מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיעררינה חד16/05/2010
שלום
בקשר להסרת שיער - אני מסירה שיער בבית חולים אלישע באזור הפנים כלומר פאות סנטר ושפם.
הסדרה היא 10 טיפולים ביום שני יהיה הטיפול ה 8 שלי עדיין לא כל כך מרוצה מהתוצאות ייתכן והשיער הפך להיות קצת יותר בהיר אך עדיין אחרי פחות מחודש זה צומח והם כאילו זה עובד אצלם שכל חודש וחצי עד חודשיים צריך לעשות את הטיפול לא משנה עניין הצמיחה . הבעיה שכל פעם מישהי אחרת מטפלת ולא יודעים איזה מקום לעשות למרות שאומרים וישנם מקומת שקרובים גם לסנטר וגם לפאות שהתחילה בהם צמיחה גרועה למרות שזה היה פלומתי וגם עוד דבר שהם מבקשים לגזור אבל זה לא עוזר כי אם אני לא מורידה בעזרת פינצטה זה לא נושר לבד .
הבעיה הגדולה שיש לי חברה שעשתה אותו אזור אבל אצל רונית רפאל התוצאות מצויינות היא כבר יותא משנתיים לא רואה כלום .
רציתי לדעת האם המצב שלי טבעי כי אני מעוניינת לעשות את כל הגוף ולא רוצה לבזבז סתם כסף אני מעוניינת לעשות את כל הגוף ידיים רגליים בית השחי וגם אזור הבטן כמה פחות או יותר זה יעלה לי והיכן זה הכי טוב כדי לראות תוצאות טובות .
ועוד דבר שבאלישע אמרו לי שהטיפול לא נגמר ב10 טיפולים כאילו נשאר לי רק עוד 2 טיפולים ואני מתלבטת אם להמשיך אצלם או לבדוק מקום אחר מה את מציעה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינה חד
17/05/2010שלום רינה,
ראשית,אולי כדאי לך לבדוק את מצבך ההורמונלי,דרך בדיקות דם מרופא המשפחה ביום 2-4 למחזור.
טיפולים נוספים כדאי לעשות במקום שאת מאמינה שאת בידיים טובות ומקצועיות.
לגבי עלויות וכ"ו..את צריכה לבדוק.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולת לופוסרלי16/05/2010האם לחולה לופוס מותר להסיר שיער בלייזר?
כרגע הלופוס לא פעיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרלי
16/05/2010שלום רלי,
לצערי, לופוס ולייזר לא הולכים ביחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בעורף ובצווארשלומי15/05/2010ערב טוב,
אני מסיר שיער בלייזר בצוואר ובעורף.
אני בן 31 האם האזורים הללו בעייתים מבחינת הסרת שיער?
האם אני אמור לצפות לתוצאות טובות?
אני בהיר עם שערות שחורות.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר התיחסות?
שלומי16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
17/05/2010שלום דניאל,
צוואר מגיב טוב מאד.
עורף גם, אם כי,יש להקפיד על השיזוף בו,כלומר למרוח מסנן קרינה,וכן,לזכור כי זה המשך של שיער הקרקפת,לכן יכול להיות קצת עיקש..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערות בודדות בפנים בסנטראילה14/05/2010שלום לכולם
מזה זמן עשיתי טיפולי לייזר בגוף ובפנים
בגוף עם מכשיר ליזר שנקרא ליטשיר ובפנים עם אלכסנדריט
תוצאות מדהימות
הבעיה היא באזור הפנים הסנטר עדין צומחות לי מדי פעם שערות. הנקודה היא שבמכון בו אני עשיתי כבר גמרתי את מכסת הטיפולים ואני מתלבטת מה לעשות. בגלל טיפשות מדי פעם תלשתי עם פינצטה כמה שערות בודדות והן גדלו שחורות ולא פלומתיות
חשבתי על מכשיר ליזר ביתי קראתי על הריו כדי לטפל בבודדות האלו. האם המכשיר טוב? ראיתייביד שתים ב 750 שח הרבה כסף אבל יתן לי מענה לשערה פה ושם בפנים הרי אני לא יכולה כל פעם ללכת למכון על כל שערה אבל בגלל שזה פנים זה מטריד אני אמא לפעוט.
מה שמעצבן הוא שבמכון אמרו לי שאין בעיה לתלוש מהפנים בפינצטה מטיפול לטיפול אבל בפועל זה גורם לשערה לצמוח לא פלומתית אלא קשה וזה מטריד.
