מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ועוד שאלה : נקודת חן באזור הלייזרמתעניינת28/07/2009
ושאלה נוספת:
יש לי נקודת חן באזור שאני רוצה לעשות לייזר.(בשפם)
האם זה אפשרי או שזה מסוכן מחשש שנקודת החן יהפוך לסרטני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתעניינת
29/07/2009שלום לך
נק. חן יש לכסות במדבקה לבנה או עיפרון איפור/שפתון לבן או לעקוף.
לא מומלץ לעלות עליהן בלייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך איך מסירים בכל זאת
מתעניינת01/08/2009אם כך, איך מסירים בכל זאת שיערות שמתחתיהן יש נקודת חן ?
עושים לייזר עם כיסוי על הנקודת חן ואח"כ אפילציה רק בשיערות שעל הנקודת חן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שי01/08/2009היא לא הסבירה שנקודת חן עלולה להפוך סרטנית עקב חימום זקיקי השיערות שבתוכה, לכן מוטב שלא להסיר שיערה מנק' חן במכשירי קרן אור ואף לא באפילציה.
הפיתרון היחידי הוא לא לטווח הארון, וזה להסיר באמצעות פינצטה או כל פתרון כזה או אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח לפני לייזרמתעניינת28/07/2009מטרת הלייזר להעלים את השיער הכהה אבל
האם עצם הגילוח האזור (לפני טיפול הלייזר) לא מחזק את השיער הפלומתי שלא רצינו לגעת בו מלכתחילה והופך אותו לשחור וחזק יותר ?
(אני חושבת לעשות לייזר לאזור השפם ומוטרדת מהגילוח שעושים לפני הלייזר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמתעניינת
29/07/2009צריך לגלח את השיער הכהה כדי שכל האנרגיה תופנה ליעד - הזקיק -תחמם ותהרוס את החלבונים בו וכך את השיער. סיבה נוספת היא מניעה של כוויה על העור משיער ארוך חרוך.
פלומה שגולחה ,תישור בתום מחזור החיים שלה,והבאות בתור יצמחו כפי שהתורשה מכתיבה,דהיינו
פלומתיות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מעל קעקועגדי27/07/2009רציתי לדעת אם זה אפשרי לבצע הסרת שיער מעל קעקוע
תודה ויום טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגדי
29/07/2009שלום גדי
אסור להסיר שיער במכשירי לייזר/אור מעל אזור מקועקע. יופיעו כוויות והקעקוע והעור יפגעו.
מומלץ לכסות את הקעקוע במדבקה לבנה ולטפל רק מסביבו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתשומת ליבכם
שי31/07/2009לדעתי ניתן להסיר בעזרת אפילציה,
כמו שנשים עושות הסרת שיער מגבות מקועקעות.
לדעתי אפילציה במחט חשמלית לא ניתן לעשות אבל ישנו מכשיר חדש שנקרא "סלקטיף פרו" שבוודאות ניתן לעשות איתו מעל הקעקוע.
הסלקטיף בעצם נראה כמו פינצטה, בעזרתה תופסים את השיערה והוא משמיד את השיערה בטכנולוגיית גלי קול =אולטראסאונד. היתרונות בו רבים: אין כאב כלל, התוצאות הבנתי שהן כמו באפילציה במחט חשמלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער באפילציההדס26/07/2009יש לי 2 שאלות שחשובות לי מאוד
1. האם הורדת שיער באפילציה באיזור הפנים גורמת לחורים בפנים ?
2. האם כדאי להוריד שיער באפילציה באיזור האוזן (הפיאות ) לכיוון הסנטר, (בעיקרון אני לא שעירה )שמעתי שהורדת שיער בלייזר באיזור הפנים לנשים זה לא טוב מבחינה הורמונלית,
יש לי התלבטות מאוד בין הלייזר לאפילציה.
אשמח לתגובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלהדס
29/07/2009שלום הדס
זהו פורום של הפחתת שיער בלייזר,ולכן שאלות בנושא אפילציה של להפנות לפורום של קוסמטיקה רפואית,בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קוסמטיקאית יכולה לעבוד עם מכשיררעות26/07/2009הסופרנו?
