מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאמה להסרת שיער בלייזרשואלת13/03/2010
אני לבנה לגמרי ובעלת שיער שחור כהה ועבה באזור הרגליים (עד הברך)- שם אני מעוניינת לעבור לייזר. הבעיה שלי אני סובלת מנימים סגולים-כחולים-אדומים באזור הזה ולצערי בשטחים די נרחבים.
האם ניתן לעשות לייזר להסרת שיער במצב כזה?
או שהפיגמנטים הצבעוניים משהו פוגעים בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר
14/03/2010שלום שיר, לפני הכל,התייעצי עם רופא עור או כלי דם, כדי שיאבחן את מצבך,וישלול אפשרות של החמרה עקב החימום או ה"טראומה " לעור עם הלייזר.
בשיער כהה ועבה כפי שאת מתארת הבליעה בו תהיה עזה יותר מאשר בנימים הדקים...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיזוף אחרי טיפול ליזראביב12/03/2010שלום,
כמה זמן אחרי טיפול הסרת שיער מהחזה בלייטשיר אני לא יכול ללכת לים ?
האם יש מגבלה זמנית / קבועה אחרי שאני עושה טיפול הסרת שיער בלייזר ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאביב
14/03/2010כל עוד אתה מטפל בלייטשיר ורוצה לקבל תוצאות טובות ורמת בטיחות גבוהה,מוטמלץ לא להשתזף.אם בכל זאת אתה רוצה ללכת לים ,יש להמתין 4 שב' אחרי הטיפול.
כמובן להקפיד על מקדם הגנה מעל 30 SPF ולחזור ולמרוח כל מס. שעות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול שיעראביב12/03/2010שלום,
אני מעוניין לדלל את השיער בחזה (שיראה עדין וטבעי).
הייתי ביעוץ להסרת שיער בלייזר, במכון פרופורציה בנתניה הם עובדים רק עם ליטשיר .
שאלתי לגבי שיטת טיפול לייזר טאץ ואמרו לי שלא כדאי .
אם אני מבצע טיפולי הסרת שיער , אני יכול אחרי מספר טיפולים לבקש לא לעבור על אזור מסוים בחזה וככה אזור זה יהיה מדולל אבל עוד יהיה בו שיער עדין.
השאלה שלי איך אמור להיראות האזור אחרי מספר טיפולים (העור שלי לבן ושיער שחור-שחור).
חשוב לי התשובות שלכם כי אני ממש לא רוצה להיראות חלק כמו אישה אבל לא שעיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאביב
14/03/2010שלום אביב,אענה בכלליות.סביר שתהיה הפחתה ,דילול ועידון משמעותי של השיער.
איני יודעת מה גילך ומה רמת השיעור ,צפיפות ,תורשה וכ"ו..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה רצינית וגורלית למומחיםנטשה11/03/2010לפני 7 שנים עברתי ניתוח כריתת שד וטיפולים כימותרפיים עקב גידול סרטני,ולפני 3 שנים עברתי ניתוח כריתת שד שניה עקב ממצאים טרום סרטניים.אני סובלת משיעור יתר ואני מאוד רוצה לעבור טיפול הסרת שיער בלייזר (ברגליים)אך פוחדת שיש קשר בין הדברים, האם מישהו הוכיח שהטיפול אינו מסרטן, האם יש מספיק מידע על זה? אשמח מאוד לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנטשה
14/03/2010שלום נטשה,ככל הידוע לנו עד כה לא נמצא כל קשר שכזה.
כמובן יש להתחשב במצב הבריאות ,בתרופות שאולי נוטלים ובתקינות העור באזור המבוקש ובגוון השיער.התייעצי עם האונקולוג שלך ו/או רופא עור לפני כל צעד שתעשי.
הרבה בריאות ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשירי לייזרמודאגת11/03/2010
שלום,
אני מתכננת להתחיל בטיפולי ליזר להסרת שיער, הייתי ב 4 מקומות שלכל חברה משתמשת במכשיר משלה .. וכולם טוענים שאצלכם זה הכי טוב..
שאלתי היא,
בין לייטשר לבין FOTONA מה עדיף ?
