מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום, אני אחת מנפגעי נטוראפיל הרביםמעין04/04/2008
גם אני נפגעתי מנטוראפיל ורציתי לשאול מה לעזאזל אני אמורה לעשות עכשיו עם השיערות?!
או ננסח את הבעיה בצורה קצת שונה: כרגע אני לא יודעת אם יקנו את החברה ומתי (כשיקנו אותה סוף סוף אוכל להמשיך את הטיפולים, שהופסקו באמצע- לאחר 3 טיפולים בלבד).
ברור לי שבזמן כזה או אחר אחזור לטיפולי לייזר (אם לא דרך נטוראפיל, אז במקום אחר), אך השאלה שלי היא בזמן ההמתנה איך מומלץ לטפל בשיערות רגליי? (וגם בית שחי ומפשעה) האם מומלץ לגלח? אולי לחזור לשעווה?
מישהו אולי יודע, מה קורה איתם באמת? מישהו התחיל לקנות אותם כבר?
אשמח לקבל מידע בנושא זה גם למייל.
תודה, מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחותי, אצלי קרה אותו הדבר...
סיגל05/04/2008גם אני סמכתי על נאטורפיל, והתחלתי טיפול להסרת שיער ברגליים ובבית השחי ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי, כי הייתי באמצע הטיפול! ולפני כמה ימים קראתי על מבצע שיש בפרופורציה, שמי שעושה שם ה סרת שיער מקבלת בגד-ים בחינם של H&O... בהתחלה לא האמנתי בכלל, אבל כשהתקשרתי הסתבר שזה נכון! אז עכשיו קבעתי שם המשך לטיפול שלי להסרת שיער, וגם קיבלתי מהם בגד ים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגל
מעין06/04/2008היי סיגל,
אני משתתפת בשמחתך על הבג ים החדש, אבל לא קראת מה כתוב עליהם תגובה אחת למטה?
העניין עם נטואפיל, שיכול להיות שיקנו אותם, ואז יש סיכוי שסוף סוף נקבל תמורה לכספנו (עכשיו השאלה שעולה, היא האם במקרה כמו שלך, יש אפשרות לקבל החזר כספי במקום הטיפולים שלהם- אם כן גם אני באה-מתאים לי גם הבגד ים חינם :) ). העניין הוא שכבר שילמתי 5500 ש"ח ולא בא לי לזרוק על זה עוד כסף עכשיו...
בכל מקרה, אני צריכה ייעוץ מקצועי עכשיו שינחה אותי מה לעשות בפרק הזמן הבלתי מוגדר הזה עם השערות (בהנחה שבעתיד מתישהו אני חוזרת ללייזר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעין
07/04/2008שלום מעין
עד החלטה, את יכולה למרוט בשעווה או לגלח,איך שנוח לך.
במידה ותחזרי לליזר,יש להמתין לפחות חודשיים ממריטה אחרונה,כדי שתהיי בצמיחה מירבית לפני טיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר!דיאנה04/04/2008שלום!
אני בת 20 ולפני כמה שנים החלו לצמוח לי שיערות במקומות שלרוב הבנות אין! אבא שלי די שעיר אבל שאר המשפחה בכלל בכלל לא.. ההפך הממש גמור (אני ממוצא רוסי)! בהתחלה זה לא היה נורא אל זה התחיל להתגבר.. לפני כשנה התחלתי לעשות לייזר.. אך במקומות מסויימים (כמו הבטן והפנים) השיער רק מתגבר (לא יודעת אם הלייזר קשור או לא). זה נורא מפריע לי ואני כל היום מתעסקת בזה.. גדל לי שיער באזור כל הבטן ואף בחזה. בבטן בצדדים ובחזה השיער הוא דק אך שחור והלייזר לא מוריד אותו.. אני נורא נורא סובלת מזה. האם יש פיתרון תרופתי או כל דבר אחר שאת יכולה להמליץ לי עליו. (ד"א.. בינתיים הפסקתי את הלייזר כי אני עברתי לחו"ל לתקופה מסויימת).
נורא אודה לך אם תוכלי להמליץ לי על משהו...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר....
