מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מסתירים פלומה בהירה על הלחיים?צילה22/05/2010
יש לי פלומה בהירה על הלחיים, וזה לפעמים נוצץ בשמש בזוויות מסוימות.
האם יש קרם או איפור שיכולים להדביק את השערות ללחי? השערות הן באורך כמה מילימטרים.
המייק אפ שאני שמה לפעמים דווקא מדגיש את השערות, כי הוא נותן להן נפח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
23/05/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ממשיכים מכאן...?הילה22/05/2010שלום רב,
בחודש נובמבר האחרון יצאתי עם כוויות קשות מדרגה 1 בכל הרגליים בעקבות טיפול מס' 7 במכשיר 4mp . מאז נותרו עדיין הסימנים של המכשיר על רגליי ...(עדין רואים את הכוויות אבל חלש יותר). כמות השיעור ירדה בכ- 60%
שאלותיי:
1. מתי כדאי להשיך את הטיפול, אם בכלל?
2. האם להמשיך באותו מכשיר או באחר? העוצמה היתה 20. חשבתי לעבור למכשיר ncpl -
3. האם המכשיר השני בטוח יותר ומהו בכלל?
רב תודות,
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלהילה
23/05/2010שלום הילה,
לא ניתן לייעץ פרטני מעל דפי הפורום.
אם את סומכת על המטפל/המקום תתיעצי איתם.
כ"כ כדאי להשמר הייטב משיזוף.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכויות
שירלי01/06/2010אני קוסמטיקאית בעלת מכשיר מסוג 4mp , אוכל להמליץ לך בהמשך לנסיוני רב השנים להימנע
מחשיפה לשמש כל עוד האזור לא החלים לחלוטין ולמרוח משחת הרגעה , כגון - ביאפין במהלך כל התקופה .
ברגע שהאזור הופך לסימנים בהירים מגוון עורך הטיבעי את יכולה להמשיך ללא חשש בטיפולים .
כמובן, שלא צירכות להיווצר כוויות מטיפול אך לצערי ישנם מקרים בהם חוסר אבחון נכון של גוון עורך או טיפול על עור שזוף בידית לא מתאימה יכולה לגרום לכוויות.
לשמחתך לרוב הכוויות אינן בלתי הפיכות והסימנים עברים תוך מספר קצר של חודשים .
כפי שכתב לך הרופא בפורם , המשך הטיפול במכון ובמכשיר הינה החלטה שלך בלבד, את צריכה להרגיש בטוחה אצל המטפל/ת במכון .
חשוב לוודא כי המטפל/ת עבר/ה הסמכה בחברה ובעל/ת תעודה , כפי שאני עברתי לפני תחילת עבודתי במכשיר .
על המטפל/ת להסיק מסקנות מהמקרה ולעבוד בעוצמות נמוכות יותר בעתיד .
בהצלחה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפנים ובגב...אניה22/05/2010רציתי לדעת מתי אפשר להסיר שיער בפנים ובגב,אני אף פעם לא היתי כזאת שעירה ,
ואניר ק בת 14 וזה נוא מפריע לי ואני מתביישת בגוף שלי , יש לי שיער בפנים,ובסנטר ,
והיתי רוצה דלעת אם אפשר לעשות לפני גיל 17 ,מה עדיף לייזר או אפילציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה עדיף-לייזר או אפילציה
יעלי23/05/2010הי,
אין מה עדיף בקטע של האם עדיף לייזר או האם עדיף אפילציה.
כל אחת והשיטה שעדיפה עליה. יש שערות מסוימות (בהירות לדוגמא) שלא ניתן להורידן בלייזר. זה עניין נורא אינדיבידואלי- ישנן בחורות שבגלל שהשיער שלהן בהיר מלכתחילה הן לא יוכלו לעשות טיפולי לייזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאניה
23/05/2010שלום אניה,
תתיעצי עם אמא / כל מבוגרת אחרת שאת קרובה אליה,או אפילו רופאת הילדים.
את מעט צעירה מכדי לשקול את הדברים הללו לבד,אך מה שבטוח הוא שאת לא צריכה להתבייש
בכלל, מגופך.
