מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בלייזר והרפסגלית24/04/2010
שלום,
ברצוני להסיר שיער באמריקן לייזר, אך לאחר קריאה בנושא הבנתי שלייזר עלול להחמיר ולגרום להתפרצויות. כמשהי שסובלת מהרפס גניטלי ורוצה להסיר במפשעות וברגליים האם אפשרי
או שיש פתרון אחר או שעליי לוותר על החלום?
אני רוצה לציין שאני מטופלת באקופנטורה (דיקור) בכדי לחזק את המערכת החיסונית, ולמנוע כמה
שיותר את ההתפרצויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית
27/04/2010שלום גלית,
זה נכון שהטיפול במפש'.יכול לגרום להתפרצות של הרפס. ניתן ליטול טיפול מונע ממספר ימים לפני הטיפול ועד למספר ימים לאחריו. התייעצי גם עם רופא הנשים שלך.
הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער..לפני הסרת השיער?נטלי23/04/2010שלום, שאלה די טיפשית לגבי שיטות להסרת שיער בלייזר, SHR וכדומה (אני לא בקיאה בהבדלים). האם צריך לגלח או להסיר בשעווה את השיער לפני הטיפולים הללו, או שהם נעשים במצב של שיעור? אני מניחה שאם יהיו פצעים זה יפריע לתהליך... וגילוח גורם לי לפצעים. וגם, האם בין הטיפולים השונים אפשר להמשיך להסיר שיער בדרכים אחרות או שזה יפריע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער לפני
הדר26/04/2010מבחינת ההבדלים אני יכולה להגיד לך שהshr זאת שיטה להסרת שיער בלי כאבים ובלי כוויות שמתאימה להרבה סוגי עור (לי לדוגמה יש גוון עור חום). לפני טיפול כזה צריך לגלח את השיער כי זה מה שעוזר למנוע את הרגישות בעור ואת הכוויות. אסור נגיד להסיר שיער בשעווה כי אז השערות שלך יצמחו בקצב אחר וזה לא טוב לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטלי
27/04/2010שלום נטלי,
חייבים לגלח/לקצר את השיער לפני ט. לייזר. אין למרוט לא לפני ולא תוך כדי ט. לייזר.
ניתן להשתמש במכונת תספורת במקום גילוח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ב 4MPנורית23/04/2010שלום רב,
האם המכשיר הוא מכשיר בטיחותי מבחינה רפואית? כלומר אינו פוגע בעור או אינו מסרטן וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט23/04/2010הטיפול אינו גורם לסרטן תופעות לוואי אפשריות בעוצמות טיפול גבוהות הינן כויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער- פנים - קריסטל 512הדר22/04/2010שלום רב,
בת 29, לאחרונה התחלתי טיפול בהסרת שיער (קריסטל 512) -
באזור הפנים הכוללות איזורי פאות, שפם, מצח וקו לסת
אציין שאיני שעירה באופן קשה, כלומר שערותי בפנים אינן עבות ושחורות,
אלא דיי עדינות.. חלקן כהות וחלקן בהירות.
אני בעלת עור כהה.
האם השיער עלול לגדול באופן רב יותר ? לאחר הטיפול ?
האם זה עלול לעודד צמיחת שיער גדולה יותר ? (מאחר וזה איזור הפנים) ?
מטרתי היא כמובן לדלל אותו, במידה וזה עלול לעודד צמיחת שיער מרובה יותר - אפסיק את הטיפול מיידית
אציין גם שיש לי עור פנים רגיש, פצעוני עם נטייה לפיגמנטציה (ועל כן אני חוששת מאפילציה)
מה עדיף עבורי? אפילציה? או קרן אור ?
האם המכשיר שציינתי - קריסטל 512 נחשב מוצלח בשוק? הוא מבוסס על קרן אור ?
האם קרן אור יכולה לשפר את הפצעים או הפיגמנטציה או שלהפך ? בדר"כ מזיקה יותר?
