מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה דעתכן על מכון CARE?לילך10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה מאד אינדבידואלי,
orit11/05/2010אני עם סוג השערה שהייתה לי היה לי ברור שאני צריכה מכון עם אפשרות למכשירים רבים, ואני טיפלתי שם והיה מעולה, אני חייבת לציין את עניין האמינות והשקיפות, כל שלב בתהליך לווה בהסבר ותיאום צפיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני התחלתי טיפולים עכשיו
רונית13/05/2010הייתה לי דעה מאוד שלילית לגביהם, אבל הגעתי בכל זאת לייעוץ והתרשמתי לטובה.
נראה לי שהם בסדר למרות שאני רק אחרי טיפול ראשון כך שאין עדיין תוצאות, אבל הצוות נחמד ויש להם מכשור טוב. יש רק בעייתיות בזמינות הטיפולים וקצת חוסר מקצועיות בהתאמת המכשור לאזור/ למטופל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו בעיה רצינית...
שרית13/05/2010בזמינות התורים והייחס הלא כל כך נחמד אחרי שהם גובים את התשלום...
אגב כך כל המכונים הגדולים צתייחסים שזה גרוע...
הכי טוב לבצע טיפולים אמכונים קטנים-קוסמטיקאיות למשל, אף פעם אין בעיות של תורים ואין פשיתות רגל וכו'
ותחשבו על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה פשוט שקוף
רונית14/05/2010שאת מקדמת מכון פרטי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רונית,
ריקי מ- care17/05/2010הצטערתי לקרוא שאת חשה בבעיה מסויימת בזמינות הטיפולים, ומקצועיות הצוות,
חשוב לנו מאד עניין התאמת המכשור לאזור המטופל ויתרה מזו- זו התמחות שלנו ,
ולכן אשמח לדעת עוד פרטים על המקרה, באיזה סניף נתקלת בבעיה ודרכים ליצירת קשר איתך, כדי לטפל בעניין על הצד הטוב ביותר,
אנא שלחיי פרטייך למייל הפרטי שלי [email protected]
ואשמח לתת לך מענה
בברכה, ריקי מינצר מנכלי"ת care* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזר לסוכרתיתלילך10/05/2010
שלום, אני סוכרתיתצ סוג 1 מאוזנת.
האם אני יכולה לעבור טיפולי הסרת שיער בבית השחי ובמפשעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
כללית אסתטיקה13/05/2010שלום לילך,
להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.
על מנת לקבל תשובה לשאלתך לגבי הסכרת, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך.
כמו כן, במידה ואכן יתאפשר הטיפול ואת לקוחת כללית, תוכלי להנות מהנחות מיוחדות:
כללית פלטינום – עד 70% הנחה
כללית מושלם – עד 30% הנחה
לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערא10/05/2010
אני מדלל את השיער בלייזר בחזה ובבטן קבעו לי 3 טיפולים.. ועשיתי טיפול אחד הגעתי לטיפול השני גילחתי יום לפני ואז ביטלו לי אותו ודחו ל3 ימים אח"כ. גילחתי יום לפני שוב מה שנשאר ועשיתי את הטיפול ועכשיו הכל קוצים וזה נראה כאילו זה לא יצא ממש טוב יש לי ממה לדאוג או שזה מתחיל לנשור עוד מעט? ומה אפשר לעשות עם זה לא טוב? אחרי הטיפול ה1 זה לא היה ככה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לי לדעת אני מחכה לתשובה...
א11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
16/05/2010שלום לך,
אין די נתונים... באיזה מכשיר ,מתי בדיוק בוצע הטיפול?
לדעתי, אין צורך לדאוג כלל,ברר אם המטפל / ת שלך.הנשירה תהיה אם הטיפול בוצע בעוצמה מתאימה בין שבוע ל3 שב' תלוי במכשיר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזריוליה10/05/2010אני בודקת כרגע 2 מקומות- פרופורציה ואמריקן לייזר.
אחרי בדיקה קצרה הבנתי שהמכשיר של אמריקן איננו לייזר אלא שולח קרן אור- פרומקס 100. מצד שני מה שמפתה אצלם זו ההתחייבות לתת טיפולים ללא הגבלה.
