מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקפיצה - SHRקרן30/05/2010
שלום,
אני מעוניינת לעבור טיפול בבתי שחי ובשוקיים.
אני בעלת עור בהיר מאוד ובשוקיים צבע השיערה הוא חום בהיר.
בחלק מהמקומות אמרו לי שה - SHR יכול להתאים לי יותר בגלל צבע השיערה ובחלק אמרו שאין בעיה עם ה- IPL.
מה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
31/05/2010שלום קרן,
לא ניתן לייעץ אישית בפורום אך בכללי,שיער חום בהיר אינו אידיאלי להפחתת שיער במכשירי לייזר/אור.אולי כדאי לך לבצע טסטים במספר מכשירים ואז לשקול ולהחליט.
יש לקחת בחשבון שיתכן ותראי שיפור בהתחלה אשר בהמשך עלול להעצר,לפני מירב ההפחתה עקב אובדן פיגמנט בשיער בעקבות הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מישהו שמע על אפליסוניקס??shlomi29/05/2010אני מאוד רוצה לעשות הסרת שיער... אבל מציק לי עניין הכאב .. והעובדה שאסור לי להיחשף לשמש אחרי כל טיפול , שמעתי שיש מכשיר שעובד ללא כאב בכלל .. ושמותר לצאת לשמש אחרי הטיפול .אני כמעט בטוח שמדובר במכשיר של חברת אפליסוניקס .. האם מישהו שמע עליו ? האם מישהו יודע באיזו מרפאה ניתן למצוא אותו ??
תודה מראש שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני שמעתי
אביבית02/06/2010פרי פיתוח ישראלי. אמור להחליף את האפילציה. ללא כאבים ועובר על שיער לבן. עובד על אזורים קטנים (שערה-שערה) כמובן שכל מה שאני יודעת הוא מחומר פרסומי. אין לי מושג על מישהו שעבר טיפולים במכשיר זה, אם הוא עובד או אם הוא באמת לא כואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
כללית אסתטיקה03/06/2010שלום שלומי,
להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.
במידה ותהיה מעוניין לקבל מידע על טיפול בלייזר, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך.
כמו כן, במידה ואתה לקוח כללית, תוכל להנות מהנחות מיוחדות:
כללית פלטינום – עד 70% הנחה
כללית מושלם – עד 30% הנחה
לפרטים נוספים הינך מוזמן להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מותר לעשות שאווה בין הטיפוליםג'וליה29/05/2010שלום רב.
רציתי לדעת אם בין טיפול לטיפול בלייזר מותר להוריד שיער מהפנים עם שאווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלג'וליה
30/05/2010שלום ג'וליה,
בין טיפולי הלייזר אסור למרוט. ניתן לקצר לגלח .
יש צורך בפיגמנט(בצבען) של השיערה כדי שהאנרגיה תבלע בו ותהרוס בעזרת החום את חלבוני הזקיק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערספיר28/05/2010הי...
אני מתעניינת בהסרות שיער בגוף בביה"ח
באיזור הבטן המפשעות ובית השכי,
האם זה מסוכן ולא מומלץ?
זה פוגע במערכות מסוימות בגוף? מכיל קרינה?
איזה סוג טיפול מומלץ?
וביאיזה ביה"ח מומלץ לבצע את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלספיר
30/05/2010שלום ספיר
הפחתת שיער בלייזר אינה פוגעת במערכות הגוף,אין בה קרינה ואינה מסוכנת.
לגבי המקום המומלץ, כדאי לך לבדוק ,להתרשם ולהחליט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
כללית אסתטיקה01/06/2010שלום ספיר,
להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.
על מנת לקבל תשובה לשאלותיך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך.
כמו כן, במידה ואת לקוחת כללית, תוכלי להנות מהנחות מיוחדות:
לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
קרן02/06/2010אני גם חברה בקופ"ח כללית, ויש להם הסדר עם פרופורציה. הם נותנים הנחה משמעותית להסרת שיער בלייזר. חוץ מזה, מסקר שעשיתי לפני שהחלטתי, ראיתי שיש להם שם טוב והרבה ממליצים . והתוצאות מדברות בעד עצמן.
שווה בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעה מוגברת מבית השחי לאחר לייזראני רק שאלה28/05/2010לפני חודשיים וחצי עשיתי טיפול ראשון של הסרת שיער בלייזר בפרונט (חזה,בטן) ובבית שחי (בית השחי התכוונתי לעשות רק 6 טיפולים לשם דילול) ב"פרופורציה".
