מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער גב כתפיים עורף?טל..08/09/2009
שלום חברים ותודה לעוזרים..
אני בעל אור בהיר יחסית ושיער כהה.. מעוניין להוריד בגב עורף כתפיים..
מתלבט בין חבילת ipl עם מכשיר formax 100 באמריקן לייזר (טיפולים עד אינסוף)
לבין 10 טיפולים עם מכשיר ה soprano shr ..
המחירים זהים..
שובר תראש ולא יודע מה להחליט.... אני בן 23
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לך על בטוח
אילנית09/09/2009מבחינה טכנולוגית אי אפשר להשוות בכלל בין לייזר אמיתי לIPL, מה שבטוח שהסופרנו יכאב פחות ומה שבטוח שהסופרנו יהיה יותר אפקטיבי.
חוץ מזה, הסופרנו עולה בין פי 3 לפי 4 יותר, ככה שלפי דעתי הבחירה היא די קלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב טכנולוגיות היא התשובה הנכונה
ספיר שבה16/09/2009לייזר טוב לסוג שיער מסויים ו-IPL יותר טוב לסוגי שיער אחרים. זה בפירוש לא נכון, לא מדוייק וחסר כל בסיס לומר שלייזר עדיף על IPL. השילוב בין שני הטכנולוגיות הוא מנצח. מסיבה מאד פשוטה - במהלך הטיפולים השערה עוברת שינויים רבים ולכן מצריכה טיפול כל פעם בטכנולוגיה שונה ואחרת. (אורכי גל אחרים, רוחב פולס אחר, ומבנה פולס שונה).
לגבי בחירה אם לייזר או IPL - זה ידוע מזה שנים ומבוסס על מחקרים קליניים ש-IPL עדיף על לייזר. לייזר מבוסס על קרן אור אחת ואילו IPL מבוסס על ספקטרום של אורכי גל ולכן היכול לטפל ביותר סוגי שיער היא היתרון המובהק על פני הלייזר.
אנא שננו את המושג (ככל הנראה החדש עבורכם, חסרי הנסיון והידע) - שילוב טכנולוגיות. ושיהיה בהצלחה לכולם.
ספיר שבה P.M.E
קוסמטיקאית רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה נוספת וחשובה לגבי כתפיים
ספיר שבה16/09/2009אין לטפל באזור הכתפיים והשכמות. האזור הזה נחשב להורמונלי אצל גברים ולכן בהחלט לא מומלץ לגעת שם. כבעלת מכון להסרת שיער - אני באופן אישי עובדת רק על אפילציה באזור הזה. נסו לא להתחכם לגוף. זה פשוט לא שווה את זה. (ויש המון כתבות על כך ברשת)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה. כמה פרטים
דורון06/10/2009קודם כל יש את השיקול של נוחות הטיפול, ב- SHR אין כאבים, אין כוויות ואין צריבות ובשאר השיטות יש. חוץ מזה אפשר ב SHR גם לצאת לשמש בקיץ, וזה מתאים גם לאנשים עם עור כהה, ובשיטות האחרות זה לא עובד טוב. ובעניין כמות הטיפולים- הבעיה עם החברות שמבטיחות טיפולים לכל החיים היא שהן לא באמת יכולות להתמודד עם זה, ולא פעם שמענו על חברה כזאת שפשטה את הרגל, או שהם עושים קומבינות ומחליפים בעלים כל כמה חודשים, ואז קוראים לכל המטופלים לחתום על הסכם חדש, עם הרעה בתנאים. תחשוב על זה. זה לא אומר שקוסמטיקאיות זה הכי בטוח, אבל זה כן יכול להוות שיקול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיון אישי עם מכון סרק
ליהי06/10/2009אני מטופלת בshr צריך להיזהר במיוחד מהמכון שאני מטופלת בו!!!
כבר יותר משנה ואחרי עשרות טיפולים...עם גוף מלא קוצים(גם בפנים)שערה לא נשרה מגופי.
רק הבטחות שווא ודחיות ללא הרף של טיפולים.
למזלי לא הסכמתי לחתום על הסכם מגביל.אך זה לא חוסך את מפח הנפש שלי כשאני מסתכלת במראה ורואה פנים מלאות בקוצים,פלומה שצצה משום מקום ומחברת בין הגבות לשיער
,ידיים קוצניות...וגב מלא שערות.
להיזהר מ"ויקטוריה קליניק"....בהדר יוסף!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יערית ביוטי07/10/2009כל המכשירים מורידים שיער.
אם זה לא עובד אז או שהמטפלת לא יודעת לעבוד גם הא היא מלאה בלקוחות , או שהיא לא עובדת בעוצמה נכונה לטיפול, לוקחת מחיר זול ולא נותנת את כמות הפולסים שצריך בשביל ליצור חום שינתק את שורש השיערה מכליי הדם.
או שהלקוח/ה שינתה במהלך הטיפול הורמונים סטרואידים, תרופות חדשות, הריון, ביצוע שעווה או כל פעולה אחרת מלבד גילוח.
הרבה דברים יכולים להפריע לתהליך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצותמרווה שפר08/09/2009
שלום,
עשיתי הסרת שיער בלייזר לפני כחצי שנה ולא ממש הייתי מרוצה. רציתי לשאול אם מאז היו שיפורים בטכנולוגיית הסרת השיער והאם יש שיטות או מכשירים חדשים שהם יותר יעילים? כי אם לא אני אחכה. לא הייתי בכלל מרוצה מאיך שזה החזיק מעמד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרווה
10/09/2009שלום מרווה
לא נתת אף פרור מידע לגבי מה שעשית,כך שלא אוכל לדעת אם יש לך למה לצפות.
כתבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול שיעראלמוני08/09/2009אני עושה דילול שיער בחזה ובבטן בסדרה של6 טיפולים באחת מהחברות הגדולות, וכרגע אני בין הטיפול השני לשלישי. בהתחלה עשו לי טסט בשלושה אזורים שונים כדי לראות איך אני מגיב. לאחר חודש וקצת התחלתי את הטיפול הראשון, ואחרי שלושה חודשים טיפול נוסף.
כלומר בשלושת אזורי הטסט עברתי 3 טיפולים (על אף שבין הראשון לשני מרווח של חודש אחד) ובשאר האזורים 2.
