מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טשטושחסויה במצב רע02/05/2008
יש לי שפם!!!
התור שקבעתי הוא לעוד כמה ימים, עשיתי כבר שפם פעם אחת.
היום אני יוצאת ורוצה להסתיר אותו שלא יבלוט. מה אפשר לעשות, עד שיגיע היום של התור?
תודה מראש :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה במצב רע
05/05/2008שלום לך
בין הטיפולים ניתן לקצר ,לגלח,להוריד עם משחה .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לקרם הסרת שיערדניאלה02/05/2008כבר הרבה זמן שאני מוצאת את עצמי מתלבטת באופן הורדת השיער מהרגלים ומהמפשעה. מה לא ניסיתי, סכיני גילוח, ומיד הפסקתי בגלל חתכים,שעווה שנכוותי ממנה, ולאחרונה ניסיתי גם קרם של להסרת שיער שגרם לי לצריבה במפשעה. אני כבר ממש מיואשת. חברה טובה שלי אמרה לי שיש טיפולי הסרת שיער בלייזר, ורציתי לדעת איך בדיוק הענין הזה עובד? ומי עושה את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ענבל05/05/2008אכן הרבה בנות היום עושות פשוט הסרת שיער בלייזר, זה טיפול של כמה פעמים. אני עשיתי את זה לפני שנה במרפאת פרופורציה- בלייזר- ורופא עושה את זה- כי רק הוא מוסמך לעבוד עם מכשיר כזה כדי לא לגרום כוויות או חבלות. וזה באמת עולם אחר מכל השעוות, הקרמים והסכינים להסרת השיער...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
05/05/2008שלום דניאלה
לייזר ואור הבזקי הורסים השיער דרך בליעת הקרן בצבען הכהה של השיערה ,שם הוא מרים את החום
וגורם להרס החלבונים של הזקיק. עקב כך לא תצמח שיערה ממנו עוד.
קיימות הרבה מרפאות / מכונים התחילי לבדוק וללמוד את הנושא,דרך האינטרנט,ספרות בנושא וכ"ו..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת שיער בלייזר מאזורים אינטימיםדפנה02/05/2008הי....
אני מטופלת בליייזר באזור המפסעה....
אני רוצה לדעת אם אפשר להוציא את השיער גם מאזור שליד התחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדפנה
05/05/2008שלום דפנה
ניתן להפחית שיער מאזור פס הישבן אם יש שם שיער כהה ומתאים.
לא מומלץ לעלות על הרירית,או הסוגר עצמו.
יש להזהר,כיוון שגוון העור שם לרוב יותר כהה משמעותית מהעור הסובב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במשחהאורי02/05/2008רציתי לדעת האם ישנה סכנה כלשהיא בשימוש במשחה להורדת שיער באזור הערווה כולו אצל הגבר? האם ישנה סכנה הקשורה לפוריות הגבר? הגבלה כלשהיא?
אם אין סכנה הזו אשמח לקבל המצלמה או שניים על משחה או משחות יעילות ואיכותיות :)
תודה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאורי
05/05/2008שלום אורי
לא שידוע לי.
בעור רגיש תיתכן רגישות ,אדמומיות וצריבה.
לגבי המלצה,אולי תשאל רופא עור,קוסמטיקאית מנוסה,איני עוסקת בכך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר בידייםמירה01/05/2008אני עוברת הסרת שיער בלייזר באזור הידיים, ואתמול מיד לאחר הטיפול השלישי הופיעו לי הרבה נקודות כהות, שנראות כמו נקודות חן אך לפי מה שהבנתי אלו כוויות.
האם זה נגרם כי לא נמרחתי בכל יציאה לשמש?
כמה זמן יקח לזה לעבור?
זה נכון שהלייזר מעלים נקודות חן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמירה
05/05/2008שלום מירה
באיזה מכשיר את מטופלת?
האם טופלת על שיער מגולח?
יתכן שאלו גלדים שטחיים והם ינשרו עד כשבועיים מיום הטיפול, לרוב ללא סימנים נוספים.
ולשאלתך,כן,שיזוף הינו גורם סיכון גבוה לכוויות !
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים מוגלתיים לאחר הסרת שיער מפשעההדר30/04/2008שלום רב.
