מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער לצמיתות באזור הצווארו05/04/2010
הייתי רוצה לדעת אם קיים סיכון בהסרת שיער בלייזר/אינפרה אדום באזור הצוואר (מהסנטר ומטה)? נאמר לי שזה יכול להשפיע איכשהו על בלוטת התריס, ולכן לא מומלץ, האם זה נכון?
אשמח לקבל תשובה ממומחה :)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לו
07/04/2010שלום לך,
לא ציינת את מינך? זכר נקבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקבה
ו10/04/2010אכן פרט חשוב ששכחתי לציין :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ו
11/04/2010אני מניחה שאין לך שיעור היורד עד לאזור הנמוך של בלוטת התריס(החיבור של הצוואר לעצמות הבריח והחזה...).ולכן אין סכנה להתקרבות אפילו לאזור.
הסיבה היחידה להכנס לטיפולי לייזר באזור זה,היא צמיחה משמעותית או רבה. אם יש לך בודדות,עדיף מחט חשמלית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרא סאונד - הסרת שיער לבןאלון04/04/2010ד"ר שוחט ואהרונוביץ שלום וחג שמח,
ישנם לאחרונה פרסומים על פריצת דרך המאפשרת הסרת שיער לבן שלא באמצעות תהליך אפילציה מייגע אלא בטכנולוגיה מבוססת אולטראסאונד פרי פיתוח של חברה ישראלית אפליסוניקס , ( מכשיר ה Selectif Pro). האם אכן טכנולוגיה זו מאפשרת הסרת שיער לבן לצמיתות ואם כן האם היא מתאימה לאזורים גדולים ושעירים יחסית (שיער חזה לגברים)
תודה
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלון
07/04/2010שלום אלון וחג שמח גם לך.
לצערי איני מכירה את השיטה,אולי כדאי לך לפנות ישירות ליצרן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסרת שיער בלייזרהילה04/04/2010שלום,
אני מעוניינת לעשות הסרת שיער בלייזר באזור בית השחי והרגליים (שוקיים).
יש לי מספר שאלות:
1. האם המכשיר אלקסנדריט הוא מכשיר שמומלץ להסרת שיער באזורים האלו?
2. איזה מכישר כדאי אלקסנדריט או לייטשר?
3. האם כדאי לשלב את מכשיר אלקסנדריט עם מכישר SHR או שעדיף את רק האלקסנדריט?
בין טיפול לטיפול כל כמה זמן צריך לבצע את הטיפול במכשירים האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט04/04/2010אזור בית שחי ושוקיים הינם האזורים הטובים ביותר בדכ להסרת שיער טיפול באלכסנדריט או לייטשיר או טכנולוגית shr בלייזר או קרן אור כולן מתאימות לאזור זה לבעלי גוון עור כהה מומלץ יותר טיפול ב shr
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
הילה04/04/2010איזה מכישר הכי כדאי לעור בהיר ושיערות שחורות?
והאם כדאי לבצע הסרת שיער בשילוב של מכשיר SHR ואלקסנדריט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזרשרון04/04/2010שלום,
שמי שרון ואני בת 17 .[ כ-4 שנים לאחר קבלת מחזור בפעם הראשונה]
אני רוצה לעשות הסרת שיער בלייזר באזור אחד - הבטן [ חבל הטבור וסביב הטבור]
הבעיה היא שאני לוקחת רואקיוטן ובזמן הקרוב אני לא מתכוונת להפסיק , כי אני רק בחודשיים הראשונים, והקיץ מתקרב .
השאלה שלי- במה זה פוגע , הסרת השיער בלייזר תוך כדי נטילתרואקיוטן?
מה הסיכון שבכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט04/04/2010טיפול ברואקוטן פוגע בריפוי פצע ומגביר את הרגישות לקרני השמש טיפול בלייזר או קרן אור תחת טיפול ברואקוטן מגביר את הסיכוי לכויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהדרורית03/04/2010שלום רב
ביתי בת 8 שעירה בידים.
רוצה להוריד שערות. לא בשעווה.
מהן המלצותייך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט04/04/2010אפשרות אחת היא חימצון של השיער אפשרות שניה גזירה ובמיקרים קיצוניים ניתן גם לטפל בלייזר או קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהiplמיכל03/04/2010שלום אני רוצה לעשות הסרת שיער בipl
כהיום איזה מכשיר הכי טוב?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער בipl
ד''ר מיכאל שוחט04/04/2010רוב המכשירים החדשים טובים ואפקטיביים מומלץ טיפול במיכשור של חברה גדולה ומוכרת כמו אלמה לייזר, פאלומר, לומינס ,סינרון, קנדלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל בין SHR ל IPLגלית01/04/2010עדיין לא הבנתי מה ההבדל בין SHR ל IPL
אז מה בעצם ההבדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהבדל
ד''ר מיכאל שוחט04/04/2010טיפול בshr קים גם במכשירי לייזר וגם במכשירי קרן אור מדובר בטכנולוגיה של הסרת שיער בעוצמות נמוכות המעבירה סך של אנרגיה ליחידת שטח טיפולי ולא רק לזקיק השיער ומכאן שהטיפול הרבה פחות כואב וניתן לטפל גם בבעלי עור כהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בלייזר וקומדיןסיון31/03/2010אני מטופלת בקומדין 5 מ"ג ליום עקב DVT
האם אני יכולה לבצע הורדת שיער בלייזר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלסיון
01/04/2010שלום סיון,
נטילת מדללי דם מהווה התווית נגד לטיפול בלייזר,לכן לא מומלץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלתת.מיכל30/03/2010שלום,
ברצוני לעשות טיפול להסרת שיער , ואני כרגע לגמרי מבולבלת בין מה הכי טוב בשבילי (כל חברה אומרת מה שטוב לה כמובן ) אך אין לי באמת דרך לדעת מי הכי דובר אמת .