FOTONA ולפי מאמרים בניט רואים שהוא מתקדם ביות -דור רביעי ויש לו כמה יתרונות, השאלה למה החברות הגדולות לא משתמשות בו !!!
האם באמת הוא עדיף על הלייטשר ? ( מבחינה יעילות וכאבים) !!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל-0.0
14/03/2010שלום לך, אין לי נסיון עםFOTONA ,בקשי המלצות הן מלקוחות האחד והן מהשני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ה-shr של המכונים הוא הסופרנו?עינבוש11/03/2010במכון שיא היופי מציעים שיטת טיפול של shr שחברה שלי מטפל בה ומרוצה.לעומתם יש לי הצעה מקיירcare של לייזר שם חברה מטפלת ומרוצה מהתוצאות אך אומרת שכואב לה...זה כמובן לייזר והיא משלבת סופרנו וipl...
האם הshr יביא לתוצאות טובות יותר? מי מכירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרshr
שרית17/03/2010בתור אחת שמאוד מאוד רגישה לכאב ה-shr פשוט הציל אותי מהבחינה הזאת ואני מאוד מרוצה מהתוצאות שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בהחלט נכון,
רעות קוסמטיק21/03/2010הסופרנו הוא מכשיר המטפל בשיטת ה SHR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר חדש שמוריד שיעראני11/03/2010יש מכשיר חדש ,לא חשמלי, מין כפפה עגולה(דומה לספוג/ליפה לפנים) שפשוט מסובבים בצורות מעגליות על העור והוא מסיר את השיער! ראיתי כזה באילת , וניסיתי, השיער התחיל לגדול לי אחרי חודש בערך, הוא ממש טוב ואני מחפשת אותו מלא זמן, אז אם משהו יודע למה אני מתכוונת ויודע איפה משיגים אותו, או שתגידו לי רק את השם שלו.. תודה רבה=)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסנפליד
SHIRA13/03/2010כמה עולה התכשיר סנפליד להסרת שיער ומהייכן אפשר לקנות אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה טיפולי הסרת שיער
טלי14/03/2010אני משתמשת בסמו אווי הזה וזה פשוט אדיר ... כל כך לשימוש ומשאיר את העור חלק גם בין הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבין הטיפולים ממליצה על smooth away
שגית21/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באפילציהאנונימית10/03/2010מחפשת המלצה לקוסמטיקאית טובה ומנוסה להסרת שיער באפילציה מהפנים,
מישהי בתל אביב.
אשמח לשמוע מניסיונכם על מישהי אמינה ומדוייקת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
14/03/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לייזר ו-IPL עובדים גם אחרי שהוריעל10/03/2010שהורדתי שערות בשעוה? והם עדיין לא גדלו???
אודה מראש לתשובתכם ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליעל
14/03/2010שלום יעל, התשובה היא לא. יש צורך בשיערה במצב צמיחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזרליזה10/03/2010שלום,
רציתי לדעת אחרי כמה זמן אמור לצמוח השיער לאחר טיפול לייזר
כי כשאני עושה טיפול בידיים תמיד יש לי אזורים שאחרי הטיפול אני רואה בהם צמיחת שיער כאילו שלא עברו לי עליהם או שעברו אבל לא שרפו את השיערה מספיק כך שכבר רואים אותה .
אודה לכם אם תענו לי בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלריקי
ליזה14/03/2010הכוונה שלי הייתה שהשיער צומח כבר כמה ימים לאחר הטיפול בלייזר בגלל זה שאלתי אחרי כמה זמן אמור לצמוח השיער
הפעם כשעשיתי טיפול לא גילחו לי את הידיים (זה הטיפול השני ) ועשו לי עם מכשיר קנדלה ורוב השיערות נראות כמו שיער שנדבק לעור ויש לי כבר צמיחה ועבר רק שבוע
ובכלל יש מקומות שלא עברו לי עליהם ורואים אותם כי הם ארוכות כמו שהיו לפני הטיפול.
זה כבר קורה לי מהטיפול הראשון הקטע הזה שזה כבר נמאס כל פעם להעיר על זה מחדש במכון.