על איזו שיטה הוא מבוסס?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסופרנו
ד''ר מיכאל שוחט26/07/2009מדובר במכשיר לייזר להסרת שיער בשיטת SHR
עלייך לבדוק במשרד הבריאות את האישור הספציפי של המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערות בסנטרשבוזהה26/07/2009בשבוע האחרון גדלו לי מספר שערות בסנטר...אני לא יודעת מה לעשות אני בהירה והשערות גם די בהירות...זה מבאס ומפחיד, איך אני יכולה להיפטר מהן? האם יכול להיות שזו בעיה הורמונלית ןהם פשוט יעלמו ? ואם לא- איך נפטרים מהשערות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבבקשה תגובה
שבוזהה26/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנטר
ד''ר מיכאל שוחט26/07/2009מומלץטיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יש לי שאלה בבקשהאור25/07/2009אני מעוניין לעשות הסרת שיער מהגב והכתפיים ויש עוד מקום שאני רוצה לעשות אבל אני מתבייש לשאול שזה הידיים ואני מדגיש בבקשה לא כל הידיים רק הכפות ידיים רציתי לדעת גם אם יש גברים שמורידים משמה בתודה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט26/07/2009התשובה חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור
אמא של נדב27/07/2009תקשיב, אני עשיתי הסרת שיער בלייזר לא רק בגב ובכתפיים, גם בכפות ידיים, בחזה ובמקום הכי מביך....בטוסיק. מה לעשות נדפקתי, אני ממש מוכיח שמוצא האדם מן הקוף. אל תתבייש, ככה נולדנו. אבל זה שאתה הולך לטפל בזה זה כבר הדרך לפתרון הבעיה ומראה שאיכפת לך מעצמך ובנות מתות על זה. כאילו לא בהגזמה, אני נגיד לא נגעתי ממש בכל החזה רק באזורים השעירים ממש. אני ממש ממליץ לך לעשות בכללית אסתטיקה אם במקרה את מבוטח של הכללית כי אז יש לך הנחה שזה מעולה אם אתה צריך כמה איזורים. קיבלתי יחס מעולה, בניגוד לידידה שלי שהלכה לאחד המכונים הפרטיים האלו שמתייחסים לאנשים כמו בפס ייצור. איכס. גם אני וגם ידידה טובה שלי שעשתה בכללית רק בנס ציונה (אני בתל אביב) הייתה ממש מרוצה. כבר עשיתי 8 טיפולים והמצב ממש סבבה. עוד לא לגמרי מושלם אבל אני בדרך לזה.
בהצלחה אחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אחי
אור29/07/2009תודה אחי נתתה לי מרץ לעשות את זה.ותגיד אחרי הטיפול השני והשלישי בכפות יידים שעשו לך לא גדל לך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי חושב המכשיר
הדר12/08/2009באיזה מכשיר טיפלו בך בכללית אסטתיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 23 ומטפל כבר מגיל 18.5דרור24/07/2009שלום
אני בן 23 יש לי עור בהיר ושיער חום .
התחלתי לטפל בגיל 18.5 בגב וכתפיים בלייזר, אחרי 4 טיפולים עברתי לאינפרא, ומאז ועד היום עשיתי 15 טיפולים באינפרא.
בין הטיפולים נראו קרחות גדולות וניכר היה שיפור אולם בסופו של דבר כשעובר זמן הכל גדל חזרה.
כיום אחרי 15 טיפולים (האחרון לפני חודשיים) יש לי גב מלא שיער !!
הקוסמטיקאית כמובן מתנערת מאחריות , ואני שואל האם יש איזה סכוי להוריד לצמיתות את השיער הזה?
האם יש לזה סיכוי במכשיר האנפרא הביתי?
אנא תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט26/07/2009לא ניראה לי שתהיה הטבה במכשירים ביתיים האופציות הם אפילציה או לחזור לטיפול בלייזר ולא בקרן אור שלעיתים יכול להיות יותר אפקטיבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיערמירי23/07/2009שלום, הייתי שמחה לקבל מכם עצה לגבי יעילות הטיפול בלייזר..
