מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודל חלון תאורה במכשיר IPLיעל30/04/2010
ברצוני לבצע הסרת שיער ב IPL ומבדיקה יש מגוון רחב של מכשירים, מה הדברים החשובים שעליי לשים לב בבחירת המכשיר ומה החשיבות בגודל החלון המוציא את האור יש מספר גדלים וחלק אומרים שחלון קטן יותר יעיל וחלק אומרים שחלון גדול יותר מהיר ואני מבולבלת.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
04/05/2010שלום יעל,
קיים מגוון רחב של מכשירי IPL בשוק,גודל החלון הוא פרמטר שולי בלבד. איכות המכשיר ומיומנות המטפל/ת, התאמת הגורמים האישיים וכ"ו.. חשובים יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר להסרת שיער פורמטקיעל29/04/2010שלום לכם אני מטופלת במכשיר הנ"ל אצל קוסמטיקאית ולטענתה יש במכשיר את שיטת ה SHR מישהו מכיר את המכשיר הנ"ל ? ולגבי שיטת ה SHR: אם העוצמה בשיטה זו היא נמוכה מטיפול IPL רגיל אז למה השיטה יותר יעילה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרSHR
אביבית30/04/2010שלום יעל
לדעתי אין באף מכשיר את שיטת ה SHR
השיטה הינה היום הטכנולוגיה המתקדמת והטובה בעולם,ללא כאבים והכי חשוב ללא כוויות
כמו כן חשוב לציין שהטיפול יהיה מוצלח לא רק בגלל המכשיר חשוב גם שהקוסמטיקאית תהיה בעלת הכשרה מיקצועית וידע ובנוסף ולדעתי זה לא פחות חשוב אמינות ואמינות כי אנחנו הלקוחות יודעות כמה אנחנו משלמות אבל לא יודעות מה אנחנו מקבלות,תמיד יש דרך להוזיל עלויות ולקבל פחות ממה ששילמנו או בהתאם למה ששילמנו עם המחיר זול,לכן יש לבחור את הקליניקה המתאימה
בנוסף למכשיר כמובן שגם יחס והשירות משחקים תפקיד,אני יכולה להמליץ לכן על קליניקה שהיא באמת ברמה גבוהה ועונה על כל הפרמטרים שציייניתי שם הקליניקה זה ויקטוריה אידיאל היופי
תקישי בגוגל ויקטוריה ביוטי ותוכלו לעיין ולהתרשם הן מהמכון והן מויקטוריה המדהימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באוזניים לגבראיתי29/04/2010כיצד מומלץ (איזו שיטה בדיוק) להסיר שיער על האוזניים ? השיער בצבע כהה.
האם יש סכנה למצב העור באוזן בעקבות הפעולה? האם השיער עלול לחזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלערן
29/04/2010שלום ערן,
ניתן להפחית בצורה יעילה בלייזר.
לא ידוע על סכנות יוצאות דופן לאזור זה.
סטטיסטית ההפחתה היא לטווח רחוק.אין דרך לנבא את העתיד פרטני אצלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
כללית אסתטיקה06/05/2010שלום איתי,
להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.
על מנת לקבל תשובה לשאלתך לגבי איזור האוזניים, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך.
כמו כן, במידה ותבחר לבצע את הטיפול במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה אתה מבוטח, ייתכן ותוכל לקבל הנחה.
לפרטים נוספים הינך מוזמן להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!!!אירה29/04/2010שלום
בתי בת 11 ,יש לה שיער פלומתי באזור שפם.זה התחיל להפריעה לה בגלל הערות של ילדים.
עדיין אין לה וסת.מה ניתן לעשות בגיל הזה .איזה שיטות קיימות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאירה
29/04/2010שלום אירה
האם הפלומה כהה? אם לא, לא הייתי נוגעת ומחזקת את הבת בדרכים שונות.אם כן, אולי ניתן לשקול הבהרה,מריטה,קיצור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אירה29/04/2010שלום
הפלומה היא כהה.לי זה לא מפריעה.בתי רוצה להוריד את השפם.אני פוחדת לעשות
את זה יותר גרוע,לכן לא יודעת מה טוב בגיל הזה ולמי לפנות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדלים במכשירים להסרות שיערשיף28/04/2010רציתי לדעת מה ההבדל בין מכשירי הסרת השיער shr לבין אופטימה 518?
