מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילציהאלומה24/08/2009
היי,
אחרי שיטוטים נרחבים ברשת אני די מתוסכלת כי אני לא ממש מוצאת תשובות.
לפני כשנתיים הסרתי שיערות מיותרות מהשדיים (מסביב לפטמות), הייתי קטנה ולא חשבתי שזה יפגע בי בעתיד..
לאחר תקופה צמחו השיערות לתוך העור, וכל הנסיונות להוציאן הותירו צלקות, אז הפסקתי מיד. כיום השיערות כהות ועבות יותר כמובן, וזה מפריע לי מאוד.
הבנתי שבאזור זה ניתן לעשות רק אפילציה אבל אני בעצמי אפילו לא בטוחה שאני יודעת מה זה אומר. מה התהליך? מה העלויות המשוערות? והאם יש המלצה על מקום (באזור ירושלים)?
תודה רבה מראש,
אלומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
אלומה26/08/2009אשמח לכל תשובה. אלומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלומה
אילנית26/08/2009אפילציה היא מחט חשמלית שחודרת לעור לבסיס של השיערה ועל ידי חישמול הורגת את השיערה.
לגבי מקום אני לא יכולה לעזור אבל כדאי ללכת רק לפי המלצות כי צריך הרבה ידע ונסיון של המטפל.
בדרך כלל המחירים זה לפי 15 דקות של עבודה כי צריך לטפל לפי מספר שיערות ולא כמו טיפולי לייזר שזה לפי גודל של איזור. לכן אם זה מעט שיערות כמו במקרה שלך העלות אמורה להיות נמוכה מאוד.
וכמובן שבדומה ללייזר צריך מספר טיפולים, בדרך כלל יותר יותר מאשר בלייזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלומה!
יוליאנה17/09/2009ישנה קוסמטיקאית מעולה מיומנת בעלת ידי זהב העובדת בשיטת האולטרא- סאונד. התוצאות המדהימות נראות כבר מהטיפול הראשון. אני עברתי אצלה הסרת שיער מהפנים והשיער איננו צומח יותר...כעט אני עוברת הסרת שיעור מהבטן והפטמות ועוד 2-3 טיפולים מסיימת שכן השיערות הן ספורות בלבד. המחירים סבירים ומתאימים לכל כיס. היא אומנם מבאר- שבע אך הנסיעה וההקשעה תשתלם לך כי זו ההשקעה הטובה ביותר שתוכלי להעניק לעצמך. אסתי- 050-91111123
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מסביב לפטמות
ענת02/09/2009אלומה,
מכשיר הסלקטיף - מכשיר להסרת שיער באולטרהסאונד
מעולה להסרת שיער מסביב לפטמות.
ניתן למצוא אותו אצל אסתי טראובה, גבעת שאול ירושלים.
או אצל דליה וולק - מודיעין עלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בדאורדורנט לאחר טיפול בלייזר,עדי24/08/2009
שלום,
עברתי טיפול ראשון בלייזר במכון "פרופורציה" ורציתי לדעת האם אני יכולה להשתמש בדאורדורנט (הטיפול היה בבית שחי) ישר לאחר הטיפול, מכוון שנאמר לי לא למרוח קרם גוף אני רוצה לוודא שדאורדורנט זה בסדר....
תודה!
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
02/09/2009שלום עדי,
כדאי להמנע מחומרים שעלולים לגרות את העור מיד לאחר טיפול.
ניתן לחזור לשגרה כאשר העור נרגע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי פה יוכלו לענות לייורם הולר24/08/2009שלום לכן,
אני מחפשת לקבל פרטים על הסרת שיער ב shr. בעיקר על הסרת שיער ברגליים. הייתי בהתעייצות אתמול במכון והמליצו לי על השיטה הזאת אכן למרות זאת אין לי ולא שום ידע בתחום. אשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררק אם זה לייזר
אילנית25/08/2009אם זה סופרנו אז זאת מכונה מעולה ויש תוצאות מאוד יפות. אם זה האריה או הספא אז בחיים לא תראה תוצאות כי המכונה הזאת לא מסוגלת להסיר שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שאני יודעת
ליאת מאיר25/08/2009שיטת ה- SHR הכי פחות אפקטיבית.
