מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופת סבתא לשיעור יתרעדי08/08/2009
היי חברים,
שמעתי פעם שיש שיטה שבה ניתן למרוח על גוף תינוק שזה עתה נולד
תערובת עיסה מסויימת שמכינים לבד, וזו תפחית את צמיחת השיער על גופו.
כיוון שהנני בהריון ושעירה ברוב גופי, חשבתי למנוע סבל עתידי מבתי העתידה להוולד.
אם מישהו שמע על השיטה הסודית - אני אשמח לשמוע פרטים.
תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת שיעור יתר לתינוק שנולד
ריקה02/06/2012שלום עדי,
אני יודעת שעברו כמעט שלש שנים לשאלתך בענין מניעת שיעור יתר לתינוק שנולד.
האם יש לך תשובה.
גם אני שמעתי על כך - אשמח לשמוע ממך .
ריקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיסה
ד''ר מיכאל שוחט08/08/2009לא ידוע לי שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזר לאחר שימוש במכשירדנה07/08/2009
רכשתי מכשיר ביתי להסרת שיער סילקן, על פי נציגי החברה מדובר בהסרה לצמיתות.
אני לא מאמינה לכך כיוון שאני מניחה שעוצמת המכשיר נמוכה, ולטווח הקצר מה שמעניין אותי להשיג זה הסרת שיער לא כואבת,ושיער דליל יותר. אם בעתיד ארצה לבצע לייזר , האם אוכל?
אני מניחה שהשיער יהפוך להיות בהיר ופלומתי יותר כתוצאה מהטיפולים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט08/08/2009במידה והשיער יהפך לפלומטי ועדיין יהיה קשה להסירו בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SHR SPAמיכל07/08/2009
שלום רב!
האם מכשיר SHR SPA נותן תוצאות? במה הוא שונה ממכשירים אחרים? באזור המפשעות ובית השחי האם מספיק לעבור 3 פעמים עם המכשיר? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר shr
ד''ר מיכאל שוחט08/08/2009המכשיר נותן תוצאות בדומה למכשירים אחרים בטכנולוגיית SHR במידה וידית הטיפול רחבה מספיקים 3 - 4 מעברים על העור בטיפול אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלא תעיזי לטפל במכשיר ARIA SHR
ספיר שבה10/08/2009מיכל שלום,
יש לך המון אינפורמציה ברשת לגבי טכנולוגיית SHR ומכשיר ה- ARIA SHR בפרט שלא עובד.
הוא מתפקד כשעווה טכנולוגית, את עושה טיפול, השיער גודל, נושר, ואין השמדה של שיער.
אני טופלתי בשיטה המון טיפולים (כמעט בכל הגוף) והשיער חזר לי! ואני מדברת על איזורים פשוטים של רגליים, שחי ומפשעות, בגב שלי בכלל נהייתי מוש בן ארי (בפירוש צמח לי שיער יותר ארוך ממה שהיה לי).
חבל לשים שקל על הטיפולים בשיטה ובמכשיר הזה. יש מספיק מכשירים טובים ומבוססים בשוק. אנא בצעי סקר שוק כמו שצריך. אבל אל תתקרבי למה שכל כך הרבה אנשים מזהירים לגביו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מכשיר היית ממליצה מנסיונך ?
מתעניינת11/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר למכשיר הARIA SHRרוני07/08/2009
האם המכשיר הזה הוא יעיל ומגיע לתוצאות טובות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SHR
ד''ר מיכאל שוחט08/08/2009בדכ תוצאות טובות במידה והמטופל מתאים לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רוני08/08/2009אז למה באינטרנט יש תגובות של אנשים שהמכשיר אינו טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את קוראת תוצאות?
אלמונית10/08/2009היי רחלי אני קוסמטיקאית שעבדה מכשיר "aria shr" מכרתי אותו וקניתי מכשיר IPL במקומו! תסיקי מסקנות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט לא
אלמונית10/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזרלי07/08/2009
שלום..
אני עברתי טיפול ראשון להסרת שיער בלייזר..
