מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות...איילת20/03/2010
אני רוצה להסיר שיער בלייזר ויש לי כמה שאלות בנושא:
1. האם זה כואב?
2. האם יש הבדלים גדולים בין המכונים הפופולרים בנושא שמצדיקים את הפרשיר המחירים?
3. כמה טיפולים בממוצע מספיקים להסרת שיער לצמיתות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיילת
24/03/2010שלום איילת
1.סף הכאב הוא אישי ומשתנה מאדם לאדם,או אפילו מאזור לאזור. ניתן להקל בעזרת מכשיר קרור ,אילחוש מקומי וכ"ו..
2.את ההבדלים תבדקי בעצמך...
3.מס. הטיפולים תלוי בגורמים שונים ורבים,בממוצע כ-10-12 טיפולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
פרמהבסט25/03/2010שלום,
על מנת לקבל תשובה לשאלותיך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך. כמו כן, במידה ותבחרי לבצע את הטיפול במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה את מבוטחת, ייתכן ותוכלי לקבל הנחה.
לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- *2829 ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת לחלוטיןאורטל20/03/2010שלום,
ברצוני לעשות טיפול להסרת שיער , ואני כרגע לגמרי מבולבלת בין מה הכי טוב בשבילי (כל חברה אומרת מה שטוב לה כמובן ) אך אין לי באמת דרך לדעת מי הכי דובר אמת (לפחות במקרה שלי).
בגדול העור שלי בהיר מאוד , שעיתי טיפול אינפרא אדום בצ"לולייט בכפר סבא במשך כמעט 3
שנים כי השיערה שלי הייתה גודלת מאוד לאט. (טיפול בארך כל 4 חודשים)אז יצא ממש ארוך. כיום , יש לי בקושי שיערות (הטיפול הארחון היה לפני חצי שנה , מאז אפילו לא עשיתי שעווה ) . נשארו לי שיערות בעיקר באיזורים הבאים: ברכיים (דק , ארוך כי 6 חודשים להסרתי שיער) שטני +.
מפשעות עמוק (מעל כמעט ואין ) ארוך ושטני כהה. בית השחי יש עוד שטני כהה, יריכיים כקדמיות בעיקר , כמעט פלומטי אך לא בלונדיני , שטני כזה. ושם האינפרא כמעט לא עזר . יש שיפור אך בקטנה.
בבקשה תדריו אותי אני ממש רוצה להמשיך , ולהסיר לחלוטין את השיערות שלי !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך ליז,
ריקי מ- care21/03/2010לצערי הרב תיאורים הקשורים לגוון השערה או עוביה אינם מספקים. ייעוץ אי אפשר לעשות בהתכתבות... אני מציעה לך לגשת ליעוץ במס' מכונים, להתרשם ולקבל הצעות מחיר
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת חברת care
גילוי נאות: הכותבת הינה מכלי"ת בחברת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללנה
24/03/2010שלום לנה,
לפי התאור שלך,יש לך מעט מאד שיער וברובו בהיר,כך שנראה שלא נותר לאן להתקדם.
כמו כן, את צריכה להבין שאין יכולת להגיע למצב של חלק לגמרי !
שיער ללא פיגמנט משמעותי תוכלי למרוט או להסיר באפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעשות שעווה ?ליז20/03/2010אני מתלבטת בין שעווה להבהרה..
לעשות שעווה בבטן ובגב? אחרי זה יוצאים שערות יותר שחורות.. זה מה שמעצבן..
אבל כשיש אור אז רואים את השיערות הבלונדיניות אחרי הבהרה.. זה מבייש אותי ..
ובמה לעשות ? שעווה קרה או חמה ?
מה יותר מוומלץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
24/03/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ללא כאב
עורגני24/03/2010איך אומרים?
NO PAIN NO GAME
שימו לב, אין דבר כזה לא כואב בכלל, משהו צריך להרגיש היות והשערה מושמדת מהשורש.
עורגני- מרכז להסרת שיער וקוסמטיקה אורגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא נכון
מאיה24/03/2010אני מצטערת לסתור את דעתך, אבל תשמחי לדעת שאני טופלתי בהסרת שיער ללא כאב, (SHR)
ולא רק שאפשר ללא כאב - אלא שיש יופי של תוצאות...