לאחר פגישות ייעוץ במקומות שונים, הייתי רוצה לדעת איזה מכשיר לייזר יעיל ובטיחותי יותר הפורמקס מאה( אמרין לייזר) או הסופרנו(care) ? הייתי רוצה לקבל חוות דעת אובייקטיבית ןלא ממקור שמנסה לשווק את עצמו... בנוסף, ישנו חשש לתסמונת השחלה הפולציסטית אצלי- מה שכנראה גורם לשיעור יתר. האם זה יכול לשבש את הליך הורדת השיער או שזה רק פוגע באזורים ההורמונליים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמירי
29/07/2009שלום מירי
2 המכשירים ידועים, אך חשוב מאד בנוסף,מה עושים איתם.
הפורום לא עוסק בהמלצות.
לגבי השחלות הפוליציסטיות,לרוב יהיה שיעור באזורים הורמונליים גבריים בעיקר,עם נטייה לשיעור יתר קל כללי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לילדה בת 5הילה23/07/2009ביתי בת חמש והיא סובלת משיעור יתר בכול הגוף. היא נולדה שעירה, אמרו לנו שהשיער ינשור וכשראינו שהוא לא נושר התחלנו לבצע בדיקות, הבדיקות יצאו תקינות. לפני כשנה היינו אצל מומחית באנדוקרינולוגית ילדים והיא אמרה שבמקרים מסויימים אפשר להתחיל טיפול מגיל חמש.בגלל שהבת שלי מאוד שעירה היא אמרה שבמקרה שלה אפשר להתחיל בגיל חמש.רציתי לדעת האם כדאי לחכות שזה יפריע לילדה או שאפשר להתחיל ולא לחכות להצקות מצד הילדים. ושאלה נוספת, אנחנו גרים באיזור חיפה האם יש מרפאות באיזור חיפה שמתמחות בהסרת שיער לילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט26/07/2009מומלץ לחכות לא ידוע לי על מרפאות באזור חיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת בנוגע ללייזר ותרופהמתעניינת23/07/2009אני נוטלת באופן קבוע תרופה להורדת לחץ דם בשם טריטייס קומפ.
האם זה בסדר עם לייזר ?
אני שואלת כי שמעתי שיש תרופות שמי שנוטל אותם לא מומלץ שיעשה לייזר כי השילוב יוצר כוויות וכתמים בעור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני ממתינה עדיין לתשובה...
מתעניינת28/07/2009מקפיצה את הודעתי...
אני ממתינה לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתעניינת
29/07/2009היי, חבל שלא שאלת את כל השאלות בפנייה מרוכזת.
אכן יש תרופות שמגבירות את הרגישות של העור לאור.לטריטייס יש מרכיב משתן (הידרוכלורותיאזיד)
שמופיע ברשימה שכזאת.אם את לא ממש בהירת עור,יתכן וכדאי לוותר על הלייזר.
יש רופאים שמבצעים מס. נק' טסט ועוקבים אחר התוצאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי. ברשותך המשך לשאלה
מתעניינת01/08/2009יש לי אפשרות לעבור לטריטייס (בלי הקומפ).
אני חושבת שטריטייס קומפ זה עם המשתן
וטריטייס זה בלי המשתן.
אם אעבור לטריטייס זה יהיה בסדר לעשות לייזר ?
תודה על הסבלנות והמענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו אולי פשוט אפסיק עם התרופה זמנית
מתעניינת01/08/2009אני יכולה לא ליטול את התרופה לתקופה קצרה.
פעם הנפרולוג אמר לי שזה לא נורא אם שכחתי לקחת...
אז נניח שלא אקח כדור ביום הטיפול או אולי עוד יום נוסף..
זה יהיה בסדר וימנע את הכתמים שהלייזר עלול לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתעניינת
05/08/2009שלום לך,איני יודעת אם את צודקת,שאלי את הרופא המטפל שלך.