מה יותר טוב לאזור המפשעות כולו.
אשמח אם למישהו יש דעה וניסיון באחד מהמכשירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר.
רונית29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR ללא כאבים וכוויות זה בדוק
אביבית30/04/2010היום בשוק הסרת השיער יש רק מכשיר אחד שנותן מענה בכל עונות השנה לכל גווני העור אני לא הרגשתי איתו בכלל כאב וזה המכשיר SHR ,אני מטופלת אצל ויקטוריה אידיאל היופי (ויקטוריה ביוטי) ורציתי לשתף אתכן בחוויה שנקראת הסרת שיער כן חוויה כי אני בכל מהלך הטיפול נרדמת עם נעימות מרגיעות ותוצאות מדהימות.
לא רק המכשיר חשוב, לא רק המחיר חשוב,יש לתת את הדעת גם ליחס ולאוירה במקום לשרות ולאיכות וכמובן לא לשכוח שבהסרת שיער חשובה האמינות והיושר. ואצל ויקטוריה שרוב לקוחותיה מגיעים אליה מפה לאוזן הוכיחה שהיא בין הקליניקות המובילות היום בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי טיפול ראשון בלייזרדרומית28/04/2010שלום לכם,
בדיוק לפני שבועיים עברתי טיפול ראשון בלייזר במפשעות ערווה ובית שחי
הייתה לי נשירה קלה בזמן הזה ועדיין יש... אבל - יש איזורים שלמים שפשוט לא נשרו והם צומחים.
האם זה משהו פסול?
האם ניתן לגלח את האיזור או צריך לחכות עדיין??? והאם זה שהשערות שם לא נשרו זה מעיד שהטיפול במקומות האלה לא השפיע?
או שעדיין השיער שם יכול לנשור?
אני קצת בלחץ, אשמח לתשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדרומית
29/04/2010שלום לך,
ייתכן והעוצמה הייתה נמוכה ,או שהמטפל/ת שלך לא עבדה בחפיפה מתאימה.כמו כן, יתכן ודרוש עוד מעט זמן(אם טופלת ב-IPL).
אין צורך להיות בלחץ,את יכולה לגלח ובטיפול הבא ליידע. את יכולה גם לחזור ולהראות את המצב ולהתייעץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
ריקי מ- care29/04/2010מס' תשובות ראשית ..
1. לא להיות בלחץ..:)
2. טיפול ראשון אמור להיעשות בפרמטרים נמוכים כדי לוודא שאין נזק לעור. ייתכן שזו הסיבה.
3. בכל מקרה העלי את הבעיה במקום בו את מטופלת
4. סבלנות...
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care .
גילוי נאות הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרת שיער מהישבן ומהרגלייםשלומי28/04/2010הי קוראים לי שלומי אני עוד חודש בן 18 ורציתי לשאול שאלה
יש לי שיערות בתחת וברגליים{כל אורך הרגל}שהייתי מעוניין להוריד
עכשיו יש לי 2 שאלות
1--האם אפשר לבצע הסרת שיער מגיל 18 ומעלה?
2--כמה כסף זה יעלה לי?
זה ממש מפריע לי אני מבקש תשובה בהקדם למי שיכול תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשלומי
29/04/2010שלום שלומי
באופן כללי, גילך עדיין צעיר מכדי להתחיל בטיפולי לייזר.
אמנם הרגליים יכולות להיות כבר די מלאות, אם אתה נצר לתורשה שעירה....אך בכל זאת ,זה לא השעירות המלאה באזור,וכדאי לך להמתין.