השטות הזו של אין כאב אין תוצאות מגיעה מחוסר ידע ונסיון.
נכון שאמא למדה אותנו שלהיות יפה זה כואב- אבל זה כבר ממש לא מוכרח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR
עורגני24/03/2010גם בSHR יש עקצוץ.וקראי טוב את התשובה שלי,לא קראת טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בבית שחי ומפשעותמיכל19/03/2010שלום
האם הסרת שיער בבית השחי גורמת לבעיה עתידית בבלוטות הזיעה?
יש כאן מישהי שהסירה בלייזר מפשעות? זה נראה לי כאבים נוראיים האם זה לא כזה נורא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללא כאב
יערית ביוטי20/03/2010שלום לך הסרת שיער ב SHR הינה הסרת שיער ללא כאב בכל איזור בגוף.
הצטרפי גם את אין לך סיבה לחשוש.
לגבי הזעה : לא נמצאו מקרים המקשרים בין הסרת שיער להזעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
24/03/2010שלום מיכל, ככל הידוע עד כה,אין הפחתת שיער גורמת לבעיות עתידיות כל שהן.וגם עם הכאב ניתן
לעזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר
פרמהבסט25/03/2010שלום,
על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך. כמו כן, במידה ותבחרי לבצע את הטיפול במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה את מבוטחת, ייתכן ותוכלי לקבל הנחה.
לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- *2829 ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבאורן19/03/2010האם החיפוש של אנשים אחר טיפול שאינו כואב הוא נכון? אני מחפש דווקא טיפול שהוא כואב שאני אוכל להרגיש שמשהו עובד באמת. הרי כמה הטיפולים האלה כואבים!? הכמה עיקצוצים הללו - זה מה שאנשים מתרגשים ממנו ומכניסים את הגורם למשוואה. אם אני חושב על מסאג' אז אם הוא לא כואב הוא לא שווה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראורן שלום
יערית ביוטי20/03/2010יש כאב ויש כאב. הכאב משתנה בין אדם לאדם.
ישנם אנשים שלא מסוגלים להרגיש כאב ובטכנולוגיית הSHR ניתן לעשות זאת .
איכות הטיפול לא יורדת כל עוד המטפלת הינה מיקצועית ועובדת לפי הפרוטוקול . בשביל שזקיק השיערה יתנתק מכלי הדם צריך להגיע באותו איזור טיפול לטמפרטורה מסוימת בין אם בכאב ובין אם לא כל עוד זה לא בוצע השערה לא תנשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
אורן20/03/2010קודם כל עברתי כמה טיפולים בלייזר "כואבים" כביכול וחוץ מכמה עיקצוצים לא הרגשתי כאב מיוחד. מה גם שביקשתי מהמטפלת במפורש לא למרוח לי את הג'ל המקרר כדי שאוכל להרגיש את הטיפול.
אני מאמין שהרעיון הוא להשקיע את כל המשאבים והטכנולוגיה כדי להפטר מהשערות בצורה הטובה ביותר. חברות שמשקיעות את המשאבים שלהם בלהוציא מוצר שלא מכאיב אולי "יצליחו" בהתחלה אבל אם הם לא יתרכזו ברעיון שלשמו הם התכנסו מלחתחילה (ואני מאמין שיש עוד הרבה מקום לפיתוח ויעול בתחום) הם בסוף יעלמו כלא היו. הרעיון דומה לגוגל שמשקיעים במנוע חיפוש שלהם את כל המשאבים שלהם אבל הגרפיקה והעיצוב של האתר שלהם פשוט ולא מושקע ואני לא צריך להסביר לך על גוגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
אורן20/03/2010אני רוצה להתנצל על הזילזול בכאב של אנשים אחרים. הדבר בהחלט אינדבידואלי. כנראה שאני לא רגיש לכאב. נו בטח אם הייתי אוכל פעם שיפקות (פלפלים חריפים) לארוחת בוקר. אבל עדיין חושב אני שהרעיון הוא להתרכז ביעילות הורדת השערה ופחות אם כואב או לא הרי בסופו של דבר אנשים מוציאים ממיטב כספם כדי להפטר מהשערות וקצת כאב עוד לא הרג אף אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחוק מלהיות מציאותי.