אני לא יכולה לומר מה עדיף,לייזר או אפילציה. כי בשביל זה, צריך לבדוק .
ככלל, אם יש הרבה שיער-לייזר אם יש מעט-אפילציה.
ובפנים יתכן שיש יתרון לאפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרושה מניקוריסטיתרחל21/05/2010לציפורן טיפוח ושיזוף ברמת אביב דרושה מקצועית למניקור פדיקור בניית ציפורניים שעווה וגבות054-4557711
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
23/05/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שאתה בוחר להשתלח
מיקי סטייל12/10/2010אני ממש לא מתחזה,זה שלא התלוננתי עד עכשיו זה בגלל שאני אדם שמחליק אותה בדרך כלל
תתקשר אלי לטלפון 0524266628
שלומי
ואשמח לתת לך את שם משפחתי ולספר לך על המיקרה, יתרה מזאת, ביום שטופלתי המכשיר התקלקל באמצע טיפול ונאלצתי לבוא למחרת להמשך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי באקווה קליניק יש שרות מצויין
יונית17/11/2010מעבר למצופה. חבל שבחרת לפנות כאן במקום ליצור קשר עם אקווה קליניק. באקווה קליניק במקרים כאלה מתנצלים בפני הלקוח וגם מפצים אותו בהתאם.
במיוחד שאתה טוען שלמכשיר באותו יום קרתה תקלה. תקלות קורות ומכשיר זה רובוט!
אז במקום לפגוע בפרנסתם של אחרים או להפיג שעמום בבית צור קשר עם אקווה קליניק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אקווה קליניק תאיימו על גולשים
מיכה18/11/2010זה בטוח יביא לכם לקוחות...
איום בתביעות זו גישה ידועה של נוכלים
במקום לאיים תתמודדו עם הטענות
כמה טיפשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקווה קליניקדן21/05/2010
הי
ברצוני לשמוע תגובות לחיוב או לשלילה על מכונים בכלל ועל מכוני "אקווה קליניק"
אני מתכוון לבצע טיפולים באקווה קליניק ואינני בקיא בתחום הסרת השיער
אבקש הסברים בתחום ואולי גם המלצות על מכשירים
אני מעוניין לבצע הסרה מלאה בכתפיים וגב
אודה מאוד על תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבבקשה עזרה דחופה
דן22/05/2010אני ממש זקוק לעיצתכם
שכחתי להוסיף כי אני בן 34 ואני שעיר מאוד בכתפיים
מזה זמן רב שאני מתבייש בעצמי ומעוניין לפטור את מצוקתי בעזרת טיפולים להסרת שיער לטווח ארוך
באקווה קליניק הציעו לי לעבוד בטכנולוגיית shr
אינני יודע דבר ומבקש עזרה דחופה
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהshr
דן23/05/2010אני באמת זקוק לתמיכה ולהעשרת המידע שלי
אני מבקש מידע אודות הטכנולוגית והמכשירים של shr
האם יש תוצאות טובות לטווח ארוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשוואת מכונים להורדת שיער בלייזר
יעלי23/05/2010הי דן,
אתה נשמע קצת אבוד, וברצוני לסייע מעט. אני בעצמי ביצעתי הסרת שיער משמעותית מחלקים נרחבים בגופי לפני כשנה ומאז הביטחון העצמי שלי נוסק לשחקים. זה נורא חשוב להרגיש טוב עם עצמך ולהיות בטוח במראה שלך. אני מבינה את הבלבול- מכיוון שיש המון מכונים שמתעסקים בזה היום ויש הרגשה של בלבול וחוסר ידע לאן כדאי ללכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שאתה בוחר להשתלח במקום לבדוק
מיקי סטייל12/10/2010אני ממש לא מתחזה,זה שלא התלוננתי עד עכשיו זה בגלל שאני אדם שמחליק אותה בדרך כלל
תתקשר אלי לטלפון 0524266628
שלומי
ואשמח לתת לך את שם משפחתי ולספר לך על המיקרה, יתרה מזאת, ביום שטופלתי המכשיר התקלקל באמצע טיפול ונאלצתי לבוא למחרת להמשך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתקרב לאקווה קליניק שרלטנים
שלומי19/09/2010שרלטנים ממדרגה ראשונה , מחזיקים עובדות חסרות ניסיון, אחת מהם סימנה לי אזורים על הגוף בעיפרון חום במקום בעיפרון לבן, ועשתה לי כוויות איפה שהיו קווים חומים, זה הרמה של המקום, לא להתקרב.