אני לא מרגישה שום הבדל..
האם זה נורמלי?
אחרי כמה זמן אמורות השיערות לנשור?
אחרי כמה טיפולים אפשר לראות שינוי כלשהו?
כמה פעם עוברים בדרך כלל פעמים עם המכשיר?האם 5-6 פעמים זה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט08/08/2009בדכ השערות נושרות תוך שבוע שבועיים ניתן לראות שינוי בדכ כבר אחרי טיפול אחד אבל הדבר תלוי באזור הטיפול ובסוג המכשיר בו עןברים את הטיפולים ובסוג השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתנטלי06/08/2009
היי,
ביררתי במכונים המובילים כיום ונישארתי חסרת יכולת להחליט בין אמריקן לייזר לפרופורציה. באמריקן לייזר משתמשים רק ב- FORMAX וטוענים שזהו מכשיר ייחודי שמתאים את עצמו לכל סוג עור ושהטיפול בו הוא ללא כאב בכלל וכן שהוא אינו גורם לשום תופעות לוואי פרט לאדמומיות קלה שעוברת. בפרופורציה טוענים שיש להם את מיטב המכשירים ושמתאימים את המכשיר לפי סוג העור, הבעיה- הבטחה של 80% אחוז הצלחה למרות שבפגישת ייעוץ אמרו לי שברגע שמטפלים בלייזר השערה מושמדת ואין מצב שתחזור שוב. כמו כן, לפי מה שראיתי הטיפול בפרופורציה כן כרוך בכאב ובטיפול הראשון לא שמים אלחוש/ג'ל שכן מרגישים רק עקצקוץ והגוף מתרגל.... בנוסף, הנני בת 20 ובאמריקן לייזר אמרו לי שיכול להיות שבהמשך או בהריון תהיה צמיחה שוב ופרופורציה אמרו לי שלא תהיה ברגע שמטפלים בלייזר כי השערה השערה מושמדת, ושהסיבה למה שאמריקן לייזר אמרו לי זה שהמכשיר שלהם פחות אפקטיבי וחלש יותר ולכן יכול להיות גם שהשערות הופכות לדקות ופלומתיות יותר ואז אי אפשר לטפל בזה בכלל בלייזר.מה נכון?
האם לאחר טיפול בלייזר יכול להיווצר מצב שלאחר כמה שנים תהיה צמיחה מחודשת? לייזר זה 100% הצלחה? איזה מכשיר פחות כואב?והאם במשך הטיפול כשהשערות נהיות דקות ופלומתיות יותר עדיין אפשר לטפל בכך?איזה מכשיר באמת משמיד את השערות? אני לא רוצה למצוא את עצמי יותר מאוחר עם שערות דקות ופלומתיות שלא ניתן לטפל בהם אחר כך בלייזר....
אשמח לשמוע מכאלו שעברו טיפולים בפרופורציה ובאמריקן לייזר וחוות דעת מקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דבר כזה 100%
אלמונית10/08/2009לא משנה באילו מכשירים, (אשר עובדים על השרת שיער לצמיתות ), תטופלי .בהריון או בכלל יכולים להתעורר זקיקי שיער שהיו רדומים ואינם נהרסים בזמן שאת מבצעת את הטיפול וזאת כתוצאה משינויים הורמונאליים, טיפול תרופתי לדוגמה: סטרואידים או המון סיבות רפואיות שונות. אי אפשר לדעת מראש אם חס וחלילה תצטרכי אי פעם איזשהו טיפול תרופתי אבל אם יש לך תכנון עוד להיכנס להריון קחי בחשבון שיכולים להתעורר שיערות חדשות ולא אילו שהרסת כבר בעבר בטיפול שביצעת ולכן זה ממש לא משנה באיזו רשת תסגרי עיסקה. הייתי מאמינה יותר לאמריקן לייזר שלא מוכרים לך שטויות במיץ עגבניות ולא מספרים לך סיפורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער על נקודת חןאלינור05/08/2009
שלום ד"ר,
כיצד את ממליצה להסיר שיער מעל נקודות חן שמאד מאד מכוער ומפריע לי (ממוקם בשפה העליונה) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה
אלינור12/08/2009ההודעה עברה כבר לדף השני....