מלבד זאת, נראה שבטיפול האחרון המטפלת פספסה שני פסים לאורך החזה (בניגוד לשאר המקומות לא נשרו משם שערות כלל), כך שבהם למעשה עברתי טיפול אחד בלבד!
כל זה גורם בעליל לחוסר אחידות בפיזור השיער, וכאמור אני מבקש לעשות רק דילול, ושיראה כמה שיותר טבעי - ואם אפשר גם בין הטיפולים ולא רק אחרי כל סדרת הטיפולים.
מה אני אמור לעשות עכשיו? אולי לבקש טיפול השלמה בין התורים?
ובכלל, לא הבנתי מה ההיגיון לחכות 3 חודשים בין טיפול לטיפול, אחרי הכל, כל השיער שלי צומח במלואו כבר הרבה לפני זה (ואפילו ממקצתו נושר בפעם השנייה לאחר שכבר הגיע למלוא אורכו), ונראה (לפי תוצאת הטסט) שאצלי אפילו חודש-חודש וחצי מספיק (לפחות בטיפול הראשון-שני).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבאיזו חברה אתה מטופל ?
האבירה08/09/2009אני גם התחלתי טיפול ואמרו לי לחכות 3 חודשים בין טיפול לטיפול
אמרתי להם שזה המון זמן
אני לא השתכנעתי
ולכן הגעתי לפורום לשאול
באיזו חברה אתה מטופל ובאיזה סניף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - מרווח בין טיפולים
אלמוני08/09/2009פעם כתבתי פה את שם החברה שבה אני מטופל ומחקו לי את ההודעה, לכן אני מעדיף לא להסתכן הפעם. בכל מקרה, יש לי הרגשה שאנחנו מדברים על אותה חברה (מהיחידות שמטפלות ברווח של 3 חודשים). אגב, אני מתאר לעצמי שהתגובה תהיה שוב שצמיחת שיער הגוף אורכת 3 חודשים (נקודה.) ולא יוסיפו על כך מעבר למה שנכתב כבר בהודעות קודמות - למרות שרובן המוחלט של החברות מטפלות במרווחים פחות גדולים מהם, למרות כל ההמלצות שאני רואה בכל האתרים (מחו"ל) שביקרתי בהם, והכי חשוב - למרות הצמיחה המלאה שאני רואה עלי כעד חי ונושם בתגובה לטיפולים הרבה לפני תום שלושת החודשים (אני כאמור בטיפולים הראשונים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלמוני08/09/2009אשמח אגב אם תתני תשובה קצת יותר מעמיקה מאלו שניתנו בתגובות אחרות בפורום הזה (בנוגע למרווח בין טיפולים). דהיינו, אשמח לקבל הסבר מדוע במקומות אחרים מטפלים במרווחים קצרים יותר, ומדוע לדעתך הם טועים בכך. כמו כן, למרב הבנתי, גם אם מצליחים לפגוע בקצת יותר שיערות במרווח של 3 חודשים, האם לא עדיף לטפל כל חודשיים-חודשיים וחצי, לפגוע בקצת פחות שיערות, ובכך סדרת הטיפולים כולה מתקצרת (למרות שמספר הטיפולים גדל)? מקווה שהבהרתי את עצמי כראוי.
אני מתאר לעצמי שעניין זה מטריד לא מעט מהאנשים שנכנסים לכאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אני לא מקבל תגובה?
אלמוני11/09/2009ואני מתכוון בעיקר לשאלה שלי על דילול השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמוני
14/09/2009שלום לך,
מצב של "פיספוס".. יכול לקרות לאחר טיפול,
לחזור ל"תיקונים" לא כדאי,אלא, אך ורק במקרים קיצוניים ועד 10 ימים לאחר הטיפול.
(אחרת אתה תקבע את הפיספוסים בטיפולים הבאים)
מרווח של 3 ח' נחוץ כי אלה הם הטווחים של מחזורי החיים של הזקיקים באזורי גוף.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוק לייעוץ בדחיפותגיא06/09/2009הייתי היום בייעוץ לגבי הסרת שיער בלייזר.
הרופאה בדקה ואמרה שלדעתה אני לא מתאים להסרת שיער, מפני שיש לי קרחות וחלקים בגב שעדיין ללא שערות והטיפול רק יעודד צמיחה של השערות האלו.
היא דיברה על גילאים מסוימים שבהם כדאי להוריד שערות (כל חמש שנים) ואמרה לי שבגיל 35 הכי כדאי לי להוריד (מישהו שמע על זה משהו?). אני בן 31 וקצת אז..
בכל מקרה, אמרה לי לחזור בשנה הבאה ולראות את המצב אם השתנה ואם צמחו עוד שערות או לא, אבל לא הבנתי מה זה ישנה מבחינת התאמה לטיפול כל כך.
האמת שממש לא בא לי לחכות לא שנה וגם לא לגיל 35, אבל מצד שני היא ויתרה על קליינט כך שאני נוטה להאמין שאין לה סיבה לשקר לי. השאלה מה לעשות???? מה אני יכול לבדוק עם רופא העור שלי כדי לדעת אם אכן הטיפול יעודד צמיחת שערות רדומות שעוד יש לי בגב? האם יש דרך לברר זאת בוודאות, כלומר לדעת אם עדיין צפויה צמיחה של שערות באזור מסוים?
חייב עזרה, היא די ביעסה אותי היום ואני לא יודע אם כדאי לי לסמוך על מקומות אחרים שאומרים לי שזה כן אפשרי ולא תהיה צמיחה של שערות חדשות או צמיחה מוגברת. הייתי בקליניקה של שני רופאים להסרת שיער ושניהם לא הזכירו את זה, אני מניח שיש להם את האינטרס שלהם אבל...
עזרו לי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתוספת קטנה ותמונה להמחשה אם זה עוזר
גיא06/09/2009לאחר בדיקה של גבו של אבי, התברר לי שלשנינו פחות או יותר אותו שרטוט של שערות בגב. יש לו ריכוז קצת יותר בולט מאחורי בתי השחי, ליד השכמות, מה שלי אין. בנוסף הוא שעיר מאוד על הידיים, כמו גם אחי, אבל אני ביחס אליהם ממש לא, פה ושם מבצבצות שערות שחורות ארוכות.