בלי שום קשר SHR היא שיטה מצויינת להסרת שיער וגם IPL רק חשוב מאד מאד מי המטפל שעושה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקווה קיליניק
דרור קליר21/09/2010לבחור שטוען ששמו "שלומי "שלום רב,
צר לי שאתה בוחר להתחזות בשם של מישהו אחר כיוון שבאקווה קליניק אין מטופל העונה לשם שלומי.
באקווה לקיניק לא יודע על כל מיקרה של כוויות אי לכך דבריך מהויום הוצאת דיברה ולשון הרע
אם ויש לך טענות כל שהן כלפי אקווה קליניק אתה מוזמן לפנות לקליניקה ועינינך יטופל ביסודיות
על בסיס נסיוני רב השנים... לדעתי הינך מתחזה משועמם המנסה לפגוע בשמה הטוב של אקווה קליניק מתוך תסכול אישי.
בכוונתי לפנות למנהלי פורום bok על מנת להשיג את פריטיך האישיים.
.
לידיעת!עד כה לא התקבלה כל תלונה באקווה קליניק לכן אין לי מושג על מה אתה מתלונן בדיוק.מבידה ויש לך טענות כל שהן אנו נשמח אם תפנה אלינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקווה קליניק -לא מקצועיים -להזהר !!
מיכל ענבר07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לכתפיים
רוית21/09/2010כתפיים זה אזור הורמנלי תחשוב טוב לפני שאתה הולך ומסיר בכל מכון כי יכול להיות לך יותר גרוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכונים ממליצים על עצמם!!!!!
רוית21/09/2010ממליצים לך על פורפורציה בתוך מישהו משם כי זה מקום על הפנים ושרות גרועעעעעע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי הסרת שיער בלייזר
קרן24/05/2010אני עשיתי הסרת שיער בלייזר גם בכתפיים.
האמת שלא שמעתי בכלל על SHR או על המכון הזה שציינת..
אני יכול להמליץ לך על מה שאני והחברים שלי מכירים... אנחנו עשינו בפרופורציה, והיה ממש אחלה. אני עשיתי רק בכתפיים. חבר שלי עדיין עושה שם בגב. שנינו מאוד מרוצים.
מקווה שזה עוזר בבמשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת - כמה שקוף שאת מקדמת את המכון
שרית26/05/2010למה להוליך שולל אנשים במצוקה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם
דן27/05/2010אודה על הוספת פרטים לשאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה
דן03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני התחלתי טיפולי הסרת שיער
מטופל04/09/2010"באמריקן לייזר" והתלבטתי בינהם לבין "אקווה קליניק", שיטת ה-SHR היא פיתוח ישראלי חדש בתחום הלייזר המאפשר טיפול על עור שזוף, שיער פלומתי וכידוע כטיפול פחות כואב מסגנונות הלייזר השונים...ב"אמריקן לייזר" עובדים בשיטת ה-DPC (4MP) שזוהי שיטה בעיניי יותר טובה למרות שאי אפשר לבוא שזופים ולמרות שהיא לא ממש עובדת על שיער פלומתי אבל הטיפול בה הוא קצר יותר, יעיל יותר וחזק יותר בגלל שהעוצמות טיפול במכשיר ה-DPC הן גבוהות יותר.
הרבה מכונים עובדים היום בשיטה הזאת וגם ב-SHR, ודעתי על המכון עדיף לך לבדוק עוד כמה מכונים כי את אקווה קליניק לא ממש בדקתי, לא הלכתי לפגישת יעוץ והתחלתי לצערי באמריקן לייזר שהשירות שלהם והיחס מתחת לכל ביקורת אז עדיף שלא להתקרב לשם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדן יקר, המלצות על אקווה קליניק
דרור קליר21/09/2010דן שלום רב,
אם אתה מעוניין במקום אמין איכותי אתה מוזמן להצטרף לאקווה קליניק ולהיות לקוח מרוצה כמו עוד הרבה אלפים אחרים....
