מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיערסיוון13/04/2010
אני מעוניינת להתחיל הסרת שיער באזור הרגליים
באפילציה
אני מתלבטת אם להתחיל עכשיו חודש אפריל או שמא לחכות לחורף ?
כמו כן מתלבטת אם להמשיך טיפולי אפילציה בפניי או להשהות את זה לחורף.....
אשמח לתשובה תודה רבה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה לטפל SHR
רעות קוסמטיק14/04/2010ואז אין בעיה לטפל גם בעור כהה, זאת אומרת שהקיץ לא מעכב לך את הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010טיפולי אפילציה יכולים לגרום להיפרפיגמנטציה במידה ואת בעלת עור כהה או עם נטייה לפיגמנטציה מומלץ להימנע מחשיפה ממושכת לשמש ושימוש בקרם הגנה ואז אין כל בעיה בהמשך הטיפול בקייץ ברור שהדבר תלוי גם בסוג המכשיר ומיומנות המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בליזררחל12/04/2010
אני בת 19 ורוצה לעשות הסרת שיער רציתי לשאול אם יתאים לי: יש לי צבע עור חום בהיר מוקה ושער שחור איזה שיטה הכי הכי תתאים לי? אמריקן ליזר משתמשים בקרן חדשנית ( מקבוצת דור 3) יש מצב שזה מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
מירב14/04/2010בגלל שיש לך צבע עור כהה קצת אני חושבת שמאוד תתאים לך שיטת shr ובלי שום קשר היא גם בהרבה פחות כואבת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער כהה ועור שחום
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010מומלץ טיפול בשיטת shr של חברת עלמה לייזר בקרן אור או לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מהפניםשיר12/04/2010
שלום רב אני בת 26 ומזה 11 שנים מסירה שיער מהפנים בשעווה.
אתמול הייתי באחד המכונים המובילים להסרת שיער לבירור ונאמר לי שבשום פנים ואופן אין להוציא שיער מהפנים בלייזר ושהם לא עושים זאת ולא להתפתות ללכת למכונים שכן מציעים זאת.
לאחר מכן פניתי למכון מוכר אחר ושם נאמר לי שניתן להסיר שיער מהפנים בלייזר ושהם כן עובדים בשיטה זו.
יצאתי מבולבלת מהפגישות .
אשמח לדעת באיזה שיטה ניתן להסיר שיער מהפנים ואיזו שיטה הכי בטוחה .?כמו כן אשמח להמלצה על מכון להסרת שיער.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ממש לא נכון
שרית15/04/2010המכונים שאומרים לך לא לטפל בשיער פנים- פשוט לא מחזיקים את המכישרים שמטפלים בשיער פנים- כי הם יותר יוקרתיים- ולכן ממליצים לך לא ללכת למכונים אחרים.
הכל עניין של טכנולוגיה מכירים שפועלים בטכנולוגיית SHR למשל בעלי אישור משרד הבריאות לשימוש גם באזור הפנים ללא סכנות ועם תוצאות מעולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פנים
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010חלק מהמטופלות בהסרת שיער בלייזר או קרן אור באזור הפנים במיוחד בקו הלסת והצוואר יכולות לפתח במהלך סידרת הטיפולים צמיחה מוגברת של שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הסרתי בIPL ואני מאוד מרוצה
נטלי גואטה18/04/2010SHR היה גורם לי לצמיחה מוגברת ולצמיחה של שערות שלא היו לי בעבר.
מאוד מרוצה ממכשיר הIPL וממליצה לך לנסות אותו.
אבל במכון שישקיע בך ולא ימשוך אותך עם הטיפולים
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש רחוק מהמציאות,
אתי18/04/2010אני טופלתי בSHR - וIPL זה לא טכנולוגיה שונה בכלל מ SHR- ישנם מכשירי IPL שפועלים בטכנולוגיית SHR !! כבר בתחילת הטיפולים חלה ירידה משמעותית בכמות השיער, השערות גם הפכו פלומתיות ועדינות הרבה יותר ופחות בולטות - בין טיפול לטיפול לא הייתי צריכה אפילו לגלח,
ככה שזה ממש לא ברור לי מאיפה הבאת את המידע הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער במכשיר 4mpאריאלה11/04/2010
שלום!