אני אשמח לחוות דעת האם טיפול לייזר יסייע לי, או שיגביר צמיחת שיער בקרחות הקיימות ואז אהיה בטיפולים שנים ארוכות?
תודה לעונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיא
10/09/2009שלום גיא
דילול הצמיחה ופיזורה אכן מאד גבולי,לנושא הלייזר.
הבעייה הכי גדולה שלנו היא שאנחנו לא חוזי עתידות. הלייזר יכול לעבור בשלום מוחלט,אך מנגד עלול
לעורר צמיחה,כך שיש בכך מין ההימור.
כדי לא להסתכן בצמיחת יתר כלל,אתה יכול לעשות אפילציה,עם המגבלות הידועות שלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על צמיחת שיער בעקבות הטיפולים
גיא12/09/2009האם בעקבות הטיפולים, השיער באזורים קרחים צומח מייד (כלומר בשנה הראשונה) או שזה יכול להתפרץ יותר מאוחר?
את השיער שמתעורר בעקבות הטיפולים גם ניתן להוריד, לא? כך שאם זה קורה בצורה די מהירה, אולי שווה לקחת את הסיכון ולהוריד גם את שאר השערות שיצמחו.
באפילציה זה פשוט נראה לי סיוט אחד ארוך, אני לא עד כדי כך חלק בגב, לצערי, ואני גם מאוד רגיש בגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר גבראלי05/09/2009בני בן 20 וסובל משיעור יתר בגב עורף וכתפיים.
אני מבין שמומלץ להמתין לגיל 25 כדי לקבל תוצאות טובות בלייזר.
מה מומלץ בינתיים ? כי זה מאד מפריע לו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלי
10/09/2009שלום אלי,
תלוי מאד מה מצבו הפרטני של בנך,ולכן לא ניתן לייעץ לו דבר,אך בינתיים
אם אין מסות צפופות מאד, ניתן למרוט.(גיל 25,זה לא חוק ברזל,הכל על פי המצב הקליני / פיזי של האזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה קצת עזרה...מעיין05/09/2009שלום, אני בת 18 ולוקחת גלולות כבר כמעט 3 שנים.
לפני בערך שנתיים החלו לצמוח לי שערות באיזור הבטן והחזה, הרופא שלי טוען שהגלולות הן לא הגורם, אבל הצמיחה החלה רק לאחר שהתחלתי ליטול אותן.
אני יודעת שבד"כ צמיחה בחזה מתאפיינת בשיערות סביב הפיטמות, אבל אצלי הוא מתפשט על כל החזה, אך הריכוז הגדול הוא סביב הפיטמות. לפני שנה התחלתי להוריד את השיערות בחזה בעזרת שעווה, אבל הן לא יוצאות בצורה אחידה, צומחות מאוד מהר ולפעמים נוצרות נקודות שחורות סביב הפיטמות.
המצב הזה מאוד מתסכל אותי ואני לא יודעת מה לעשות.
השאלה שלי היא- מהי הדרך הטובה ביותר בשבילי להוריד שיער בחזה? ובכלל, האם זה טוב שאני מורידה בעזרת שעווה, או רק פוגם? והאם כדאי לי להפסיק ליטול את הגלולות?
תודה בכל מקרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמעיין
10/09/2009שלום מעיין,
את לא מציינת אלו גלולות את לוקחת והאם עשית בדיקות דם,לפרופיל הורמונים גבריים.
האם עשית אולטרא-סאונד שחלות? איך השעירות אצל נשים אחרות במשפחה שלך?איך אזורי גוף
אחרים,פנים ,צוואר?
השעווה לא פוגמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה...
מעיין28/09/2009אני לוקחת גלולות מסוג מינס...
לא עשיתי בדיקות דם כאלה, אבל ביקשתי מרופא המשפחה שלי והא ענה שאין צורך כי אני לא שעירה בשאר האזורים בגוף...
עשיתי אולטרא-סאונד שחלות והבדיק יצאה תקינה.
נשים אחרות במשפחה שלי לא שעירות במיוחד...
יש לי שערות בשאר אזורי הגוף, כמו בטן וגב, אבל במידה נמוכה מאוד, כמעט ולא נראה לעין.. באיזור הפנים יש לי מעט שיער, אבל רק אני רואה אותו.. בצוואר אין לי כלל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעיין
30/09/2009אם כך,הכל תקין. אם יש לך חבר לא הייתי ממליצה לך להפסיק עם הגלולות.
ניתן את השיערות היותר בולטות להסיר באפילציה,מחט חשמלית ואולי אז הפלומה לא תהיה מאד מפריעה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי לייזר?
מעיין04/10/2009האם לייזר יכול אכן להוריד את השיערות לצמיתות או רק להרוס?
ואם כן, כמה זמן להערכתך יכול לקחת טיפול כזה (אם צבע עורי בהיר והשיערות יחסית שחורות)?
מצטערת על כל השאלות,פשוט הנושא מאוד מטריד אותי.. אבל תודה על התשובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעיין
12/10/2009כבר כתבתי לך שלייזר לא מתאים לממה שתארת אלא אפילציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיערות בידיים וברגליים ובבתי השחיגל05/09/2009רציתי לדעת אם אפשר להאט את קצב צמיחת השיערות ברגליים ובידיים.
הקצב שלי פשוט מאוד מהיר... אני מורידה שיערות ברגליים עם מגלח ואחרי יום כבר יוצאים לי קוצים מגעילים וגם לפעמים הם מתחת לעור.
כמו כן בביתי השחי.
בידיים אני מורידה בשעווה ואחרי בערך 4 ימים או 5 כבר השיערות יוצאות וגם הן קצת קוציות.
מה אני יכולה לעשות לגבי הקוצים וגבי קצב הצמיחה שלהן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגל
10/09/2009שלולם גל,
לא ניתן ל"האט" את קצב הצמיחה בגוף.יתכן וזאת התורשה שלך ויתכן שיש עודף הורמונים גבריים.
1. בקשי פרופיל הורמולי מרופא המשפחה.
2. בד"כ מריטה תתן מענה ליותר זמן
3. הפחתה בלייזר /IPL היא בדיוק בשבילך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בבית השחיענת04/09/2009שלום,
אני מעוניינת לעבור הסרת שיער לצמיתות אך חוששת כיוון שאני בעלת עור רגיש מאוד ויש לי אסטמה של העור.