שאלתי שאלות רבות, אשמח אם תתיחס לכולן - תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקריסטל
ד''ר מיכאל שוחט23/04/2010שיער בהיר אינו מגיב לטיפול בנוסף בחלק מהמטופלים באזור קו הלסת והצוואר תיתכן במהלך סידרת הטיפוליים צמיחה מוגברת כך שלא מומלץ לטפל באזורים של שיער פלומטי ויש לקרר את האזורים הסמוכים לאזורי הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער-פאות בצדדי הפנים וסנטרסיוון .22/04/2010שלום
אני מעוניינת להסיר שיערות בפאות בצדדי הפנים,דיי ארוכות ושחורות ,צבע העור שלי כהה,יש לי גם שערות באזור מהסנטר ובהמשך ממנו...
אמי מציעה לי להסיר בערת אפלציה אך אני קוראת פה מקרים שהשיער חוזר וכפול אני מפחדת להסיר באזור הסנטר ושיגדל יותר ..
אשמח לקבל עצה באיזה מיכשור כדי להשתמש ?
ושמעתי גם שטיפולים על עור כהה לא תמיד מצליחים. האם זה נכון?
תודה רבה!:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלסיון
27/04/2010שלום סיון,
כמו בהרבה מקרים,אמא צודקת...
ראשית,בררי מה מצבך ההורמונלי,ואם הוא תקין,חפשי אפילטורית מנוסה ובהצלחה.
זה נכון שהנתונים היותר טובים להצלחת הטיפול ,ם עור בהיר ושיער כהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזררחל22/04/2010השאלה שלי היא כזו ....האם תוכלו להסיר שיער בליזר באזור הסנטר לעור כהה.....(אתיופים )...??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרחל
27/04/2010שלום רחל,
באזור זה עדיף אפילציה בד"כ. כמו כן עור כהה מאד ושיער כהה הם נתונים פחות טובים ללייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערשלי22/04/2010נמאס לי משעווה ואני רוצה ללכת להוריד שיער בצורה מקצועית. רציתי לדעת עוד פרטים על שיטה שנקראת shr איך היא עובדת? וכמה טיפולים צריך לעבור?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010מדובר בטכנולוגיה המעבירה סך של אנרגיה ליחדת שטח בעור כך שהטיפול לא כואב מאחר ועוברים מס פעמים על האזור המטופל בעוצמה שאינה כואבת והסיכוי לכויות הינו מינמלי מס הטיפולים תלוי באזור המטופל וצבע השיער ואופיו בדכ מדובר על בין 8 ל12 טיפלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באורruth21/04/2010לד''ר מיכאל שוחט שלום,
עברתי 10 טיפולים להסרת שיער בבית השחי, מפשעה וסנטר להסרת שיער באור. התגובה לטיפולים היתה מזערית.
הקוסמטיקאית הציעה לי לעשות 5 טיפולים נוספים כי היא משוכנעת לאור נסיונה שיהיו תוצאות ואף הבטיחה שבמידה ויהיה צורך כל טיפול נוסף ינתן בחינם. (שילמתי לה עד כה 1800 ש"ח). אני סקפטית לגבי תוצאות הטיפולים וומתלבטת אם להמשיך אותם כדי לא להפסיד כסף וזמן יקר נוסף. יש לציין שצבע שערותי הוא חום בהיר ושערותי דקות.מה דעתך?
בברכה,
דליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהי דליה בקשר לטיפול בבית שחי
אביבית21/04/2010אם אין לך בעיה הורמונלית ועשו לך את הטיפול כמו שצריך ללא חיסכון בזמן ופולסים
אז לפי דעתי שילמת המון
בית שחי מניסיון שלי לאחר עשרה טיפולים את כמעט חלקה אני שילמתי לעשרה טיפולים 600 שקל
שווה לך לעשות בדיקה אצל ויקטוריה אידיאל היופי לדעתי היא תוכל לאבחן אותך ולהציע לך את הטוב ביותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010במידה ואין שיפור לאחר 10 טיפולים אין טעם להמשיך בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיערמורן21/04/2010אני מעונינת להבהיר שיער באזור החזה והבטן, המליצו לי על קרם ז'ולן.