מהו מספר הטיפולים המינימלי הנדרש להסרת שיער מהידיים לנשים במכשיר 4mp ?
האם נכון שהטיפולים יתפרשו על פני שנה שלימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בשיטת 4MP
שרית11/04/2010מספר הטיפולים המינימאלי לטיפול הסרת שיער הוא 4 טיפולים .
היות ושיער מתחדש בשלושה מחזורים אפשר להסיר ביעילות שיער בשלב האנגן (בו יש רצף של מלנין עד לשורש.
שורשים שאינם מחוברים לזקיק לא יתחממו מספיק בשל מיעוט מלנין בסביבתם הקרובה.
פערים מינימאליים מומלצים 4-6 שבועות לאזורים הפנים, 2-3 חודשים לאזורי הגוף בממוצע
טיפולים צריכים להיעשות רק כאשר מובחנת צמיחת שיער חדש משמעותית, מרווחים קצרים מדי אינם אפקטיביים.
ולכן הטיפולים יכולים להתפרס על גבי שנה ויותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיעררינה חד11/04/2010
שלום לכם
אני בינתיים עושה טיפוליי הסרת שיער באלישע הסרת שיער באזור הפנים (שפם+סנטר+פאות) .
יש תוצאות אך עדיין צומחות שיער אחר חודש או פחות זה הטיפולה7 נשאר עוד 3 טיפולים כי הסדרה אצלם זה 10 טיפולים .
אני לא יודעת באישה מכשיר הם משתמשים וכל פעם שאני אומרת או שואלת על עניין צמיחת השיער שעדיין צומח שיער הם אומרים שזה אזור הורמונולי ויכול להגיע עד 20-30 טיפול או יותר .
האם זה נכון או שיש מכונים יותר טובים ?
ועוד שאלה האם אזורים כמו בית שחי או ידיים ו הבטן המצב יכול להיות יותר טוב כלומר האם זה פחות מס טיפולים ?
אני בקופת חולים מאוחדת ותמיד מקבלת עלונים על פרופורציה אבל אין לא עדיף ולא שיא האם בכל זאת המחירים שלהם טובים והאם יש בנצרת עילית או עפולה או רק בחיפה הכי קרוב (אני מנצרת עילית )
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינה
11/04/2010שלום רינה,הצלחת טיפול הסרת שיער בפנים תלוי בגורמים שונים ולכן הינו בעייתי יותר. אכן זה אזור הורמונלי ושווה לך לבדוק אם הכל תקין הורמונלית,דרך רופא משפחה/נשים.כמובן יש חשיבות למכשור ומיומנות המטפל.
אזורים שונים מגיבים בצורה שונה וכן בית שחי,מפשעות,רגליים,ידיים מגיבים טוב יותר.
יש סניף בקרית מוצקין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההבדל בין silk'n ל - sensepil?עדי10/04/2010הייתי שמחה לדעת מה ההבדל בינהם? אני מעוניינת לרכוש אחד מהם
האם הם בטיחותיים ויעילים?
האם מתאים גם לגברים?
האם מותר לשימוש בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
11/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן להוריד שיער בחזה לנשים?טי10/04/2010מה הסכנות בהורדת שיער בחזה לנשים? והם יש הבדלת במה לעשות, בין אינפרה או לייזר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלטי
11/04/2010שלום לך, ניתן להסיר שיער מאזור החזה לנשים הן בלייזר והן בIPL .
כדאי לעבור איבחון כדי לייעץלך פרטנית. אין סיכונים מיוחדים לאזור.
כדאי לשלול בעיה הורמונלית,במידה ויש שיעור משמעותי באזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר בישבןרונן09/04/2010אני אמור לעבור טיפול הסרת שיער בלייזר בפרופורציה באיזור הישבן.
