מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר או IPL?יעל16/09/2009
שלום רב!
להסרת שיער בידיים וברגליים, עור כהה (יחסית) ושיער כהה, איזו טכנולוגיה עדיפה? לייזר או מכשירים שעובדים בטכנולוגיית IPL או SHR? שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
21/09/2009שלום יעל
כל מה שציינת יכול להתאים לך,השאלה מי ועד כמה מיומן/ת המטפל/ת
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחחווווףףףףףףףףףא.15/09/2009בבקשה תגידו לי,זה באמת דחוף אהם לייזר מסוג מיתוס הוא טוב???ומה אתם יודעים עליו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא.
21/09/2009שלום לך,מיתוס הינו מכשיר די ותיק המשתמש בשילוב של לייזר וחשמל.
יעיל אך די כואב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בידיים - לא ענו ליחלי15/09/2009רציתי לדעת אם כאשר אני עושה פעמיים בחודש ידיים ( בגלל הקצב המהיר שלי ) זה מחליש את השיערה וזה טוב או זה גורם לצמיחה יותר מהירה ? ( אני עושה בשעווה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
21/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ב SHRעדינה זמרי15/09/2009שלום,
לפני חודש התחלתי בטיפול בשיטת SHR בבית השחי.
אני לא הכי בטוחה שהמטפל שלי יודע מה שהוא עושה. אני מאוד רוצה לעבור הסרת שיער ב SHR אבל רוצה לדעת שאני בידים בטוחות. איזה הכשרה צריך לעבור על מנת לטפל בשיטה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריותר מידע
עדינה זמרי15/09/2009שלום,
אני עוסקת בתחום הקוסמטיקה מעל ל 15 שנה ולאחרונה גם התחלתי לטפל במטופלים שלי עם מכשירי SHR. אין לי ידע מקצועי רשמי על מנת להשיב לך אבל את מוזמנת לקרוא באתר שלהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר לשיער צפוף אבל עדיןמתעניינת14/09/2009שלום,
רציתי לשאול האם ניתן להסיר שיער מהשפם שהוא עדין מאד כי אף פעם ל "נגעתי" בו (אפשר אפילו לאמר פלומתי) אבל הוא מאד מאד צפוף (כלומר הרבה הרבה שיערות פלומתיות צפופות בשטח קטן ).
פשוט שפם עדין אבל כהה ומכוער ביותר.
אני גם רוצה לציין שאומנם השיער הזה עדין אבל הוא מאד בולט לעין כי צבע השיער שלו הוא חום כהה וכהה בהרבה מצבע העור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעדיין מחכה לתשובה
מתעניינת17/09/2009מקפיצה את הודעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת:יש לי G6PD האם זה בסדר
מתעניינת18/09/2009יש לי G6PD ,
האם זה בעייתי לטיפולי לייזר ?
אני יודעת שלא אוכל להשתמש במשחת האלחוש EMLA אך במקומה אוכל להשתמש ב ESRACAIN. מעבר לזה אין בעיה שאעבור טיפולי לייזר נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתעניינת
21/09/2009נכון מאד לגבי ה- G6PD .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתעניינת
21/09/2009שלום לך,
שיער דק אך עם פיגמנט משמעותי,ניתן להסיר.
לייזר באורך גל קצר יותר או IPL איכותי.
יש להבין כי יתכן והטיפול יארך יותר עקב הדקיקות שאת מציינת וכן כי ההפחתה לא תהיה 100%.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות.
מתעניינת22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיערות בידייםחלי14/09/2009רציתי לדעת אם כאשר אני עושה פעמיים בחודש ידיים ( בגלל הקצב המהיר שלי ) זה מחליש את השיערה וזה טוב או זה גורם לצמיחה יותר מהירה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחשוב לציין
חלי14/09/2009שאני עושה בשעווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!!עדי14/09/2009יש לי שערות על הפנים שלי ואני שוקלת להתאבד בגלל זה. ברצינות. אני לא יוצאת מהבית, אני בוכה כל היום והביטחון העצמי לא קיים. אי אפשר לעשות לייזר כי היא אמרה לי שאני שחומה מידי בשביל זה. בא לי למות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתעשי אפילציה
אילנית14/09/2009יש היום מכשור מעולה לאפילציה, רק צריך להשקיע זמן בלחפש מישהו עם מכשור כזה שיודע לעשות.