לא הייתי מציעה להפסיק את הטיפול בתרופה,כי הלייזר הינו ט. ממושך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילקןבני23/07/2009במכון שאני מטפל בלייזר שאלתי על המכשיר סילקן ....שאלתי את הרופא היא אמרה לי שהסילקן מגיע עד עוצמה 8 ג'ואל ועוצמה כזאת יכולה רק לעכב את הצמיחה אבל לא להוריד לגגמרי זה לא מגיע לשורש בכלל ..זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא עונים לי ?
בני26/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תשובה
דנה מזור27/07/2009היי בני,
אנא התאזר בסבלנות. יענו לך פה אל תדאג :)
באיזה מכון שאלת את זה? בכל מקרה הייתי ממליצה לך לשאול לגבי הסרת שיער ב SHR. זוהי טכנולוגיה דיי חדשה בשוק שאמורה לכאוב פחות ולהחזיק מעמד יותר זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה
ל28/07/2009כמה עולה הדבר?זה מכשיר ביתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר או IPLג'וליה22/07/2009שלום,
אני מעונינת להסיר שיער באזור בית השחי והמפשעות. לא הצלחתי להבין ממש מה ההבדל בין הלייזר לבין הIPL. ביררתי קצת על הסרת שיער על הIPL דרך הכללית אסתטיקה שמשתמשים במכשיר הזה והסבירו לי שזה פחות מסוכן, כי אין קרינה מסרטנת כמו בלייזר ושזה פחות כואב וגם שזה לא אמור להשאיר צלקות או כוויות. הייתי רוצה לדעת האם הכל נכון, איך הוא עובד שונה מהלייזר ולמה רוב המקומות עדיין עושים עם לייזר אם כך?
תודה למי שיענה (אשמח לתשובה מקצועית מהד"ר אך גם אם מישהו הסיר שיער עם הIPL ויודע להגיד אם זה באמת לא כואב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללירן
22/07/2009שלום לירן
ללייזר - א י ן קרינה מסרטנת !!
IPL יש מכשירים רבים ושונים טובים יותר וטובים פחות. יש IPL שבידי מטפלים לא מיומנים/ות יגרמו לכוויות.
ללייזר יש תוצאות טובות מאד ובדוקות לאורך זמן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהרוני21/07/2009מאז שאני קטנה יש לי שיערות על הישבן ועל כל החזה
חשוב להבהיר שהעור שלי הוא לבן והשיער הוא שחור וכהה
האם טיפול בלייזר יעזור לי במקומות אלה?והאם יש סכנה בריאותית?
תודה מראש
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר לקבל תשובה זה דחוף
רוני21/07/2009זה ממש דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
רוני21/07/2009??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
22/07/2009שלום רחלי
לא ציינת את גילך,בת כמה את?
אין סכנה בריאותית בהפחתת שיער בלייזר באזורים אילו.
השיעור בחזה,אם הוא לא מרובה עדיף אפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלי
רוני22/07/2009אני בת 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי פדרנה
האבירה24/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה ?
רוני25/07/2009מה זה פדרנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לענות לי בבקשה?
רוני28/07/2009???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
רוני31/07/2009????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בלייזר/אינפרה-אדוםאלינור21/07/2009שלום רב,
רציתי לשאול האם מומלץ להוריד שערות באור אינפרה-אדום? מה היתרונות והחסרונות של זה על פני לייזר?
שאלה נוספת: האם המכשיר formax 100 בטכנולוגית DPC הוא מכשיר לייזר או מכשיר אינפרה-אדום?
תודה רבה,
אלינור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלינור
22/07/2009שלום אלינור
יש מכשירי אור הבזקי טובים יותר ואחרים שפחות. אם תקראי לאחור בפורום תקבלי הרבה מידע.
כנ"ל באינטרנט. אנחנו לא ממליצים על שיטה זו, או מכשיר אחר.
לגבי הפורמקס,שאלי את מי שהציע לך אותו,איני מכירה אותו אישית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?היועצים שלנו
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)