מלאכית21/03/2010אני מבינה את הטענה שלך- שאם מפתח השיטה מתרכז בלהיפטר מהכאב הוא לא יפתח שיטה יעילה
אבל אתה חייב להבין הכאב הוא לא חובה- והוא מעכב המון נשים מלטפל בשיערות יתר.
אני יודעת על עצמי שנאי קוסמטיקאית ואני לפני שרכשתי את המכשיר ללא כאב (SHR) לא טיפלתי בעצמי אפילו בשעווה- אלא רק גילחתי.
ואני קוסמטיקאית שמאוד מודעת לאסתטיקה .
אני יכולה להגיד לך בפרוש שטיפלתי במכשיר עם כאב וטיפלתי במכשיר ללא כאב- ולא רק שאין הבדל בתוצאה לטובת המכשירים הכואבים- אלא שלפעמים אפילו ההפך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDPC או לייזרנתנאל17/03/2010שלום אני גבר בן 23,שערות שחורות ועבות, ועור לא כהה אבל לא בהיר.
אני מעוניין לדעת מה כדאי ושווה יותר לי לעשות, האם שיטה של אמריקן לייזר DPC או אצל פרופורציה או נטורפיל שיטת הלייזר .
באמריקן לייזר אמרו לי שזהו מכשיר דור שלישי ואותם אפקטים של הלייזר פשוט הוא פחות כואב.
מה יותר יעיל?מה יותר טוב?
על מה טוב יותר בשבילי עם השיער שלי לטפל DPC או לייזר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתבדוק אצל מי מטפלים בSHR
מעיין18/03/2010שזה בכל כאב בכלל,
אל תתפשר אל אלו שמנסים למכור לך "פחות כאב" יש בלי כאב.. ותוצאות מעולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
שרון18/03/2010אני לא ממש מבינה מה ההבדלים בין המכשירים.
אני עברתי הסרת שיער בפרופורציה, ובשלב מסוים של הטיפול בלייזר, הם גם שילבו מכשיר נוסף.
בכל מקרה, התוצאות מדברות בעד עצמם, וזה מה שחשוב.
נ.ב. הטיפול לא כאב לי בכלל.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מפשעה - פיןשחר17/03/2010האם וכיצד ניתן להסיר שיער לצמיתות מאבר המין עצמו?
יש לי בעיה של שיעור מבסיס הפין ומעט מעלה מה שגם לא יפה מבחינה אסתטית וגם משפיע על חיי המין שלי מכיוון וזה מכאיב לאחר זמן מה, אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני בעל עור בהיר ושיער שחור מאוד, האם טיפול בלייזר מתאים? אפילציה? אנני נרתע מכאב, אבל להסיר בפינצטה או שעווה זה לא יעיל מספיק ביחס לכאב, וגילוח לא יעיל מכיוון והוא מעודד שיעור וגם ידקור אותי ואת בת זוגתי ויפריע לנו הרבה יותר לחיי המין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט18/03/2010ניתן לטפל באזור ואולם יש צורך במס טיפולים רב יותר ויש להזהר מכויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור מאוחר על זרועות עליונותאורן17/03/2010שלום אני בן 30 גר בלונדון. בשלוש שנים האחרונות החלו לצמוח לי שערות על הזרועות העליונות וגולש מעט לכתפיים, חוץ מזה השערות על הזרועות התחתונות ופרקי האצבעות התעבו והתארכו. הגב חלק ובחזה יש לי סופרמן יפה שתמיד הייתי גאה בו. אני מעוניין להפטר מהשערות בידיים, בעיקר בזרועות העליונות. ניסיתי כאן כמה טיפולים במכשיר סופראנו אך ללא הועיל, לפי דעתי עקב חוסר מקצועיות. הטיפולים כאן יקרים משמעותית מהארץ. אין לי בעיה לשלם רק לפחות שיעבוד. האם אתם יכולים להמליץ על מכון או רופא אנגלי שיוכל לעזור או שמא לעבור סידרת טיפולים בארץ. האם בכלל הלייזר עובד? שנת 2010, הגענו לירח לפני 50 שנה וכמה שערות מהגוף מוטלות בספק!?