מאז אני מזיע הרבה מאזור בית השחי. אני מוצא את עצמי מוציא את הזיעה שנוצרה עם היד כדי שהיא לא תשאר שם ותרטיב את החולצה, מה שיוצר אי נעימות תחושתית ואסתטית. אם אני קצת מתרגש, או הולך ברגל לעבודה, אז כל דקה אני מזיע מחדש, אפילו אם התקלחתי חצי שעה לפני. ניסיתי כבר 4 סוגי דאורדורנטים וכלום לא עוזר.
חשבתי שעם הזמן זה יירד, אבל גם עכשיו אחרי שעברו חודשיים וחצי והשיער בינתיים גדל (לרבע ממה שהיה) אין שינוי בכלל. אני כמובן לא עומד לעשות עוד טיפול באזור של בית השחי אלא רק בפרונט.
אשמח לקבל תשובה לבעיה הזו..תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמעוניין להוסיף
אני רק שאלה28/05/2010מעוניין להוסיף שאני בן 22
אם אני סתם נח בבית אז אני לא מזיע, ולפני הטיפול הראשון כלום לא היה לי. לא הרגשתי בכלל שאני מזיע בשום סיטואציה.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה
ה11/07/2010אני כבר ממש לקראת סוף הטיפולים ובהתחלה ממש סבלתי מהתחושה של הזעה מוגברת, לי הסבירו שכשיש שערות הם סופגות את הריח והרטיבות ופחות מרגישים זיעה, אבל הכמות היא אותה הכמות.
בימים חמים ממליצה לך לשים חתיכת נייר טואלט קטנה באיזור הבית שחי לזמן שבו אתה בחוץ מזיע ותמיד שיהיה לך דוארדורנט בשלוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
30/05/2010שלום אייל,
עד כה,לא נתקלתי בעבודות שקושרות טיפולי הסרת שיער והזעת יתר.
כן,יש מספר מועט של מקרים שמדברים על כך.
סטטיסטית,ביחס לכמות המטופלים הם מעטים ביותר.
להמשך ברור אישי יותר פנה למרפאה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאייל
רפי31/05/2010יש לך הזעת יתר רק בבית שחי או בעוד מקומות בהם עשית הסרת שיער???.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אני רק שאלה05/06/2010הסרתי שיער רק בפרונט (חזה,בטן) ובבית השחי.
ההזעת יתר היא רק בבית השחי.
אני אצור קשר עם פרופורציה נראה מה התשובה.
ואני בטוח שזה התחיל בדיוק אחרי שעשיתי את הטיפול הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר והזעת יתר לאייל
ענבל23/04/2015שלום אייל
גם לי זה קרה לאחר הסרת שיער בלייזר באזור בית שחי...תעדכן אותי בבקשה אם אתה עדיין סובל מהזעת יתר באזור גם לאחר שעבר הרבה זמן מהטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - גיל 13עדי27/05/2010מהי השיטה הטובה ביותר להסרת שיער אצל נערה בת 13 - שנמאס לה משעווה ואני לא רוצה שתתחיל עם גילוח ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעדי
30/05/2010שלום עדי,
מומלץ להתחיל טיפולי הסרת שיער בלייזר רק כ-3-4 שנים מיום קבלת המחזור.נראה לי כי את עדיין צעירה מדי,כדאי להמתין עוד קצת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך עזרה לגבי הסרת שיער...shlomi27/05/2010היי אני בחור בן 28 ,אני לא בחור שעיר ...ז"א אין לי הרבה שיער בחזה או בבטן אבל אני מעוניין לגשת ולהסיר את השיער ,קראתי לא מזמן כתבה שסיפרה על מכשיר חדש שעובד בצורה שונה מהמכשירים שקיימים היום בשוק (לא לייזר ולא אינפא) ,והיה כתוב שהמכשיר החדש מסוגל להסיר את כל סוגי השיער ...גם שיער בהיר ופלומתי ,וכמו כן היה כתוב כי הטיפול אינו כואב בכלל וכי חצי שעה לאחר הטיפול כבר מותר לי לשבת בשמש ... אני חושב שמדובר במכשיר של חברת אפליסוניקס אם כי אני לא בטוח בזה... האם מישהו שמע על המכשיר הזה..? האם זה יכול להיות נכון ? טיפול להסרת שיער שאינו מכאיב?
