מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחט חשמלית - אפילציה באיזור הפניםליטל01/08/2009
האם זה נכון שאסור לחטא את האיזור המטופל בפנים באלכוהול לפני הטיפול, מחשש שהאיזור יישרף/יקבל כוויה??
רוב הקוסמטיקאיות שאני מכירה, המבצעות טיפולי אפילציה, דווקא כן מחטאות את איזור הטיפול עם אלכוהול לפני תחילת הטיפול ורק אחת מהן טוענת שיש בכך סיכון ושגם ככה המקום מקבל חיטוי מעצם החדרת המחט עם השוק החשמלי.
אם כך, מה באמת נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל?
שחר01/08/2009אני חושבת שצריך חיטוי אלכוהול לפני החדרת המחט מכייון שהמחט לא תעביר מחלות והאיזור יהיה סטרילי וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
05/08/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהמתעניין01/08/2009הלכתי למספר מקומות ע"מ לקבל הצעות מחיר לגבי לייזר
בנטורופיל קיבלתי הצעה של סביבות ה2500-3000
ובפרופורציה - 4400
ובאמריקן לייזר 2500
השאלה היא למה בפרופורציה זה יצא לי כל כך יקר ? ומבין ה3 למה כדיא הכי ללכת? האם אמריקן לייזר שעובדים עם הפורמקס אכן נותן תוצאות או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראז ככה
מירב טולי03/08/2009לא משנה איפה את מחליטה לבסוף ללכת כדאי לך לבדוק באיזה שיטה הם עושים את ההסרת שיער. בעקרון השיטה חדשה היא SHR והיא קצת יותר מומלצת. שווה לך לשאול את הדברים האלה לפני שאת מחליטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדלים בין המכשירים של SHR?אלינור01/08/2009היי, אני רוצה להבין מה ההבדלים בין מכשיר הסופרנו למכשיר האריה כייוון שקוסמטיקאיות שונות אומרות שהסופרנו עדיף יותר ולהיפך, ולכן ארצה תשובה אובייקטיבית בנושא..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלינור
05/08/2009שלום אלינור
הסופרנו הוא לייזר ולכן יעיל יותר,מהאריה,שהוא IPL.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיערות במקומות מוזריםקייסי31/07/2009אני (בת) רוצה להסיר לצמיתות שיערות מאיזור החזה, הבטן והמפשעה.
מה הפתרון לכך? האם יש פתרון שפוטר אותי משיערות לתמיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקייסי
05/08/2009שלום קייסי
בת כמה את?
כל פתרון שהוא לא יהיה חלק לגמרי ולא לתמיד!
הגוף שלך "עובד" ומוציא שיער על פי התורשה וההורמונים שלך,ההליך הכי נכון בשבילך יקבע
רק לאחר בדיקה ואיבחון קליני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בלייזר ושיזוףליאור31/07/2009לפני כשבועיים סיימתי את הטיפול הרביעי באיזור הפרונט והגב ועד הטיפול הבא יש לי עוד כארבעה חודשים, רציתי לדעת אם בחודש הקרוב מותר לי להיות חשוף לשמש? או עד הטיפול הבא כבר השיזוף ירד לגמרי...
האם עדיין יכול להיגרם לי נזק כלשהו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר?????
ליאור04/08/2009????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור
05/08/2009שלום ליאור,
איני יודעת באיזה מכשיר אתה מטופל,מה גוון העור הבסיסי שלך וכ"ו... באופן כללי,כדאי לא להתכהות כי הניגוד בין השיער והעור יקטן ואיתו היעילות של הטיפול.
אז,חשיפות לא ארוכות,בשעות לא חמות מדי, ועם מקדם הגנה מעל 30 יתכן ותצליח.
חודש לפני הטיפול, לא לחשוף בכלל לשמש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בהריון.--31/07/2009אני בשבוע 24, חודש שישי האם אני יכולה לעשות שעווה באיבר המין כולו?
עד עכשיו עשיתי אבל מעכשיו אני קצת מפחדת כי העובר גדול יותר.מה דעתכם בעניין?
אני לא עושה רק מפשעות אני עושה את כל איבר המין..נורא קשה לי עם שערות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוי סליחה הגעתי לפורום הלא נכון.
--31/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
05/08/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מאיזור הכתפיים וגב עליוןגיא30/07/2009אני בן 25 ושוקל לעשות הסרת שיער בלייזר בכתפיים ובגב העליון.
קצת נבהלתי מכל מיני מאמרים שמצאתי ברשת על צמיחה מופרזת של שיער במקומות הללו אחרי טיפול ואף התפתחות סבילות לטיפול.