זאת לא פעם ראשונה שאני עושה טיפולים בלייזר במכון זה וזה לא קרה לי כמו עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
ד''ר מיכאל שוחט15/03/2010בדכ תיתכן צמיחת שיער באזור הידיים לאחר 6 עד 8 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לגבותדן09/03/2010יש לי גבות בעייתיות יש שיער אמצע והורדתי פעם אחת עם משחה שקונים בסופר פארם וגם פעם גילחתי עם מכונת גילוח יש מצב שזה גרם לי נזק ואיך להיפטר מזה סופית שעווה תעזור ? או שמעתי על משהו שנקרא אפילציה לא מבין בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש המון שיטות להסרת שיער פנים,
רעות קוסמטיק11/03/2010אתה יכול להסיר בSHR שזו טכנולוגיה שעובדת ללא כאב, על כל סוגי העור.
אפלציה עלולה לכאוב - וזה באמת לא הכרח כבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדן
14/03/2010שלום דן,
תלוי בכמות השיער.במידה ויש מעטות עדיף אפילציה במידה והן עבותות-רבות עדיף לייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מכשיר טובגני09/03/2010אני מעוניינת לקנות מכשיר להסרת שיער למכון יופי שלי, אבל לא יודעת איזה. תמליצו לי בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתלוי בכמה גורמים.
אינה11/03/2010תלוי איפה את נמצאת כעקרון, אזור וסוג אכלוסיה
אני יודעת שבאזור שלי- הלקוחות יודעות מה הן רוצון וכולן דורשות shr כי זה ללא כאב ואני הצטרכתי פשוט להחליף מכישר חדש בטכנולוגיה ישנה יותר ולקנות את הסופרנו, זה יוצא לי לטווח ארוך יותר משתלם, כי בSHR - גם המטופלת לא דוחה טיפולים (במכשירים כואבים הן מחליטות שלא בא להן לסבול איזה יום.. אז לא באות) וגם הן יכולות לבוא בקיץ- כי אפשר לטפל על עור שזוף יחסית וגם כמה ימים אחר כך הן יכולות להחשף לשמש שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגני- תחסכי לעצמך
רינה14/03/2010תחסכי כאב ראש, אל תקני SHR
את לא צריכה שהלקוחות יבואו בטענות למה אחרי 12 טיפולים השיער חזר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לא חזרה אליי לקוחה אחת שלא
אינה14/03/2010הייתה מרוצה כנראה שאת לא ידעת לטפל או משהו בכיוון,
אני יכולה להראות תוצאות בטיפולים במכשיר הshr גם במקרים קשים מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר מול IPLקרן09/03/2010לא קיבלתי תשובה על כן אני חוזרת על שאלתי:
גוון עורי הוא בהיר ואילו גוון השיער כהה. בהתאם לנתונים אלו, איזה טיפול יהיה יעיל יותר עבורי להסרת שיערות ברגליים - לייזר או IPL ??
שתי שאלות נוספות-
1.שמעתי כי הטיפול ב- IPL הופך את השערות לדקות ועדינות יותר, דבר המקשה על המשך טיפול בהן. האם זה נכון?
2. באיזו שיטה נפטרים יותר מהר מהשיער המיותר? (הבנתי שהמרווח בין טיפולי לייזר גדול יותר, האם זה אומר שמשך הטיפול הכללי אכן איטי יותר?)
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמדוע לא עונים בפורום הזה על חלק
קרן19/03/2010מהשאלות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן שלום
יערית ביוטי20/03/2010קרן שלום בכל הטכנולוגיות הסרת השיער היא בסביבות ה80% אין 100% באף טכנולוגיה.
התוצאה האופטימלית היא שהשערות הבודדות שנשארו הינם דקות מאוד ובהירות אשר אינן קולטות יותר את האנרגיה מהמכשיר.
המרווחים בין טיפול לטיפול הם בין חודש לחודש וחצי ולאט לאט הפער עולה כי רק שיש צמיחה חדשה ניגשים לטיפול.
בטכנולטגיית ה SHR את יכולה לעשות הסרת שיער גם בקייץ מה שבטכנולוגיות אחרות לא.