לייזר יכול לטפל רק רופא מוסמך והוא גם די כואב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך הרבה בלאגן
אילנית25/08/2009SHR זאת שיטת עבודה של מכשירים שפותחה על ידי אלמה לייזר.
המכשיר הראשון שלהם שעובד בשיטה הזאת נקרא סופרנו והוא לייזר דיודה אמיתי עם תוצאות מעולות ללא שום ספק אבל בגלל שזה לייזר וצריך רופא אז אין הרבה מקומות שמשתמשים בזה בארץ.
החברה ניסתה להחדיר את הקונספט הזה לתוך מכשיר IPL כדי שכל מכון יוכל להשתמש בו, התוצאה היתה מאוד גרועה והמכשיר לא מסוגל להסיר שיער.
לידע כללי, הסופרנו נמצא בליגה משלו מעל כל מכשיר להסרת שיער שקיים כרגע בשוק מכמה סיבות פשוטות, הוא מהיר מאוד, הוא לא כואב והכי חשוב הוא נותן תוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR אינו כואב
דורון06/10/2009SHR אינו כואב. בשיטות המתחרות אנו נזקקים לעוצמות מאוד גבוהות כדי להגיע לאותה היעילות, ואז המטופלים מרגישים כאב, וצריבה לא נעימה. ב SHR השיטה אינה עובדת ככה ולכן הכאב לא מורגש. הסיבה לכך היא שב- SHR עושה שקלול שונה של הפרמטרים- עוצמה ואורך הגל, בשילוב עם הבזק האור הרציף, ככה שכל העור מתחמם באופן שווה ועדין, והשערות מוליכות את החום בקלות, מבלי שהמטופל חש כל כאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מידייםא.א.24/08/2009
שלום רב, כבר קרוב לשנתיים אני מורידה שיער בידיים בשיטת IPL ומהטיפול הראשון נאמר לי שההפסקה בין הטיפולים היא 3 חודשים. מה שמעניין אותי האם ניתן לצמצם את זמן ההפסקה לפחות בין הטיפולים כי השיעא שיוצא לי ממש מפריע לי (בנוסף נאמר לי שמהטיפול הבא אני אצטרך זמן ההמתנה 6 חודשים - אני כבר אחרי טיפול 11 ואני מאוד רחוקה מהתוצאה של דילול 80% ואז זה באמת יהיה בלתי נסבל), וכמובן בלי שאני אפגע בתוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתראה
יורם הולר24/08/2009אולי שווה לך להחליף לשיטת ה SHR
בעלי מקצוע טוענים שהחום יכול להגיע לשכבת האפדרמיס ולהשמיד שערות, לכן טיפול באנרגיה נמוכה יכול לעכב צמיחת שיער.
לטענת היצרן המכשיר עובד לטווח ארוך גם על שיער פלומתי (חוץ מלבן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא.א.
02/09/2009שלום לך
טיפול במרווח 3 חודשים,נכון לפחות לטיפולים הראשונים. אח"כ,בנוסף להפחתה יש האטה בצמיחה ולכן יש להרחיק את הטיפולים. אם אין הפחתה משמעותית,אולי מוקדם להרחיק ל-6 ח'.
ככלל יש להגיע לטיפול רק בצמיחה מלאה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי התקופה הכי טובה להתחיל לייזר ?ענת22/08/2009חשבתי אולי בחגים או לפני להתחיל טיפולים בלייזר אבל אני יכולה לדחות אם זה עדיף.
אשמח לקבל עצה מתי הכי כדאי להתחיל עם זה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשכחתי לציין שזה יהיה טיפולים בפנים.
ענת22/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם שאני לא יכולה להמנע משמש.