לגבי עלויות איני יודעת,ברר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב העור לאחר טיפולי לייזרגלית27/04/2010שלום, הסרתי שיער מהרגליים העליונות והתחתונות. הייתי בכ-15 טיפולים והתוצאות טובות מאוד.
אבל שמתי לב שהעור מאוד יבש ואחרי גירוד קל מאוד ישר יורד לי דם. נראה לי גם שלפצע לוקח זמן רב להתרפא. גם בלי קשר לגירוד העור ברגליים למטה מלא בנקודות אדומות קטנות שלא נעלמות.
האם יכול להיות שהלייזר פגע בעור? האם יש קרם מיוחד למי שעבר טיפולי לייזר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגלית
29/04/2010שלום גלית,
לא ידוע על קשר שכזה סטטיסטית. יובש,ניתן למנוע אם תקפידי למרוח קרם לחות עשיר,יום יום.
השתמשי באל סבון המכיל לחות וכמובן שתי הרבה. אם את שוחה ,הכלור גם כן מייבש.
לגבי הנגעים האדומים,גשי לרופא עור כדי שיאבחן וימליץ על טיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמס' טיפוליםרחל27/04/2010אחרי כמה טיפולים בלייזר ניתן לראות תוצאות? אחרי 2 טיפולים ברגליים וידיים אין שום תוצאות האם זה הגיוני? אני מטופלת בנאטורפיל (לייטשיר) יש בסה"כ 10 טיפולים והם טוענים שניתן לראות תוצאות רק לאחר 5 טיפולים זה הגיוני?.???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמבקשת התייחסות בבקשה
רחל28/04/2010למה לא מתייחסים לשאלתי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
29/04/2010שלום מיכל,
לעניות דעתי, ניתן לראות שינוי כבר לאחר הטיפולים הראשונים, בהנחה שכל התנאים מתאימים (שיער,עור,מכשור תקין,מטפל/ת מיומן וכ"ו...).
האם הייתה נשירה אחרי כל טיפול?אם כן, סביר שהייתה גם התקדמות.
לא סביר שאף אחד מהאזורים שציינת לא יגיב כלל לאחר 2 ט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה
רחל29/04/2010הייתה נשירה של השיער אבל אחרי חודשיים צמח שוב ללא כל שינוי ברגליים ובידיים לעומת זאת במפשעות ובבית שחי יש שיפור. מה אפשר לעשות???
כמו כן האם שיער שנשר ולא צמח יש סיכוי שיצמח שוב בעתיד.
תודה והמשך יום נפלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבקשת תשובה כנה מהרופאים בבקשה
רחל02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך מיכל
ריקי מ- care29/04/2010בדרך כלל נדרשים 3-4 טיפולים כדי לראות תוצאות.
יחד עם זאת ברגליים אחרי 2 טיפולים יש ציפיה לשינוי ולו מועט.
לא משנה היכן את מטופלת, אלא הפרמטרים הנבחרים ומיומנות המטפלת. נניח שהיה לך לייטשיר משלך, בבית (וזה מכשיר מעולה!) - היתת יודעת להפיק ממנו תוצאות? כמובן שלא. כאן המיומנות היא שם המשחק - ומהליישטיר ברגליים הייתי מצפה לראות שינוי של ממש אחרי 2 טיפולים.
שטחי את בעייתך עם מטפלייך ייתכן שיש דרך לפתור את זה.
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
גילוי נאות הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטתחן27/04/2010היי,
לאחר בדיקה בכמה מכונים, אני מתלבטת בין שניים וממש מתקשה להחליט.
לפי הבנתי בפורפורציה ו - care קיים מכשיר הלייטשר. מבחינת הרושם הראשוני משניהם התרשמתי באותה מידה, ההבדל הוא בעיקר במחיר (3 אלף ש"ח הבדל - כל הגוף).
כמו כן בקייר הם מבטיחים לטפל בכל אזור שאבחר, גם באזור עם שיער פלומתי, לעומת זאת בפורפורציה טוענים שהם לא מוכנים לטפל כי זה עלול להגביר את הצמיחה באזורים שמסביב.