רציתי לדעת כמה התופעה נפוצה ומה הסבירות שזה יקרה לי?
יש לי שיער שחור ועור בהיר מאוד והיועצת בפרופורציה אמרה שאני מתאים.
האם היא אמורה להגיד לי אם נראה לה שעלולה להתפתח צמיחה עבותה יותר?
תודה,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיזהרררר!!!
שי31/07/2009איזורי הגב העליון וכתפיים נחשבים לאיזורים הורמונליים כמו כן גם הפנים.
מטפלים מקצועיים יודעים זאת שזה גורם לצמיחה מוגברת ולא רק, כי אם מגבירה את הצמיחה באיזורים אלה. היות וקיימים זקיקים רדומים ועוצמת האור מעוררת אותם.
אני אישית לא הייתי חוזר אליהם אחרי מה שאמרה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה הייתה לומר
שי31/07/2009בהגברת צמיחת השיער לכך שזה ממש גורם להתפשטות צמיחת השיער באיזורים שלא ראית שהיו לך שיערות בכלל, למשל אם אתה עושה טיפול בגב זה עלול להגביר את טווח השבילים של צמיחת השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיא
05/08/2009שלום גיא,
בפורום לא ניתן לייעץ ספציפית.
במידה והשיעור רב משמעותי ,ומפריע לך, הפחתתו בלייזר היא דרך טובה. יש מקרים של עוררות שיעור בשולי הטיפול, באזורים אלו. זה לא קורה ככלל ולא ניתן לנבא מראש,למי זה יקרה.
במידה,והשיעור שם דל,עדיף אפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכונים בהורדת שיער היכן שיש בלוטותאורית30/07/2009לאחרונה התחלתי בהשרת שיער בעזרת אינפרא גם במפשעות וגם בבית השחי.
במשך מספר שנים יש לי בלוטות קטנות במפשעה(מן גרגור).אני נמצאת במעקב והרופא טוען שהבלוטות נראות תקינות.
1)שאלתי היא האם הורדת שיער באינפרא יכול לגרום לבלוטות לגדול וכן לפתח גידול סרטני?
2)ביתי בת 14.5.האם היא יכולה גם להסיר שיער במפשעות ובבית השחי בעזרת האינפרא?
בתודה מראש.
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאורית
05/08/2009שלום אורית
1. ככל הידוע לנו עד היום,אין עדות לפגיעה כל שהיא,בבלוטות, איברים פנימיים וכ"ו...
2. לנערות מומלץ להתחיל טיפול רק בחלוף 3-4 שנים מיום קבלת המחזור-כלומר- סיום ההתפתחות המינית שלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוגי טיפולים להסרת שיערעפרי30/07/2009אני מעוניינת להוריד שיער במפשעות ובבית השחי. קיימים המון טיפולים בשוק, כל אחד ממליץ על טיפול אחר וזה מאד מבלבל. הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הטיפולים (ipl, אפילציה, לייזר, אינפרא אדום וכו'), איזה טיפול מחזיק לזמן ארוך יותר, כמה טיפולים צריך לעבור כדי שישפיעו והאם יש הבדל משמעותי בתוצאה ובמחיר של הטיפולים השונים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעפרי
05/08/2009שלום עופרי
לא ניתן לתת הרצאה כאן,לאזור שציינת לייזר ייתן את התוצאות הטובות ביותר ולאורך זמן.
סטטיסטית נדרשים בממוצע 10-12 טיפולים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת גבתו לגבר.:> אני30/07/2009שלום,
אני מעונין לעשות גבות אך שלא תהיה לי צורה מצחיקה או נשית
יש אפשרות לעשות אפילציה?
אם כן למי פונים האם אתם מכירים מישיה טובה שיודעת ועושה לגברים אבל בלי צורה מצחיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהייי
שי31/07/2009קיים מכשיר חדש בשוק הזה,
שאני אישית התחלתי לטפל ע"י אחרי שהתחלתי במחט חשמלית.
המכשיר נקרא "selectif pro" והוא עובד בטכנולוגיה על גלי קול = אולטראסאונד ללא כאב והשארת סימנים ו\או צלקות.
בין היתר ביקשתי גם לנקות טיפה מהגבות.
אני בעצמי ציירתי בעזרת עיפרון את הצורה והמטפלת הסירה את השיערות שרציתי להסיר.