האם ישנו סיכון בהסרת שיער זו או אחרת לבעלי אסטמה של העור?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלענת
10/09/2009שלום ענת,
אם יש לך נטייה לנגעים באזור שאת מעוניינת להפחית שיער, אז לא מומלץ.
כדאי לך לפנות ולהתייעץ עם רופא עור,לפני כל דבר אחר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפניםקרן04/09/2009שלום,
אני מעונינת לדעת האם מומלץ להוריד שיער מאזור הפנים באמצעות לייזר?
במידה וכן יש לי נטייה לפגמנטיציה ופצעים בפנים ולכן ברצוני לדעת האם הסרת שיער בלייזר יכולה להזיק?
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקרן
10/09/2009שלום קרן,
מה עדיף לך לעשות,לא אוכל לדעת.כעקרון ניתן במקרים מסויימים להסיר שיער משמעותי כהה מאזור הפנים.יש לבדוק האם יש בעייה הורמונלית ואם יש צורך לטפל בשילוב עם טיפול הורמונלי.(את מציינת פצעים,שיער ופיגמנטציות,האם המחזור סדיר,האם יש משקל יתר?)
בפלומה בפנים לא כדאי לגעת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה מקצועית בדחיפות בבקשההאבירה03/09/2009שלום !
פניתי לרשת גדולה והחלטתי על תחילת טיפולי לייזר בירכיים .
ע"פי כל חוות דעת הרופאים שם הוחלט כי בין טיפול לטיפול חייבים לחכות 3 חודשים!!
זה המון זמן לא ??
במקומות אחרים זה לא כך.
אני רוצה לדעת אם זה אמין וזה אכן צריך להיות כך
אודה על תגובה מהירה ,כי תשובתכם תשפיע על החלטתי לגבי המשך טיפול
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה לא רע
אילנית03/09/2009בדרך כלל נהוג לחכות כחודשיים בין טיפול לטיפול ויש אזורים בגוף כמו הרגליים למשל ששם כדאי לחכות אפילו שלושה חודשים.
זה נורמלי לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בבקשה !
האבירה06/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבירה
10/09/2009שלום לך
אכן, פרק זמן נכון וזאת כדי שלטיפול הבא תגיעי בצמיחה מלאה באזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מעוניין בכסף בחזרה
li23/01/2011הם לא עונים לטלפונים בושה במידה ויש תביעה יצוגית אני רוצה להשתתף שילמתי 10000 סתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת להצטרף לתביעה ייצוגית
רעות09/03/2011סגרתי את החוזה עם ד"ר סנטר בשנת 2005 ושילמתי ממיטב כספי. אמנם משנת 2008 ואילך אינני מצליחה כלל לתפוס אותם למרות שבחוזה שלי עליי לקבל כמה טיפולים שאצטרך ללא הגבלה. לצערי לא ידעתי בכלל שהמכון נסגר.
אני מעוניינת להצטרף לתביעה ייצוגית במידה ויש כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם כל הכבוד לנפגעי הדוקטור מה שאני
א30/05/2013עברתי גם איתם וגם עם אלישע מה שכל האנשים ביחד באתר לא עברו
עברתי כל פאשלה אפשרית וכמה שנים טופלתי שם במקום 8 טיפולים ושנה
ויותר משנה לא קבעו לי תור עשו ממני ,גם באלישע שנה לקבוע תור עשו טיפול חלקי בלבד חלק גוף עליון שעשה לי נזק רציני וחפיף בחלק גוף תחתון וביקשו מטיפול הבא 1000 לכל טיפול,עשו לי נזקים לא פחות מהדוקטור אני לא יכתוב את כל הנזקים שאנשים לא יבכו פה או יהיה להם סיוטים בלילה,בקיצור חבל על הכסף הם לא פשטו רגל אני יודע איפה הם נמצאים ומכיר את הבעלים אישית
המשך לילה נפלא לכולם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שלא מאוחר מדי
גיל-עד30/09/2010אשמח להשתתף בתביעה אבל סליחה על הפסימיות , באמת נראה לכם שזה יעזר? אם תובעים גוף שפשט רגל אז מי בדיוק יחזיר לנו את הכסף ?
מקווה לטוב .. אשמח לשמוע פרטים נוספים ולקחת חלק אם צריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר זבל לא סנטר
קובי03/10/2010גם אני נפגעתי מהעוקץ של קורבנות לפני 2008 של ד"ר סנטר ואלישע אסטטיק כאשר שילמתי לתמי הצבועה מהמשכורת הצבאית שלי מדי חודש ועשיתי בדיוק שלושה טיפולים.....אולי מישהו או מישהי יכולים לומר לי כיצד אני מצטרף לתביעה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להצטרף לתביעה
נעמה18/11/2010אני בהלם ממה שקראתי פה גם אני שעיתי אתם חוזה לכל החיים ובהתחלה באמת אמרו לי שהם עברו מקום ולכן דחו לי את הטיפולים ולאט לאט הם נעלמו ואין שום דרך להשיג אותם...אשמח להצטרף לתביעה או להתעדכן בהליך שלכם למציאת פתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר סנטר מורחים אותי כבר שלושה חודאורלי03/09/2009התחלתי בטיפול לייזר בד,ר סנטר בתל אביב לפני כשנתיים. לאחר שקבעתי תור ליולי השנה התקשרו יומיים קודם וביטלו. אמרו לי להתקשר שוב ולקבוע תור. מאז התקשרתי מספר פעמים ובכל פעם מוצאים לי תירוץ חדש על מנת לא לקבוע תור. הם טוענים שהתקלקל להם המכשיר וחסר חלק שיגיע מחו"ל הם לא יודעים מתי. האם מישהו יודע משהו על זה? אני רוצה לדעת לפני שאני מתחילה בתהליך של פנייה למועצה לצרכנות על הפרת חוזה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרד"ר סנטר- מאד לא מומלץ
מאיה05/09/2009אצלך המצב טוב, אותי מורחים כבר חצי שנה לפחות
בכלל לא הודיעו לי שהתור שלי מבוטל, התקשרתי במקרה לשאול לאן הם עברו וגיליתי שהם ביטלו את התור ולא הודיעו
אח"כ אמרו לי להתקשר למוקד, להשאיר הודעה ושהם יחזרו אלי,
ניסיתי מעל 20 פעמים כשכל פעם אין תגובה, ומנהל המוקד טרק לי את הטלפון בפרצוף
כמובן שתמי המנהלת של ד"ר סנטר לא טורחת לחזור ללקוחות, שלא לדבר על הפקידות שם שתמיד מוצאות עוד שקר חדש
בקיצור, המקום הוא על הפנים, תמיד היה על הפנים, אין שום תיעוד של הטיפולים שהלקוחה עברה והיחס שלהם מזלזל ומשפיל.