ובכלל די מטריד אותי שהם מוכנים להוריד פס טבור לדוגמה ולא את כל פס הבטן, אזור אחד ישאר חלק לגמרי וממש מעליו לא מעט שערות פלומטיות. אין דרך להימנע מזה?
אני יודעת שזה פורום לשאלות יותר "טכניות" אבל אשמח לקבל המלצה לטוב או לרע..
והאם זה משנה אם זו קוסמטיקאית או רופאה שמטפלת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראולי אפשר לקבל דעה גם לא מקצועית?!
חן28/04/2010אני מבינה שכנראה תשובה מאחד המומחים כאן אני לא אקבל.
אבל מישהו יכול להמליץ על אחד משני המכונים שציינתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני התלבטתי רבות
רונית29/04/2010הייתי כמעט בכל המכונים (פרופורציה, אמריקן לייזר, כללית אסטתיקה, נטורפיל, ו- CARE
בפרופורציה זה נראה שפשוט לא בא להם להתעסק עם אזורים שסיכויי ההצלחה שלהם יחסית נמוכים ולכן אוטומטית הם פוסלים אזורים בעייתיים עם שיער יחסית פלומתי.
ההתלבטות שלי הייתה בסופו של דבר בין אמריקן לייזר ל CARE
בסוף החלטתי ללכת על CARE (אני מתחילה עכשיו טיפולים) יותר בגלל שיש להם מגוון של מכשירים שיכולים להתאים לכל איזור וגם לשלבים מתקדמים יותר בטיפול.
אגב, מה זה כל הגוף? את יכולה לפרט? ואם אפשר לדעת איזו הצעת קיבלת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני התלבטתי רבות
רונית29/04/2010הייתי כמעט בכל המכונים (פרופורציה, אמריקן לייזר, כללית אסטתיקה, נטורפיל, ו- CARE
בפרופורציה זה נראה שפשוט לא בא להם להתעסק עם אזורים שסיכויי ההצלחה שלהם יחסית נמוכים ולכן אוטומטית הם פוסלים אזורים בעייתיים עם שיער יחסית פלומתי.
ההתלבטות שלי הייתה בסופו של דבר בין אמריקן לייזר ל CARE
בסוף החלטתי ללכת על CARE (אני מתחילה עכשיו טיפולים) יותר בגלל שיש להם מגוון של מכשירים שיכולים להתאים לכל איזור וגם לשלבים מתקדמים יותר בטיפול.
אגב, מה זה כל הגוף? את יכולה לפרט? ואם אפשר לדעת איזו הצעת קיבלת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,
חן29/04/2010לבסוף "סגרתי" עם פורפורציה. נתתי מקדמה ממש קטנה ל"שמירת מחיר" אבל התחושת בטן שלי אומרת לי שמשהו שם לא תקין. סגרתי בגלל שהיא הורידה לי את המחיר משמעותית - 10,500 לכל הגוף. בקייר היא טענה שתעשה מאמצים ל - 9000. לא כולל בין הגבות והשפם כמו בפורפורציה, לא הבדל קריטי.
מה שמדאיג אותי יותר עכשיו זה סוג המכשירים שעליהם דיברת. לפי התגובות שקיבלתי מאחרים הם טענו שפורפורציה במקום הראשון אלא שהמחיר יקר...
נראה לי שאלך על זה וזהו, מה ההצעה שאת קיבלת מקייר?
תודה בכל אופן על השיתוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכל הגוף...
חן29/04/2010חצי יד (למרות שאני רוצה את הכל, אבל היא טוענת שהשיער פלומטי), בית שחי, פס טבור, רגליים, מפשעות, פס ישבן ובפנים שפם ובין הגבות. בקיצור, הלכתי על כל איזור שהיא כן אישרה שאפשר להוריד ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי שיש לך מה לדאוג
רונית30/04/2010שמעתי דברים טובים גם על פרופורציה, פשוט אצלי הם לא היו מוכנים לעשות אפילו את הירך בטענה שהשיער פלומתי.
