מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מישהו יודע איך משחת הואניקה?אור26/03/2010
שלום לכולם,
אני מעוניינת להוריד שיער בפנים עם משחת הואניקה ובמקביל להסיר שיער באינפרא אדום (ובכך להימנע מגילוח על הפנים). מישהו יודע עם המשחה הזאת טובה ואיך משיגים אותה?
אשמח לתשובה מהירה.
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וניקה
ד''ר מיכאל שוחט27/03/2010יש לפנות לרופא לשם קבלת מרשם לקרם הוניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתרעדי26/03/2010
מגיל צעיר (16) התחלתי לקחת גלולות (יסמין) מבלי שהתבקשתי לערוך בדיקות דם לפני. מאז החל לצמוח לי שיעור יתר- בצוואר.
עשיתי לייזר בגיל 20, שלא עזר בכלל ואף גרם להחמרה.
מאז אני עושה שעווה- דבר שמסרבל ומפריע לי מאוד.
מה היית ממליצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שייער יתר בצוואר
ד''ר מיכאל שוחט27/03/2010מומלץ טיפול האפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר רודניצקי מכירים?מיכל25/03/2010
אתם מכירים אולי את המכשיר הזה? ("אנדיאג" (ND-YAG) – לייזר בטכנולוגיה של הדור הרביעי, המאושר בעולם על-ידי ה-FDA האמריקני, ה-CE האירופי ומשרד הבריאות הישראלי. )
אפשר לתת לי המלצות או הזהרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר nd -yag
ד''ר מיכאל שוחט27/03/2010מדובר בטיפול המתאים יותר לכהי עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך טיפולים...מאיר25/03/2010
שלום אני בן 25 וטופלתי כבר קרוב ל15 טיפולים במכון במכשיר לייט שיר..הם פשטו רגל ואני צריך להמשיך עוד כמה טיפולים...הלכתי לכמה מכונים ובכולן נאמר לי שניתן לבצע עוד איזה 2-3 טיפולים אבל לא בלייט שיר משום שהוא כבר לא אפקטיבי בשבילי אלא לעבור למכשיר אחר..חלק מהמכונים אמרו לי בסופראנו וחלק באלכסנדריט...רציתי לדעת מה ההבדלים??והאם זה נכון המעבר במכשירים?ומהם התכונות לכול מכשיר..השיער שנשאר לי לא ממש שחור ולא עבה במיוחד..העור שלי בהיר...והאם שני המכשירים האלה מתאמים למצבי שהשיער דיי דק לאחר טיפולים ולא עבה במיוחד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלון
01/04/2010שלום אלון,
יתכן שהגעת למירב ההפחתה כבר והשיער הנותר הוא הוא ה20% בממוצע שישאר תמיד.
בשיער כפי שתארת אכן אלקסנדריט או SHR יתאימו יותר,אם בכלל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייטשיר מול סופרנומיכל24/03/2010אני בעלת עור בהיר ושיער כהה שחור ועבה
כמה טיפולים בד"כ אנשים במצבי עוברים?
איזה מכשיר יהיה יותר יעיל בשבילי?
ומה מידת הכאב בכל אחד?
אם יש כאן בנות שניסו אחד מהם או שניהם אשמח לחוות דעת
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכל
01/04/2010שלום מיכל, בנתונייך יש סבירות גבוהה לתוצאות מצויינות,בהנחה לטיפול מקצועי.
מס. הטיפולים משתנה מאזור לאזור ואדם לאדם.בממצוע כ-10-12 .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדל בין ליטשר לסופרנוinbal24/03/2010שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין ליטשר לסופרנו? ואם אחרי 14 טיפולים בלייטשר הסופרנו יוכל להסיר את השערות שעדיים צומחות? (כ35% שיער)? ואיך יכול להיות שאחרי כל כך הרבה טיפולים בלייטשר עוד יש צמיחה כזו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלinbal
01/04/2010שלום ענבל,לא ציינת את אזור הטיפול,יש הבדלים בהפחתה מאזור לאזור וכן יש גורמים שונים המשפיעים על התוצאות. ככלל מקובלת הפחתה של כ-70-80% כתוצאה טובה.