הנני הגיינית מאוד ואוהבת להיות "נקייה" משיער בייחוד באיזור המפשעה.
מזה זמן רב אני סובלת מהבעיה - לאחר הסרת שיער במפשעות ע"י קוסמטיקאיות שונות, סטריליות והגייניות ככל שניתן, תמיד מתנפחים לי פצעים במפשעה, מוגלתיים וגובלים בשפתי הפות. אני לא מצליחה לעולם להוציא את השיערה שגדלה שם, וברור לי כי זהו הגורם. עם הזמן פשוט יש לי עוד ועוד פצעים כאלו, שאני פשוט חיה עמם. השערה פשוט שם, מתחת לעור וממשיכה לגדול וליצור לי זיהומים. ניגשתי למס' רופאי נשים וטרם קיבלתי טיפול שעזר או תשובה נורמלית.
הדבר מפריע לאורח חיי כבחורה צעירה, הנני בת 25. אני מתביישת כל פעם מחדש כאשר מתנפח לי האיזור מפצעים מוגלתיים אלו.
שאלותיי הן - האם מדובר פשוט בדרך צמיחת העור שלי? האם יש משחה כלשהי שיכולה לסייע משמעותית? והאם כדאי להוריד שיער במפשעה בדרך אחרת? לגבי הפצעים הקיימים מזה שנים- יש צורך בהתערבות כירורג?
אציין כי, בעיית צמיחת השיער מתחת לעור חלה אצלי גם לאחר הסרת שיער בשעווה בזרועות הידיים.
בתודה מראש ולכל תשובה אודה, מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכל
05/05/2008שלום מיכל
יתכן וזאת נטייה של העור שלך והשיער לצמוח הפוך לתוך העור ולא החוצה.
ציינת שניגשת למס' רופאי נשים,לדעתי היית צריכה לפנות לבדיקת רופא/ת עור ! (רופאי עור ומין ).הם יותר מנוסים בבעיות עור ושיער מרופאי נשים.
צמיחה הפוכה יכולה להשתפר דרך טיפולי לייזר. הלייזר מפרק את השיערה הכלואה והמערכת החיסונית בולעת ומסלקת את תוצרי פירוק השיערה, דרך הכליות. כשיש פחות שיער באיזור יש גם פחות צמיחה הפוכה.
לגושים הקיימים ימליץ רופא/ת העור אם צריך כירורג או שהוא יכול לפתור את הבעייה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפנים-מבקשת יעוץשירה30/04/2008שלום!
אני בת 20 וסובלת משיעור יתר בפנים.
לפני 6 שנים בערך התחלתי להוריד בשעווה והמשכתי עם זה כ-3.5 שנים,
אז נמאס לי ועברתי לטפל בליזר, כיום אני לאחר שנתיים וחצי של טיפולים ב'דרמה ליזר',
אומנם הגדילה הרבה יותר איטית והשערות פלומתיות יותר מאשר בטיפול עם שעווה,
אבל זה פשוט לא נגמר!!
האם יש מצב שמתפטרים בכלל משיער מיותר בפנים?? מה הדרך האידיאלית לבצע את זה?
רב תודות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירה
05/05/2008שלום שירה
באיזה לייזר טופלת ?
האם השעירות היא משפחתית ? האם יש בעיות הורמונליות ? אם כן האם את מאוזנת ? בדקת בכלל ?(ביום ה2-3 למחזור)
ולשאלתך,הטיפולים הללו בהנחה שנעשו נכון,יכולים להביא להפחתה משמעותית של השיעור,אך לא להעלמה מוחלטת שלהן. הגוף לא מפסיק לפעול,ומהמשפחה אנחנו לא מתנתקים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בקבלת הווסתנינה30/04/2008התחלתי טיפול לייזר לפני כשנה באזור הבטן והמפשעות אני כבר בטיפול 6 , ולפני כ5 חודשים התחילו לי בעיות בקבלת ווסת , אני לא מקבלת אותה באופן סדיר ולעיתים לא מקבלת כלל
שאלתי היא - האם הבעיות בקבלת הווסת קשורות לטיפולי הלייזר שלי ? האם יש צורך להפסיק את טיפולי הליזר כתוצאה מכך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנינה
05/05/2008שלום נינה
בת כמה את ? מאיזה גיל קבלת מחזור ? האם במקביל לשיבוש המחזור יש לך תופעות אחרות גופניות ? האם יש שיעור יתר גס באזור פנים,חזה,אזורים אחרים? האם יש בעיות בבלוטת התריס ?