אני קיבלתי ב- CARE הצעה דומה לשלך, כמה טיפולים כוללת ההצעה שקיבלת?
בכל אופן שיהיה לנו בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאני לא מבינה...
חן30/04/2010זה איך מקום כמו פופורציה לא יכול לטפל בשיער פלומטי וקייר כן, אני במילא מגלחת או מורידה בשעווה את האזורים הפלומטיים, אז מה העניין שאם זה לא יצליח הצמיחה תתגבר? זה למען האמת מה שמפריע לי... והשיער לא ממש פלומטי...
בכל אופן, כמו שאמרת. העיקר שיהיה מוצלח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה...
רונית30/04/2010ממה שאני יודעת, החשש שהצמיחה תהפוך למוגברת הוא בד"כ באיזורים שנחשבים להורמונליים כמו בטן, פנים, כתפיים, צוואר וכו'..
הלייזר הרי לא עובד נקודתית על שערה בודדת כמו באפילציה, אלא משחרר אנרגיית חום לשטח מסויים והתחממות עלולה להביא להתעוררת של זקיקים רדומים וצמיחה מוגברת של שיער שלא היה קיים לפני כן.
לגבי שיער פלומתי - לשיער פלומתי אין מספיק פיגמנט (מלנין) בזקיק על מנת שקרן הלייזר של הלייטשר תזהה אותו ותעביר אליו את אנרגיית החום, כלומר אין כאן עניין של צמיחה מוגברת אלא רק אי הצלחה של הטיפול.
אני לא מדברת מתוך ניסיון אבל ממה שנאמר לי ל- CARE יש מכשיר שנקרא קנדלה שמתאים לשיער פלומתי יותר.
מקווה שעזרתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרונית וחן
אביבית30/04/2010רונית וחן היקרות,מציעה לכן לבדוק בקליניקה של ויקטוריה אידיאל היופי שם תקבלו יחס אישי וחם אמינות בטיפול ושם גם המטפלת בדרך כלל זו ויקטוריה עם כל הניסיון שלה וטכניקות העבודה שפיתחה,אלפי לקוחות מרוצים מהתוצאות.
שווה לנסות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שקוראים לך ויקטוריה?
רונית30/04/2010הפרסום שאת עושה פה למכון שלך כבר מוגזם ולא אמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוחה מרוצה
אביבית22/05/2010אני רק לקוחה מרוצה של ויקטוריה ביוטי,לצערי במדינה שלנו לא יודעים לפרגן ואם מישהי מפרגנת אז חושבים שזה מהלך פירסומי
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם רונית
Nיכל29/04/2010ההבדל העיקרי נעוץ במגוון המכשירים ב CARE המאפשר לטפל בשיער פלומתי כמעט בכל אזור בגוף.
לעומת חברות אחרות... ואני טיפלתי אצלהם והיה טיפול בהחלט שצריך מכישרים שונים, ראיתי את זה בברור שהשיער משתנה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחן
29/04/2010שלום חן,
מספר נ קודות למחשבה :
1. אין תוצאה של חלק לגמרי.
2. לייזר לא מיועד לטפל בשיער פלומתי.
3. יש בהחלט אזורים שעלולים ל"התהפך" משיער פלומתי לשיער עבה ומשמעותי(טרמינלי).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות גרועות לאחר טיפול IPLדורית27/04/2010אני מטופלת בשיטת IPL כבר מעל 15 טיפולים במפשעות התוצאה נהדרת אך בבית שחי תוצאה של כ 50% בלבד .גם לאחר שהעלו את דרגות החום אני לא רואה שיפור.מה ניתן לעשות?אני לא שעירה במיוחד ובהירת שיער.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדורית
27/04/2010שלום דורית,
"בהירת שיער..."זאת כנראה התשובה,התקדמת ככל שניתן עד שיער בהיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזרחן27/04/2010היי שמי חן, אני בן 19 ואני מעוניין להסיר שיער בלייזר בגב חזה ופרונט.