הסופרנו עובד בשיטה של חזרה על שטח בעוצמה נמוכה,מספר פעמים.גם כאן למיומנות המטפל יש חשיבות רבה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואניקה יחד גם הבימקס. האם יעיל?אור24/03/2010שלום רב,
אני התחלתי טיפול אחד בפנים במכשיר הבימקס (מכשיר להסרת שיער).
הבעיה היא שהקוסמטיקאית גילחה לי את השיער בפנים.
אני ממש פוחדת שכתוצאה מכך יצמח לי שיער שחור על הפנים.
השאלה שלי עם את שאר הטיפולים אני יכולה לעשות ביחד עם משחת הואניקה.
האם זה מועיל ביחד? ואם לא- מה אפשר לעשות חוץ מגילוח?
אודה לתשובה בהקדם.
תודה ויום נפלא.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאור
24/03/2010שלום אור, לא ניתן לבצע טיפול על שיער ארוך,חייבים לקצרו,אם בגילוח ,אם במכונת תיספורת או מספריים עדינות. ניתן לשלב את הואניקה ,כל עוד תמרחי אות ה היא תעקב צמיחה חדשה. האם יש לך בעיה הורמונלית? או שהשעירות משפחתית?.
הגילוח עצמו לא מצמיח שיער...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואניקה יחד עם הבימקס
אור24/03/2010שלום רב,
לדעתי הבעיה היא הורמונלית. לקחתי בעבר רואקוטן וגלולות למניעת הריון (דיאנה) וכתוצאה מכך נוצרו הרבה שיערות על הפנים (מה שלא היה בעבר).
אני חושבת שאשתמש במשחת ואניקה כדי להוריד את השיער יום לפני הטיפול בבימקס ובכך אמנע מלהשתמש בגילוח.
אני ממש פוחדת שהגילוח יעשה לי פצעים (מה שהיה לי בעבר ואני לא רוצה שיחזור).
מה דעתך? האם השיקול שלי נכון?
אודה לתשובה בהקדם.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
01/04/2010שלום אור,
הואניקה לא עושה גילוח כימי ולכן לא תמרחי יום לפני הטיפול. את הואניקה מורחים כל יום פעמיים,ועם הזמן תהיה פחות צמיחה.אם הגילוח גורם לפצעים,ניתן לקצר במכונת תספורת או מספריים קטנות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואניקה יחד עם הבימקס
אור24/03/2010שלום רב,
לדעתי הבעיה היא הורמונלית. לקחתי בעבר רואקוטן וגלולות למניעת הריון (דיאנה) וכתוצאה מכך נוצרו הרבה שיערות על הפנים (מה שלא היה בעבר).
אני חושבת שאשתמש במשחת ואניקה כדי להוריד את השיער יום לפני הטיפול בבימקס ובכך אמנע מלהשתמש בגילוח.
אני ממש פוחדת שהגילוח יעשה לי פצעים (מה שהיה לי בעבר ואני לא רוצה שיחזור).
מה דעתך? האם השיקול שלי נכון?
אודה לתשובה בהקדם.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר בילדה בת 6דנה24/03/2010שלום רב
יש לי ילדה בת 6 שהיא ילדה שעירה מאוד בכל הגוף.
הבעיה העקרית היא השיער שיש לה בידיים וברגליים (המון המון שיער בצבע שחור).
כל קיץ הבעיה מתעוררת מחדש....
מה ניתן לעשות?
כיצד ניתן להסיר את השיער בגיל זה?
משעווה היא מפחדת, האם כדאי להשתמש במשחה שמסירה שיער?
אודה לתשובה מהירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שער ילדה בת 6
עורגני24/03/2010אין בעיה להסיר לילדה שיער באמצעות משחה,זה בעצם כמו סכין גילוח מאחר והשערה לא יוצאת מהשורש.אנו ממליצים להוריד וזאת בדיוק מהסיבה שהילדות של היום חשופות לתקשורות ויודעות הכל, זה יעלה לה את הבטחון העצמי והיא תרגיש מצוין. בהצלחה!