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט14/08/2009ניתן להסיר הפינצטה או בחוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין משהו ארוך טווח יותר?כמו אפילציה
אלינור14/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דילול שיערשי04/08/2009
כיצד ניתן לדלל שיער בחלק מסויים בגוף לצמיתות? הכוונה בלדלל כלומר שהשיער יהיה פחות צפוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי
05/08/2009שלום שי,
תבצע טיפולים ספורים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שפם לבעלות עור רגישעדי04/08/2009הי
לפני כשעה חזרתי מרופא עור שאמר לי שהעור שלי באיזור השפם רגיש מדי ולא לגעת שם - כלומר לא להוריד שפם. ואין מצב!!! אז אני רוצה לברר מה השיטה הכי מומלצת לבעלות עור רגיש כמוני.
אני רוצה לציין שמשחה להורדת שפם כנראה עשתה לי כתם מעל השפה, וחוט הוציא לי נימי דם אל פני העור - מה שנראה עכשיו כנקבוביות אדומות כבר כחודש אחרי המריטה.
מה אני עושה??? זה לא אסתטי להשאיר שפם לנשים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהי עדי
שחר04/08/2009יש לי פיתרון בשבילך גם אני בעלת עור רגיש כל דבר קטן משאיר לי סימן יש מכשיר בשם SELECTIF PRO והוא מסיר שיער לצמיתות ללא נזקים הוא עובד שערה שערה אומנם זה יקר אבל משתלם תחפשי לך מישי מיומנת באיזור שלך שעובדת עם זה ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הלייזר ש"מדלל" את השיער,לא ?
מתעניינת04/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתעינינת
שחר05/08/2009אני לא חושבת שזה ליזר כי זה עובד על עניין שונה זה עובד על קול גלי אולטרסאונד וליזר עובד על אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באולטרהסאונד
ענת02/09/2009הי עדי
נכון מכשיר ה- SELECTIF PRO של חברת אפליסוניקס (ישראלית) הוא מכשיר להסרת שיער באולטרהסאונד.
הוא מעולה למקומות שבהם לא ניתן להשתמש בלייזר או IPL- כמו גם איזורי הפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לגביי shr לפני רכישה?יערית ביוטי04/08/2009בוקר טוב שמי יערית ואני בעלת מכון קוסמטיקה . אני רוצה להכניס למכון מכשיר להסרת שיער של נובא לייזר shr .היתי מעוניינת לקבל המלצות לגביי המכשיר במיוחד לגביי החזר ההוצאה של המכשיר. אני מכירה בנות שתופלו במכשיר הנל והתוצאות מדהימות.תודה מראש יערית ביוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתיזהרייי!
אלמונית10/08/2009גם אני קוסמטיקאית אני מכרתי את המכשיר שלי ותבדקי כמה מכשירים כאילו מוצאים למכירה ביד 2 יש לזה סיבה!!! זה לא שלא יודעים לעבוד במכשיר תאמיני לי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מותר לגלח אחרי טיפול 2סיון03/08/2009עברתי את הטיפול לייזר השני לפני שבוע.. השאלה היא האם אני יכולה לגלח או שאני צריכה לחכות קודם שהשערות ינשרו מעצמם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלסיון
05/08/2009שלום סיון
לחכות לנשירה זה מומלץ אך לא חובה.
הנשירה היא מדד ליעילות הטיפול,וכדאי לדעת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיף לשאלה
דוד07/08/2009אני 19 יום אחרי הטיפול ועדיין יש שערות שעדיין לא נשרו ...שאני יכול להוציא אותם עם היד...ויש שערות שאפילו עוד לא גדלו אבל הם כמו נקודות שחורות שמנסייון אני יודע שהם יצאו
אז זה בסדר אם אני יגלח אותם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעווהאיציק03/08/2009האם יש בעיה שאני יעשה שעווה בזמן שאני מטפל בליזר ?אני כשבועיים וקצת אחרי הטיפול האחרון ויש לי טיפול עוד חודשייים .... אם אני יעשה שווה זה יגרום לנזק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
דניאל03/08/2009לא מומלץ למרוט בשעווה מכיוון שבשביל שטיפול בקרן האור יהיה אפקטיבי
הרעיון הוא להרוס את זקיקי השיערות.