זה המקום לציין כי קיימים הרבה מכונים והנך ראשי לבחור במקום שהכי מוצא חן בעיניך....
באקווה קליניק בשונה מהמקומות האחרים אתה יכול לשלם לפי טיפול בודד כך שאין סכנה לכספיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמריקן לייזר ו"פרופורציה" על הפנים
מירית21/09/2010הייתי בייעוץ באמריקן לייזר ובפרופורציה ואני חייבת לציין שהיחס והשירות מתחת לכל ביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהירות מאקווה קליניק -לא מקצועיים
מיכל ענבר07/10/2010אם את בדרך להסרת שיער תזהרי!!!!
אינני ממליצה להתקרב לקלינקה הזו ,
הצוות המטפל אינו מקצועי !!!!!!!!!!!
ישנה בורות מבחינה מקצועית ,פשוט לא להתקרב !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מאוכזב מאקווה קליניק
ליאור22/12/2010מטיפול שביצעו שניים מבני משפחתי להלבנת שיניים - לא עזר בכלל, אפילו לא במעט.
אפילו המנהל אמר לי שאין טעם לבצע עוד טיפול כי זה לא יעזור.
מסתבר שלא לכל אחד זה מתאים - אבל אי-הצלחה של 2 מתוך 2 שהגיעו לשם זה לא נשמע מבטיח.
אגב גם הטיפול שהם עברו מאוד לא נעים - השאירו אותם 40 דקות לבד מול מכונה די מפחידה עם איזה משהו כמו פלסטלינה על השיניים ולא באו לראות אם הם בסדר במשך כל הזמן הזה. אין סיכוי שהם יחזרו לשם.
גם השירות שלהם היה מאוד גרוע - חוזרים לטלפון אחרי כמה ימים. נדמה שנמצאת שם רק מישהי אחת כל הזמן - המזכירה, היא היחידה שניסתה לעזור אבל לצערי כשחזרו אלי נתנו תשובות לא מספקות ולא מתואמות ביניהם - למשל רצו לשלוח אותם לטיפול נוסף על אף שהמנהל כבר הודיע לי בטלפון שאין טעם לגשת לטיפול נוסף כי זה לא יעזור ולא מתאים לכל אחד. אם לא להם אז למי? אולי מצפים שיבואו אנשים עם שיניים לבנות מראש? ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מומלץ לפנות לאקווה קליניק ?
ttt14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תסיר שיער באקווה קליניק
מיכל ענבר07/10/2010לא מקצועיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בשיטת LHE וSHR.מה ההבדל?נופר20/05/2010מה ההבדל בין הורדת שיער בשיטת LHE עם מכשיר SPA Touch II
לבין הורדת שיער בטכנולוגיית SHR עם מכשיר Aria SHR
מה ההבדל? מה יותר מומלץ? האם זה עובד בכלל השיטות האלו?
אשמח מאוד אם תוכלו לעשות לי סדר בעניינים ולהמליץ לי על השיטה הטובה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמישהו?
נופר23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?
נופר23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת אמת!! ולהשקיע נכון...מרכזניקית20/05/2010אני רוצה להשקיע בהסרת שיער -כמה שרק אצטרך!!
עדיפות ראשונה -פנים
עדיפות שניה -כל שאר הגוף..
בלוטת התריס שלי עובדת מהר אך ברוך ה' מאוזנת.
אין לי מחזור סדיר וההורמונים הזכריים שלי (בדיקת דם) גבוהים
מה עושים! כמה להמתין? מה אמור לתת לי אור ירוק להתחיל?
יש לי פלומה לא עבה של שיער שחור שמציק לי על הפנים
והפנים של כהות מעט
אשמח להמלצה של סוג טיפול להסרת שיער!!
חשוב לי שתפרטו.. ותגיבו לכל מה שכתבתי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמירית שלום
ריקי מ-Care20/05/2010ראשית, העלית נקודה חשובה של חוסר איזון הורמונלי. עליך לדעת כי חלק מאזורי הגוף מושפעים משינויים הורמונליים (למשל פנים) ולכן במידה ולא תקבלי טיפול תרופתי - הטיפול עלול להיכשל. ברגליים, למשל, זה כן יצליח.
