מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר באףשושנה15/06/2010
שלום רב,
אם עושים הסרת שיער באף בלייזר,האם זה יכול לגרום נזק לעיניים?
הרכבתי משקפיים אבל מטים את הראש,האם זה לא גורם נזק ולא חודר לעייניים?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשושנה
17/06/2010שלום שושנה,
אם הרכבת משקפיים מתאימות,אין סיבה לדאגה.
יש משקפיים ,שמזכירות משקפי צלילה,והן סוגרות יותר צמוד את העיניים,בקשי אותן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בבטןחסויה14/06/2010שלום, אני בת 14.
ובעיקרון אני לא ילדה כ"כ שעירה- לעומת החברות שלי לפחות..
רובן מורידות שפם נגיד- מה שאני לשמחתי עוד לא צריכה לעשות.
אבל ישלי יחסית אליהן הרבה שערות בבטן וזה נורא מפריע לי.
סכין- לא בא בחשבון, לייזר- מוקדם מדי, ושעווה- אני לא יודעת איך עושים (בבטן).. וזה נראה לי גם די כואב..
אני אשמח לקבל הסברים או ייעוץ. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
17/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה בפניםאופפ13/06/2010שלום,
ברצוני להתחיל טיפול להסרת שיער בצידי הלחיים.
גוון העור שלי שחום מעט וצבע השיער כהה. השיער רך יחסית (נראה לי...).
האם טיפול אפילציה מומלץ? כמה זמן אורך הטיפול כולו? האם עדיף לייזר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
כללית אסתטיקה15/06/2010שלום,
להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.
על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך.
כמו כן, במידה ואת לקוחת כללית, תוכלי להנות מהנחות מיוחדות:
כללית פלטינום – עד 70% הנחה
כללית מושלם – עד 30% הנחה
לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטת שפיר בבית השחיshosh13/06/2010שלום
יש לי בלוטת שפיר בבית השחי שנבדקה ע"י כירורגים שונים, כולם מצאו שהיא תקינה.
העניין הוא שבכל פעם שאני מסירה שיער מבית השחי זה מגרה אותה והיא מתנפחת וכואבת.
לכן רציתי לעשות הסרת שיער לצמיתות באיזור. השאלה היא אם זה לא מסוכן לעשות את זה על הבלוטה? ואם זה לא מסוכן, מה עדיף? SHR או IPL ..??
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלshosh
17/06/2010שלום לך,
מכיון שלא ניתן לייעץ פרטנית בפורום,את השאלה הזאת תפני לרופא שבדק אותך,ונתן את האבחנה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קוסמטקאית יכולה להסיר שער בקרןיובל11/06/2010לאחורנה נתבקשתי להמציא אישור אמ"ר, למכשיר קרן אור שיש ברשותי.
נאמר לי כי על פי התקנות החדשות אני מחוייב להפעיל מכשיר קרן אור רק בפיקוח רופא ועל ידי איש צוות רפואי בלבד.
האם מי מהמשתתפים בפורום מכיר דבר כזה, ואם כן אשמח לקבל הפניה לאותה תקנה.
תודה מראש יובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין תקנות חדשות
איציק21/06/2010גם אלי באו עם אותה דרישה חדשה הודעתי להם שאם הם רוצים ממני משהו אני רוצה את זה בכתב בשביל לתת אותה לעורך דין שלי.
איך שאמרתי להם להעביר את התקנות החדשות בכתב ושהעורך דין שלי יטפל בהם במידה והם סתם ממציאים הם ירדו ממני.
לדעתי מדובר ביוזמה חדשה סתם להציק למכוני קוסמטיקה ומאחוריה אין שום ביסוס חוקי.
תבקש מהם את התקנות ותגיד להם שהעורך דין שלך יטפל בעניין ותראה שירדו ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקנות רישוי עסקים לקוסמטיקה
איציק21/06/2010בתקנות רישוי עסקים למכוני קוסמטיקה, אין שום תקנות חדשות זה הכל המצאה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר שביעות רצון מ- SHRיעל10/06/2010שלום-
עשיתי כבר 4 טיפולים בבית השחי בטכנולוגית SHR. אני לא מרגישה שינוי- לא מרגישה התמעטות או דילול של השיערות והן גם לא הפכו לפלומתיות.
האם זה מעט מדי טיפולים או שזה פשוט לא עובד אצלי?