רציתי לדעת באילו אזורים בישבן בדיוק מדובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרונן
11/04/2010שלום רונן,
הטיפול מתבצע על כל אזור הישבן כולל בין הישבנים,קרי ,פס ישבן.
לא מטפלים על פי הטבעת או בקרבת האשכים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בישבן
דניאל להט11/04/2010הי רונן,
גם אני מעוניין לעשות הסרת שיער בישבן.
קיבלת כבר הצעת מחיר?
אני קיבלתי הצעה של 900 ש"ח לעשרה טיפולים.
האם ההצעה שלי סבירה?
תודה דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה לך לבדוק מחירים ב- EPYL
שרית15/04/2010זה המכון החדש סוג של לאונג' בר ויש בו גם טיפולים להסרת שיער (לדעתי עם מכשירים בטכנולוגיית SHR .)
המעלה של המכון הזה לעומת כל התעשיה הזו,
שבEPYL אתה יודע מההתחלה מה המחיר לכולם- יש תמחור על החבילות - הוא מפורסם וברור - ולא מקבל הצעה עלומה שאתה לא יודע אם להשתמש או לא ובעצם כמה שילם הבחור לפנייך או הבחורה אחרייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באינפרא אדוםסמדר09/04/2010שלום,
ברצוני לדעת האם להסרת שיער באינפרא אדום יש סיכונים או הגבלות ומה-הן. והאם יש אפשרות של אי-התאמה לטיפול.
תודה,
סמדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער באינפרא אדום
פרמהבסט11/04/2010שלום סמדר,
להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.
על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך. כמו כן, במידה ותבחרי לבצע את הטיפול במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה את מבוטחת, ייתכן ותוכלי לקבל הנחה.
לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בשיטת 4MP
שרית11/04/2010מספר הטיפולים המינימאלי לטיפול הסרת שיער הוא 4 טיפולים .
היות ושיער מתחדש בשלושה מחזורים אפשר להסיר ביעילות שיער בשלב האנגן (שלב הצמיחה המלאה של השערה) בו יש רצף של מלנין (פיגמנט השערה) עד לשורש.
שורשים שאינם מחוברים לזקיק לא יתחממו מספיק בשל מיעוט מלנין בסביבתם הקרובה.
פערים מינימאליים מומלצים 4-6 שבועות לאזורים הפנים, 2-3 חודשים לאזורי הגוף בממוצע.
טיפולים צריכים להיעשות רק כאשר מובחנת צמיחת שיער חדש משמעותית, מרווחים קצרים מדי אינם אפקטיביים.
ולכן הטיפולים יכולים להתפרס על גבי שנה ויותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010הטיפול לא מתאים לבעלי שיער בהיר ופלומטי קימת סכנה בחלק מהמכשירים לכויות ופיגמנטציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת Emlaאביב08/04/2010אני לפני טיפול לייזר ראשון,
צריך למרוח את המשחה שעה לפני הטיפול,
איך אני אדע אם כדאי לי להשתמש במשחה או שאני אסתדר בלעדיה ?
התפקודי כבד שלי גבוהים מהנורמה , זה בסדר להשתמש במשחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאביב
11/04/2010שלום אביב,
ממליצה לבצע טיפול 1 בלי אילחוש מקומי,אולי את לא זקוקה לו.
בנוסף כדאי לך להתייעץ עם רופא המשפחה שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון של מטפלת באינפראנ.י07/04/2010אם המטפלת באינפרא אדום או טכנולוגית SHR בהריון
מותר לה להמשיך לטפל בלקוחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנ.י
07/04/2010שלום לך,
ככל הידוע , אין כל מניעה לטפל באמצעות מכשירי IPL,SHR בזמן הריון של המטפלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוחרווית06/04/2010איך מגלחים נגד כיוון צמיחת השיער או יחד איתה?
הגיוני שיש לי פצעים אחרי הגילוח?
עדיף להיתגלח עם סבון או קצף גילוח?