האם חמצון שיער באזורים הנ"ל מסוכנת? האם יכולות להיות תופעות לוואי בעתיד?
האם חמצון הוא חיצוני בלבד או יכול לפגוע בחלקים פנים או בחזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמניסיון שלי
תשובה22/04/2010אחרי שנים של חמצון מרבית מאיזורי הגוף אני לא ממליצה לך בכלל לחמצן,
אני רואה על עצמי שהשיערות התפשטו (כלומר שיערות שפעם היו פלומתיות הפכו לכהות)
לדעתי החמצון מעודד את צמיחת השיער ומחזק את השורש, אין לי ביסוס או הסבר מדעי לכך זו רק דעה אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון שלי
תשובה22/04/2010אחרי שנים של חמצון מרבית מאיזורי הגוף אני לא ממליצה לך בכלל לחמצן,
אני רואה על עצמי שהשיערות התפשטו (כלומר שיערות שפעם היו פלומתיות הפכו לכהות)
לדעתי החמצון מעודד את צמיחת השיער ומחזק את השורש, אין לי ביסוס או הסבר מדעי לכך זו רק דעה אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחימצון
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010במידה וריכוז מי החמצן גבוהה מידי יכולה להגרם דלקת עור ממגע באזורי הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, שאלה דחופה שמאוד חשבוה לי!שי21/04/2010שלום.
שמי שי ואני מטופל בלייזר (פרונט חזה גב כתפיים) מזה כשנתיים.
כתוצאה מהטיפולים, נשארו לי מין כתמים כאלה באזור הבטן והחזה וגם פצעים (לא הרבה).
הרבה אנשים המליצו לי להשתזף בשביל שהכתמים יעברו... (ניסיתי כמה משחות ושום משחה לא עזרה לי)
אז רציתי לדעת אם מותר לי להשתזף כרגע?
הטיפול האחרון שעשיתי (שישי במספר) היה לפני חודש ושבוע בדיוק, הטיפול הבא הוא רק בעוד כשלושה חודשים! יש אפשרות שבאוכל להשתזף כמה פעמים? כמובן שחודש לפני הטיפול אמנע מחשיפה לשמש שכן אני יודע שאסור להגיע שזוף וגם לו במעט לטיפול לייזר.
אשמח לתשובה!! תודה רבה, שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשי
21/04/2010שלום שי,
לא כתבת אם הם כהים או בהירים. בגדול ככל שתהיה יותר כהה כך ישקה להתקדם בהפחתה וכן תגדיל את הסיכון לכוויות וכתמים.
הכי נכון להתייעץ בפועל במקום בו אתה מטפל.(בכלל יתכן ויש לך פיטריית שמש?-ואז נדרש טיפול תרופתי...)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח לפני לייזרלימור21/04/2010שלום,
אני אמורה להתחיל בעוד שבועיים טיפולי לייזר SHR.
נאמר לי כי עליי לגלח את האזורים המטופלים יום לפני הטיפול.
הבעייה היא שכאשר אני מגלחת שיער בבית השחי ובמפשעה - הגילוח גורם לי לגירוי ואדמומיות במשך מספר ימים (ניסיתי סוגים שונים של סכינים... זו הסיבה שכבר לפני שנים הפסקתי לגלח ועברתי למרוט עם מכונה).
מה לעשות?
האם ניתן לטפל בלייזר על עור מגורה (מלא נקודות אדומות...)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללימור
21/04/2010שלום לימור,
לא לא מומלץ לעבוד על עור מגורה. ניתן לנסות מכונת תספורת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחת שיער מוגברת אחרי IPLדנה21/04/2010שלום,
עשיתי בעבר מספר טיפולי IPL באיזור קן הלסת.. גם בבטן והסביבה.
אני לא זוכרת בדיוק כמה טיפולים אבל 10 פלוס מינוס לדעתי..
אם הייתי מפספסת חודש השיער היה צומח יותר ככה..
עכשיו הפסקתי בגלל חוסר תקציב וכי עברתי ללמוד רחוק מהקוסמטיקאית..