אומנם זה יקח זמן אבל אם תמצאי מישהו טוב אז מאה אחוז תצליחי להסיר את השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי האפילציה
גיא14/09/2009האם את מדברת על המחט הממוחשבת או הרגילה? איזה מכשירים אני צריך לחפש אם אני מעוניין לעשות אפילציה? יש מכשיר ספציפי שאת ממליצה עליו (מנסיון?) או שזה יותר תלוי כמו שכולם אומרים באפילטורית עצמה?
ואני באופן אישי אשמח אם תוכלי להמליץ על אפילטורית טובה במרכז, עדיפות לקוסמטיקאית פארא רפואית.
אני גם מאלה שלא יכולים להוריד שיער באזורים מסוימים בלייזר עקב צמיחה דלילה מדי וחשש לצמיחת שיער רדום (למעט החזה והבטן שם אמרו לי שזה בסדר כי שם יש לי צמיחה צפופה), אבל החשש מצלקות וסימנים של אפילציה הרתיעו אותי שנים. כעת כשאני יודע שאני לא מתאים ללייזר אין לי כל כך ברירה ואני מוכן לסבול את הכאב, אבל לא בא לי להשחית את הגוף עם צלקות בגלל מישהי לא מיומנת, ואישה אני לא, אין לי ידע על קוסמטיקאיות טובות.. באזור המרכז..
אשמח אם תוכלי לעזור..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גיא!
יוליאנה17/09/2009ישנה קוסמטיקאית מעולה וניומנת בתחום הסרת השיער. הנ"ל עובדת בשיטת האפילציה בשילוב המחט החשמלית המסורתית- אותו הטיפול שיעברתי גם אני והשיער איננו אורך יותר...הוא נעלם לצמיתות , או בשיטת האולטרא- סאונד אשר הורסת את שורש השיערה באמצעות גלי האולטרא- סאונד. השיטה הראשונה מחייבת משחה מאלחשת, שכן הטיפול כרוך בכאב. המחירים הוגנים מאוד והתוצאות ניתן לראות כבר החל מהטיפול הראשון. הקוסמטיקאית עצמה מאוד נחמדה, סבלנית, מתחשבת, הוגנת וזמינה תמיד. אני אסירת תודה לה על התוצואת המדהימות וההשקעה מבחינתי הייתה משתלמת!!! אסתי 0509111123
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אושר!
יוליאנה17/09/2009אין צורך להתאבד בגלל כמה שיערות!!!...גם אני הייתי במצב כמו שאת מתארת לפני שנים...תתעודדי, זה הפיך!!!ובמחירים סבירים והוגנים!! אנא קראי את התגובה שרשמתי מטה אודות הקוסמטיקאית בעלת ידי הקסם שהחזירה לי את החיוך והכיף לחיות לפני מספר שנים...כל יום אני מברכת אותה מחדש...זו אסתי מבאר- שבע 050-9111123 .גם אם אינך מהאיזור הנסיעה תשתלם לך, שכן התוצות מובטחות וזהו הדבר הטוב ביותר שתוכלי להעניק לעצמך. במידה ויש לך שאלות נוספות את מוזמנת לפנות אלי דרך הפורום. בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות חן על האמותשמשון13/09/2009אני מעוניין להסיר שיער מהאמות
באמה אחת יש לי כ10 נקודות חן קטנות (חומות, בגודל קצה של עט) פזורות על גב האמה, בצפיפות דיי קרובה.