האם התחלת טיפול כל שהוא,שמת התקן תוך רחמי מפריש טסטוסטרון?
כתבי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר ביתיחסויה29/04/2008רציתי לשאול מה היעילות של מכשירים ביתיים להסרת שיער בלייזר והאם יש המלצות על מכשירים מסויימים ובכלל על מכשירי לייזר ביתיים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסויה
30/04/2008שלום לך
לעניות דעתי אין יעילות משמעותית למכשירי לייזר ביתיים.
מטבע הדברים אם הם משווקים לכל מי שרוצה הם צריכים להיות בטיחותיים מספיק כדי לא לגרום נזק
אם לא צריך שום מיומנות מיוחדת להפעלה,סימן שזה לא רציני...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר ושימוש בקרם לשיזוף עצמיתמי29/04/2008אני בתהליך הסרת שיר בלייזר ונמנעת מחשיפה לשמש. האם קרמים ותכשירים המשזפים את הגוף ללא חשיפה לשמש מותרים לשימוש בתקופה זו או שדינם כדין שיזוף בשמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלתמי
29/04/2008שלום תמי
נתת את התשובה בעצמך. זה כהה ---זה יגרום לכוויה !!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור ברגליים...בן 1229/04/2008שלום.
אני בן 12 ושעיר במידה בינונית אבל אני מצליח להשתלט על הבעיה בכל הגוף חוץ מברגליים.
ניסיתי לדלל באמצעות סכין גילוח אך זה לא עוזר ונוצרות קרחות יחסית גדולות שבולטות ולאחר יומיים - שלושה נייהים שם זיפים ואני לא מצליח להוריד את כולם. לפני כמה ימים ניסית להוריד עם אפילייטור אך זה מאוד כאב ואחרי 2 דקות לא יכולתי יותר אבל שמתי לב שזה עזר קצת. אני מעוניין אך ורק בדילול .האם יש לך פתרון בשבילי ? וכמובן שלייזר זאת לא אופציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבן 12
29/04/2008שלום לך
אני מבינה שהשיעור מפריע לך אך אני בוודאות אומרת לך שלא תוכל להשפיע בגיל כה צעיר על כמות השיער שתהיה לך.
אני מציעה לך לא להתעסק עם זה בשלב זה. תתיעץ או תדבר על הנושא עם אח בוגר אם יש או הורה.
ההתעסקות המוקדמת הזאת יכולה אולי להחמיר מצב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל...
בן 1229/04/2008אני מתבייש לדבר על הנושא הזה עם הורה או עם אחי,
והקיץ קרב ובא ואני עוד יותר בלחץ.
והשיערות הם גם שחורות עבות ומאוד בולטות מכיוון שהעור שלי מאוד מאוד בהיר.
מה עלי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן 12
30/04/2008שלום לך
אתה בגיל שהגוף שלך מתחיל להשתנות לקראת התבגרותך,לא צריך להלחם בזה אלא להיות שמח
שזה קורה וההתפתחות שלך תקינה. בכל זאת אתה חייב להתגבר על הבושה,ולדבר עם בוגר קרוב
כי אין לי פתרונות פלא אחרים בשבילך,צר לי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בן 1230/04/2008זה לא מראה על התפתחות תקינה זה מראה על שעירות.
אני מצליח לטשטש בכל שאר הגוף ורק ברגליים זה זוועה.
בכל מקרה המון תודה שניסית לעזור. אבל אני לא מתכוון להשאיר את המצב ככה או לפנות למישהו מבוגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן 12
05/05/2008הי
אז מה תעשה?
כתוב לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלי
בן 1207/05/2008כנראה שאפילציה...