מכיון שסימתי את מכסת הטיפולים שם בדקתי אפשרות לשלם על טיפול בודד למישהי שיש לה מכשיר של ipl השאלה אם זה עוזר נקודתית כי זה לא אזור שלם שיש לי שיער אלא נקודתית כמה בודדות. מה היעילות של ה IPL במקרה שלי אני בהירה עם צבע שיער שחור.
אשמח לעצה כי אין לי כסף לעוד טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאילה
17/05/2010שלום אילה,
מיצאי לך קוסמטיקאית המיומנת באפילציה-מחט חשמלית- וטפלי נקודתית בבודדות הללו.
לא מכשיר בייתי ולא IPL .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול שיערדורון14/05/2010שלום,
אני בן 22 וחושב על הסרת שיער.
אני עדיין לא מאוד בקיא בשיטות הסרת השיער אבל שאלתי היא
האם יש דרך לדילול השיער- כלומר הסרה שאחריה צמיחת השיער נמוכה אך קיימת?
אני כן אעדיף שישאר עליי שיער באיזורים כמו ידיים ורגליים אבל כמה שפחות..
או לפחות שיראו אותן פחות..
תודה רבה.
דורון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדורון
17/05/2010שלום דורון,
כן ניתן לדלל אזורים אלו,בהנחה שהשיער כהה,ושאר הנתונים מתאימים.
יידרשו פחות טיפולים וכן מעקב תוך כדי,על מנת שניתן יהיה לכוון את ההפחתה למינון הרצוי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ברגליים,בידיים,ובית השחילי14/05/2010קבלת שתי הצעות לגבי הסרת שיער (אילו מקומות שרק אליהם אני רוצה ללכת)
הראשון זה כללית אסטתיקה והשני זה פרופורציה.
אני מתלבטת בין שנייהם מכיון א.המחיר (פרופציה הם יותר זוליםכמעט של 1200 שח הפרש)
ב.מספר הטיפולים שנותנים בפרופרציה הוא 12 לעומת כללית שזה 8 טיפולים,ועלות של כל טיפול נוסף הוא 140 שח לאחר הסדרה של הטיפולים.
ג.השירות שנראה לי בכללית נראה לי יותר קפדני יותר אכפתי
אם מישהו יוכל לעזור לי בהחלטה אני ישמח מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בלייזר
קרן16/05/2010הי לי,
אני סיימתי לאחרונה 12 טיפולים בפרופורציה, בהסרת שיער בלייזר ברגליים ובידיים..
אני כל כך מרוצה שאני כבר מוכנה לקיץ...
הרופאה שעשתה לי את הסרת השיער, הייתה ממש חמודה. קיבלתי ממנה ומצוות המרפאה יחס מעולה. ומענה לכל שאלה שהייתה לי ו/או בקשה.
לאור התוצאות, נראה לי שאני ימשיך להוריד גם מהמפשעות. בקיצור אני ממליצה עליהם בחום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר
כללית אסתטיקה16/05/2010שלום לי,
כפי שציינת, הטיפול בכללית אסתטיקה הוא אכן קפדני ואכפתי.
להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.
על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך.
כמו כן, במידה ואת לקוחת כללית, תוכלי להנות מהנחות מיוחדות:
כללית פלטינום – עד 70% הנחה
כללית מושלם – עד 30% הנחה
לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר בפניםגילי13/05/2010ברצוני לדעת מדוע הסרת שיער באמצעות לייזר באיזור הפנים אינה מומלצת? מבחינת יעילות, תופעות לוואי וכו'..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגילי
17/05/2010שלום גילי
הפחתת שיער בלייזר באזור הפנים היא בעייתית מכמה סיבות :
1. אם השעירות משפחתית - ידרשו טיפולים מרובים,כי התורשה לא ניתנת לשינוי...
2. אם השעירות נובעת מבעיות הורמונליות - יש לאזנה בעזרת טיפול תרופתי,אשר לרוב עוזר, אך לא תמיד באופן המירבי.לייזר ללא שילוב תרופתי לא ייצלח.
3. משקל עודף,עלול להיות סיבה לשיעור יתר,ועד שלא תהיה ירידה משמעותית לא יהיה שיפור מירבי.
4. עקב הטיפול,עלולה להתפתח צמיחה והתעוררות של זקיקים בשולי האזור. זה לא קורה תמיד,אך לא ניתן לנבא למי, או אם, זה יקרה..
5. לייזר מומלץ רק אם רמת השיעור היא גבוהה והשיעור גס וכהה.פלומה או שערות בודדות אינה מתאימה ללייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור לא אחיד בגב ובכתפייםליאור13/05/2010הלכתי לייעוץ לקראת הסרת שיער. יש לי שיער שחור בכתפיים ובגב ועור לבן. בהדסה אופטימל אמרו לי שלא כדאי לגעת בשיער על הכתפיים ובגב בכלל בגלל שהשיעור לא אחיד (כלומר, יש אזורים בגב שיש עליהם שיער פלומתי, לא שחור) ויש חשש (70-80 אחוז!) שהזקיקים הרדומים יתעוררו והצמחיה תהיה מרובה יותר משהייתה.