שמעתי שקצף גילוח צומח יותר לאט-ואם זה רק עיניין של טירחה אז אין לי בעיה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
07/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש הבדל בין גילוח לשעווה?אורן06/04/2010היי, ברצוני לשאול, אם גילוח גורם לשיער לצמוח בגסות יותר ובעוות יותר, לעומת שעווה שגורמת לשיער לצמוח בדלילות??
למשל, הזיפים בפנים, נובעים מעצם זה שמגלחים אותם? (אם היינו עושים שעווה בפנים המצב היה אחרת?)
כל אלה מתקשרים לזה, שיש לי שיערות בצידי הגוף שאני רוצה דווקא לגלח ולא להוריד בשעווה כי זה לא נוח ומסורבל...החשש הוא שזה יפגע בהם ויצמיח אותן שחורות ועבות יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
07/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר סיום הטיפול באינפרא אדוםנויה06/04/2010סיימתי את הטיפול באינפרא להורדת שיער.
כיום נותרתי עם כ- 30% שיער. האם ניתן לגלח ועדיין יישאר שיער רך ובהיר או שעם הגילוח יצמח שוב השיער כפי שהיה.
2. אם אמשיך לטפל באינפרא - האם השיער שנותר גם ייעלם או שכבר אין מה לעשות והשיער הזה יישאר בכל מקרה (30%).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללאה
07/04/2010שלום לאה,
אין הסרה של 100% .על איזה אזור את מדברת?
הגילוח לא ישנה את השיער רק יקצר אותו. התורשה מכתיבה מה יצמח . השיער המגולח רק נראה יותר עבה עד לנשירתו.
יש אזורים שינתן עוד להתקדם באפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי טיפול אינפרא
נויה11/04/2010אני הורדתי שיער ברגליים באינפרא סיימתי את הטיפול.... ונשארו כ- 30%.
השאלה היא: את השיער שנותר רצוי להוריד רק בגילוח ולא שעווה (כדי למנוע גירוי השורש?)
או איך עלי לנהוג עכשו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במפשעות והריוןא05/04/2010שלום
1. האם אפשר להתחיל הסרת שיער באיזור המפשעות בזמן שמנסים להרות?
2.במידה ואגלה שאני בהריון ועדיין לא אסיים את הטיפולים - האם אפשר להמשיך ולסיים?
3.כמה זמן סה"כ צריך (חודש או יותר?) בהנחה שכרגע אני מעוניינת לטפל רק באיזור המפשעות ?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחלק מהתשובה מצאתי
א05/04/2010חיפשתי בתשובות הקודמות וראיתי שאסור בהריון
שאלה שנשארת לי היא מאיזה סיבה אסור - כלומר מה הוא גורם הנזק האפשרי, אם זאת קרינה מסוג כלשהו אז אולי עדיף להימנע גם בתקופת הניסיון קליטה להריון במיוחד אם מדובר באיזור המפשעות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
יערית Y ביוטי06/04/2010שלום, בזמן הריון לא עושים טיפולי לייזר או אינפרה .
אם את מתכננת הריון אז תדחי את הטיפול לאחר הלידה , שיהיה במזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך, איזה בסה...
א07/04/2010איזה בסה שלא עשיתי את זה קודם, לא יודעת איך אסתדר עם הורדת שערות כאשר הבטן תתחיל לגדול.
הנושא קצת מלחיץ אותי.
אשמח לעצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא.
07/04/2010שלום לך,
אין מניעה לטפל כל עוד אינך הרה.
במידה ותהרי,תפסיקי טיפולים עד לאחר הלידה ואז תמשיכי.
כדי לקבל תוצאות מקוות יש לבצע סדרה של טיפולים שזה מעל ל- 2 שנים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, אבל אני הבנתי נכון??
א07/04/2010רק באיזור המפשעות צריך שנתיים בשביל תוצאה טובה??
כל כמה זמן עושים טיפול או כמה טיפולים יש בסדרה כזאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
11/04/2010כל 3 ח' תחילה ובהמשך על פי הצמיחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?היועצים שלנו
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)