בפרופורציה כן משתמשים במכשיר לייזר אך מגבילים ל12 טיפולים.
אני מעוניינת להסיר שיער בבית השחי+מפשעות+שוקיים. אינני שעירה מאוד.
האם יכול להיות שהטיפולים לא יספיקו?
מה שמאוד הטריד אותי זה כששאלתי באמריקן האם המכשיר הוא לייזר או קרן אור- 2 נציגות אמרו לי שזה לייזר.
לפי מה בוחרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליוליה
10/05/2010שלום יוליה,
אם הנתונים הבסיסיים מתאימים, אלו אזורים שמגיבים הייטב לטיפול,וסביר שסידרה ממוצעת תספיק בהחלט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלומהשיר09/05/2010שלום,
אני בת 27, בשנתיים האחרונות שמתי לב שהשערות על הכתפיים, הזרועות, הגב והבטן הפכו להיות יותר ארוכות (כ-1 ס"מ) ומעט יותר עבות. הן עדיין בהירות אך כיוון שהן עומדות וכל אחת פונה לכיוון שונה הן מאוד בולטות ואני ממש נבוכה ללכת עם גופיה ואפילו סתם עם חולצה קצרה.
שאלתי הראשונה היא האם ניתן לעשות משהו בנידון?
שאלה נוספת - האם שעווה באיזור הכתפיים תחמיר את המצב? אני רוצה לציין כי עשיתי שעווה בכפות הידיים וכעת השיערות צומחות ממש כמו קוצים והשערות עבות ושחורות יותר למרות שאני עושה רק שעווה.
אני רוצה לציין שאני סובלת מתסמונת השחלות הפוליסיצטיות ואני מורידה גם שיער מהפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשיר
10/05/2010שלום שיר
אם הן בהירות אפילציה מתאימה יותר.
שעווה לא אמורה לשנות את סוג השיער הצומח,אך יתכן והשיער נשבר במריטה והוא נראה כמו אחרי גילוח.
האם את עם גלולות? אילו? אם לא,יתכן שזאת הסיבה לשוני באופי הצמיחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלומה
שיר16/05/2010כן, אני לוקחת דיאנה כבר 7 שנים
בשביל אפילציה מדובר בשטחים ממש גדולים שיעלו לי הרבה כסף וזמן
האם אין עוד שיטה לשיער לבן/בהיר?
יש תכשיר שנקרא EPIL FREE שמורחים אחרי שעווה
ידוע לך האם הוא עובד?
בנוסף קראתי מחקר על תה ספירמינט שאמור לעזור בשיעור יתר, האם ידוע לך משהו על כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר
17/05/2010שלום שיר,
במכשירי האור,לא, אין חידוש לבהירים/שיבה.
ואת השאר איני מכירה,לצערי.
אולי, וניקה, משחה המאטה את הצמיחה כל עוד תמרחי אותה,תוכל להקל. יש לקבל מרשם עבורה מרופא המשפחה/עור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילקן?!?אורנית09/05/2010שלום,
כבר כמה שנים אני שמה את עיני על המכשיר הביתי להסרה ל(כמעט) צמיתות.
הבנתי שהריו לא טוב,
אבל האם הsilkn sensepil שווה משהו?
אני אוהבת את השליטה העצמית בהורדה, ואם אכנס להריון או משהו אוכל להוריד שוב,
וכו'.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגם אני !!!!
Erika09/05/2010ממתינה כבר זמן רב לתשובה על השאלה. גם אני שמתי עין על המכשיר, ראיתי תגובות חיוביות אבל לא בטוחה עדיין.
ואגב, מה ההבדל בין הסילקן ל-סילקןסנסאפיל?
מישהווו ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת התשובה לשאלה השניה אני יודעת..
אורנית09/05/2010אין הבדל. אותו מכשיר, עיצוב אחר.
חוץ מדבר אחד- למכשיר הכחול לבן אין חיישן שבוחן האם צבע העור לא כהה מידי.
הורוד משווק יותר בארה"ב, לכן החיישן הזה.
לפי מה שהבנתי, זה גם אומר שאם אין מספיק אור בחדר,
המכשיר הורוד יכול לא לעבוד כי הוא חושב שהעור כהה מידי..