על פי התיאור של סוג השיער וצבעו את כן מתאימה ללייזר, ובמקרה שלך הוא עדיף על אינפרה. כאמור, בהתסייגות של הנושא ההורמונלי.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
גילוי נאות: הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירית שלום
ריקי מ-Care20/05/2010ראשית, העלית נקודה חשובה של חוסר איזון הורמונלי. עליך לדעת כי חלק מאזורי הגוף מושפעים משינויים הורמונליים (למשל פנים) ולכן במידה ולא תקבלי טיפול תרופתי - הטיפול עלול להיכשל. ברגליים, למשל, זה כן יצליח.
על פי התיאור של סוג השיער וצבעו את כן מתאימה ללייזר, ובמקרה שלך הוא עדיף על אינפרה. כאמור, בהתסייגות של הנושא ההורמונלי.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
גילוי נאות: הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה תשובה מאנשים עם נסיון ומרופאים
מרכזניקית20/05/2010מצטערת אבל לא רוצה המלצות ממושתלים.
אני צריכה עיצה טובה!
תגיבו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירית
23/05/2010שלום מירית,
לא ציינת בת כמה את.
כדי לרסן ולמתן את הוצאת השיער באזור הגברי ,את צריכה לקבל טיפול תרופתי-גלולות מסויימות,דרך רופא/ת נשים. לאחר מכן ובשילוב לבצע הפחת שיער בלייזר או אפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר בבית השחישרית20/05/2010שלום דר
יש לי פיגמנטציה מאוד כהה בבית השחי ושער שחור .
צבע הפיגמנט הוא בערך כמו הצבע של האתיופיות... ממש שחור והכתם מופשט על כל השחי.
האים אפשר להסיר שיער עם S.H.R
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשרית
23/05/2010שלום שרית,
על פניו ועל פי היצרנים הוא מיועד למצבים כגון אלו.יש חשיבות רבה למיומנות המטפל/ת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההםרת שיער לילדיםריטה19/05/2010מיזה גיל אפשר להתחיל לעשות הסרת שיער לילדים? מה מעדיף, לייזר או תהליך אחר?
מדובר על ילדה (בת 10) שיש עודף שיער על פנם ועל כל הגוף.בדיקות הורמונלים בנורמה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלריטה
23/05/2010שלום ריטה,
תתיעצי עם רופא הילדים/אנדוקרינולוג גם אם הרמות בגדר הנורמה. ככלל כדאי לחכות לסיום ההתבגרות המינית שזה כ-3-4 שנים מיום קבלת המחזור החודשי.
אם המצב חריג ויש בעיות רגשיות,חברתיות ניתן לשקול מריטה או אפילו מכשירי אור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 12 - כיצד רצוי להתחיל בהסרת שיערמיכל19/05/2010בתי בת 12, עוד לא קיבלה מחזור. בעלת עור מאוד בהיר ושיער גוף (רגליים וידיים) בהיר. רוצה להסיר שיער בבית השחי. כיצד רצוי להתחיל?
הבנתי שטיפול בלייזר אינו רצוי או אפקטיבי לפני המחזור. האם גילוח לא יגרום לצמיחת שיער מוגברת? אולי עדיף שעווה? (אני חוששת שהיא לא תסכים לטיפולים כואבים)
אודה על המלצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לאמא מיכל
ריקי מ-Care20/05/2010מיכל שלום,
בתך (לפחות על פי התיאור) לא יכולה לעבוד הסרת שיער בלייזר או אור (אינפרה) בשל שערה הבהיר.
בכל מקרה, גם אם השיער היה כהה, הרי שגילה צעיר מדי, היא צפויה לשינויים הורמונליים ולכן ממילא שיטות הלייזר לא מתאימות לה בגיל זה.
גילוח אפשרי, אפשרית גם שעווה, הכל על פי תחושתה של הילדה.