דיאנה04/04/2008יש אולי תכשיר שיגרום לנשירה של השיער מהגוף? (ד"א.. יש לי עודף משקל קל והמחזור שלי לא מדייק בדר"כ.. אבל אפשר להגיד שהוא פחות או יותר בסדר בדר"כ)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדיאנה
07/04/2008שלום דיאנה
הדבר הבסיסי ביותר לעשות במצבך הוא, לבצע פרופיל הורמונלי,כולל כל החלק של ההורמונים הגבריים. במידה ויש הורמונים גבריים ביתר,ניתן לאזנם תרופתית.זה לא יגרום לנשירת השיער הקיים ,אלא יפחית מאד את יציאת השיער החדש.
במקביל גשי לגניקולוג לבדיקה של השחלות,לעיתים ציסטות בשחלות הן הסיבה לשיעור יתר.
יש מקרים שבגלל עודף משקל יש רגישות יתר לזקיקי השיער להורמונים הגבריים גם אם הם לא ביתר,אלא,רק קרובים יותר לגבול העליון,ולכן הפחתה במשקל יכולה להועיל גם כאן.
אין כדור שבולעים והוא גורם לנשירת השיער.
אם יש שיבוש הורמונלי,לייזר יחד עם איזון תרופתי זה הפתרון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אינפרא אדום :)מ.ס.03/04/2008האם זה נכון שאם עוברים במכשיר אינפרא אדום על מקומות שכבר עשינו בהם והצלחנו בהם - כלומר, מקומות שכבר אין בהם שערות - השערות חוזרות? ואם זה אכן נכון, איך ייתכן טיפול בו השערות עדיין רבות אך מפוזרות?
תודה,
מ.ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמ.ס.
07/04/2008שלום לך
במקום שאין בו שיער אין טעם לטפל,או לעבור עם מכשיר אור.אין הכרח ששיער יחזור ויצמח,רק כי עברו עליו עם מכשיר. אם אין זקיקים פעילים לא תהיה צמיחה,אם יש עלולה להמשיך הצמיחה.
כאשר יש שיערות בודדות יש לעבור למכשיר אחר שמטפל נקודתית,על השיער ולא על שטח.
כשיש שיערות ספורות לעיתים זה סיום טיפול ,כי אין מצב של חלק לחלוטין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנטוראפיל לפרופורציה -מהפח אל הפחתשעיר לנצח03/04/2008בעקבות פרסומים שמפיצים משווקי פרופורציה בפורומים, לפיהם מובטח מחיר מיוחד, "על גבול החינם", ללקוחות נטוראפיל, התקשרתי למוקד השירות שלהם, שם הוסבר לי שלא מוסרים מחירים בטלפון, אבל פשוט חובה לנצל את המבצעים המיוחדים ולקבוע פגישה.
היום הגעתי לפגישה, לאחר שהמתנתי 20 דק', נפגשתי עם הנציגה המשועממת של החברה, שהודיעה שיש להם מבצע ממש מיוחד - 3 טפולים (בטן חזה+עורף) בלא פחות מ-3,000 ש"ח !
כמובן שמחיר זה מופקע לחלוטין, היות והמחיר לכל האזורים האלה במכונים האחרים (אולי בתוספת סכום זעיר) מקנה טפולים ללא הגבלה ולא 3 טפולים בלבד.
לקח ומסקנות:
1. אל תסכימו לקבוע פגישה מבלי שיפרטו בפניכם את המחיר בטלפון.
2. אל תסכימו להיות פריארים כמוני ולהמתין לאיחור של הנציגה (מעניין בכמה יאחרו אחרי שימסר
להם התשלום..)
3. אם אין לכם כסף, סבלנות וזמן מיותרים - אל תפנו למכון פרופורציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחושבת ש..