לא ממליצה ללקוחות חדשים בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
יערית ביוטי04/10/2009לדעתי עם אנשים כאלה צריך לפנות לכולבוטק או שידור חוקר . כדיי שאחרים לא יפלו בפח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני פצוע מד"ר סנטר
דודו11/12/2009במשך חמישה חודשים החברה מסננת אותי. הגשתי נגדם תביעה שתערך 16.5.2010. את מוזמנת. 0545929340
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
איריס22/10/2009אני גם מנסה לקבוע תור כמה חודשים ודוחים אותי אשמח לדבר עם אנשים ולעשות דברים בנדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמארגן תביעה כנגדם
אלי04/11/2009אני מרגן כנגדם תביעה אם את מעוניינת צרי עימי קשר זה נמשך כבר יותר מחצי שנה
0507464701* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר סנטר
מרסל08/11/2009אני בהחלט מצטרפת ,השירות נורא ואיום ,בכל פעם תירוץ אחר ,המכונה כל הזמן מתקלקלת ,פעם ניתן לקבוע תור רק לשבועיים הבאים ולאחר מכן כבר אין מקום -ניתן להזמין תור רק בין 14:00-16:00
מתקשרים גועל נפש -מצטערת שהתחלתי שם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון של שקרים (הם ברחו מהפצינטים)
רוני09/11/2009במכון זה שילמתי ממיטב כספי יחס וזילזול כזה לא ראיתי מבטלים חופשי טורים לאחרונה הם סגרו את המכון בדיזנגוף ופשוט ברחו מה שנשאר מענה קולי של שקרים שאף אחד לא חוזר אליך
אבל לא נורא בשם כולם הפנה לאמנון לוי יקבלו תביעה יצוגית שלא ידעו מאפה בנו להם בנתיים עד אז סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני באותו הסרט!!
אישה10/11/2009וזה סרט כע.
כבר שנתים אני שם. הבטיחו לי שתוך 7-8 טיפולים זה יגמר, וכבר עשיתי איזה 20 - עוד יש שיער.
כבר 4 חודשים אני מנסה לקבוע תור.
זה בלתי נסבל!
אולי באמת נתארגן לתביעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בעד... בואו ניצור קשר
א09/01/2010ונארגן כמה אנשים לתביעה.
מהתחלה זה היה ברור רק שלצערי זה היה מאוחר מדיי, אם בחוסר עקביות לגבי כרטיס הטיפולים שנעלם כמה וכמה פעמים והם נאצלו ליצור לי כרטיס חדש בתירוץ שנזרקו בטעות חלק מהכרטיסים, עד ההבטחות על זה ש בן 70 ל 85 אחוז מהשער יעלם ואני כבר בערך שלוש שנים פלוס מינוס אם אין ספור טיפולים ותוצאה של פחות מ 30 אחוזים שלא נדבר על השינוי הפתאומי והמעבר מבלי לידע את לקוחות המכון.
אני מאוכזב וכעוס ובפרט על תמי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגםאני פצוע מד"ר סנטר
דודו11/12/2009שלום, גם אותי ד"ר סנטר דחו במשך 5 חודשים. הגשתי נגדם תביעה שתערך ב - 16.5.2010. אני רואה שיש פה הרבה אנשי שנפגעו מהם, אפשר להגיש תביעה ייצוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
איריס31/12/2009היי דודו גם אני הגשתי נגדם תביעה אתה יכול לתת לי תאריך דיון שלך ושעה אני רוצה להגיע למשפט
אם זה בסדר מחינתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשפט בתאריך 16.5 ברחוב ויצמן
דודו01/01/2010תחזרי אלי בבקשה למספר 0545-929340
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעה
איריס221/05/2010היי דודו
ראיתי שעבר התאריך למשפט, רציתי לשאול איך היה.
צר לי שלא יכולתי להגיע אבל גם בעלי ואני תבענו דרך תביעות קטנות ואני ממתינה למשפט ב 21.7 .
ממתינה לתגובתך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר סנטר
שרית11/12/2009זה מריח מאוד לא טוב!!! אני מציעה לך פשוט לגשת לשם ולראות מה קורה..יכול להיות שהם כבר לא שם ...והם רק עונים לטלפון בעקוב אחרי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר סנטר פשט את הרגל
ליזה16/12/2009אני מטופלת גם אצל ד"ר סנטר או יותר נכון הייתי הם אמרו שהם בשיפוצים ולהתקשר אחרי אוגוסט כדי לקבוע תור חדש וגיליתי להפתעתי שהם פשטו את הרגל והם פשוט עשו מאיתנו הלקוחות צחוק גם מהעובדים שלהם אז באמת צריך לתבוע אותם על כך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם לא פשטו רגל - כתבה ותביעה נגדם
דודו18/12/2009הם לא פשטו רגל (לפחות עד עכשיו) הם נמצאים ברחוב רוטשילד 140 בת"א. כמה מאות מטרים מדיזנגוף סנטר. בתוך קומה תת קרקעית. כמו כן, אני מתכוון לכתוב כתבה על כל הנושא, וכמובן, כפי שציינתי במיילים קודמים הגשתי נגדם תביעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר סנטר מפנה לבי"ח אלישע
ליזה21/12/2009נתנו לי טלפון של בית חולים אלישע להתקשר אליהם לקבוע תור אני כבר לא יודעת מה הולך פה כל רגע מפנים אותי להתקשר בשעות אחרות ונותנים לי טלפונים שונים למישהו גם אמרו שהם עברו לבית חולים אלישע כי אני כבר לא יודעת למי להאמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים באלישע במקום בדר סנטר
ליזה23/12/2009רציתי לדעת אם גם אותכם הפנו לבי"ח אלישע לבצע את הטיפולים בהסרת שיער בלייזר כי זה מה שלי אמרו להתקשר לשם ולקבוע תור והתור שלהם הוא רק במרץ שזה כבר מוגזם כי אני מחכה הרבה זמן אני לא יודעת אם ללכת הם אומרים שהם קיבלו את הזכות מד"ר סנטר לפני שבועיים לבצע טיפולים נראה לי שיש פה איזה תרגיל שאני כבר לא יודעת למי להאמין ומה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אותי הפנו לביה"ח אלישע
דודו25/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לאלישע לא חסר
א11/01/2010יצא לי לשוחח עימם.