ואני יוריד את השערות השחורות העבות עם פינצטה ואדלל את השאר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילד
שי01/06/2008אין מה להתבייש , יש הרבה ילדים שהם שעירים מדי בייחוד ברגליים. תגיד להורים שלך שזה מציק לך ושאולי זו בעיה הורמונלית והם כבר ימצאו לך פתרון. לא שווה להתעסק עם זה לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבין לליבך
אייל04/06/2008גם אני כשהייתי בגילך זה מאוד הציק לי ולא העזתי לדבר אם איש (אז זאת הייתה תקופה
פחות "פתוחה " מהיום ).
תנסה אפילציה בכול זאת ,אולי עם חומרי אילחוש יהיה לך קל יותר .
כדאי לנסות ואין לך מה להפסיד.
יש מכשירים מתקדמים ומקלים מעט את המלאכה והכאב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להודעה הקודמת שלי...ליאן29/04/2008רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות את המכשיר סילק אפיל של בראון דגם:5685
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליאן
29/04/2008שלום ליאן
אולי קוראי הפורום ידעו על כך יותר ממני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דפנה02/05/2008כן כדאי אחלה מכשיר...
אבל עדיף את הדגם עם ה85 בסוף כי יש בו תוספת של שני ראשים לשפם ולבית שחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה ולייזר???מיכאלה29/04/2008שלום רב,
אני מתחילה בשבוע הבא טיפול ראשון בהסרת שיער בלייזר [ברגליים , שחי,מפשעה,בטן].
השבוע הופיע אצלי התפרצות רצינית של אקנה באיזור הצוואר והחזה, אציין שאני סובלת מהבעיה כבר שנים בתדירות לא קבועה ולא ממש ברור מה הן הסיבות לאקנה באיזור זה [אציין שאני בת 31].
ביקרתי אתמול אצל רופא העור והוא נתן לי אנטיביוטיקה בשם- מינוציקליון.
שאלתי היא: האם ניתן לבצע טיפול הסרת שיער בלייזר בזמן לקיחת האנטיביוטיקה?[ קיבלתי מרשם לחודשיים] .במכון להסרת השיער נאמר לי ע"י הרופא שבאפשרותי להפסיק את האנטיביוטיקה כשבוע לפני הטיפול בלייזר ולהמשיך אותה יומיים לאחר הטיפול . חשוב לי לשמוע מה דעתך בעניין.
תודה מראש על תשובתך ,אני ממש לא יודעת מה להחליט.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכאלה
29/04/2008שלום מיכאלה
אני חושבת שמינוציקלין ןלייזר לא הולכים טוב ביחד ולכן ממליצה לך להפסיק את הטיפולים עד לסיום האנטיביוטיקה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לקנות סילק אפיל?ליאן29/04/2008שלום,
יש לי צמיחה מהירה ברגליים ורציתי לדעת אם כדאי לי לקנות סילק אפיל? הוא מוריד טוב את השיערות? השיערות יגדלו יותר לאט מאשר בגילוח? אם אתם מציעים לי לקנות, אז יש כמה סוגים, מה הדגם הכי חדש והכי טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליאן
29/04/2008שלום ליאן
מריטה,תמיד תתן יותר הפוגה בצמיחה מאשר גילוח.
לגבי סוגים,אין לי מידע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בפניםהילה28/04/2008שלום..
מזה כמה שנים יש לי כמה שערות בודדות שגדלות על הסנטר שצבעם שחור. הנני בהירת אור. זה נורא נפריע לי אסטית . עד עכשיו הוצאתי עם פנצטה.. האם זה מחמיר בשמוש עם פנצטה?
חשבתי להבהירם האם זה יעודד גדילה?
האם יש איזשהו חומר שיכול לדכא את צמיחתן?
מהי הדרך הכי טובה (אף אם יקרה יותר) להוציא אותן נקודתית (בשאר הפנים איני שעירה) בלי שיחזרו לגדול?
אודה לך אם תעני על כל שאלותי נושא זה מפריע לי מאוד לאיכות חיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא רופאה אבל..
אני28/04/2008אם הן שערות בודדות-מומלץ אפילציה-מחט חשמלית (אצל קוסמטיקאית המוסמכת לכך)בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
29/04/2008שלום הילה
הסירי אותן בעזרת מחט חשמלית,אצל מטפלת מוסמכת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)