נורית04/04/2008תראה, גם אני הייתי בפרופורציה. ללא ספק המחירים שלהם יותר יקרים
רק שאיתי דברו על מחירים אחרים ממה שאתה אומר. בכל מקרה , אני גמרתי עם טיפולים בזול. כל אחד שיקבל את ההחלטות שלו . לפחות אני יכולה להיות יותר בטוחה ורגועה שבפרופורציה מה שמבטיחים זה מה שאני מקבלת שזה הרבה יותר ממה שאני יכולה להגיד על נטראפיל ודומיהם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסמכה להורדת שיער בלייזרתגל03/04/2008שלום רב, רציתי לדעת מי מוסמך לעשות טיפול להורדת שיער בלייזר. במרפאת פרופורציה אמרו לי שאצלם עושים את זה רק רופאים. אבל לא ככה אמרו לי במקומות אחרים. אז מי באמת מוסמך לעשות את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בלייזר
מישהי03/04/2008לא ברור שרק רופא יכול להסיר שיער בלייזר?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתגל
07/04/2008שלום תגל
תחום הלייזר בארץ בתהליך תקינה עדיין,ואין הנחיות מחייבות. עפ"י היצרנים,את מכשירי הלייזר צריכים להפעיל רופאים.או צוות רפואי שהוסמך לכך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מורידים שפם ?ספירררר03/04/2008שלום (:
חיפשתי , שאלתי .
ומצאתי שהכי טוב להוריד בחוט שפם .
אבל אני לא יודעת איך .
אני רוצה להוריד לעצמי , ולא ללכת ולהיות תלויה בקוסמטיקאית .
כי לפעמים אין זמן .
אתם יכולים בבקשה לתת לי מדריך מדויק ?
איך עושים את שיטת המספריים עם הידיים והכל ?
בבקשה תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלספיררר
07/04/2008שלום לך ספיר,
בנושא זה לא אוכל לעזור וגם נראה לי שלא יהיה פשוט ללמוד את זה ב"התכתבות"...
בררי בסביבתך הקרובה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערות לא ברורות.99902/04/2008היי
הייתי רוצה לשאול, אני ביומיים האחרונים הסתכלתי במראה מוגדלת שמראה את כל הפנים כלומר מראה את כל השערות על הפנים.
עכשיו אין ספק שיש לי פאות לחיים לא יודעת אם הם פלומתיות או לא,אבל !!! פתאום ראיתי על הסנטר כמה שערות שחורות בודדות ממש ככה 4-5 שערות ונדהמתי
האם אני הופכת להיות גבר??????מה עובר עליי??? האם יהיה לי זקן?.האם עליי להתחיללדאוג לשערות האלה ולהתחיל להוריד גם אותם?
גיל:15* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשוש
03/04/2008שלום שוש
בגיל 15 אני מציעה לך לא להתעסק עם השיער בפנים,הכי הרבה אם הן מתארכות יותר מדי, תגזרי
אותן בעדינות,עם מספרי ציפורניים קטנות.
מה קורה עם המחזור,האם הוא סדיר? מתי קיבלת לראשונה?
האם גם לאחיות או אמא יש שיעור במקום כזה?
בפאות הבהירות על תגעי כלל, כי לכל המין האנושי יש פלומה על הגוף,פרט לכפות ידיים ורגליים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד''ר גלי.
99903/04/2008בקשר לשאלותייך - קיבלתי מחזור לפני שנתיים בערך,מחזור לא סדיר,ואחותי אולי גם יש לה קצת שערות כמוני.....אבל עדיין..מה לעזעזאל?????????
יהיה לי עוד לדעתך???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשוש
07/04/2008שלום שוש
אם המחזור לא סדיר,התיעצי עם רופאת הילדים והיא תחליט על המשך ברור.
בנות מסיימות את ההתפתחות המינית שלהן כ-3-4 שנים מיום קבלת המחזור,כך שעדיין לא התייצב מצבך השעיר,וכדאי לא להתעסק איתו עדיין.
סבלנות...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחה מוגברתלייזר בפנים02/04/2008גלי
מדוע מנהל פורום הסרת שיער בלייזר בדוקטורס אומר את הדבר הבא
טיפולים להסרת שער לא מצמחים שער,אחרת טיפולים אלו היו מפסיקים בארץ ובעולם.
והשאלה המתבקשת כאן היא באמת מדוע ישנם מכונים שמסירים שיער בלייזר מאזור הפנים למרות שיש סיכון להגברת הצמיחה ומדוע אין הם מיידעים את הלוקחות בכך לפני הטיפולים.