מי ייתן ויענו לנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורנית
Erika10/05/2010צודקת לגבי המכשיר הורוד. באתר של סקינוביישן אכם מצויין שהוא משווק בארהב.
ולגבי יכולתם של המכשירים לראות בחושך...אמממ...יש ממש בדברייך :).
ולשאלה העיקרית:
האם אכן יעילים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעירותקופיף.09/05/2010היי.
אני בן 23, עם בעיה שממש מטרידה אותי כבר שנים. יש לי שיער פלומתי באזור הגב, הכתפיים והזרועות, וכן גם בחזה ובבטן.
הלכתי לייעוץ במכון לייזר במטרה להתחיל בטיפולים להסרת שיער, ובייעוץ אמרו לי לא לגעת בשער הפלומתי עם לייזר. קראתי רבות באינטרנט, והבנתי שהטיפול שאולי הכי יעזור לי הוא אפילציה.
יש לי זמן, יש לי כסף ויש לי הרבה סבילות לכאב, האם אפילציה היא באמת התשובה לבעיותיי? אני כבר לא יכול לסבול את השער הזה, ואני סקפטי לגבי טיפולים חדשניים (כמו האולטרסאונד והSHR).
כמה זמן יכול לקחת טיפול אפילציה באזורים נרחבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
10/05/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מכשיר הכי יעיל?ירון08/05/2010שלום,
אני בחור בן 22, שחום(לא מאוד) ועם שיערות שחורות.
מעוניין להסיר שיער לצמיתות בכל הפלג גוף עליון שלי.
איזה מכשיר לייזר לדעתכם הכי יתאים עבורי?
האם שילוב של "הלייטשיר" ואלכסנדריט יתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלירון
10/05/2010שלום ירון,
לא ניתן לייעץ מבלי לבדוק אותך. שני המכשירים טובים אם כי אלקסנדריט מתאים יותר לבהירים.
כמו כן,כדאי לבחון רמת צמיחה בעיקר בכתפיים עקב גילך היחסית צעיר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
ירון10/05/2010רמת הצמיחה בכתפיים ובגב עליון היא גבוהה אצלי.
הפחד שלי הוא שמכשיר "הלייטשיר" לא יהיה אפקטיבי עלי מכיוון שאני שחום.
מה דעתך?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוויה מתקנת- לא למחוק בבקשה
שרית11/05/2010חייבת לספר לכם את מה שאני חוויתי אצל מטפלת שהיא קוסמטיקאית פרא-רפואית הגעתי לאחר בירור ארוך להסרת שיער בלייזר כאשר הייתי מטופלת במכון גדול ומוכר , והתמלאתי כויות וכתמים כהים וחומים ברגליים ובבטן, היא ממש עשתה לי חוויה מתקנת, היא עובדת עם מכשיר s.h.r מכונה מדהיממממה...ללא כאבים ביכללללללל...ללא כוויות, ואפילו על עור כאה ושזוף, ושיער פלומטי ובהיר. הקוסמטיקאית מקצועית מאוד מכון אסתטי ונקי, עומדת בזמנים ותורים בכבוד רב . ממליצה בחום ובאהבה על הגב'' ששמה ליאורה היא נמצאת בצהלה ת"א מחירים מצוינים... טל- 0522510892 כדאי ומומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוויה מטלטלת באמריקן לייזרנדב בן טפירו08/05/2010היי ד"ר,
כל חיי סבלתי משיעור יתר בכל אזורי הגוף במיוחד באזור:פלג גוף עליון- ידיים,כתפיים,בטן,חזה וגב, דבר שהפריע לי וממשיך להפריע לי לחיי היום-יום בביטחון העצמי ובתפקוד החברתי גם סביב חברים ובמיוחד עם בני המין השני-בנות.
לאחר תהיות,שאלות,ספקות,היסוסים וחששות רבים התחלתי לעשות סקר שוק בשנת 2006 בהיותי בן 19 ולאחר בדיקות רבות החלטתי לבצע את טיפול הסרת השיער בחברת אמריקן לייזר במרפאת נתניה.
עברתי למעלה מ-10 טיפולים באזור הבטן,החזה,כתפיים והידיים באמצעות מכשיר הבימקס והפורמקס לאורך 4 שנים וכל פעם מחדש רמת השיעור הייתה חוזרת לאחר תקופה של 3 חודשים ממועד הטיפול וחוזרת למצב של שיערה עבה ושחורה ובצפיפות גבוהה.