בייעוץ בנאטורפיל אמרו לי שזה קשקוש, ושאין בעיה להוריד מהכתפיים ומהגב העליון, גם אם השיעור לא אחיד.
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליאור
16/05/2010שלום ליאור
ע"פי התיאור שלך,נראה שאכן לא מומלץ לגעת. אם היית מציין את גילך,ניתן היה לדייק עוד יותר בתשובה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 29
ליאור17/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!שחר13/05/2010שלום,
היה לי היום טיפול ראשון בהסרת שיער בלייזר במפשעות ובית שחי.
לפני כמעט 3 שנים עברתי ניתוח להזעת יתר ורציתי לדעת אם הייתי צריכה לומר להם משהו על זה כי הניתוח היה באזור הבית שחי, ואני פוחדת שהלייזר אולי עלול לגרום לזיעה לחזור שוב.. אשמח לתשובה בהקדם..תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשחר
16/05/2010שלום שחר,
ככל הידוע עד כה, אין סיבה שזה יקרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויות מטיפול הiplדנה לוי12/05/2010שלום רב,
התחלתי טיפול באיי.פי.אל. במהלך הטיפול קיבלתי כוויות בעורף שזה אזור שחום במיוחד אצלי..רציתי לשאול האם כוויות זה תופעה שבכלל צריכה להיות מטיפול כזה?והאם לעור שחום הטיפול ארוך יותר ופחות תופס מאשר עור לבן?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדנה לוי
16/05/2010שלום דנה,
יתכן שהיית שזופה - כלומר נחשפת לשמש ללא מסנן קרינה. לא רצוי שיהיו כוויות אם כי הן יכולות להיות במצבי קיצון. וכן לעיתים לעור שחום נדרשים יותר טיפולים עקב העוצמה היחסית נמוכה.
יש גם מקרים הפוכים בהם דווקא התוצאות יפות מאד. למיומנות המטפל ,חשיבות רבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר מלייזר ל- SHRיולי12/05/2010שלום לכולם,
לפני 3 שנים התחלתי טיפולי לייזר בפנים, המטרה הייתה רק פאות. לאחר כמה טיפולים שמתי לב שהתחילה לי צמיחה גם בלחיים ואח"כ גם לאזור הסנטר ומטה. ששאלתי את הבחורה שטיפלה בי אז היא אמרה שזה בגלל שהאזורים מתחממים זה צומח גם שם, הבעיה שהם לא אמרו לי את זה לפני שהתחלתי טיפולים אחרת לא הייתי מתחילה,י גם לא השגתי תוצאות וגם זה החמיר. אני נורא בהירה והשיער נורא כהה, אני מיואשת ואין לי אפילו חשק לצאת מהבית.
לאחרונה יצא לי לשמוע על ה-SHR ואמרו לי שזה מכשיר הרבה יותר טוב לפנים ויש תוצאות טובות, השאלה אם זה לא אותו דבר כמו לייזר? והאם כדי לי לעבור?
מבחינה הורמונלית הכל תקין ואני לא שותה גלולות.
תודה לכל מי שעונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפרט קטן ששכחתי לציין
יולי12/05/2010יש לי דלקת פרקים כרונית ואני נוטלת פלקוויניל על בסיס קבוע, לא יודעת אם זה יש לזה השפעה על הטיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פנים
ד''ר מיכאל שוחט21/08/2010מומלץ לשקול מעבר לטיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליולי
סיוון12/05/2010למה את לא עשית אפילציה ?!
אם את רוצה יש לי להמליץ לך על מישהי
שאני עשיתי אצלה בפנים
ודבר שני לייזר לא טוב לשיער בהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושבת שזה כ"כ עוזר הרי הכול
לי14/05/2010עובד בתכלס בטכנולוגיה של חימום השורש של השיערה.אני עושה בshr ואני רואה רק שזה הצמיח לי במקומות שלא היה לי שם שיער.זה מעורר זקיקים מתים.ולכן מה שאני ממליצה לך זה לעשות באפלציה לפי מה שבררתי אצל הרבה רופאים רק על זה הם ממליצים באיזור הפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בסנטר
רקדנית19/08/2010איפה יש אפילטורית טובה בירושלים? התחלתי טיפול במכשיר בימקס אצל משהי פרטית מפחדת שהולך להיות לי נזק בפנים כי השיער בסנטר ובצוואר רק מתרבה הבנתי שהרבה ממליצים על אפילציה. חשוב לציין שלרק פני יומיים עשיתי את הטיפול השלישי... לחכות או להפסיק? מלאת שאלות ופחדים אנא ענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים אפשר התייחסות?