ענת22/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
24/08/2009שלום ענת.
הטיפול הינו סידרה של טיפולים,הנמשכים לאורך זמן.בטיפול בלייזר אסור להחשף לשמש ללא מסנן קרינה מעל 30 SPF כנ"ל גם במרבית מכשירי האור ההבזקי.קיימים גם מכשירים אשר לא נדרשת הקפדה שכזאת,בררי אצל המטפל/ת שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה האובייקטיביות בפורוםאורי22/08/2009איפה האובייקטיביות בנותני התשובות אם כל אחד פה מנסה רק לפרסם את המכון שלו כגון
הרשקוביץ' שהיא מפרופורציה.......
אני מצפה לקצת הגינות במציוחד בתחום שהוא כל כך פרוץ ולא מובן אנא ממכם
גולשים המליצו לנו מניסיונכם מה הוא המכון והטיפול הטוב ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצודק לחלוטין
ענבר22/08/2009זה בדיוק מה שניסיתי להבין. נו? מישהו ירים פה את הכפפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת בעיה רצינית ומורכבת
ליאת מאיר25/08/2009אבל - קשורה לכל תחומי החיים.
אין אדם אובייקטיבי ולכל אחד ההעדפות האישיות
פתיחת הפורום הזה פותחת את האופציה לכל אחד לשאול ולענות.
עצם העובדה שיש כאן נציגות של חברה מסויימת לא הורגשה - בעיני לפחות.
בתחום הסרת השיער לצמיתות יש תחרות עצומה.
קיימות מספר שיטות ולכל אחת החסידים שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בכתמיםלי21/08/2009כשבועיים לאחר הטיפול הרביעי שעברתי להסרת שיער מהפנים בלייזר הופיעו לי שני כתמים חומים על השפה העליונה.
אני מקפידה לשים קרם הגנה תמיד, אך יתכן שבכל זאת מעט השתזפתי בפנים.
אני מאוד מודאגת ולא יודעת כיצד לטפל בהם.
האם המצב יחזור לקדמותו או שהכתמים יישארו?
האם להמשיך את הטיפול בלייזר?
בקיצור אני מאוד מפחדת שהכתמים לא יעברו ואני לא יודעת מה עושים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר*מעל השפה העליונה
לי21/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי
24/08/2009שלום לי,
חיזרי למטפל/ת והתייעצי עימה,זה הכי נכון.
לא ניתן לייעץ לך ספציפית מבלי לדעת במה מדובר.
כדאי להגן משמש ולא לטפל עד להבהרתם, לרוב הם חולפים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת להסיר שיער.ניצי20/08/2009שלום,
אני בת 14.
מעוניינת להסיר שיער לצמיתות בבית-השחי, ובקו הבטן.
מה מומלץ ?
אני כהה .. איזה טיפול.
האם יש טיפול לגיל שלי ?
אשמח לתשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלניצי
24/08/2009שלום ניצי.
כדי שהטיפול יהיה יעיל, כדאי שתמתיני עוד כ- 3שנים,עד למיצוי והתייצבות השיעור שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערך - את צעירה מדי...
ליאת מאיר25/08/2009השינויים ההורמונליים שהגוף שלך עובר ויעבור - עצומים...
במיוחד איזור פס הבטן הוא בעייתי...
תנסי להתאפק עוד קצת - בינתיים עדיף לעבור לשעווה (ולא לגלח) על מנת לדלל את כמות השערות שיוצאות במחזור שערה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער- תסכול ממקורות מידעענבר19/08/2009שלום רב
אני מנסה לחפש מידע על הסרת שיער, וככל שאני קוראת יותר כך אני מבולבלת ומתוסכלת יותר.
אשמח לעזרה שתבהיר לי את הבלגן.
נראה לי שהבנתי שיש שלוש שיטות- לייזר, ipl ואינפרא (קרן אור), ולכל שיטה מכשיריה שלה.