צבע העור שלי הוא בהיר והשערות שלי בלונדיניות/שטניות /חומות
בפרונט יש לי שיער מלא בחזה, פס ובטן תחתון בצבע חום אבל בצדדים יש מעט מאוד שיערות שאני לא יודע אם יגדלו בעתיד. אני מאוד רוצה להסיר את השיער האם זה יעורר את השיער שבצדדים?
בגב יש לי שיער רק באמצע ממש פס עם פיגמנט בהיר ושטני. בנוסף באיזור הכתפים יש לי 4 שיערות והשאר מאוד מאוד מאוד בהירות מתחילות לצמוח. הגב מאוד מטריד אותי כרגע ואני ממש רוצה להסיר.
הלכתי לייעוץ בכמה חברות, אמריקאן לייזר ורונית רפאל לא הסכימו לעשות לי את הגב
לעומת נטורל, care ופרופורציה שיעשו רק אמצא ללא כתפיים. כי הבנתי שהכתפיים זה משו הורמונלי שמסוכן לגעת בו...
העניין הוא שפרורפוציה מאוד יקר אז אני כבר מוותר
care המטפלות הן קוסמטיקאיות
ובנטורל המטפלות הן רופאות
אני ממש לא יודע לאן ללכת כל העניין הזה מאוד מלחיץ אותי
זה משנה אם המטפלת רופאה או קוסמטיקאית?
וזה נכון שאני צריך לעשות לייזר- סופרנו?
והאם קיים סיכוי שהלייזר יעורר שיערות רדומות שעוד לא התחילו צמיחה?
בנוסף יש לי פטרייה בעור במידה ואני נחשף לשמש (מחלה תמידית) יש לזה השפעה/ סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
כללית אסתטיקה29/04/2010שלום חן,
להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.
על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך. כמו כן, במידה ותבחר לבצע את הטיפול במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה אתה מבוטח, ייתכן ותוכל לקבל הנחה.
לפרטים נוספים הינך מוזמן להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חן
קוסמטיק אור29/04/2010בגיל 19 עדיין אין איזון הורמונלי ונכון שהמליצו לך לא לטפל בכתפיים - בדיוק בגלל סיבה זו.
אשר לחזה ובטן- גם שם יידרשו מס' רב של טיפולים בשל גילך הצעיר. הסרת שיער בלייזר מצריכה בעיקר סבלנות.
להמ שרופאים יטפלו בכך? ממתי הסרת שיער זה ענין לרופאים? באיזה אוניברסיטה מלמדים נושא זה? (בשום אוניברסיטה)
רוב הרופאים שעוסקים בתחום הם רופאים שאין להם עבודה ברפואה!
מי שצריך להסיר שיער זו קוסמטיקאיות רפואיות או טכנאיות מכשור רפואי- בדיוק כמו שהן עובדות ברנטגן, CT, דיאליזה וכו'. וכן לא כדאי לבחור בחברה ש"מבטיחה" רופאים אלא עם יתרונות אחרים- למשל ריבוי מכשירים כדי לטפל בשיער שלשבים שונים של ההורדה
אין סיכון בלייזר, והסיכון היחידי שכן קיים, כוויה, ניתן לטיפול במשחה. מקסימום הולכים לרופא בקופ"ח והוא רושם משחה. הכל עובד ממילא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ומכשיריםרינה חד25/04/2010שלום לכם
אני כתבתי לך לפני כשבוע אני מסירה שיער בלייזר בבית חולים אלישע סניף עפולה - הסרת השיער הינה בפנים אזוא שפם+ פאות וסנטר זה הטיפול השביעי שלי נכון שיש שינוי אבל עדיין אחרי פחות מחודש כבר השיערות יוצאות ויש משהו שאני לא מבינה האם השיערות צריכות לנשור לבד כי אני לפעמים אכן רק להחזיק את השיער באצבעות כבר נטלשות אבל יש הרבה פעמים שאני צריכה להוציא אותם בעזרת פינצטה כלומר רק להחזיק את השיערות אם הן נטלשות ישר אני מוציאה אם אני שמה לב שהשיערה קשה אני לא מוציאה .