אחרי שהפסקתי יש לי צמיחת שיער מוגברת במיוחד באיזור נקודתי ליד הסנטר וזה מגיע למצב שאני ממש צריכה להוריד עם פינצטה כל יום.. שיער שחור וקשה וגם פלומה שחורה.
חשבתי שזה בגלל שהפסקתי עם הגלולות אבל זה ממש נהיה מוגזם.
יש לי עור בהיר ותמיד רציתי לעשות לייזר בכל הגוף אבל אין לי כסף לזה.
כרגע הכי דחוף לי זה הפנים, רציתי לדעת מה כדאי לעשות בנידון..?
האם זה שאני מורידה בפינצטה גורם לשיער להיות יותר עבה? הייתי עושה שעווה אבל בפעם האחרונה נגרמה לי מן כוויה אז הפסקתי.
בדיקה הורמונאלית עושים אצל אונדוקרינולוג? כדאי לחשוב על אפילציה?
סליחה על המגילה אני פשוט כבר משתגעת מזה קשה לי לצאת ככה... תודה רבה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדנה
21/04/2010שלום דנה,
אילו גלולות נטלת?
כדאי לעשות בדיקות הורמונליות (פרופיל הורמונים זכרי) ביום 2-3 למחזור. ניתן לבקש זאת מרופא המשפחה או ר. נשים.
לעיתים הפסקת גלולות,החזקות יותר מבנהן,יכולה לגרום להופעת שיעור נוסף.
אם הן לא רבות עדיף להסיר במחט חשמלית. אם יש שיבוש הורמונלי, כדאי לאזנו תרופתית בשילוב עם הסרת השיער.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה
דנה06/05/2010על התשובה..
מאחר ואני "חולת" אפילפסיה הייתי צריכה מינון נמוך בגלולות ונטלתי יסמין.
קראתי שיש שאם יש צורך בבדיקות הורמונליות צריך ללכת לאנדוקרינולוג
ויכול להיות שמדובר באיזו מחלה או משהו כזה..
יכול להיות שתופעת השיעור הזאת נגרמת סתם מחוסר איזון הורמונלי ולא ממשהו
מחלתי (אם אפשר לקרוא לזה ככה) ובאמת אפשר לבצע אותה אצל רופא משפחה?
זה בסדר לעשות אפילציה בפנים? זה לא ישאיר סימנים ?
פינצטה,שעווה וגילוח עושים לי פצעים בכל מקום בגוף..
קצת מביך לשאול, אבל ניתן לעשות אפילציה גם מסביב לפטמות?
כל השעירות הזאת פשוט גוזלת ממני את הנשיות
שוב תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
10/05/2010שלום דנה,
יסמין יחסית לגלולות אחרות לא נחשבת כמינון נמוך,והיא יכולה לרסן שעירות באזורים הורמונליים(פנים, פטמות וכ"ו...) בהחלט יתכן שהשעירות נובעת מחוסר איזון הורמונלי,ולא ממחלה.כמו גם מתורשה.
כדאי, לבצע אולטראסאונד וגינאלי, לבדוק אם יש שחלות פוליציסטיות.
ניתן לבצע אפילציה בפנים,פטמות וכ"ו...אצל מטפלת מיומנת. יש אנשים עם נטייה להיפר-פיגמנטציה וייתכנו כתמים,כדאי לבצע טסט במקום נסתר.
לגבי האפילפסיה,כדאי להתייעץ עם הנוירולוג שלך,לפני שתשקלי בעתיד, המשך טיפולים באור/ לייזר
ככלל,אפילפסיה היא התוויית נגד ללייזר/'אור כי ההבזקים עלולים לגרום להתקף. ומכאן כל אדם לגופו ומצבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי, ובמקרה שלי האפילפסיה
דנה10/05/2010לא מהווה בעיה כי אין לי את הטריגר של ההבהובים לפי כל הבדיקות..
כשאמרתי מחלה התכוונתי לשחלות פוליציסטיות כי אני לא ממש בטוחה מה זה.. ?