האם זה נכון, ואם כן, איפה נכנס ה- shr הכה מדובר? האם זו שיטה או מכשיר? לאיזה קטגוריה הוא משתייך?
כמו כן, מה השיטה הנחשבת היעילה ביותר, ובתוכה מהו המכשיר שנחשב ליעיל ביותר?
ובתוך כך- מה יכול להיות מבוצע בידי קוסמטיקאיות למיניהן ומה מותר להפעלה רק על ידי רופאים?
כל זאת בהסתמך על כך שסוג העור וסוג השיער שלי הם אופטימליים להסרת שיער בשיטות אלה, ושברצוני להסיר שיער מהשפם, מהמפשעות ומבית השחי.
אשמח לכל תגובה אובייקטיבית, ואם היא גם מקצועית- טוב עוד יותר...
אנא סייעו למבולבלת...
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסוף סוף שאלה רצינית
איילת20/08/2009למה לא עניתם? סוף סוף שאלה ששואלת לרצינות העניין והמידע
מה קורה איתעם?
הציבור הולך שולל
תעזרו אם אתם מבינים בזה משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק על עצמי לספר ידעתי
לבנת20/08/2009תשמעו, אכן הרבה מאד שיטות שונות ומשונות...אני הצלחתי להבין את ההבדלים בין הלייזר לאינפרא ולIPL. "טו מייק א לונג סטורי שורט" הIPL הכי עדיף כי הוא בלי קרינה מסרטנת וגם הכי פחות כואב. אני עושה כרגע הסרת שיער במפשעות ובבית שחי וזה באמת עובד סבבה.בראשון הזה יש לי את הטיפול ה8 ובאמת שבקושי צומחות שערות. זה עוד לא מושלם אבל אני מקווה שבקיץ הבא כבר אהיה חלקה לגמרי (הרי באים כל 3 חודשים אז אני מקווה שעוד 4 פגישות אני אהיה מושלמת:)
אז את הIPL אני מאד ממליצה לך לעשות בכללית אסתטיקה וזה מהתייעצות עם כמה חברות לפני שעשיתי. שמעתי דברים מזעזעים על כל מיני מכונים פרטיים וגדולים שמתייחסים אלייך כמו לפס ייצור ולא דיסקרטים בכלל.
בקשר לשפם-צריך משהו עדין יותר באמת כמו אינפרא. אני פחות מכירה את זה רק יודעת שצריך הרבה יותר טיפולים באינפרא בשביל שזה יעבוד ונראה לי שלייזר פחות מתאים לפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם תשובה מרופאים או אנשי מקצוע?
ענבר20/08/2009ותודה לאיילת ולדנדושה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן - קצת סדר בבלגן
ליאת מאיר25/08/2009אכן קיימות 3 שיטות
לייזר - אך ורק רופא יכול לטפל בלייזר. השיטה הראשונה שעליה מתבססות כל השאר.
IPL = אינפרא אדום - קוסמטיקאיות לאחר הכשרה מטפלות כמעט כולן באינפרא. הטיפול פחות כואב וגם פחות אפקטיבי.
LHE = אנרגיית אור וחום - השיטה היעילה ביותר - אין צורך בהכשרה ארוכה ומסובכת. מטפל באזורים גדולים יותר ואפקטיבי מאוד.
שיטת ה- SHR קשורה לתחום ה- IPL ולפי הבנתי (מאנשים בתחום הסרת השיער) הכי פחות אפקטיבית.
מקווה שעזרתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהLHE זה שיטה של קרן אור ?
מתעניינת25/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מפורטת
דורון06/10/2009יש היום 2 שיטות עיקריות להסרת שיער בעולם: לייזר וקרן אור. SHR זו טכנולוגיה שפועלת גם בקרן אור וגם בלייזר, והמכשירים של SHR נקראים- סופרנו XL - זה הלייזר, ואותו המציאו ראשון, משמש בעיקר מכונים גדולים ורופאים, ו- SPA SHR / ARIA SHR – שניהם קרן אור, אין הבדל ביניהם, והספא משמש בעיקר קוסמטיקאיות.