אומנם זה לא הכי מלבב אבל תחשוב שאתה מטפל בזה לטווח הארוך ולכדי כך יש צורך בצמיחה החדשה כדי להרוס אותם.
אם זה בכל זאת מעיק אני חושב שניתן לגלח שהרי גילוח לא מסיר את השורש אלא רק מהנקודה שמעל פני העור.. אז שאלתך צריכה להיות האם גילוח יפריע בטיפולי קרן האור וכמה זמן לפני הטיפול עדיף להימנע מגילוח...
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטע הוא
איציק04/08/2009הקטע הוא שאם אני עושה שעווה השיער גודל לי אחרי 3 שבועות אפילו שבועיים
וכבר אחרי חודש רואים תשערה ממש ....אחרי חודשיים היא כבר ארוכה ....
ואני חודשיים וקצת לפני טיפול ....אז עד לטיפול יגדלו לי השיערות בחזרה ויהיה ארוכות ....
פשוט אני יורד לאילת ואם אני יגלח אז יראו שגילחתי וזה פדיחה אם עושים שעווה זה יותר מקובל ופחות רואים ופחות מגעיל ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דניאל05/08/2009אני מבין אותך לגמרי,
אבל אני לא הייתי נוהג כמוך.
בכל זאת יש צורך בצמיחה המחודשת ולא כדאי למרוט בשעווה.
אבל אם אתה חושב שתהנה יותר באילת לאחר שעווה , ואתה מוכן ומודע למה שאתה עושה אז לך על זה. רק תחשוב שאתה פשוט מעכב את תוצאות הטיפול. בסופו של דבר זו החלטה שלך , כמובן.
אגב מראה מגולח לא בהכרח כל כך נורא, אבל תלוי איפה.
בכל אופן, בהצלחה בכל אשר תבחר,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיציק
05/08/2009שלום איציק
אם אילת זו הבעייה שלך, מרוט פעם אחת,אבל דחה את טיפול הלייזר שלך ב3 חודשים מיום המריטה
בהנחה שאתה מדבר על אזור הגוף. אין צמיחה מלאה מוקדם יותר מכך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעווה = צמיחה מלאה
דוד07/08/2009אצלי השיער יגדל להיות ארוך תוך חודש וחצי ..עשיתי כבר שעווה באזור
ואם אני עושה שעווה אני יוכל להיות יום אחרי זה בשמש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה ליאנה03/08/2009שלום . אני בת 19 עוד שבועיים
ולפני שנתיים שלוש ככה היה לי קצת שערות בפנים , ממש מעט
מישהי מהכפר שלי החליטה לעשות לי . ועשתה לי את כל הפנים באינפרא אדום
היא עשתה בסכין גילוח ואחרי זה התחילה לעשות באינפרא. היא לא עזרה לי, להפך, הרסה לי תחיים ועכשיו יש לי שערות בגוף שלא היו לי בחיים . היו לי בפנים ממש בהיר ועכשיו ממש בכל הפנים וקצת בצוואר עשתה ויש ואני ממש כואב לי שזה ככה כי הפסקתי שם ואני צריכה להתחיל במקום אחר לעשות ליזר. ומה שקשה לי עוד זה שיש לי שערות בכל הגוף וקשה לי מאוד כי אני לא הולכת לבריכה ולא כלום והיו לי שערות ממש בהיר בחזה ההיא מהכפר עשתה בגילוח ובבטן עשתה כל הגוף כל מה שהיה לי בהיר והרסה אותי ועכשיו יש לי שערות ממש שחורות בבטן בחזה
הבעיה זה לא הכסף, ההורים יכולים לשלם ואני יכולה גם לעבוד ולשלם אבל הבעיה שאני ממש מתביישת ללכת לליזר כי ממש קשה לי ללכת ולהראות להם שיש לי שערות בחזה או בבטן הרי אני בת וכואב לי אני מרגישה כמו בן ממש :( תעזרו לי בבקשה לא יודעת מה לעשות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאנה
05/08/2009שלום אנה
אני שומעת את הכאב שלך,ואני אנסה קצת לעזור לך.