תודה רבה מראש
שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמשהו נוסף....
shlomi27/05/2010אם אכן מדובר במכשיר של אפליסוניקס... האם יש מרפאות בארץ שעובדות איתו ?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומי
30/05/2010שלום שלומי,
לצערי, איני מכירה מכשיר שכזה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומי
אורנה פלנסיה-01/06/2010יכול להיות שמדובר במכשיר אפילציה בשיטת אולטראסאונד, במינוס בשיטה שהוא עובד זקיק זקיר בנםרד וזה לוקח הרבה זמן להפטר מהשיער. אך זו השיטה היחידה שהיא לצמיתות במידה וזה המכשיר כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר- השוואה
שרון31/05/2010הי,
אני יודעת שהכי יעיל זה טיפולי לייזר. עשיתי בעצמי וזה היה מצוין, לא כואב, לא מציק ונפתרים מהשיער לתמיד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליץ לך על לייזר
קרן31/05/2010חברים שלי היו קוראים לי תמיד בצחוק בבון.
היו לי מלא שערות בגב, בכתפיים ובחזה. עד שלקחתי את עצמי בידיים, או יותר נכון בלייזר.. :)
עשיתי הסרת שיער בלייזר בפרופורציה, אחלה מקום, צוות לעניין, היום אני כבר שנתיים וחצי אחרי ואני ממש מרוצה מהתוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
כללית אסתטיקה01/06/2010שלום,
על מנת לקבל תשובה לשאלתך בנוגע להסרת שיער עם מינימום כאב, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך.
כמו כן, במידה ואתה לקוח כללית, תוכל להנות מהנחות מיוחדות:
לפרטים נוספים הינך מוזמן להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גליסיוון26/05/2010שלום רב
כתבתי לך בתחילת החודש
לגבי הורדת שיער מקו המצח כדי לתת אשליה של מראה מצח גבוה יותר.
שחכתי לשאול אותך 2 דברים מאוד חשובים
1.האם הדבר הנל יכול לגרום להתקרחות מוקדמת ? או שמא אין קשר ?
2.וראיתי שרשמת לי שעושים זאת בלייזר אך אני מעדיפה אפילציה (מניסיוני האישי לייזר או יותר נכון איי פי אל לא עזר לי בגוף כי יש לי שיער עדין ודק . ולעומת זאת מאפילציה בפנים הייתי מאוד מרוצה )
אשמח להתיחסות לגבייי 2 שאלותיי
בתודה סיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל-sivanlevi
26/05/2010שלום לך,
1. לא שידוע לי.
2.ניתן,רק זה יקח הרבה מאד זמן אם יש כברת דרך לעשות...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"פיספוסים".....רחל25/05/2010אני לאחר טיפול שלישי בנטורפיל ויש המון פיספוסים שהם לא מוכנים "לתקן" אלא בטיפול הבא...
שאלתי האם יש דרך למנוע פיספוסים תוך כדי טיפול? כיצד אני יכולה לדעת שיש פיספוסים לפני סיום הטיפול( פשוט לא הוגן)
תודה,
המשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרחל
26/05/2010שלום רחל,
לא ציינת באיזה מכשיר את מטופלת.
בטיפול יסודי לא יוותרו הרבה פיספוסים. אך אין צמיחה אחידה של כל השיער באזור ויש
שיער שיצמח לאחר הטיפול ועלול להחשב בטעות כפיספוס.
את יכולה לגלח בין הטיפולים ורק לפני הטיפול להגיע עם צמיחה כדי שהמטפל/ת תוכל לבדוק אותך ולהחליט על ההמשך
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמריקן לייזר או פרופרוציה?טלי24/05/2010מבין כל המכונים שהייתי הכי נראו לי אמריקן לייזר ופרופרוציה,
היתרון באמריקן לייזר שאין הגבלה במס' טיפולים- מצד שני אמרו לי הם לא משתמשים בלייזר- האם זה נכון?
אגב, שהייתי בפרופורציה בכלל לא בדקה אותי רופאה אלא רק יועצת וזה בניגוד למה שהם מפרסמים שפגישת יעוץ כוללת בדיקה של רופא להתאמה - זה לא מראה על חוסר מקצועיות?
האם מישהו עשה טיפולים באחד מהם? ממליץ? מבחינת תוצאות, שירות וכו..
אודה לתשובתכם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעשיתי בפרופורציה
קרן25/05/2010הי טליה, אני עשיתי בפרופרוציה, הסרת שיער בלייזר. סיימתי את 12 הטיפולים, ומאז לא צומחת לי אפילו לא שערה אחת ברגליים. הטיפולים לא היו כואבים במיוחד, ואני אישית מאוד מרוצה וממליצה ..
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר בגבשלומי24/05/2010ערב טוב,
התחלתי טיפולי הסרת שיער בלייזר באזור הגב.