האם ניתן לכסותן במדבקות לבנות ולהסיר שיער בינהן? לא אכפת לי אם ישארו "איי-שיער", העיקר להוריד את המסה הכללית של השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשמשון
14/09/2009שלום שמשון
ניתן.
כדאי להתייעץ עם רופא עור ולאבחן את הנגעים,אולי הם נמשים,ואז אין צורך לכסות אותם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ושאלה נוספת...
שמשון14/09/2009בעצם עלייה על נקודות החן כאשר הן מכוסות במדבקות לא מסכנת אותן? כמה שכבות של מדבקות צריך להניח על כל אחת כדי להיות רגוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמשון
21/09/2009עד שזה לבן אטום,1-2 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת shrסיסי12/09/2009שלום רב,
לפני יומיים התחלתי טיפול בשיטת shr במפשעות ובבית השחי.
לפני הטיפול המטפלת גילחה לי את האזור ומיד התחילה את הטיפול.
כל הטיפול לקח אולי 20 דק'. אחרי הטיפול אני שמה לב שנשאר לי כמו אחרי גילוח ואני רואה גם שזה גודל בדיוק כמו גילוח (אולי קצת יותר איטי) אמרו לי במכון שברגע שהשיערה תגדל היא פשוט תנשר, ניסיתי למשוך אותם וזה בכלל לא נושר. האם זה הגיוני שהכל גודל כרגיל כאילו לא עברתי טיפול? האם ייתכן שעובדים עליי??? האם אתם יודעים איזה הכשרה צריך לעבור בשביל להשתמש במכשיר?
אודה לתשובתכם
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלסיסי
14/09/2009שלום סיסי,
איזה SHR , לייזר או IPL ?
נשירה לאחר טיפול יעיל תיקרה עד 14 יום ממועד הטיפול.
טיפול בלייזר מותר לרופאים /צוות רפואי מוסמך. טיפול באור הבזקי במכשירים מסויימים,מותר גם לקוסמטיקאיות מוסמכות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזרמתן12/09/2009שלום,
אני בן 19 ולפני מספר ימים התחלתי טיפולים להסרת שיער בלייזר.
שניגשתי לטיפול הראשון עשו איתי הכל והיחס היה מצויין, פתחתי תיק חתמתי על כל מה שצריך לחתום אך הטיפול עצמו התבצע ללא מריחה של משחת אלחוש לפני או פעולה מקדימה שמקטינה את הכאבים.
הצלחתי לסבול את הכאב אך זה היה נורא, למה לא מרחו לי משחת אילחוש לפני הטיפוול?
ישנם טיפולים שאי אפשר למרוח משחות לפניהם? האם אני יכול לדרוש מריחה של משחה או סוג אחר של טיפול מקדים שיפחית את הכאבים לפני הסרת השיער?
תודה מראש, מתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמתן
14/09/2009שלום מתן
באילו אזורים אתה מטופל ומה הצפיפות בהם? באיזה מכשיר אתה מטופל(שמו),והאם יש מכשיר קרור במקביל?
אם מצבך הבריאותי מאפשר ואתה מקבל טיפול ע"י רופא/אחות ניתן לרשום לך מרשם לאילחוש מקומי
אשר יקל על תחושת הכאב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הבנתי מהמכון שאני צריכה לרכוש
מתעניינת15/09/2009לפי מה שהבנתי במכון הלייזר לא מספקים את משחת האלחוש ובמידה ואני רוצה, אני צריכה ללכת באופן עצמאי לרופא, לבקש מרשם ולקנות כדי לשים לפני שאני מגיעה לטיפול במכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריות שמש והסרת שיער בלייזרדנה12/09/2009שלום.
התחלתי טיפולים של הסרת שיער בלייזר ועברתי טיפול ראשון,לאחר הטיפול שמתי לב שיש לי פטריות שמש על העור.
האם מותר לעשות הסרת שיער בלייזר כאשר יש פיטריות שמש על האזור שעושים בו לייזר?