1. האם המחזור שלך תקין וקבוע?
2. האם את נוטלת גלולות?
3. בקשי מרופאת המשפחה שלך בדיקות דם לפרופיל הורמונים גבריים,ובצעי אותו ביום 2-3 למחזור.
4. יש הרבה בנות ונשים עם שיעור יתר באזורים שציינת,לא סוף העולם,ניתן לטפל ולשפר את זה.
5. אם לא עשית בעבר ,כדאי לבדוק גם את השחלות באולטראסאונד.
6. את יכולה למרוט בשעווה או בחוט,זה ייתן לך יותר זמן ללא שיער.
לאחר כל אלו,כתבי לי שוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור
אנה06/08/2009לא המחזור לא סדיר כבר חצי שנה משהו כזה לא קיבלתי אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער- רזולוציהקימי03/08/2009שלום,
אני מעוניין בהסרת שיער ברגלים, מפשעה וישבן. עד לאיזו רזולוציה מוכנים המטפלים להוריד.
הכוונה אם אפשר להגיע הכי קרוב לאזור איברי המין, לצורה אסטטית רצויה, ומהישבן להוריד הכול בכל הישבן כולל פי הטבעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקימי
05/08/2009שלום קימי
ניתן להסיר שיער הגדל על העור.
לא מטפלים באזורי רירית,כלומר מסביב לפי הטבעת ולא עליו,
על השפתיים החיצוניות ולא פנימה להן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר מהאשכיםיוסי02/08/2009האם מותר לעשות לייזר באשכים ?
או שזה יכול לפגוע בזרע או באשך ?
אני רוצה לעשות לייזר בכל האזור של האיבר מין שיהיה חלק
אנה תנו תשובה מפורטת תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתגובה
דניאל02/08/2009בלייזר לא ניתן להסיר שיער מאיזור האשכים מחשש לפגיעה עתידית ביכולת הפיריון.
לדעתי ניתן להסיר בעמצאות הסלקטיף פרו, ראה הודעות שלי בשירשורים אחרים פה בפורום.
לתשובה מקצועית הפנה את השאלה שלך לפורום: קוסמטיקה פרא רפואית בניהולה של אורית בן יהודה, היא הקוסמטיקאית שלי שמטפלת בי בעמצאות המכשיר הנל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמצעות*
דניאל02/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר מהאשכים
יוסי02/08/2009אני מבין שלא מתאפשר לעשות הסרת שיער באיזור האשכים, עקב סיכון הפריו בעתיד.
אך האם באמת זה אפשרי להסיר בעמצאות הסלקטיף פרו שחער באיזור האשכים?
זהו לא סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דניאל03/08/2009הסלקטיף פרו לעומת הלייזר או שיטת קרן האור עובד על שיערה שיערה מה שנקרא סלקטיבי, אפילציה בטכנולוגית גלי קול.
לכן הוא לא פוגע באיזורים נרחבים בעור ובכלל , אלא רק בזקיק השיערה ולכן לדעתי זה כן אפשרי, אך לתשובה מבוססת ומקצועית יש לשאול מטפלים שקיבלו הנחיות ותדרוך לגבי שימוש ואיזורים הניתנים להסרה בסלקטיף.
בכל מקרה תפנה שאלתך לפורום קוסמטיקה פרא רפואית בהנהלתה של אורית בן יהודה, אם תרצה אשאל אותה אני,
מה שכן, בטח ניתן להסיר באיזורים שמסביב , ליתר האיזורים כמו על האשכים עצמם, תשאל את אורית היא בטח יודעת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר מהאשכים
יוסי03/08/2009תודה שי, אני ישאל אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)