אין לי שערות בכל הגב, אזורים רבים אפילו חלקים.
האם יש סכנה שהטיפול יגרום לצמיחת שיער באזורים החלקים?
מה לעשות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדניאל
26/05/2010שלום דניאל,
קשה לענות לך מבלי לבדוק,אך אני מניחה שלא תטופל היכן שאין לך שיער.
בן כמה אתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת פרטים
שלומי26/05/2010היי ד"ר גלי,
אני בן 32
איך המטפלת יודעת איזה איזורים חלקים? הרי אני מגיע לטיפול מגולח.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין לדעת מה עדיףיוני24/05/2010שלום ,
אני חדש בנושא של הסרת שיער ואני מעוניין לקבל עצה , קודם כל אני מעוניין בהסרת שיער בחזה ובבטן , צבע האור שלי שחום לא כהה יותר מדי וצבע השיער יחסית כהה יותר מצבע הגוף , ההתלבטות היא איזה מכשיר הכי טוב להסרת שיער בשבילי , האם בלייזר או בקרן אור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי יוני
ריקי מ- care24/05/2010מאוד קשה לעשות אבחון בהתכתבות אבל אנסהלעזור:
אם גוון העור שלך שחום אתה מתאים ללייזר המיועד לשחומי עור (סופראנו, ליישטיר- אחד מהם יתאים).
הכי טוב להגיע לפגישת ייעוץ, לבדוק מכון או שניים,
להשוות את המקצועיות, סוגי המכשירים הנסיון וכו' - ואז לקבל החלטה.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוני
26/05/2010שלום יוני,
לאיבחון אישי,יש לגשת בפועל ולהבדק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיערות מתחת לעורטלי24/05/2010שלום.
אני מורידה שיערות בגילוח וכבר כמה חודשים התחילו לצמוח לי שערות מתחת לעור רק באזור קו הבקיני. בשאר האזורים בגוף זה לא קורה. אני מנסה להוציא אותן עם פינצטה או מחט אבל זה משאיר לי פצעים שריטות וכו' וכל העניין נראה ממש זוועתי ומביך. למה זה קורה דווקה שם ולא בשום אזור אחר והאם רופא עור יכול לעזור לי כאן והאם יש משחה שתגרום להם לצאת מבלי שאצטרך להרוס לעצמי את כל העור שם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטלי
26/05/2010שלום טלי,
הפתרון הטוב ביותר הוא הפחתת השיער בלייזר באזור. גם הכלואות מתפוררות תחת העור ומסולקות כפסולת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשיער לא נושר אחרי הלייזרמאיה24/05/2010שלום,
התחלתי טיפול לייזר בחברה מוכרת במכשיר הסופרנו. עשיתי טיפול אחד לפני כחודש ונאמר לי שלאחר שבוע-שבועיים השיער שצמח ינשור, ולאחריו יגדל שיער חדש.
כבר עבר חודש והשיער לא נשר, פה ושם נופלת שערה אחת אבל ממש לא משמעותי.
מה זה אומר? האם אני לא מגיבה לטיפול? מה עליי לעשות?
יש לי עוד שבועיים כבר טיפול שני..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרד"א הכוונה למפשעות מלא, בלבד
מאיה24/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מאיה
ריקי מ- care24/05/2010יש מצבים בהם השיער נושר באיטיות רבה,
לעיתים זה יכול לקחת מס' שבועות.
סבלנות היא מילת המפתח
בברכה, ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת חברת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
26/05/2010שלום מאיה
ליעילות הטיפול מרכיבים רבים,ביניהם גם תקינות המכשיר ויותר מכך מיומנות המטפל/ת.
דברי עם המטפל/ת יתכן וניתן לעלות בעוצמה או לעבור יותר פעמים וכ"ו...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער- נשיםיעל23/05/2010אני בת 26, יש לי שיער פלומתי באזורים לא שגרתיים לנשים לדוג': ישבן, גב, פטמות-חזה, ידיים עליונות, שהייתי מאד מעוניינת להסירם (מדובר בשיער פלומתי שחור על עור בהיר כך שזה יותר בולט).
הבנתי שאסור לגעת בשיער פלומתי בלייזר כי יכול להחמיר את המצב.
אז כיצד מתפטרים מהשיער במקומות האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליעל
23/05/2010שלום יעל,
אם זאת באמת פלומה,אז לא בלייזר.השאר לפי הבנתך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?היועצים שלנו
בוגרת ביה"ס לרפואה באוניברסיטה העברית בירושלים מנהלת המכון הארצי להמופיליה וקרישת הדם בביהח שיבא, תל השומר. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)