עורגני - מרכז להסרת שיער וקוסמטיקה
כפר סבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לאמא הדאוגה...
רעות קוסמטיק24/03/2010בגיל 6 זה מאד בעייתי, אפילו SHR שמתאים לטיפול בילדים ונוער (מגיל 8) לא מתאים עדיין בגיל 6..
אבל זה מפריע לילדה? בגיל 6 אין כזו מודעות לגבי שיעור יתר אצל ילדים,
אני חושבת שכדאי שתמתיני םע זה שנתיים- ואז תתחילי לטפל בSHR, קחי בחשבון שזה די הרבה טיפולים - שיעור יתר בגיל שלא הסתיימה ההתפתחות הוא עקשן יותר- אבל זה אפשרי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר אחרי שעווהתולי24/03/2010אני בתהליך הסרת שיער ברגליים בלייזר. מה יקרה אם אסיר שיער בשעווה פעם אחת בין הטיפולים? אני מתכוונת לחכות שהשיער יצמח, לגלח אותו ולהמשיך בטיפולי הלייזר. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלתולי
24/03/2010שלום תולי
פעם אחת,לא יקרה אסון,
יש לחכות לפחות חודשיים לאחר מריטה,לפני קבלת ט. בלייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר הסופרנומיכל23/03/2010האם התוצאות של המכשיר טובות?
או שהמכשיר בכללית אסטיקה יותר יעיל ?
ומה ההבדל בין המכשירים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך, איני יודעת מה יש בכללית
רעות קוסמטיק24/03/2010אבל הסופרנו הוא המכשיר הטוב ביותר שנמצא עכשיו בשוק, גם למטפלת וגם למטופלת, התוצאות ממש טובות, והוא עובד בטכנולוגיית SHR מה שאומר ללא כאב ועל כל סוגי העור ורוב צבעי השערה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לאמא הדאוגה...
רעות קוסמטיק24/03/2010בגיל 6 זה מאד בעייתי, אפילו SHR שמתאים לטיפול בילדים ונוער (מגיל 8) לא מתאים עדיין בגיל 6..
אבל זה מפריע לילדה? בגיל 6 אין כזו מודעות לגבי שיעור יתר אצל ילדים,
אני חושבת שכדאי שתמתיני םע זה שנתיים- ואז תתחילי לטפל בSHR, קחי בחשבון שזה די הרבה טיפולים - שיעור יתר בגיל שלא הסתיימה ההתפתחות הוא עקשן יותר- אבל זה אפשרי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה ??אווה23/03/2010איפשר לישתות ויטמינים ולעשות לייזר ??
יש לי ביום חמישי הקרוב טיפול ראשון בפרופורציה
רציתי לדעת אחרי הטיפול הראשון אחרי כמה זמן יגדל השערות ?
והעם לבואו מגולחת לפני הטיפול הראשון או לבואו עם שערות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאווה
24/03/2010שלום אוה
לאחר ט. 1. צפויה נשירה של השיער תוך10-14 יום.
יש להגיע בצמיחה מלאה,לטיפול 1.
ניתן ליטול ויטמינים רק לא ויטמיןA.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בהריוןמיטל23/03/2010היי,
אני בהריון שבוע 17 רציתי לדעת האם אפשר להמשיך להסיר שיער במכשיר shr
במהלך ההריון?
מחכה לתשובתכם(לפני חודש נכנסתי לפורום ומשום מה דילגתם עליי)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיטל
24/03/2010שלום מיטל,
בהריון יש להמנע מטיפולים,על פי המלצות יצרן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי יעילות טיפולנו באמת22/03/2010שלום, אני מטופלת במכשיר SYNERON, הסרת שיער בשיטת "פוטואפלציה" (ככה המטפלת קוראת לה). על המכשיר עצמו כתוב Elase ו DSL ,שאני לא יודעת מה משמעותם. לפני הטיפול בו הייתי מטופלת באינפרא, אבל המקום החליף מכשור , ורציתי לשאול - מה מידת הייעול של מכשיר כזה? (אני פוחדת שהוא בעצם רק מעכב צמיחה ואני סובלת לחינם - זה מה שאמרו לי לגבי האינפרא שהיה לפניו..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשירן
24/03/2010שלום שירן,
בידי מטפל מיומן ובהנחה ששאר הנתונים מתאימים,ניתן לקבל תוצאות טובות.