איך שאמרתי לה שאני מעוניין לקבוע תור ללייזר היא ישר שאלה אותי עם אני מד"ר סנטר.
כנראה שהם מכירים את כל הסיפור שלהם. כנראה שהיא גם ממינת אותנו לפי סוג ב כי למה קבעו לי תור לעוד 4 חודשים!
לי אמרו ברוטשילד 140 בפעם האחרונה והיחידה שהייתי שם שלאחר שהטיפולים יעברו לאלישע קביעת תור לא תעלה על יותר משבועיים גג!
למרות שהפקידה אמרה לי שהטיפולים שם מקצועיים יותר ושהכל תפוס לארבע חודשים (מה שבעיניי זה בולשייט) זה לא מעניין אותי כי מבחינתי עצם זה שהם הסכימו לעשות עסקה עם השטן על כל מה שמשתמע מכך שישאו בתוצאות ואם זה גדול עליהם שיפרשו!
שלא נדבר על תיקי המעקב של הלקוחות מד"ר שחלקם לא נמצאים אצל אלישע!
אני מטופל שלוש שנים וכשאמרתי את זה לפקידה שם היא אמרה שמעל 10 טיפולים הלייזר לא אפקטיבי כל אחד מחרטט את השטויות שלו לגבי זה ואולי הם באלישע רוצים לנער עוד לקוח של ד"ר סנטר.
דודו אם אתה רואה את מה שכתבתי אני מנסה לתפוס אותך בשני הטלפונים אורנג וסלקום אך אין תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני זמין בפלאפונים
דודו14/01/20100545-929340. התקשרתי לאלישע, קבעו לי תור לחודש מרץ. אגב, את יכולה לקרוא את הכתבה שפורסמה ביום שישי האחרון בעיתון "ידיעות פתח-תקווה" או "ידיעות תל-אביב" (8.1) על ד"ר סנטר (כמובן, רעיון שלי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר סנטר
ויולט21/07/2010היי, אני גם מנפגעות ד"ר סנטר רדפתי אחריהם מ2008 ורק ב2009 עשיתי טיפול 1 ולאחר מכן הם נעלמו.
היה לי תור הגעתי לסנטר ולצערי אני רואה ש"סגור"!!!!התקשרתי ואמרו לי עברנו מקום, התבלבלת וכו'..ושוב אותם שקרים כמו כולם, המכונה מקולקלת וחסר חלק וכ' וכו'.
עד שיום אחד צרחתי בטלפון, כי כמוכם מיטב כספי הושקע שם.
וחוץ מטיפול 1 לא עשיתי כלום.
הם הפנו אותי לאלישע, באלישע יש יחס מעולה, מטפלות מקסימות, הכל שם מאוד מקצועי כולל המכונות.
באמת מומלץ לטפל שם.
אבל שוב, אני אשמח להצטרף לתביעה שתתקיים נגד ד"ר סנטר.
הם חוצפנים, גנבים ואין לי מושג מה הם עשו עם הכסף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר סנטר משלם לאלישע על הטיפול
ליזה02/01/2010ד"ר סנטר מפנה לבי"ח אלישע רק עכשיו, הם אמרו שהם נתנו להם את הזכות לפני שבועיים להתחיל לטפל בלקוחותיהם אבל יש פה גם קטע שאם הם לא ישלמו לאלישע על הטיפולים נאכל אותה שוב פעם כי לא יטפלו בנו גם שם והבעיה שהם לא רוצים להחזיר את הכסף אז הפיתרון לטפל שם עד שאי אפשר כבר לדעת מה יקרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלישה כבר לא לוקחים אחריות כי....
דורין22/04/2010אני בהלם איך הם יצאו מאחריות.. הם זרקו אותנו לאלישה.. ואלישה טוענים שהם עשו רק טיפול ראשון חינם לאילה שנרשמו לדוקטור סנטר מ2004-2008 "חוזה לכל החיים" ועכשיו אף אחד לא מוכן לקבל אותנו.. ואלישה עושים טובה... שמקבלים אותנו וכאילו עושים הנחה.. פשוט בזיון....
חברים.. אני חושבת שהגיע הזמן לתבוע את החברה שנפנפה אותנו באכזריות כזו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר סנטר - רמאים ונוכלים
ליזה24/04/2010קרה לי קטע מה זה מסריח עם ד"ר סנטר הם הרי הפנו אותי לאלישע להמשיך שם את ההסרת שיער בלייזר עשיתי טיפול אחד שם ובאתי שוב לטיפול שני, פתאום הם אומרים לי שזה יהיה הטיפול האחרון ואני אצטרך לשלם על המשך הטיפולים מכיוון שד"ר סנטר אישר להם לטפל בלקוחות החדשים של 2008 ואני כבר לקוחה שלהם כמה שנים וב-2008 הוספתי טיפול באזור אחר והם לא קיבלו זאת הם נתפסו שאני לקוחה מ-2005 ולא מגיעים לי טיפולים, דיברתי עם ד"ר סנטר והם אמרו שהם נתנו הגבלה בטיפולים באותו זמן של עד 10 טיפולים והחתימו אותי על כך שזה שקר מוחלט .
