כבר לא יודע למי להאמין....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפרופורציה מי שעושה את האיבחון..
שלומי29/06/2010בפרופורציה מי שעושה את האיבחון הוא לא רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערפולינה28/06/2010שלום, אני מתחילה לעבור טיפולי אפילציה להסרת השיער בפאות ובצוואר, המליצו לי להשתמש במהלך הטיפול במשחה בשם "וניקה". אני פשוט לא ממש בעיניינם וגם אין לי מימי לשאול, איך המשחה פועלת? יש לי הרבה שיער ולא כל כך נעים לי להיות להסתובב עם השיער באזורי הפנים על בסיס יום יום. השאלה שלי היא , האם כתוצאה מהמשחה הזו השיער יפול או איך הוא יעלם מפני שהטיפול יקח זמן רב ואני לא עושה שום שימוש אחר בהסרת שיער (המליצו לי לא לעשות כלום בכדי שלא יצא לי יותר שיער ממה שיש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלפולינה
29/06/2010שלום פולינה,
משחת הוניקה תגרום לעצירת צמיחה חדשה כל עוד תמרחי אותה פעמיים ביום. את האפקט שלה תראי כ2-3 שבועות מיום המריחה הראשונה.המישחה לא גורמת לנשירת השיער הקיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בידייםאוריי28/06/2010אני רוצה להתחיל להוריד שיער בידיים באיזו שיטה עדיף להוריד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער ידיים
ד''ר מיכאל שוחט28/06/2010קשה לקבוע ללא בדיקה קלינית של גוון העור וצבע וסוג השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער אחרי ניתוחנאיק זוהר27/06/2010שלום..
אני שואלת שאלה לגבי קרובת משפחה
אשה בת 44 לפני 3 שנים עברה ניתוח בשד להסרת גוש שומן / גידול שפיר
השאלה היא האם אין בעיה להתחיל סדרת טיפולים של הסרת שיער בבית השחי ובמפשעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט28/06/2010אין שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחת שיעראייל26/06/2010שלום, אני כבן 30 ויש לי מעט שיערות על החזה, רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להגברת הצמיחה של השיער באיזור זה או פתרון אחר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט28/06/2010איני מכיר פתרון טופיקלי מקומי ניתן להשתיל שיער באזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה למכון להסרת שיערבר25/06/2010מחפשת המלצות למקום להסרת שיער בלייזר באיזור ירושלים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקבלי המלצה
קרן27/06/2010אני עושה עכשיו הסרת שיער בלייזר, בפרופורציה. ואני מרוצה מאוד.
הם נמצאים במרכז אשדר, רח' הרב קוק 8 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן המסיר שיער לצמיתותלילך24/06/2010שלום.
חברתי עוברת טיפול להסרת שיער אצל קוסמטיקאית.
הקוסמטיקאית מורידה שפם בשעווה, ולאחר מכן, מורחת שמן מיוחד על האיזור. (מדובר בחומר טבעי לחלוטין.)
כבר אחרי 4 טיפולים, חברתי מרגישה שהצמיחה מאוד מאוד איטית באיזור.
האמת היא, שזה נשמע לי קצת הזוי.
האם יש שמן כזה שמונע צמיחת שיער?
איך זה פועל?
האם יש לכך חסרונות- כמו פיגמנטציה למשל?
בתודה,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשמן
ד''ר מיכאל שוחט28/06/2010איני מכיר את המוצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר ושעווהעומר24/06/2010עשיתי כבר 5 טיפולי לייזר באיזור הרגליים, מפשעות, ידיים ובית שחי. טיפול אחרון לפני חודשיים וטיפול הבא רק עוד חודשיים! שאלתי היא האם מותר לי להוריד בינתיים את השיער בשעווה?
כששאלתי באמריקן לייזר החברה בא אני מטופלת התשובה הייתה שלילית לחלוטין אך לאחר חיפוש בפורומים הבנתי שמותר..
אחכה לתשובה וודאית
תודה:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט28/06/2010בדכ יש לגשת לטיפול הבא עם התחלת צמיחה של שיער ולא מומלץ לגלח או להסיר בשעווה בין הטיפולים ואולם אם המרווחים גדולים יותר וקימת צמיחה רבה של שיער ניתן להסיר בשעווה אבל להגיע לטיפול עם התחלת צמיחה של קוצים באזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשת ייעוץ בעניין הסרת שיער בלייזרתומר24/06/2010שלום רב
אני בחור בעל גוון עור שחום אך בהיר יחסית ועברתי ב3 שנים האחרונות טיפולי לייזר להסרת שיער באזורי הגב-כפתיים,חזה-בטן...עם השנים נוצרו פה ושם כתמי פיגמנטציה שהייתי מאוד רוצה לטפל בהם.
השאלה שלי היא כזו,האם ישנו טיפול ממולץ לחידוש העור,הבהרת כתמים שטוב אחרי טיפולי לייזר?
והאם כדאי לי הקיץ הזה להחשף לשמש במטרה להשתזף?אני מציין שלא הלכתי לים למטרת שיזוף כל השנים האלו כדי שזה לא יפריע למהלך הטיפולים..
האם שיזוף הוא פיתרון טוב לפתור בעיית כתמים על העור או שזה מצריך בדיקה רפואית וטיפול ע"י קרמים או אפילו פילינג רפואי...?
אודה לכם על תשובה ועזרה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכתמים
ד''ר מיכאל שוחט28/06/2010ניתן עיי שמוש בקרם הבהרה מקומי יום יום להבהיר את הפיגמנטציה לעיתים ניתן לשלב טיפולי לייזר לא מומלץ חשיפה ממושכת לשמש במהלך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)