לפני כשבוע שמעתי על מכשיר ה IPL שהוא המכשיר הכי טוב ללא כוויות בכלל כי זה גלי אור וגם שהוא עובד על שיער פלומטי מה דעתך עליו ?
ובקשר לבדיקת הורמונים אני עברתי הכל תקין .
האם טיפול שביעי עדיין צריך ךצמוח שיער והאם יש משהו לא בסדר בטיפול האם יש לך מידע באיזו מכשירים עובדים באלישע כי אני לא יודעת חוץ מזה שמכשיר לייזר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרינה חד
27/04/2010שלום רינה
איני יודעת באיזה מכשיר טופלת,את בהחלט יכולה לשאול.
טיפולי פנים יכולים להיות לא מעטים,וכן יש חשיבות לנתונים אישיים ומיומנות המטפל/ת
במקומך לא הייתי מורטת בפינצטה בין הטיפולים. את יכולה לגזור, לגלח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויות ברגלים מטיפול לייזרשימי24/04/2010שלום,
לפני כחודשיים עברתי טיפול לייזר,בתחילתהטיפול המטפלת עשתה לי כ-4 טסטים לקביעת העוצמה, כולם באותו פס ברגל. באותו פס הטסטים השאירו לי כוויות שכשהתקלפו הפכו לכתמים לבנים ובולטים(אני שחומה)
יש לי 2 שאלות:
1. האים העובדה שהמטפלת העברהמספר פעמים באותו איזור את מכשיר הליזר הוא שהשאיר לי כוויות שהפכו לסימנים\צלקות?
2. מנהלת המכון טוענת שסימנים אלה הן לא צלקות אלה פיגמנטציה,האם זה יתכן? אם כן האם זה עובר ותוך כמה זמן בערך?
תודה רבה
סמדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכוויות מטיפול לייזר
תמר26/04/2010בתור אחת שגם עברה את זה נראה לי שפשוט יש לך עור מאוד רגיש והטיפול בלייזר לא טוב בשבילך. קודם כל תלכי לרופא עור שימליץ לך מה לעשות אח"כ תחליפי את הטיפול לייזר בטיפול יותר בטוח שלא יעשה לך כוויות כמו ה-Shr שמתאים גם לגוון העור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסמדר
27/04/2010שלום סמדר
קשה לענות פרטנית ולנחש מה קרה לך. הכתמים הלבנים - יכולים להיות פיגמנטציות,אם או בלי צלקת.לרוב פיגמנטציות חולפות. להמשך בירור,פני לרופא עור לפי הצורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרא אדום או לייזר?הדס24/04/2010שלום רב,
אני ואחותי רוצות להתחיל בטיפול להסרת שיער.
אנחנו מתלבטות אם לעשות את הטיפולים בלייזר או באינפרא אדום?
חשוב לציין שאני ואחותי בהירות עור ושער כהה.
איפה יהיו לנו התוצאות הכי טובות והכי בטוחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לאחיות
ריקי מ- care26/04/2010אני בטוחה שמעל לכל אתן רוצות תוצאו טובות ככל שניתן בהסרת שיער. ולכן, כדאי לבחור במקום המחזיק מס' טכנולוגיות מתקדמות ולא רק מכשיר אחד.
אשר לאיפרה- מראש סוג זה של מכשירים מוגדר כפחות איכותי ממכשירי לייזר. אבל בכל מקרה חשוב שלמכון כאמור יהיו מגוון סוגי מכשירים. מה שמתאים לאחות אחת לא בהכרח מתאים לאחות אחרת, ההתאמה האישית חשובה, ומגוון מכשירים מעיד (בין השאר) על מקצועיות המכון המטפל.
בברכה,
ריקי מינצר, מנכלי"ת care
גילוי נאות,
הכותבת הינה מנכלי"ת חברת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)