האם למישהו זה גם קרה שהחתימו אותו על 10 טיפולים והוא לא יודע , כי אולי הם מנסים לעשות מאיתנו צחוק עד הסוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוטלו לי הטיפולים באלישע
שרית06/05/2010שלום רב,
קרה לי בדיוק אותו המקרה. עד שסוף סוף קבעו לי תור אחרי הרבה מאוד זמן באלישע, הגעתי בפעם הראשונה והכל היה בסדר. בפעם השניה הם גם אמרו שלא יתנו לי טיפולים נוספים היות וטופלתי בד'ר סנטר משנת 2004, למרות שאיתם חתמתי על חוזה: "טיפולים ללא הגבלה". חייבים לעשות משהו בנידון, אני לא מוכנה עכשיו לשלם לאלישע "סכום סמלי" כמו שהם טוענים, על דבר שכבר שילמתי מראש לפני שנים!! השאלה שלי אם למישהו מכם יש את החוזה על מנת שנוכל לפתוח בתביעה ייצוגית כנגד ד'ר סנטר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללקוחות דר סנטר
ליזה06/05/2010יש לי את החוזה של דר סנטר ויש שם סעיף שהחברה מתחייבת לטפל בלקוח עד להשגת תוצאות הרצויות ללקוח. ובסעיף אחר עוד רשום שבמידה ולא יהיו תוצאות בתום הטיפולים הלקוח יהיה זכאי לקבל טיפולים נוספים ללא תשלום.
שלא ישקרו ויגידו פתאום עכשיו בגלל שזה משתלם להם לומר כך שהחתימו על 10 טיפולים כי לי אין שום מסמך כזה ואני לא חתמתי על דבר כזה זאת עוד המצאה שלהם לנפנף אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, יש לי את החוזה
רחלי16/05/2010כן יש לי את החוזה וגם את רשימת הטיפולים, לקחתי אותו מאלישע, יש להם אותו ואחרי שהביאו לי הבנתי שהם לא נותנים אותו יותר, אבל כדאי לך לנסות, אני עכשיו מתארגנת בתביעה נגדם שהרי באמת הובטח לי טיפול על שאני אהיה ברוצה ועכשיו באלישע רוצים ממני עוד כסף, תוכלי ליצור איתי קשר במייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת להצטרף לתביעה
אורטל13/06/2010שלום לכולם,
גם אני קיבלתי את אותם תירוצים בכל פעם שרציתי לקבוע תור. היום סופסוף הגיע התור שלי באלישע ואז אמרו לי שלמטופלים של ד"ר סנטר שהתחילו טיפול לפני שנת 2008 הם נותנים טיפול אחד חינם ואת היתר בתשלום.
אני שילמתי לד"ר סנטר על הסרת שיער לכל החיים וזו ממש חוצפה שהם מתנערים מאחריות.
אם מתארגנת קבוצה כלשהי לתביעה נגדם אני מוכנה להצטרף.
ניתן ליצור עימ יקשר באמצעות המייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להצטרף לתביעה נגד ד"ר סנטר
אורית מתתיהו23/06/2010הי אני אורית התחלתי טיפולים מ 2005 שילמתי כסף בדמים!!!!
וכשיו עוד צריך לשלם לאלישע?? זאת לא חוצפה מד"ר סנטר??!
אם מתארגנת קבוצה איך אפשר להתעדכן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוכלים! גם אני מעוניינת להצטרף
אתי24/06/2010היי אני אתי,
אני ואמא שלי התחלנו טיפול בסביבות קיץ 2007.
לא רק שלא החתימו אף אחד על 10 טיפולים, ספציפית תמי המנהלת הזאת בעצמה אמרה לאמא שלי שזה עד שייראו תוצאות ושאין מה לדאוג. התור האחרון היה צריך להיות לי נדמה לי כבר לפני שנה או אפילו יותר(כל כך הרבה זמן עבר שמי זוכר כבר) בוטל...פשוט התקשרו וביטלו לי ולאמא שלי את התור...אז הזמנו חדש....לשלושה חודשים אחרי...ויומיים לפני התור גם אותו ביטלו....ורק אז הם אמרו שהם " מביאים מכונה חדשה מחו"ל" כבר אז זה היה נשמע מסריח...המתנו חצי שנה כפי שביקשו ואז שהתקשרנו לשאול אמרו שהמכונה עדיין לא הגיעה- ממש הרבה זמן לוקח להביא מכונה מחו"ל.
בקיצור...אמא שלי מכירה את תמי ובעלה, ובארוע משפחתי היא ראתה אותה ושאלה אותה פשוט בפרצוף אם הם פשטו את הרגל והיא העזה לשקר במצח נחושה ולומר שלא....רק בחודשים האחרונים הפנו אותי לאלישע.....וממה שאני מבינה פה...אפילו אין טעם להתקשר ולקבוע תור...
העיקר המזכירות של ד"ר סנטר אומרות שבאלישע הטיפול ממשיך כרגיל.
בקיצור...מה עושים??? זה ממש עוקץ! ושלא יבלבלו לנו את השכל- לא החתימו אותנו על שום התחייבות ל10 טיפולים בלבד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין להצטרף לתביעה
ניר01/08/2010גם אני מעוניין להצטרף לתביעה.
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רחלי
נועה02/09/2010גם אני עברתי את תרגיל העוקץ של ד"ר סנטר ושל אלישע אני מעוניינת להצטרף לתביעה, אודה לך אם תוכלי לתת לי פרטים איך עושים זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליזה, דורין. גם לי אותו הסיפור
אופיר10/05/2010אם תרצו נתארגן לתביעה יצוגית, במידה וכן תשאירו לי מייל ואצור עימכם קשר.
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנ"ל
רחלי16/05/2010גם לי קרה אותו הסיפור איתם, שילמתי להם 10000 שקלים לריק! אבל אין את מי לתבוע, החברה שינתה שם אומשהו כזה, אם יש למישו הצעות, אני מוכנה להיות שותפה להכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המספר שלהם?
נדיה26/07/2010מה המספר של דר סנטר ברוטשילד הם בכלל לא מעדכנים מספר טלפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליזה, דורין. גם לי אותו הסיפור
אופיר10/05/2010אם תרצו נתארגן לתביעה יצוגית, במידה וכן תשאירו לי מייל ואצור עימכם קשר.