תודה לכל המתייחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר
קרן14/06/2010אני לא יודעת לגבי SHR. אני עשיתיבפרופורציה, במכשיר לייטשר, שזה לייזר להסרת שיער. בכל אופן כבר בטיפול ה -4 ראיתי שיפור משמעותי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיד אחוריתדני10/06/2010שלום,
ברצוני לשאול תוך כמה טיפולים יהיה ניתן לראות שינוי ביד האחורית ע"י שיטות טיפול של (לייזר, IPL,SHR וכדומה. וכן לגבי היד הפנימית-(בגדול כמעט כל האיזור מעל המרפק). אם יש מישהו שעשה ויודע מניסיון אשמח לדעת כמה כן, תודה, דני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום דני
ריקי מ- care29/06/2010אם מדובר באזור הידיים של גברים- חלוקת האזורים שציינת אינה ברורה. בגדול, גברים נהנים יחסית מתוצאות מהירות באזור זה המתבטאות בדילול מאוד משמעותי. החלק העליון של היד הקרוב לכתף מגיב לאט מאוד ובגיל צעיר (מתחת ל 25) לעיתים לא מגיב כלל.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR מול לייזר?איילת09/06/2010אני מעוניינת להוריד שערות ברגליים וביררתי מחירים בנטורפיל ובאלישע
כשצייינתי לקוסמטיקאית שלי (קוסמטיקאית רפואית) את ההבדלים במחירים היא זילזלה בנטורפיל וציינה כי לה יש מכשיר הפועל לפי SHR וזה עדיף על נטורפיל?
האם נכון הדבר? והאם יש כמה סוגים של SHR?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום איילת
ריקי מ- care29/06/20101.התייחסות מזלזלת אין לה מקום. הבה נבהיר כמה נקודות חשובות:
בכל מקום בו תחליטי לעבור את הטיפולים חשוב ביותר שיהיה יותר מסוג אחד של מכשיר! אולי לקוסמטיקאית שלך יש מכשיר טוב, אבל אין אפשרות שמכשיר אחד מתאים לכל המטופלים! רק מכונים גדולים שיש להם בסיס כלכלי איתן יכולים להרשות לעצמם מס' סוגי מכשירים כך שיובטח לך התאמה אישית של המכשיר על פי גוון העור, סוג השיער והאזור המטופל.
2. SHR היא שיטה ולא סוג מכשיר. מדובר במכשיר ישראלי הקיים גם בלייזר וגם באינפרה, ובשניהם מותקנת טכנולוגית SHR המאפשרת טיפול מהיר, עם רמת כאב נמוכה עד זניחה ויכולת לטפל בעור עם שיזוף קל. תמיד עדיף לייזר על אינפרה.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ב IPLקרן09/06/2010שלום,
אני מעוניינת להסיר שיער מהפנים. אני בת 17. ולא רוצה טיפול כואב כמו אפילציה.
איזה אפשרויות עומדות בפניי? להסרת השיער לצמיתות?
הייתי אצל קוסמטיקאית שהמליצה לי על טיפול במכשיר IPL-GEM, האם טיפול זה מומלץ, האם הוא בכלל אפקטיבי?
האם הוא לא יכול לגרום לי לנזק בפנים, כגון: צמיחה מוגברת של השיער, כוויות, פצעים וכו.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליפעת
14/06/2010שלום יפעת,
איני מכירה את המכשיר,הטיפול בפנים צריך שיהיה רק אם באמת יש צורך חד משמעי,בגלל מה שציינת. אם אין צמיחה משמעותית רבה עדיף אפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי מדובר באחד המכשירים של אקטיב
יעל17/06/2010קראתי באתר של אקטיב על מה שהם קוראים לו טכנולוגיית .
GEM-PL
הבנתי שהם מאוד וותיקים בארץ ושהמכשירים שלהם נמצאים בשימוש אצל הרבה מטפלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי את facial
דורון22/06/2010תכשיר ייחודי להסרת שיער מהפנים מסדרת Epilfree, מתאים לכל גיל וללא מגבלת סוג שיערה וגוון עור
באתר פארמה נובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בוגינהדפנה09/06/2010יש לי שאלה ,
האם זה אפשרי להסיר שיער בוגינה לצמיתות ובאילו אמצעים והאם זהו תהליך מסוכן
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדפנה
14/06/2010שלום דפנה,
אם התכוונת למפשעות אז כן בוודאי.בלייזר וIPL .
זה אזור שמגיב הייטב ללא סיכונים יוצאי דופן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דפנה
ריקי מ- care29/06/20101. אין לך שיער בואגינה תודה לאל! הואגינה היא איבר פנימי המשמש להולכת הזרע לצורך הפריית הביצית. אין שם שיער, האמיני לי....
2. את בודאי מתכוונת לשיער ערווה- אפשרי להסירו בלייזר וזה לא מסוכן!
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערות לבנותרינת07/06/2010היי,
אני שוקלת לעשות הסרת שיער IPL
האם שיער לבן במפשעות יעלם?
האם כתם שחור כהה בבית השחי יעלם?