אז בעצם כרגע אני רק צריכה לעשות בדיקה וגינאלית אצל ר.נשים ובדיקה הורמונלית שניתן לעשות אצל רופא משפחה? (אגב באיזו בדיקה מדובר? דם?)
מעבר לזה, קראתי בפורום קוסמטיקה פרא-רפואית על האפילציה באולטרסאונד.. סלקטיף פרו
היית ממליצה על זה בהתאם למצבי..?
שוב, תודה רבה על תשומת הלב והתשובות המהירות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה למכשיר IPLג'ולי19/04/2010היי, אני קוסמטיקאית בראשית דרכה, מעוניינת להכניס מכשיר IPL, ישנם רבים בשוק , אשמח להמלצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
21/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר בפנים-שאלות חשובות!חסוי19/04/2010היי,אני בת 18 ואני טרנסג'נדרית (מזכר לנקבה),אני כרגע לפני הטיפול ההורמונלי(ממה שהבנתי ההורמונים לא מדללים את השערות בפנים,רק בגוף)הצמיחה של השערות בפנים שלי מאוד מואצת וזה מצריך אותי להתגלח כל יום ולשים כמויות של מייק אפ,אני עושה לייזר(IPL)אצל הקוסמטיקאית שלי פעם בחודש,אני אחרי 7 טיפולים ועדיין השיפור לא ממש נראה לעין,אני אומרת לקוסמטיקאית שלי שאני אבוא פעם בשבוע או פעם בשבועיים לטיפול שילך יותר מהר אבל היא אומרת לי לחכות חודש מטיפול לטיפול כדי שהשורש יצמח,זה באמת עדיף ככה? ועוד שאלה: אם אני אעשה לייזר באמריקן לייזר אז זה ישפיע יותר כי המכונות שם יותר חזקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי
21/04/2010שלום לך, יתכן ואתה באמת זקוק ללייזר ולא IPL. אחרי 7 טיפולים צריכה היתה להיות תוצאה כל שהיא ותקופה של כחודש ללא צמיחה משמעותית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר, IPL או SHRהילה17/04/2010שלום רב,
יצאתי מבולבלת כבר מכל השיטות והמכשירים השונים. אשמח לקבל המצלה מפורטת מגורם אובייקטיבי לשם שינוי...
אני בעלת עור שזוף ושיער כהה. ברגליים ובבית השחי השיער די צפוף ועבה מכיוון שאני מגלחת אותו כבר שנים באופן קבוע. בידיים אני מורידה באופן קבוע בעזרת מכשיר חשמלי המורט את השערות.
1. מה מהשיטות הנ"ל יותר יתאים לי אישית באופן כללי?
2. עד לסיום הטיפולים- האם בכל השיטות אני יכולה רק לגלח את השיער שעדיין צומח? האם לטיפול עצמו אני צריכה להגיע עם שיער, או רק לאחר גילוח או שזה לא משנה?
3. כוויות ואדמומיות של העור- באיזה שיטות ניתן להימנע מכך אם בכלל?
4. הסרת שיער לצמיתות- האם קיימת בכלל שיטה שבאמת מסירה לצמיתות?
5. האם יש שיטה יותר "חזקה" שבה אצטרך פחות טיפולים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררציתי להמליץ לך בחום על מכשיר הIPL
נטלי גואטה18/04/2010לפני כשנה התחלתי טיפולים עם מכשיר הIPL , השיער שלי היה כמו שאת מתארת עבה שחור וצפוף. ממש מהטיפולים הראשונים יכולתי להבחין שהשיער נושר ומתבהר.
בחלק מהאיזורים היתי צריכה 6 טיפולים ואת שאר הגוף סיימתי ב10 טיפולים.
מכשיר מאוד מומלץ ללא כאבים ללא כוויות והכי חשוב לא השאיר לי סימני פיגמנטציה.