אני מעוניננת לעשות הסרת שיער בכל הגוף אני בת 21.. בעברי עשעתי בנטורפיל באזור אחד וזה ממש הסעיר לי ממש לא היתי מרוצה מהחברה ואז הם פשטו רגל.
חלק מהאזורים אצלי זה עור בהיר מעט עם שערות שחורות(כהות)?
וחלק מהאזורים אצלי זה עור שחום עם שערות שחורות(בהירות)?
קראתי באינטרנט והיתלהבתי מהipl ועם מה שנישאר לעשות באולטרסאונד או באיפלציה. העם אתם ממליצים לי משהו אחר מכשירים יותר טובים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנופר
01/04/2010שלום נופר, לא ניתן לייעץ פרטנית לאף אחד דרך הפורום הזה,גשי לייעוץ,בררי ,איספי כמה שיותר מידע ואז תחליטי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל היי , את מעתיקנית !! חחח
אורטל04/04/2010העתקת מילה מילה בחלק הראשון שאני רשמתי בפורום ! עצלנית!
סתם אני צוחקת ,פשוט פתאום קראתי את השאלה שלך ואני אומרת לעצמי , זה נורא דומה למה שאני שאלתי אז !
דפדפי עמוד 3
חחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור על אבר המיןשרון28/03/2010שלום רב,
אני בן 23, יש לי שיעור על איבר המין מבסיסו ועד העטרה(לא כולל), מדוע הדבר קורה? האם זה בגלל מילת יתר בברית המילה?, על כל מקרה מה ניתן לעשות בנידון...הבנתי שאפילציה היא השיטה הממולצת ביותר לטיפול בנושא..האם נכון?
אשמח אם תפרטו במידה ויש סכנה מסויימת בטיפול כמו פגיעה בזיקפה? מהו משך הטיפול? מהי העלות המשוערת? היכן ניתן לעבור את הטיפול?. האם נשארות צלקות והאם הטיפול הוא לצמיתות?...תודה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
01/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול שיעראביב28/03/2010האם דילול שיער בחברת פרופורציה
מה שנקרא לייזר טאץ מתבצע במכשיר ליזר מיוחד
או שמתבצע בליט שייר שבו משנים את אורכי הגל של הלייזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאביב
01/04/2010שלום אביב,
הטיפול מתבצע במגוון מכשירנו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער לייזר לחולה לבשירה28/03/2010בוקר טוב,
בעלי בן 35 עבר לפני כ - 10 שנים ניתוח להחלפת המסתם האאורטלי, מטופל בקומדין.
האם יכול להסיר שיער בלייזר באיזור הכתפיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירה
01/04/2010שלום שירה,
כמי שמטופל במדללי דם,לא מומלץ לו לבצע טיפולי לייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר..!!רעות27/03/2010שלום אני עדדין צעירה אך בכל זאת אני מרגישה לא נוח בעצמי מפני שבמפשעה אני מרגישה שיש לי יותר מדי שיער יתר וכן זה ממשיך ואני לא חושבת שיש טיפולים שיכולים לטפל בכל האזורים מפני שיש לי שיער באזור של החריץ של התחת לא יותר מדי אבל גם האזור שיוצא ממנו הצואהה וזה מאוד לא נעים לי האם אתם חושבים שיש דרך לטפל בזה בטיפולים=?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררעות
01/04/2010שלום רעות,
לא ציינת את גילך,אך נראה כי כדאי להתייעץ עם אמא/אחות בוגרת וכ"ו...כשתגדלי תוכלו ללכת לאיבחון ולדעת מה הכי נכון לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פניםתום27/03/2010קודם כל אני גבר.., יש לי מעט שיערות שקרובות לעיניים, ןוגם מעל הלחיים..
ואני לא רוצה להגיע עם הגילוח עד לשם, כי יהיה לי שם גם זיפים ואני לא רוצה..
בקיצור מה אני יכול לעשות ? ואני לא אחד שילך לקוסמטיקאית וכל זה...
אפשר להשתמש בפינצתה זו אופציה טובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלתום
01/04/2010שלום תום,מריטה היא הפחתת שיער לטווח קצר,כעבור 6-8 שב' יחל מחזור חדש.
לטווח ארוך ,תשקול אפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדל בין השיטותאפרת27/03/2010
שלום,
המידע באינטרנט מאוד מבלבל ואני צריכה מישהו שיעשה לי סדר.
מה ההבדל בין השיטות: SHR, LHE ו- 4NP?
אם הבנתי נכון, שיטות אלו הן שילוב של לייזר ו- IPL. אבל מה ההבדלים ביניהן ומה עדיף?
תודה,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט27/03/2010טיפולים להסרת שיער מתחלקים לטיפולי לייזר וכאן יש מס מכשירים העובדים כל אחד על אורך גל מעט שונה לדוגמא: לייטשיר , אלכסנדריט,סופרנו,{shr} ועוד לעומת מכשירים העובדים בקרן אור -אינפרא כמו
אריה{shr} במידה ועובדים בפרמטרים המתאימים ניתן להגיע לתוצאות טובות גם בלייזר וגם בקרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?היועצים שלנו
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)