אני בעל עור שחום עם שיערה עבה ושחורה בכל אזורי הגוף ומה שהלהיב אותי באמריקן לייזר היא העובדה שהם הבטיחו לי "חוזה לכל החיים" עד שהשערה תעלם לצמיתות, מה שבפועל לא קרה וכנראה לא יקרה לעולם.
לאחר ייאוש ואכזבה רבה מהמרפאה פניתי למנהלת וזו החתימה אותי על חוזה שבלהט הרגע נראה לי כדאי שבו היא מחזירה לי את חלק מהסכום ששילמתי בעבור טיפולי ה"לייזר" בידיים מהסיבה שלדעתה אחרי שראתה את כמות הטיפולים שעברתי באזור זה הגיעה למסקנה שלא אצליח לבצע את טיפולי הסרת השיער באזור הידיים ושאמשיך לבצע את הטיפול אך ורק באזור הבטן והחזה אך גם פה דבר לא הועיל והשיעור חזר לרמתו הרגילה,מרוב ייאוש פניתי לאחר 4 שנים בהם עברתי טיפולים במרפאת אמריקן לייזר ללא הצלחה למרפאות נוספות כגון: פרופורציה,נטאורפיל,"קייר",רונית רפאל וכל אחת מהחברות הציגה את עצמה באור החיובי ביותר והשמיצה את אמריקן לייזר שלטענתן עובדת במכשור שאינו מועיל והוא אינו לייזר כי אם אייפיאל מאחר והמכשיר הטוב ביותר הוא הלייצר שמושתת על יסוד הלייזר,כל הצעה שניתנה לי אינה עומדת בקנה אחד בסטנדרטים של השנייה והמחיר מופקע ומוגבל למספר טיפולים בלבד, מה היית מציע לי לעשות מאחר ואני כה מיואש מהעניין וכמו כן איזה מכשור כדאי ומועיל הלייזר,האינפרא אדום או האייפיאל?
אודה לעזרתך בתשובה ....
נדב בן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה אפשר לקבל בבקשה?
נדב בן12/05/2010פירטתי פה כמעט את כל סיפור חיי ואפילו התייחסות אין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנדב בן טפירו
17/05/2010שלום נדב,
אני חשה בתיסכולך וצר לי על כך.
בפורום הזה לא ניתן לייעץ פרטנית לאף אחד,אךאני סבורה כי לאור תיאורך אתה צריך לייזר יותר מאשר IPL. אינפרא זה שם עממי ל-IPL. איני יודעת מה היו הסיבות לאי ההתקדמות שלך,והן יכולות להיות רבות ומגוונות.
ככלל, יש אחוז קטן באוכלוסיה אשר לא יגיב לטיפולי הפחתת השיער .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעווה אחרי טיפול לייזרדורית07/05/2010אני עושה טיפולי לייזר כבר שנה ומגלחת מאז
השאלה היא כזאת האם אני יכולה לעשות שעווה שבועיים אחרי טיפול לייזר פעם אחת ולאחר שהשיער גודל להמשיך עם הגילוח בשביל הטיפול?
זה יפגע בתוצאות שהשגתי עד עכשיו?
אני ממש צריכה תשובה דחופה.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני מחכה לתשובה..
דורית07/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית
10/05/2010שלום דורית,
לא הבנתי, חד פעמי חשוב לך למרוט? תמרטי ,רק תרחיקי את הטיפול הבא כך שמהמריטה יחלפו לפחות 3 ח'. ככלל אין למרוט בין טיפולי הלייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באיזור הפניםלי05/05/2010שלום ד"ר אני התחלתי טיפולים באיזור הפנים ע"י הסרת השיער בטכנולוגיה shr.