ועוד שאלה קטנה, אם ברצוני ללכת לים ואני צריכה לגלח את האיזור הטיפול האם מותר לי לגלח מבלי שזה יפגע באיכות הטיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדנה
14/09/2009שלום דנה
טיפולי הלייזר צריך שייעשה על עור תקין ובריא.גשי לרופא עור וקבלי טיפול מתאים.
בין הטיפולים ניתן לגלח אך לטיפול,כדאי להגיע בצמיחה מלאה.
אני מקווה שהליכתך לים אינה למטרות שיזוף וכי את מורחת מסנן קרינה גבוה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכנות הסרת שיער בלייזרמאיה11/09/2009האם יש סכנה או חשש לסרטן מכל סוג כאשר מורידים שיער בלייזר?
שאלה נוספת: האם יש סכנות כלשהן אחרות במקרה של בעיות הורמונליות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמאיה
14/09/2009שלום מאיה,
ככל הידוע לנו עד כה, אין עדות לסיכונים שכאלה.
אין סיכונים הקשורים לבעיות הורמונליות,להפך,בשילוב תרופתי ניתן להגיע לתוצאות טובות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול שיער ברגלייםroi10/09/2009האם אפשר לדלל את השערות ברגליים באמצאות לייזר והאם הדבר מצליח ,כמה טיפולים זה והאם השיטה הטובה היא לייזר .נמקי אם אפשר בנושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרroi
14/09/2009ניתן להפחית באופן חלקי את השיעור ברגליים,בעזרת הלייזר. מס. הטיפולים שיידרש תלוי בגורמים שונים והוא ייחודי לכל מטופל. כל זאת בהנחה שתנאי הבסיס מתאימים לכך(גוון השיער והעור,גיל וכ"ו...).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4MPאור10/09/2009
שלום רציתי לדעת על שיטה החדשה 4MP להסרת שיער מה התופעות לוואי ?
והתחלתי טיפולים להסרת שיער כאשר הטיפול השלישי ספציפית{ בבית השחי} בRAD והמכון החליף מכשיר ל4MP האם מסוכן להחליף מכשיר באמצע סידרת טיפולים או שאין בעיה
כי העור שלי רגיש ואחרי טיפול יש לי מעיין נקודות אדומות כמו פריחה שיורדת בהדרגה אחרי יומיים כמו כן כאשר היד באה במגע עם מים שוב הנקודות מופיעות מה זה והאם כדאי להפסיק לצמיתות את הטיפול ? ובנוסףרציתי לדעת התחלתי לצרוך תרופות לנזלת אלרגית שמכילות בתוכם כמות מסויימת של סטרואידים האם כדאי להתחיל את הטיפול במכשיר 4MP או שבלי קשר רצוי להפסיק את הטיפול לאור צריכת טיפול הנ"ל
בתודה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאור
14/09/2009שלום אור,
איני מכירה את המכשירים שכתבת עליהם. אם תפרטי יותר, שם מלא ושם היצרן אוכל אולי, להתייחס.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4MP
אור14/09/2009שלום ד"ר גלי
אני לא ממש יודעת את שם היצרן אבל הבנתי ש4MP הוא מכשיר חדש שמשלב בתוכו שימוש במספר ידיות אולי מוכר לך מכשיר חדש כזה ?
הבנתי שזה פועל באמצעות פולסים של הבזקי אור שחודרים לעור ונבלעים בפיגמנט המלאנין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4MP מקפיצה......
אור16/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל גם שובה בבקשה
אור17/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
21/09/2009לא התקדמנו, את מתארת מכשיר אור הבזקי כל שהוא,אך איני מכירה את הספציפי הזה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה בגבות לבת 14מלי09/09/2009רציתי לברר באם כדאי לעשות אפילציה לנערה בת 14.5 בגבות - הגבות שלה מחוברות וכמובן שזה מאוד מפריע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
10/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?היועצים שלנו
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)