האמת שיש לי סיפור על זה שכדאי שתשמע
כמובן שבהתחלה לא ידעתי על המכשיר החדש אז התחלתי טיפולי אפילציה במחט חשמלית. התחלתי לטפל אצל אותה מטפלת שכיום אני ממשיך אצלה עם המכשיר החדש שהכניסה לא מזמן למכון, מכיוון שהיא הייתה מלאה במטופלים קבעתי תור אצל אפילטורית אחרת כדי להסיר מעט מהגבות ומהזקן. הסברתי לה בדיוק איך אני רוצה שהגבות תיראנה והסברתי לה שחשוב שכל שיערה בפנים תהיה מוקפדת ובמיוחד בגבות כי אני לא רוצה שהן תיראנה לא לטעמי כי הרי אני אמור להתמודד מול עצמי במראה לכן ביקשתי לצייר והיא לא הסכימה שאצייר. במשך הטיפול הרגשתי שהיא מסירה לי יותר מדי , חשבתי שאולי היא מסירה שיערות שלא ממש ראיתי כשלעצמי , לפתע היא הביאה לי מראה והייתי בשוק טוטאלי, היא הורידה לי המון מהגבה ועשתה לה צורה , מה שאני בכלל לא רציתי והסברתי לה חזור והדגש. רציתי להתאבד באותו יום. זה היה ממש מזעזע. הפסקתי להסתכל על זה במראה. עד היום אני מחכה שזה ייצמח חזרה לפחות קצת כדי להשוות אותה פחות או יותר לגבה השניה. מאז אני לא חוזר אליה, אני הולך למישהי שנותנת לי חופש יצירתי כי בסופו של דבר אני צריך להתמודד מול עצמי ולא היא. זה פנים שלי , ומלכתחילה כשהיא לא הסכימה שאני אצייר לה הייתי צריך לבטל. למזלי המטפלת הנוכחית זו שנותנת לי חופש ביטוי, הסבירה לי שאחוזי הצמיחה בגבות הוא קטן כך שיש סיכוי שפחות שיערות נשמדו. אני חושב שעבר בערך חודש ועדיין לא צמח איפה שאני רוצה, איפה שהיא הסירה והרסה לגבה את החן, למזלי זה נראה קצת יותר טוב אבל עדיין הטעם של המרירות שעושים לך משהו שאתה בכלל לא רוצה נשאר כמו פצע פתוח.
אז תאמץ את הדברים האלה ללבך כדי שלא תגרם לך עוגמת נפש.
אם תרצה המלצה לאפילטורית אשמח לתת.
אגב במחט החשמלית היא פחות משתמשת כיום מכיוון שיש לה הרבה חיסרונות ובמיוחד בגבות בעפעפיים העליוניים בכלל לא ניתן לעשות עם מחט חשמלית כי זה איזור מועד להצטלקויות כך שהסלקטיף הוא הצעקה האחרונה בתחום גם משום ובמיוחד שהוא לא משאיר צלקות וללא כאב כלל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שי אשמח לקבל :]
/01/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
שי01/08/2009אוקי אשמח לתת לך המלצה עליה, מכיוון שהספקתי להכיר אותה באופן אישי. אחרת לא הייתי ממליץ.
מעבר למקצועיות שלה רבת השנים בנושא הסרת השיער והקוסמטיקה הרפואית היא נפלאה.
לא הכרתי אף אדם כמוה בתחום, הגונה ומקצועית. אני, כשאני אדם מאוד רגיש פיזית ובעיקר נפשית חשוב לי שהמטפל\ת יהיה קשוב אליי ולרגישויות שלי ואני אסיר תודה שנתקלתי בה. בכלל, זו חוויה בשבילי להגיע לקליניקה שלה למרות שלוקח לי לפחות שעתיים וחצי להגיע בגלל שאני נוסע בתחבורה ציבורית ועל אף שזה ממש קשה לי לסוע באוטובוסים ובמוניות בגלל הרגישות הנפשית שלי.
על כל פנים, שמה הוא אורית בן יהודה ואפילו יש לה פה פורום באתר הזה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער:> אני30/07/2009שלום
אני בן 18 רציתי להתייעץ לגבי הסתר שיער,
אני מעוניין להסיר בכל הגוף חוץ מהידיים אך רוצה שישאר שיער קצת ברגליים ובחזה אפשרי?
אזורים כמו ישבן ואיבר במין מסביב אפשרי להסיר בלייזר?
איזה שיטה הכי מומלצת?
האם מותר להסיר שיער כאשר מטופלים במינוציקלין?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאני
05/08/2009שלום לך,
1. אתה מעט צעיר,רמת השיעור טרם התייצבה ,מציעה לך להמתין.
2. לא ניתן לטפל בלייזר כשנוטלים מינוציקלין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע באיזה מכון לבחורבני29/07/2009שלום לכולם ..