ומה שיצא מזה ,זה שאני בטיפול ה7 ואני לא רואה כל שינוי בפנים.יתרה מזו זה הגביר לי את צמיחת השיערות באיזור הפנים וגם באיזור הקורבים לפנים,מה אני אמורה לעשות?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרshr
ד''ר מיכאל שוחט07/05/2010אכן בחלק מהמיקרים תיתכן צמיחה מוגברת במידה והיא לא חולפת בהמשך הטיפולים מומלץ לעבור לטיפול באפילציה ניתן לשלב גם מריחה של קרם וניקה מקומית הניתן במירשם רופא ומאט את צמיחת השיער בפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע להסרת שיער בפנים,למה דווקא
לי14/05/2010אפלצייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ הסרת שיער לגברע05/05/2010שלום,
אני מעוניין להסיר שיער.מעולם לא נגעתי בשעווה ולא הורדתי כלום.
האם זה מועיל ? האם הסרת שיער בשעווה למשל יכולה לגרום נזק? וצמיחה לא טבעית?
אני מעוניין בישבן חלק בהכל האם יש אפשרות להסיר? כמה טפיולים זה דורש?
באיבר המין וברגליים אני מעוניין לבצע דילול.
בחזה ובבטן אני מעוניין לעשות גם דילול
בחזה עצמו באמצע אני רוצה להשאיר יש אפשות לעשות את כל הדברים האלה?
האם השערות יראו טבעיות אח'כ והשיער יראה טבעי כאלילו לא הורדתי אני מאוד חושש מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט07/05/2010במידה והשיער כהה ניתן לבצע הסרה שקרן אור או בלייזר לאחר סידרת הטיפוליים השיער נראה טבעי ניתן לבצע דילול חלקי אזור י החזה והבטן יגיבו בצורה הטובה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיהדפנה :)05/05/2010אני ממש שעירה! בכול מקום!
אני בת 15 וחצי ואני שעירה בטירוף!
זה לא הגיוני כבר!
אני ממש שעירה בבטן ובגב :( כאילו לא ממש אבל די שעירה..
אני רוצה להיפתר מזה אבל אני עדין קטנה ולא יכולה לעשות ליזר,אמשלי אומרת שלא כדי שאני אתחיל עם שעווה!שזה לא רצוי ולא הכרחי!
אבל עכשיו קיץ ואני הולכת בבד ים וממש לא נעים לי,יש משהו לעשות חוץ משעווה וליזר,אפשר עצב איך להיפתר מזה?:O מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט07/05/2010ניתן להתחיל טיפול בלייזר או קרן אור רק צריך לקחת בחשבון שיהיה י צורך במיספר טיפוליים רב יותר בכדי להגיע לתוצאה אופטמלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - הסרת שיער ב-s.h.r וסוכרתשרית05/05/2010שלום לך ד"ד אני קוסמטיקאית
ברצוני לשאול לגבי הסרת שיער ללקוחה הסובלת מסוכרת?, לוקחת תרופות באופן קבוע , בייטה, וגלוקופג'... עשתי טסט ברגל, ולא היתה כל תגובה שלילית
בקשתי להביא אישור רפואי!
האם יש איזה סיכון בטיפול?
לאיזה תגובות עליי להערך?
המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסכרת
ד''ר מיכאל שוחט07/05/2010אין בעיה ניתן לטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תוצאותרחל05/05/2010אני לאחר שלושה טיפולים ברגליים ,ידיים, בית שחי ומפשעות.
בבית שחי ומפשעות יש תוצאות. ברגליים ובידיים השיער נשר ולאחר 3 חודשים צמח שוב ללא על תוצאה. מה עושים???
2. האם יש סיכוי ששיער שנשר יצמח שוב??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכל
10/05/2010לא ציינת במה את מטפלת? ואם השיער כהה ומשמעותי באזורים שלא מגיבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא/ה
רחל12/05/2010אני מטופלת בנטורפיל בסופרנו והשיער ברגליים ובידיים כהה ואני בהירה ברגליים ובידיים אין תוצאות למרות שיש נשירה יש צמיחה חוזרת. ובבית שחי מפשעות ישנם תוצאות טובות. מה עושים??? כמו כן שיער שעדיין לא צמח לאחר 3 חודשים האם ישנו סיכוי שיצמח שוב מאוחר יותר?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
16/05/2010שלום מיכל,
תלוי עוצמה שאת מטופלת,יתכן וצריך לעלות בה. כמובן שלמיומנות המטפלת חשיבות רבה.
יש האטה לאחר ט. בלייזר, בצמיחת השיער החדש. וכן יתכן ולאחר 4-5 ח' יצוץ עוד שיער.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)