אם אתה רוצה להסיר שיער, אין הבדל בין לייזר לקרן אור, תלוי בך אם אתה מעדיף לקבל טיפול במכון גדול, או אצל קוסמטיקאית פרטית. ל- SHR יש הכי הרבה יתרונות, כי זה לא כואב ואפשר להמשיך את הטיפול גם בקיץ. וגם לכהי עור מומלץ להסיר שיער בשיטה של SHR כי זאת שיטה שפועלת אחרת, וזה מפחית את הסיכוי לפיגמנטציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לתשובה של רענן
יערית ביוטי07/10/2009קיימות שתי תכנולוגיות HR ו-SHR בשתייהם יש לייזר ויש קרן אור(IPL,SPA SHR,אינפרה ).
לייזר =קרן אור באורך גל אחיד
קרן אור = קרן אור באורך גל משתנה.
כל השיטות מורידות שיער השאלה איך?, כמה? ואם צריך שיכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סובל מאותה הבעיה
דניאל07/10/2009גם אני שעיר בכל מקום שאשפר להלות על הדעת.
גם אני גם אני מתבייש לחשוף את גופי ברבים. עד היום לא קיימתי כל קשר עם בנות המין השני (ואני בן 25), בשל הפחד שאני אעורר בהן גועל ודחיה.
גם אצלי שמתי לב שלפחות בידיים וברגליים, מכל מקום צומחות לפחות שתי שערות. האם זה נורמלי?
האם יש דרך לגרום שמכל שורש תצמח רק שערה אחת?
האם בעזרת טיפול "לייזר טאץ'" ניתן לגרום לכך שהשיער ידולל במידה נורמלית בידיים וברגליים (ובכל מקום אחר, אך אלו החשובים ביותר כי בעיקר בהם מבחינים), כך שלא ידעו שעשיתי הסרת שיער או שלא חישבו שאני מגלח. שמירה על מראה גברי ונורמלי.
אני עזרו לי. אני מיואש לחלוטין. ההסתרה הזאת גובה ממני מחיר יקר. זהו נטל אדיר. אני כבר רוצה להתחיל בחיי ולצאת עם בנות, אך אני לא יודע מה לעשות. אם אני כ"כ נגעל מעצמי, למה שמישהי אחרת לא תגעל?
ואיך אני אוכל לקיים משפחה?להחשף בפני מישהי אחרת ולישון איתה באותה מיטה? איך אני אוכל לקחת את ילדיי לבריכה, לדוג'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער על הכפילות. התגובה נוספה במקו
דניאל07/10/2009ם הלא נכון. יועדה כתגובה לאנונימי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה למבולבלת
א25/10/2009קשה להסביר את כל מה ששאלת בכתיבה אני ישמח לעזור לך 050-9980972 בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2009קימות שתי שיטות עיקריות קרן אור ולייזר בחלק מהמכשירים יש שילוב של טכנולוגיה נוספת כמו גלי רדיו shr זו טכנולוגיה שקימת גם בקרן אור וגם במכשיר לייזר שבה עוברים מס מעברים על איזור הטיפול באנרגיה יותר נמוכה דבר המאפשר לטפל בעור כהה ללא חשש לכוית בדכ היה מקובל שמכשירי לייזר מופעלים עיי רופאים ומכשירי קרן אור עיי קוסמטיקאיות וצוות רפואי ואולם איני בטוח שקימת מגבלה חוקית ..חשוב שהטיפול יהיה מותאם אלייך כלומר לגוון העור והשיער ויבוצע עיי אדם מיומן מקצועי עם ניסיון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDPC של אמריקן או SHR של נאטורפילאבי19/08/2009איזו שיטה עדיפה לשימוש ובאיזו שיטה רואים את התוצאות יותר מהר?
שערי כהה ועורי בהיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנו מה היתה התגובה? או התשובה?