ואחותי מעונינת גם אך היא סובלת מבלוטת התריס ולוקחת 3 כדורים ביום הליקטורסון, האם זה ישפיע אצלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררינת
14/06/2010שלום רינת
שיער לבן לא יושפע מלייזר אן IPL .רק מחט חשמלית.
כתם שחור בבית השחי,תלוי מה טיבו,הכי נכון להתייעץ עם רופא עור, יש להזהר מכוויות.
השם שכתבת לא מוכר לי,יתכן וטעית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רינת
ריקי מ- care24/06/20101. שיער לבן לא יורד בטיפולי לייזר
2. מטרת הלייזר היא הסרת שיער ולא הבהרת כתמים. יחד עם זאת לעיתים נצפית הבהרה מסוימת.
3. לגבי בעיות בלוטת תריס: כל זמן שהבלוטה מאוזנת תרופתית אין מניעה לעשות טיפולים
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר..נערה07/06/2010שלום, אני מעוניינת לעשות הסרת שיער בלייזר ויש לי כמה שאלות:
1. יש הגבלת גיל להסרת שיער בלייזר? זה בטיחותי?
2. כמה זמן אורך טיפול במקומות שונים (בית שחי, רגליים), כמה טיפולים צריך?
3. זה נכון שאסור להיחשף לשמש במהלך הטיפולים? איך זה אפשרי בקיץ הישראלי?
אם יש לכם מקומות טובים להמליץ לליזר, אשמח להמלצות.. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנערה
14/06/2010שלום לך,
1. צריך להתחיל לאחר סיום ההתבגרות המינית,שזה 3-4 שנים מיום קבלת המחזור.
2. כל אזור על פי גודלו מ-רבע שעה ועד 40-50 דקות. מס. הטיפולים תלוי בגורמים שונים ורבים,אך מבחינה סטטיסטית,בין10-12 טיפולים. לנשים מבוגרות יותר עוד פחות.
3. נכון, לייזר ושיזוף לא הולכים ביחד. יש להמנע משזוף כדי ליעל את התוצאות
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לנערה
ריקי מ- care24/06/20101. הגיל המינימאלי המומלץ להסרת שיער בלייזר הוא לפחות שנה אחרי קבלת מחזור סדיר- דהיינו לקראת 14-15
2. משך הטיפול: רגליים כשעתיים (לקחת בחשבון שזמני הטיפול משתנים בהתאם לסוג המכשיר), בתי שחי 20 דקות וכנ"ל מפשעות
3. מרבית מכשירי הלייזר לא מתאימים לעור שזוף. הבשורה הטובה היא שכיום קיימת טכנולוגיה מיוחדת של לייזר המותאם לעור שזוף. המכשיר נקרא סופראנו, הוא לייזר איכותי ומהיר, ומותר להוסיף גם קצת גאווה ישראלית: הוא מיוצר ופותח בישראל.
4. המלצות למכונים: כמנכלית CARE ודאי שאני לא אובייקטיבית. עצתי לך לפנות ל 2-3 מכונים ותיקים, לקבל הצעות, להתרשם ואז לבחור. אם את מתחת לגיל 18 כדאי וחשוב לערב את אחד ההורים בהחלטה. לניסיון החיים שלהם אין תחליף.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמריקן לייזרעומר07/06/2010שלום לכולם!
אשמח לדעת איזה סוג של ציוד מחזיקים אמריקן לייזר.
הבנתי שהם לא עושים שימוש בטכנולוגיית לייזר,
האם נכון הדבר?
אני מתלבט בינם לבין מכונים אחרים,
היתרון שלהם הוא "תעודת אלריות לכל החיים"
אבל חשוב לי להיות מטופל במכון שמחזיק
כמה סוגים של טכנולוגיות...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום עומר
ריקי מ- care24/06/2010למיטב ידיעתי אמריקן לייזר משתמשים במכשיר IPL בשם פורמקס ("אינפרה").
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחימצון שיערותנטלי גולן07/06/2010שלום!
יש לי שערות באזור הלחיים
שמעתי שלעשות שם לייזר באזור הזה זה קצת מסוכן,האם זה נכון?
ושנית רציתי לשאול האם כשאני עושה חימצון לשיער בפנים,
גדל לי יותר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
14/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נטלי
ריקי מ- care29/06/20101. אפשר לחמצן
2. לייזר לא מסוכן בפנים אבל לעיתים לא מגיב, בעיקר בגלל סיבות הורמונאליות. אם את יכולה להסתפק בהבהרה- למה לא.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציהנטלי גולן07/06/2010שלום!אני בת 18 וחצי,
יש לי שערה שצומחת מתחת לסנטר(אלא הארוכות)
אני רוצה להוריד אותה באפילציה
רציתי לשאול מה זה בדיוק והאם יש סכנה בדבר לעתיד?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
14/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)