אני מעוניין בהסרת שיער מהחזה והבטן .
הייתי במספר מכונים (אמריקן לייזר, CARE, פרופורציה)
כל מכון טוען שהוא הכי טוב ושהוא עובד עם המכשור הכי טוב .
למי אני אמור להאמין ? עם מי אני אמור לסגור ?
מי ידוע לגבי המכשיר שאמריקן לייזר עובדת איתו ? (פורומקס 100)
מדוע אין עליו מידע באינטרנט ?
האם כדאי לחשוב על הסרת שיער אצל קוסמטיקאיות בשיטת SHR ?
מבולבל מאד, תודה לעוזרים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראנפורמציה כללית
אפרת30/07/2009בשוק העולמי 3 טכנולוגיות להסרת שיער:אינפרא אדום, אי פי אל ,ולייזר.
בשוק הישראלי האנפרא האדום והאיפיאל נפוצים וברוב המכונים משווקים מכונות וטכנולוגיות אלו
בססמאות והבטחות שווא עם שמות של מכונות מבטיחות..כל זה היות והמכשירים הללו יחסית זולים אך לצערי רמת ההסרה שלהם באחוזים היא 40 בלבד! כלומר לא נגיע לתוצאה המבוקשת.
האופציה היחידה להסרת שיער היא לייזר מעל 80 אחוז!
בארץ המכונות כואבות ולא ניתן לטפל בעור שזוף אבל עדיין אפקטיבי ביותר!
בפריטי וומן הרצליה פיתוח ישנה מכונת לייזר שלא כואבת וניתן גם בקיץ לעבור טיפולים.
לסיכום בכל מקום שתבחרו וודאו שהמכונה היא לייזר שם המכונה פחות מעניין ,סוג הטכנולוגיה הוא החשוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, האם המכונת של אמריקן
בני30/07/2009לייזר זה IPL או לייזר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות...
אפרת30/07/2009לייזר זה סוג של טכנולוגייה
אי פי אל סוג נוסף
אנפרא אדום סוג נוסף
מכל 3 הטכנולוגיות שיטת הלייזר היא הטובה ביותר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת אלחושאורית29/07/2009שלום,
אני מבקשת לדעת האם יש מניעה להשתמש במשחת אלחוש אלמה באזור פי הטבעת.
למיטב ידיעתי איני רגישה לידוקאין
(עברתי בעבר ניתוח בהרדמה מלאה ואף פעם אין לי בעיה עם הזריקות אצל רופא השיניים)
תודה רבה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין לאף אחד תשובה?
אורית01/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
05/08/2009שלום אורית
האם את G6PD? אם את לא,אז אין מניעה שתשתמשי.
כמובן לשימוש חיצוני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתררוני29/07/2009שלום, כיצד אפשר להיפטר משיער יתר בהיר ופלומתי מהפנים? יש לי שיער רב פלומתי וכמעט לבן בפנים, אך השיערות ארוכות. איזה טיפול מתאים לי. למי לפנות באיזור המרכז?
תודה, רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתגובה
שי31/07/2009היי... אני מניח שאת אישה ולכן אתייחס אליך בגוף אישה על אף שהתשובה תהיה זהה גם לגבר, אם טעיתי סליחה מראש.
בפנים, בייחוד באיזורי הפיאות נחשב לאיזורים הורמונליים וטיפולים בלייזר או בכל שיטה על קרן אור לא יעילה כי אם להיפך, מגבירה את צמיחת השיער.
הטיפולים המיועדים לאיזורים אלה הם בעזרת אפילציה,
ישנם שני סוגים של אפילציה שידועים לי ושיש לי איתם ניסיון
מחט חשמלית ואפילציה בגלי קול= אולטראסאונד.
כיום אני משתמש באפילציה בגלי הקול מכיוון שזו השיטה הכי מהירה וללא כאב בכלל. זו הצעקה האחרונה בענת הסרת השיער. אומנם יקר אבל שווה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בהיר
רוני02/08/2009הסרת שיער באמצעות גלי קול לא מוכרת. היכן ניתן לטפל בשיטה זו? מה הכתובת? כיצד השיטה עובדת? מי מטפל?
בברכה, רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהselectif pro
דניאל02/08/2009התוודעתי למכשיר לפני כשבועיים אך הוא נולד כבר לפני כשנתיים. חברת אפלסוניק יצרה אותו וזכתה בפרס טכנולוגיה בינלאומי.כמובן שיש לו אישורים ממכון התקנים.