שרית16/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4MP של שארפלייט מסובב DPC - עדיף!
ספיר שבה16/09/2009בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמיםבני19/08/2009עשיתי טיפול בלייזר לפני איזה ארבעה חודשים ...ויש לי כמה כתמים כהים על העור ...כדאי ללכת לבדוק את זה ? או שזה יעבור ?עברו כבר ארבעה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבני
24/08/2009שלום בני
האם הופיעו לאחר אותו טיפול,באזור שטופלת? אם כן ,חזור לביקורת.
כדאי היה לחזור בסמוך להופעתם.לרוב אלו כתמים שחולפים .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה לשמש לפני ואחריי הטיפולאור19/08/2009מה יקרה אם אגיע לטיפול שנחשפתי שבועיים קודם לכן לשמש?
הרי במדריך רשום 30 יום שאסור להחשף לשמש לפני וזה נראה לי מוגזם...
נראה לי ש30 יום לא להיחשף לשמש קצת בעייתי והייתי רוצה לדעת למה זה יגרום אם לא אקפיד על החוק הזה...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאור
19/08/2009שלום אור
בהנחה שאת מטופלת בלייזר או IPL מסוגים מסויימים,
את תפגמי ביעילות והתקדמות הטיפול ויותר מכך ,תגבירי את הסיכון לתופעות עוריות שליליות
כמו כוויות ,ופיגמנטציות למינהן(בהירות או כהות).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצותיעל17/08/2009אני עוברת טיפול להסרת שיער בלייזר במכון כלשהו והתרשמתי מהמטפלות שהן לא מי יודע מה מקצועיות.
האם יש חוקים ברורים לגבי ההכשרהשל מטפל בלייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליעל
19/08/2009שלום יעל,
את יכולה לפנות למשרד הבריאות כדי לקבל מידע ע"כ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה| באיזו טכניקה להסיר שיער?רן17/08/2009אני בן 17 וחצי בעל עור בהיר ושיער כהה ומעוניין להסיר שיער מהרגליים.
אז השאלה שלי היא מה היא השיטה הטובה ביותר ? איזה מכשיר?
אני ממש לא מבין בנושא ומקווה למצוא פה עזרה!
שאלה נוספת: האם קיימת אפשרות לדילול השיער (הסרה חלקית) ? והאם כדאי לעשות זאת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרן
19/08/2009שלום רן,
ראשית הייתי מציעה לך להמתין,רמת השיעור שלך עדיין לא התייצבה.
וכן ניתן להפחית חלקית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא כמה זמן להמתין?
רן20/08/2009והאם ההמתנה היא הכרחית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה! ^^
רן22/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חייב לחכות
אילנית24/08/2009לייזר יוריד את השיער שיש באותו רגע, אם אחר כך יש עוד שיער שצריך לגדול אז השיער הזה ישאר.
במילים אחרות, למה לשלם מראש הרבה כסף אם אתה יודע שזה לא יפסיק צמיחה כי אחרי הטיפולים עדיין יכול להיות שיער חדש שלא היה קיים בזמן הטיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרן
24/08/2009לתחילת שנות ה-20
וכן,אם אתה רוצה שהשינוי יהיה משמעותי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהרוני16/08/2009האם זה מקובל ואפשר שבנות מורידות בלייזר באיזור הישבן?(כל הישבן)והאם זה נותן תוצאות טובות במידה ואני מתאימה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרחלי
19/08/2009שלום רחלי,
התשובות הן כן, ואם את מתאימה,התוצאות טובות מאד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
רוני19/08/2009האם מספר הטיפולים הוא זהה כמו למקום אחר בגוף ?האם יספיקו 10 טיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
24/08/2009לא ניתן לנבא מראש מה או כמה טיפולים תזדקקי את, בממוצע הסטטיסטי זה יכול להספיק.
ואם לא,ניתן להמשיך עוד מספר טיפולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?היועצים שלנו
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)