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעונינת להצטרף לתביעת ד"ר סנטר
דליה27/07/2010איך אפשר להצטרף לתביעה נגד ד"ר סנטר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת להצטרף לתביעה
נועה02/09/2010איך מצטרפים לתביעה נגד ד"ר סנטר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל המעוניינים להצטרף לתביעה
הראל31/05/2013תעלו כמה הודעות למעלה, יש לכם מספרי טלפון של אנשים שכבר הגישו תביעה, יש לכם את כל הפרטים הנחוצים, תפסיקו לשאול איך להצטרף לתביעה. תרימו את הכפפה ותתקשרו לחברי הפורום שנפגעו מהמכונים האלו ותחזירו לעצמכם את מה שמגיע לכם ואפילו כמה עשרות אלפים כפיצוי על מה שעברתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר לילדות?שרונה03/09/2009שלום אב
בתי בת ה 10 מאוד שעירה בעיקר בידיים. היא מאוד מתביישת בזה והולכת רוב הזמן עם חולצות ארוכות בשל כך. האם אפשר להתחיל טיפון של לייזר בגיל כזה? ואם לא מה כן יכול לעבוד בשבילה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בלייזר
מירב06/09/2009היי לא מומלץ בגיל מוקדם להסיר שיער בלייזר עדיף ב- SHR לייזר מכאיב מאוד תנסי SHR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרונה
10/09/2009שלום שרונה,
כדאי להתייעץ עם רופאת הילדים לפני הכל,לברר התבגרות מינית מוקדמת וכ"ו..
האם יש שעירות יתר במשפחה?
הגיל אכן מאד צעיר,יש לשקול ולקחת בחשבון גם את המצב הרגשי של הילדה.לפני הכל,
כדאי לחזקה ולעזור לה להתמודד בכלים אישיים שלה עם המצב,כי לא כל דבר ניתן להעלים עכשיו ומיד.
במידה והשיעור אכן חריג ומשפיע נפשית,ניתן לבצע הפחתה במכשירי לייזר/אור הבזקי,במקומות שמתמחים בכך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לרגישים למשככי כאביםגיא03/09/2009שלום,
במידה אני רגיש למשככי כאבים אופטלגין, אדוויל וכל משפחת הפרצטמול - NSIAD אני חושב.. (מפתח פריחה בכל הגוף לאחר יומיים בערך) האם מותר לי לעבור הסרת שיער בלייזר?
יש לציין שבעברי לקיתי בהודג'קינס לימפומה (96) וייתכן שבעקבות הטיפולים משם הרגישות, לפני כן לא היתה לי אף פעם פריחה מכדורים. מאז הטיפול אני כמעט ולא לוקח תרופות, ולאחר כמה שנים לקחתי כדור ולפתע שמתי לב שאני "פורח". מאז כל פעם אני חוטף פריחה מכדורים, וכמובן שנמנע ככל האפשר מלקחת כדורים למעט אנטיוביוטיקה שאינה גורמת לי לפריחה.
ושוב, האם מותר לי לעבור הסרת שיער? רופא אחד שבדק אותי (רופא שמסיר שיער כמובן) אמר לי שאין עם זה כל בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגיא
10/09/2009שלום גיא,
על פניו, לא נראית לי בעייה.
ממליצה בכ"ז,לבצע מספר נקודות טסט במספר עוצמות ולעקוב אחר תגובת עורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בגב וכתפייםשעיר++02/09/2009שלום,
לאחרונה התחלתי להתעניין בהסרת שיער באחד מהמכונים הגדולים להסרת שיער.
קצת הפיחדו אותי כל הדיבורים בפורום על החמרה בצמיחה.
אני אדם שעיר (שיער שחור מאד, עבה ועור בהיר) מאד באמצע שנות העשרים, האם שיערות שיש לי על הגב אך לא גדלו יתחילו לגדול בעקבות הטיפול הזה, כלומר מצבי רק יחמיר...
הבנתי שסיכויי ההצלחה בגב וכתפיים הם לא משהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשעיר++
10/09/2009שלום לך
אם אתה כבר מאד שעיר באזורים אלו,סימן שהתורשה שלך שעירה, וכי הטיפולים ישפרו מאד את
צפיפות וכמות השיער. סיכון לעוררות צמיחה קיימת כאשר הצמיחה מאד התחלתית ודלילה ולרוב בגיל צעיר יותר.
אלו אכן אזורים יותר עיקשים,ולכן לעיתים נדרשים יותר טיפולים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיקל הילינג ספאחן01/09/2009שלום,הגעתי יחד עם אימי למדיקל הילינג סנטר לשם הזרקת בוטקס בשבילה. עניינו אותי בעסקה כוללת מוזלת של הסרת שיער עם לייזר ,,,שילמתי רק לאחר שיצאתי מן המכון שאלתי את אימי האם היא הגיעה לשם דרך המלצה,התווא לי שהיא הגיעה לשם דרך חיפוש מהיר באנטרנט.קראתי בפורום על כמה לקוחות לא מרוצים מהמקום.שאלתי היא -האם ידוע לכם על המכון? האם הם נחשבים למכון קוסמטי מתקדם ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנוראיים
מטופלת SHR04/01/2013בתור מטופלת ב SHR שמרוצה מהתוצאה הסופית הטכנית של המכשיר, אני חייבת להגיד שבחיי לא קיבלתי כזה יחס משפיל ומזעזע מחברה שלה אני משלמת אלפים של שקלים.
הן תמיד עונות בגסות ובכל שיחה כמעט מגיע שלב הצעקות, ואם לא צעקות (וזה נדיר) הן מזלזלות ומתעלמות מכל בקשה או צורך בצורה הכי חסרת אכפתיות שיכולה להיות. כל זה נובע לדעתי בעיקר מההנהלה הלקויה ביותר, ומבחירת אנשי צוות פגומה בבסיסה.
לברוח כמו מאש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילינג ספא
דורית14/11/2009מעולה רופאים מצוינים יחס חם ואוהב מאוד מומלץ מטפלות ורופאות מאוד מיקצועי יש תוצאות והכי הכי חשוב מאוד אמינים יש ניתוחים פלסתיים רופאים מעולים מומלץ לכל החברות מחירים נוחים וטובים הכי חשוב יש תוצאות לסיכום מאוד כדי ומומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?היועצים שלנו
פסיכולוג קליני, מומחה בכיר ומדריך קליני בפסיכותרפיה ובהפנוזה. מומחיותי בטיפול נפשי ובמיוחד בטיפול קוגניטיבי-התנהגותי בהפרעות חרדה כחרדה חברתית, ביישנות, רגישות יתר, היעדר בטחו... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)