אני אצטט כפי שכתוב בעלון לצרכן:
"מהו אולטרסאונד:
קול בתדירות גבוהה מהתדירות הגבוהה ביותר שאדם יכול לשמוע. גלי אולטראסאונד חזקים משמשים לטיפולים כגון: ריסוק אבנים בכליות, טיפול בגידולים וכעת גם בהסרת שיער.
פיתוח חדשני העושה שימוש בטכנולוגיית אולטראסאונד רבת כוח וממוקדת להרס סלקטיבי של שורש השיערה- ללא כאב. המכשיר מתאים לכל איזורי הגוף, כולל: גבות, אוזניים, מפשעות, פרקי אצבעות, איזורי קעקוע ואף. "
סלקטיף פרו- הדור הבא של הסרת שיער לטווח ארוך בטכנולוגיית אולטרסאונד ללא כאב.
לא ידוע לי על מטפלים אחרים מאשר המטפלת הקוסמטיקאית שלי וקוסמטיקאי נוסף אך הוא מטפל לרוב בגברים ואין לו הרבה סבלנות לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
דניאל02/08/2009זה מתאים לכל סוג של שיער, כהה, לבן, אדמוני, בלונדיני ובכל עונות השנה.
הטיפ של הסלקטיף נראה כמו פינצטה בעזרתה תופסים בשיערה וגלי הקול מחממים והורסים את שורש השיערה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי, בקשר לשיטת הואפילציה בגלי קול,
לילי03/08/2009מאוד התרשמתי, ואני לא מוצאת מידע על השיטה באינטרנט.
אשמח לקבל פרטים נוספים, ואף שמות מטפלים בשיטה זו.
מודה לך מאוד,
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף
דניאל03/08/2009הנה כמה פרטים מניסיון אישי שלי,
בסלקטיף פרו אין כאב כלל, הוא המכשיר הכי ידידותי שנתקלתי בו מבחינת הכאב, אי השארת סימנים, מתאים לכל עונות השנה ולכל צבע של שיערה. אורך השיערה האידיאלי צריך להיות 2 מ"מ , אם השיערה ארוכה מדי יש לשקול לקצץ , בכדי שהאנרגיה לא תבוזבז לכל אורך השיערה והאפקטיביות תהיה טובה יותר. הוא גם מתאים לאיזורים הרגישים ביותר.
ידוע לי על המטפלת שלי שהכניסה לא מזמן את המכשיר למכון שלה , ועוד מטפל שאין לו סבלנות רבה בשביל זה אבל אני גם לא מכיר אותו אישית .
המטפלת שלי היא אורית בן יהודה ואפילו יש לה פה פורום שנקרא "קוסמטיקה פרא רפואית"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
דיקלה06/05/2010היי,
אולי מישהו יודע מה בערך עלות של טיפול האולטרסאונד הזה, אני מתעניינת על איזור הסנטר יש לי בערך 4 שיערות קשות מציקות אבל אני מפחדת הממחט החשמלית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
דיקלה06/05/2010היי,
אולי מישהו יודע מה בערך עלות של טיפול האולטרסאונד הזה, אני מתעניינת על איזור הסנטר יש לי בערך 4 שיערות קשות מציקות אבל אני מפחדת הממחט החשמלית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
דיקלה06/05/2010היי,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני המטפל הגבר היחיד שברשותו סלקטיף
שי שחר08/05/2010ולבוא ולהשמיץ שאין לי סבלנות לזה, זו הוצאת דיבה ופגיעה בפרנסתי.איך אפשר לומר שאין לי סבלנות לזה אם זהו אחד הטיפולים הכי שכיחים אצלי היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פלומטי
ד''ר מיכאל שוחט07/05/2010הטיפול המומלץ הוא אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעונים לאחר הסרת שיער.+צלקותבר28/07/2009יש לי עור מאוד עדין, ובכל פעם שאני מסירה שיער באיזור מסויים (בעיקר מהידיים ומן הרגליים) אז מופיעים לי פצעונים כאלו שהם נורא מציקים לי! אי אפשר להסתובב ככה. רציתי לדעת מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? [אני יודעת שלייזר יכול לפתור את הבעיה, אבל אין באפשרותי את התקציב הנדרש].
לאחר כל פצע שהיה מופיע לי הייתי גם מייבשת אותו, ולאחר מכן נשארו צלקות! שלא עוברות לי כבר שנה לערך, מה ניתן לעשות איתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבר
29/07/2009שלום בר
פני לרופא עור בקופ"ח שלך,וקבלי יעוץ ספציפי לך ולעורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?היועצים שלנו
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)