אשמח לעזור לך בשאלות כי עשיתי מחקר מעמיק בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק SHR ולא בכל מקום
מיכל21/04/2010רציתי לעדכן שאין בכלל מה להשוות בין IPL ל SHR
IPL כואב ונעשה ויכול לגרום לכוויות
SHR לא כואב בכלל ולחפש את הקליניקה עם כל ההסמכות לטיפול וההכשרות הנכונות
ואני יכולה להבטיח לכן שגם כוויות לא יהיו לכן וגם תוצאות טובות יותר
אני והחברות שלי עשינו סקר שווקים ומצאנו בראשל"צ את הקליניקה עם האמינות והיושר פלוס כמובן המיקצועיות והיחס החם ולא טעינו גם אנחנו מרוצות מהתוצאות ואין כאבים
האמינו לי לאחר הרבה מכונים שעברתי קשה למצוא מקום עם אמינות ויושר
אנחנו יודעות כמה אנחנו משלמות אבל לא יודעות מה אנחנו מקבלות.
לכן הזהרו ולא תמיד המחיר קובע נא לא לשכוח שזה הגוף שלנו.
דרך אגב שם הקליניקה ויקטוריה אידיאל היופי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה איתך כל מילה אמיתית
אביבית21/04/2010גם אני מסירה SHR אצל ויקטוריה כל מילה שלך ברזל
חבל על הזמן,אין שרות כזה, אמינות ויושר מעל הכל שלא נדבר על התוצאות
כבר אחרי 4 טיפולים אני ללא שיערות כמו כן אין בכלל כאבים
אני חושבת שזה לא רק המכשיר חשוב מאוד מי הקוסמטיקאית שעומדת מאחוריו
וחשוב מאוד שכל הזמן אותה קוסמטיקאית תטפל בך כי היא מכירה ת הגוף שלך
אצל ויקטוריה היחס אישי והיא המטפלת
כדי להתרשם ממנה תוכלו גם להכנס לאתר שלה דרך גוגל להקיש :ויקטוריה ביוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה איתך כל מילה אמיתית
אביבית21/04/2010גם אני מסירה SHR אצל ויקטוריה כל מילה שלך ברזל
חבל על הזמן,אין שרות כזה, אמינות ויושר מעל הכל שלא נדבר על התוצאות
כבר אחרי 4 טיפולים אני ללא שיערות כמו כן אין בכלל כאבים
אני חושבת שזה לא רק המכשיר חשוב מאוד מי הקוסמטיקאית שעומדת מאחוריו
וחשוב מאוד שכל הזמן אותה קוסמטיקאית תטפל בך כי היא מכירה ת הגוף שלך
אצל ויקטוריה היחס אישי והיא המטפלת
כדי להתרשם ממנה תוכלו גם להכנס לאתר שלה דרך גוגל להקיש :ויקטוריה ביוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR חברה המייצרת מכשירי IPL
נורית25/04/2010קצת סדר בבלאגן:
SHR מייצרים מכשירים בטכנולוגיית IPL.
SHR היא לא סוג של טכנולוגייה, אלא חברה.
הכוונה ב-IPL היא לשימוש בטווח גל מסויים של אור, השונה מטווח הגל שמשתמשים בו בלייזר. ה-IPL הוא פחות אגרסיבי על העור מהלייזר, אך התוצאות זהות, ללא סכנת כוויות.
יש הרבה חברות המייצרות מכשירי IPL, אקטיב, מד-אופ, אלמה לייזר, SHR ועוד רבות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010בבעלי גוון עור כהה מומלץ טיפול בשיטה שהסיכוי לקבלת כויות הינו מינילי ומכאן שמומלץ על טיפול בשיטת shr שבה הטיפול מתבצע בעוצמות שהסיכוי לקבלת כויות הינו מינמלי בנוסף ניתן לטפל במכשירים בעלי אורך גל ארוך או זמן פולס ארוך המתאימים לבעלי גוון עור כהה מומלץ להגיע לטיפול לאחר שמתחילה צמיחת שיער באזוריים המטופלים ובדכ התוצאות בבתי שחי מפשעות ושוקיים טובות יותר מאשר באמות זרועות וירכיים מס הטיפולים נע בין 8 ל 12 טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)