ודאי שהיא לא תסכים לטיפולים כואבים.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
גילוי נאות: הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לאחר פגיעת ראש--18/05/2010שלום,
אני בת 20 ועברתי לפני 3 חודשים תאונת דרכים והפגיעה הייתה בראש עכשיו אני בשיקום רציתי לשאול האם אני יכולה להמשיך את טיפולי הלייזר שהתחלתי לפני כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפגיעת ראש
ד''ר מיכאל שוחט19/05/2010מה סוג הפגיעה וכיצד היא באה לידי ביטוי ובאיזה אזור את עוברת טיפוליים להסרת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:--
23/05/2010שלום לך,
בקשי הערכת מצב ,כולל הטיפול התרופתי, אם את נוטלת,מרופאי השיקום שלך ועם זאת תתיעצי עם המטפל/ת שלך.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על הסרת שיערמשה17/05/2010שלום אני רוצה לדעת על מכשירים ביתיים להשרת שיער
יש לי עור בהיר מאוד ושיערות שחורות ודי עבדות
ממה שקראתי המכשיר no!no! עשוי לעזור לי,יש לכם עוד חוות דעת אולי אפילו מנסיון אישי על מכשירים אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסליחה... אפשר תשובה?
משה20/05/2010אני באמת צריך תשובה כמה שיותר מהר,תודה מראש (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפניםרותם17/05/2010שלום,
יש לי הרבה שיער באיזור הפנים ואני מאוד רוצה להוריד אותו.
התייעצתי עם קוסמטיקאית שאמרה שטיפול באפילציה יהיה מאוד מייגע וארוך והמליצה לי להסיר את השיער בלייזר במכשיר 4mp בשיטת DPC.
האם באמת עדיף לטפל בזה בלייזר? מה הסיכוי שהשיער יעלם לצמיתות ומה הסיכוי שהוא יחזור? והאם באמת אפילציה תהיה תהליך ארוך ומיותר?
זה ממש מציק לי ואני רוצה להיפטר מזה.. אשמח אם תתנו לי הכוונה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט19/05/2010בחלק מהמיקרים תיתכן צמיחה מוגברת של שייער במהלך הטיפול הדבר תלוי בסוג השיער גוון העור והאזור המטופל כך שיש לשקול גם אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
כללית אסתטיקה25/05/2010שלום רותם,
להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.
על מנת לקבל תשובה לשאלתך בנוגע להסרת שיער בפנים, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך.
כמו כן, במידה ואת לקוחת כללית, תוכלי להנות מהנחות מיוחדות:
כללית פלטינום – עד 70% הנחה
כללית מושלם – עד 30% הנחה
לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערמשה17/05/2010שלום אני מעוניין לקנות את המכשיר no!no! להסרת שיער,גוון העור שלי בהיר
אפשר לומר אפילו בהיר מאוד והשערות שחורות ודי גסות (עבות)
האם המכשיר באמת יוכל לעזור לי לדלל את צפיפות השיער ולהפחית את צמיחתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמשה
17/05/2010שלום משה,
איני מכירה את המכשיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
משה17/05/2010תוכלי להמליץ לי על מכשיר שכן יעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר-זקוקה להמלצהש16/05/2010שלום לכולם,
אני מעוניינת לעשות הסרת שיער בלייזר ומבולבלת מהכמות הרבה של המכונים והרשתות.
מישהו מכיר את נטורפיל? האם יש לכם המלצה על מכון אחר?
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בלייזר
כללית אסתטיקה16/05/2010שלום,
להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.
על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך.
כמו כן, במידה ואת לקוחת כללית, תוכלי להנות מהנחות מיוחדות:
כללית פלטינום – עד 70% הנחה
כללית מושלם – עד 30% הנחה
לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר
קרן17/05/2010אני יכולה להמליץ לך על פרופורציה, עשיתי אצלהם הסרת שיער בלייזר, לפני שנה. ומאז אני לא צריכה להוריד יותר שערות. את לא מתארת לעצמך כמה זה כייף. בכל מקרה אצלהם, רופאה עשתה לי את הטיפולים ולא טכנאית. והייתי מרוצה מהיחס והשירות שקיבלתי אצלהם. מקווה שזה עוזר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?היועצים שלנו
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)