יולי20/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוסמטיקאית מתל אביב
אירית21/08/2010אין לך ברירה ולאחר 3 שנים של טיפול כושל את חייבת לעבור לטיפול במחט חשמלית אחרת המצב רק מחמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיגמנטציה עקב הורדת שיעראור12/05/2010לפני כשנה התחלתי לגלח את במפשעות -הכל, וניהיה מן כתם על כל האזור(המגולח) משחיר- פגמנטציה.
הייתי שמחה שתגידו לי אם קיימת דרך לתקן את זה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבבקשה תענו!!
אור13/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
16/05/2010שלום אור,
פני לרופאת עור לבדיקה וייעוץ.
בהלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ ועליית מחיריםלילי11/05/2010
יש לי שני שאלות, א. אני הלכתי לייעוץ במרפאת care ויש לי התלבטות כיוון שלא רופא מבצע את הטיפול אלא זה רק בהשגחה רפואית בסניף, השאלה היא כמה זה קריטי. וכן חבילת הטיפולים היא של 12 בלבד ולא ללא הגבלה - 12 זה אמור להספיק (בSHR) אציין שיש לי גוון עור יחסית בהיר ושיער מאוד כהה ועבה. ב. לגבי הנושא של המחיר, נתקלתי בפורום באחת ההודעות משנת 2007 על הצעות מחיר בין 3,800 ל-5,700. ב-care ההצעה שנתנו לי היא קרוב לפי שתיים וכך גם בעוד מכונים ועברו מאז ההודעה הזו 4 שנים, כיצד זה יתכן, האם יש הצדקה לעליית המחירים הדרסטית הזו, זה מתסכל לשלם כפול - האם השירות למשל שאקבל היום, דומה לשל פעם, אלו הסברים יש לדבר הזה? בבקשה אודה לך על תשובה מפורטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי ...
שרית12/05/2010השאירי את המייל שלך ואפנה אותך למשהיא מאוד מקצועית ואמינה שעובדת עם S.H.R ובמחירים מעולים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל שלי
לילי12/05/2010קוראים לי לירז
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשובסיוון11/05/2010שלום רב. אני מעונינת להוריד קו מהקרקפת שלי של שיער כדי לתת מראה של מצח גבוה יותר כי בקושי יש לי מצח
עכשיו השאלה שלי היא אם השיער שאני אוריד מאזור הקרקפת ייראה שונה אולי העור בצבע אחר
או שמא
זה ייראה רגיל כמו חלק מהמצח
אני פוחדת שזה ייראה מוזר
כאילו אני מקריחה
אשמח לתגובה בנושא ושיהיה יום ניפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרsivanlevi
16/05/2010שלום סיון,
ניתן להעלות קו שיער במצח,בלייזר .יש לקחת בחשבון ששיער קרקפת הוא עיקש ויידרשו לא מעט טיפולים.ייש לעשות זאת בצורה מיומנת כדי שזה לא יראה לא טבעי.
כמובן,שהעור שלא היה חשוף לשמש יהיה בהיר יותר בהתחלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחת שיער נוסף בעקבות טיפוליםאסף11/05/2010לפני כשנה התחלתי להוריד שערות מהגב בלייזר, היו לי מעט שערות על הכתפיים וגם אותן רציתי שיורידו, לאחר הטיפול הרביעי גיליתי לתדהמתי כי השערות על הכתפיים רק התרבו ובגב החלו קרחות קלות.
שאלתי היא האם כדאי לי להפסיק את הטיפול שכן במקרה שלי הוא רק מעודד צמיחת שיער או שמא הוא עדיין לא החל להשפיע ובסופו של דבר גם השערות שנוספו לי יעלמו גם הן?
אני יודע שכל מקרה לגופו ואין דרך לנבא זאת אבל הדבר מדאיג אותי מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרד"ר גלי , אשמח לתשובה ממך
אסף11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסף
16/05/2010שלום אסף
כמו שציינת,קשה לענות פרטנית.
בן כמה אתה?
אני מציעה לך להתייעץ עם המטפל / ת שלך.כדאי לבחון מצב התחלתי-צילום- ומצב עכשווי
ולהחליט.לרוב, שיערות בודדות באזור הן לא התוויה ללייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?היועצים שלנו
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד. ... קרא עודלימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)