תודה ושיהיה לכולכם קיץ שמח בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט18/03/2010במידה והשיער כהה ועבה ניתן להגיע לתוצאות משביעות רצון ואולם אכן באזורים אלו לעיתים התוצאות פחות טובות ואכן הדבר תלוי במיומנות המטפלים וסוג המכשיר אולי כדאי לנסות טיפול בלייטשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטתמיכל16/03/2010שלום,
אני מעוניינת לעשות הסרת שיער בלייזר ומתלבטת בין נתורפיל לבין care.
האם יש כאן המלצות או הזהרות למישהו?
תודה רבה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתיראי אני מטפלת בעצמי,
מיכל אור חיה21/03/2010ולכן לא טיפלתי בשתי המכונים- אבל מתגובות של מטופלות שמגיעות אליי לקלינקה-
אני הבנתי שcare הרבה יותר אמינים ומקצועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לנערהחגית16/03/2010שלום
רציתי לדעת אם הסרת שיער בשיטת SHR מתאימה גם לנערה בת 17
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנערה
ד''ר מיכאל שוחט18/03/2010ניתן להסיר שיער בגיל 17 ואולם יתכן שידרש מס טיפולים רב יותר לקבלת תוצאות אופטימליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר ורואקוטןטל14/03/2010אני בת 16 ואני מטופלת ברואקוטן בפעם השניה כבר 5 חודשים.
רציתי לדעת אם יש קשר בין הופעת שיעור יתר בבטן ובגב ללקיחת הרואקוטן והאם זה יעבור כאשר אסיים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיעור יתר ורואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט15/03/2010רואקוטן גורם בדכ לנשירת שיער מומלץ שתיגשי לביצוע ברור הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עדיף מכשיר סופרנו או לייצ'רמירי14/03/2010מה מתאים לעור לא כהה ולא בהיר לייצ'ר או סופרנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעור כהה
ד''ר מיכאל שוחט15/03/2010לעור כהה עדיף טיפול בסופרנו העובד באנרגיות נמוכות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג מכשיר מבחינת עובי השיער
איילה25/04/2014האם יש הבדל מבחינת עובי השיער ? הכוונה במידה ומישהי לאחר טיפולי IPL ואפילציה-השיערות דלילות אך עדיין קיימת צמיחה. במקרה זה מה יכול להיות יעיל יותר-הסופרנו או הלייצ'ר?(מדובר בעור בהיר).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטכנולוגיה עבור שיער בהיר יחסיתספיר14/03/2010שלום,
השיערות שלי אינן כהות לגמרה אבל גם אינן שקופות- יש להן פיגמנט אך הוא נוטה יותר לבהיר מאשר לכהה. לכן למיטב הבנתי מתאימה לי הטכנולוגיה של SHR. האם זה נכון? והאם המכשיר אלקסנדריט עובד בטכנולוגיה של לייזר או SHR?
תודה ויום מקסים לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלספיר
14/03/2010שלום ספיר,
כמו שנאמר לא פעם, פלומה אינה מתאימה להסרה בלייזר/IPL....
אלקסנדריט הוא לייזר
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר לילדות ולייזרגלית14/03/2010ילדתי בת 8 שעירה מאוד. לא מוכנה ללבוש משהו שיחשוף לה את הרגליים. עכשיו בימים חמים היא סובלת ואמרה ששאלו אותה למה יש לה הרבה שערות ומאז היא בתסכול.
האם יש טעם להתחיל טיפולים בלייזר בגיל כזה. למרות שלא נראה לי שהיא תעמוד בכאב.
מה אפשר לעשות?! האם יש מי שמגלחת בגיל כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגלית
14/03/2010שלום גלית,
האם השעירות משפחתית? אולי יש מקום להתייעץ עם ר. הילדים/ מומחה להורמונים לילדים. כעקרון לא מומלץ להתחיל בגיל כזה.יש מקרים קיצוניים ויש מקומות שמטפלים במצבים שכאלה,בררי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליזר לילדהכוכי14/03/2010האם מותר לעשות לייזר באיזור בית השחי לילדה בת 10?
אודה לכם לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלכוכי
14/03/2010שלום כוכי
לא מומלץ להתחיל בגיל כה צעיר.
במידה והמצב קיצוני ניתן להתייעץ עם רופא ילדים / אנדוקרינולוג ילדים ולשקול המשך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?היועצים שלנו
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)