מוזמנת ליצור קשר ולקבל יותר פרטים
Y ביוטי
הסרת שיער בSHR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בכוונתי לפגוע באף אחד,
קרן21/03/2010אך אני רואה שהפורום הזה נהיה קרקע פוריה למפרסמים, שבמקום שיהווה מקום להתייעצות מקצועית כפי שתוכנן במקור. צר לי על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן כנסי :
יערית ביוטי22/03/2010זאת לא הכוונה אני חושבת שנתתי לך תשובה ואת מוזמנת להתקשר ולשאול הרבה לפנייך עשו, אני אשמח לחלוק איתך את הידע שלי ללא התחיבות מצדך.
ולגביי פרסום הרופאים אשר נותנים תשובות כבודם במקומם מונח רק אל תשכחי שאחד מפרסם את כללית והשני את פרופורציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמת בדברייך, העובדה האחרונה שציינת
קרן24/03/2010נכונה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
24/03/2010שלום קרן,
אכן את בעלת נתונים מצויינים להפחתת שיער בלייזר/IPL.יש חשיבות רבה למיומנות המטפל/ת .
ובכל זאת,אני נותנת עדיפות למכשירי הלייזר.
איני יודעת בת כמה את, ומה התורשה שלך,והמהירות היא לדעתי פרמטר פחות חשוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער כהה ועור בהיר
ד''ר מיכאל שוחט27/03/2010במידה והטיפול נעשה בפרמטרים המתאימים ניתן להגיע לתוצאות טובות גם בלייזר וגם בקרן אור לגבי זמן הטיפול הדבר תלוי בקצב הצמיחה של השיער מומלץ לא לטפל לפני התחלת צמיחה מחודשת של שיער וקצב הצמיחה משתנה בהתאם לאזור המטופל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג מכשיר להסרת שיעראורטל08/03/2010שלום ,
אני מעוניינת לדעת האם מוכר לכם MDAG פותונה (לייזר)
אם כן . אם אשמח לקבל מידע רב יותר מי מה שמוצאים באינטרנט: אם זה כואב, איזה סוג עור ושיער , ..... תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני מתקנת , זה ND-YAG שמו של המכשיר
אורטל10/03/2010תודה על העזרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה
אורטל14/03/2010אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר פוטונה
ד''ר מיכאל שוחט15/03/2010מיועד יותר לבעלי גוון עור כהה ולדילול שיער ולא הסרה מלאה של השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמקרה שלי
אורטל15/03/2010אני עשיתי במשך כמעט 3 שנים טיפולי אינפרא אדום , שכל 3-4 חודשים הייתי הולכת לטיפול , כי השיער שלי לא צומח מהר . סיימתי את הטיפול האחרון לפני כחתי שנה , והאמת היא שיש לי מלא חורים , אך יש איזורים כמו היריכיים והמפשעות (העמוק) שעדיין נארו שיערות . אני בהירה , צבע שח השיער: שטני +
וארוכה ואולי פלומטית , כמעט הייתי אומרת . מה לדעתך מתאים לי
באיזור הברכיים יש לי עוד הרבה , מפשע עמוק כמו שאמרתי ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר בפניםרינת07/03/2010שלום רב, אני כבר 6 וחצי שנים עושה טיפולי לייזר בפנים, יש לציין שגם בית שחי התחלתי באותו זמן והתוצאות טובות מאוד ואני כבר ממש לקראת סיום. בפנים לצערי המצב שונה, השיער גדל אפילו יותר הומלץ שאעשה בדיקות הורמונים והכל יצא תקין וכעת אני די במשא ומתן עם המכון כי אני לא מקבלת את התשובה "זו בעיית הורמונים, יש בדיקות אמינות יותר". אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות, אין לי בעיה כזו באיזורים אחרים בגוף ונשמע לי ממש מתחמק מאחריות להאשים את ההורמונים.
אודה לכם על חוות דעת מקצועית יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרינת
14/03/2010שלום רינת
לא ניתן לתת חוות דעת פרטניות בפורום,כי אין נתונים מספקים.כדי לאבחן בעייה הורמונלית יש להתייעץ עם אנדוקרינולוג או גניקולוג ומשם להמשיך. באופן כללי ביותר ניתן לומר כי לאחר זמן כה רב אם אין התקדמות נוספת יתכן שזה המירב שניתן בשיטות אלו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?היועצים שלנו
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)