האם יש נשירה והפחתה בשיעור לאחר הטיפולים? אם כן,הוא יעיל לך. אם לא בררי את הנקודה עם המטפלת שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שיפור, בקצב איטי.
נו באמת24/03/2010חלק ממנו נושר והוא כן פחות שחור וצפוף, אבל לאורך טיפול של מספר שנים כבר.
המצב הרבה יותר טוב מנקודת ההתחלה, אבל משתפר מאוד לאט לאורך הטיפולים. כל טיפול אני מקווה שזה הטיפול האחרון, כבר חודשים ארוכים.
המטפלת טוענת שהקצב איטי בגלל שהשיער שצומח עכשיו הוא מה שהטיפול הקודם שלי באינפרא עיכב, ז"א השיער שצומח עכשיו לא באחריותה. נשמע משונה, אבל אין לי הוכחות לשום צד.
כרגע - ובהתאם לתגובתך הקודמת, אני אמשיך בטיפול באופטימיות. תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהNEWאורטל22/03/2010האם שמעת על SUN DEPIL ו SMOOTH AWAY ?
מה הבדל בין שניהם? זה נראה לי אותו דבר אך הדעות מתחלקות , מה דעתך ?
האם אפשר לעשות את זה במקום גילוח בזמן לייזר? בין הטיפולים?
אם לא עושים לייזר בכלל ומשתמשים אך ורק בכפפה , האם זה באמת מוריד את השיערה והיא תצמח איטי יותר ודקה יותר ?
אשמח לעזרה
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני עושה ב SMOOTH AWAY מצויין
נסרין22/03/2010והוא מעולה קניתי בבית מרקחת בדליה כבר 3 חודשים לא החלפתי פד ניראה לי כזאת טובה לי ל3 שנים וגם חברה שלי משתמשת בזה בין טיבולי הלייזר ואמרה לי שהיא מבסוטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קודם כל עוד שאלה לי אלייך
אורטל24/03/2010בכל בית מרקחת אפשר לקנות לדעתך?
איני מכירה בית מרקחת שציינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללנה
24/03/2010שלום לנה,
איני מכירה את המוצר,נסי בפורום קוסמטיקה אולי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזרנערה21/03/2010אני בגיל 13 עוד כחודש,
אני הולכת לעבוור לייזר בידיים, בבית שחי וכנראה גם באזור הפנים בפאות...
אחותי הגדולה עברה טיפול בלייזר בידיים וכבר בטיפול השלישי הפסיקו לצמוח לה שערות, אני מאווד שעירה ואני בעלת עור כהה,
רציתי לדעת האם יש לזה השלכות? והאם זה כואב לעשות לייזר כאשר אני מורחת לפני זה את המשחה המיוחדת? האם יש מצב שהטיפול לא יצליח ויצמח לי הרבה יותר שיער?מהי מידת הזהירות בה אני צריכה לנהוג מפני השמש?
בבקשה ענו לי מהר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך נערה,
ריקי מ- care21/03/2010הצלחת הטיפול תלויה בין השאר בגיל. לדעתי בשל גילך הצעיר את לא צפויה לראות שיפור מהיר כמו אצל אחותך. בנוסף, אין לי ספק שלמרות שיש תוצאה טובה אצל אחותך אחרי 3 טיפולים - השיער עוד לא הפסיק לצמוח לגמרי.
כאמור, גיל צעיר בו עדיין אין איזון הורמונלי עלול ליצור מצב בו תידרשי להרבה טיפולים.
בכל מקרה, אסור להגיע שזופים לטיפול- תקחי בחשבון.
אשר לכאב: תלוי באיזה מכשיר את מטופלת. בכל מקרה משחה מאלחשת ו/או מכשיר קירור לצינון העור ימנעו כאב גדול מדי.
בברכה, ריקי מינצר מנכלי"ת חברת care
גילוי נאות: הכותבת הינה מנכ"ל חברת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?היועצים שלנו
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עודפסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)