למי צריך לפנות בשביל לחוקק חוק נגד הסרת שיער מאזור הפנים בלייזר
האם יש חוק או קביעה שעל רופא בלבד להסיר שיער בלייזר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללייזר בפנים
03/04/2008שלום לך
החקיקה והתקינה בנושא,נמצאת בעבודה.
חשוב לציין,שאת מעט מגזימה לכיוון אחד,קיצוני מדי. צמיחה ריאקטיבית, קורית באחוזים נמוכים בסך הכל,הקושי נעוץ בחוסר היכולת לנבא,למי זה יכול לקרות !
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה חשמלית מנקודת חן בפניםתוף הגשם02/04/2008אני עוברת טיפול אפילציה חשמלית בפנים (שפם וגבות)אצל משהי מוסמכת ועם נסיון של למעלה מ-20 שנה.
יש לי כמה שערות שיוצאות משתי נקודות חן בפנים וכשבקשתי אותה להסירם היא בקשה ממני אישור מהרופא,כי היא טוענת שחלק מהרופאים מרשים וחלק לא.
הרופא עור שאליו הלכתי לא הסכים.
האם זה מסוכן?הוא גם לא מרשה תלישה בפינצטה,איך ניתן להתגבר על הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלתוף הגשם
02/04/2008שלום לך
אכן לא מומלץ לגרום לטראומה חוזרת ונישנית לנק' חן.
הייתי מציאה לך לגזור ,עם מספרי ציפורניים קטנות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר,ניתן להסיר בליזר את נקודות חן?
תוף הגשם02/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתוף הגשם
03/04/2008שלום לך
נק' חן ,לא מסירים בלייזר כמו כתמי שמש או גיל.
מסירים אותן בכריתה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה בקיץדניסה01/04/2008שלום. האם ניתן לעשות טיפול אפילציה בפנים בקיץ ?
תודה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדניסה
02/04/2008שלום דניסה
בגלל סכנת ההיפר פיגמנטציה,צריך להמנע מחשיפה לא מוגנת לשמש,באזורי הטיפול.
ואגב,זה נכון תמיד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער...מיקי01/04/2008שלום.
ההיתי באחד ממכוני הליזר
רציתי לעשות הסרת שיער באזורי הגב +חזה בטן
במהלך השיחת יעוץ והשאלון הרפואי סיפרתי ליועצת על כך שאני מקבל זריקת טסטוסטרון (הורמון גברי ) ידוע שהורמון זה גורם לשעירות יתר
אחרי התיעצות עם רופא במכון הליזר היועצת אמרה שלא ניתן לעבור את טיפול הליזר
בגלל זריקת טסטוסטרון .
אם זה נכון שבטוח שאני לא יכול לעשות טיפולי ליזר או שזה תלוי גורמים שונים כמו רמת הטסטוסטרון בגוף
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיקי
02/04/2008שלום מיקי
האם אתה מאד שעיר? בן כמה אתה? האם היו לך רמות נמוכות מדי של טסטוסטרון? ולכן התוספת בזריקה?
הוסף לי עוד מידע עם אתה יכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידשע נוסף
מיקי02/04/2008אני בן21
מידת השיעירות היא גדולה
היה לי גידול באשכים , עברתי ניתוח לכריתת האשכים
לכן אני מקבל את הזריקה הטסטוסטרון
רמת הטסטוסטרון היה בגדר הנורמל
אני נמצא במעקב אצל אנדיקרינולוג כל מס חודשים
וגם במעקב אצל אונקולוג
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקי
03/04/2008שלום מיקי
מה שלומך, מתי עברת את הכריתה? האם אתה נוטל תרופות נוספות?
הייתי מתייעצת גם עם האנדוקרינולוג וגם עם האונקולוג לגבי הרצון שלך להפחית שיער בלייזר.
והייתי רוצה לשמוע את דעתם.
האם חלפו יותר מ-5 ש' מאז הכריתה?
כתוב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף *
מיקי03/04/2008שלום רב
תודה,
הניתוח היה לפני 3 שנים
ומאז אני מקבל את ההורמון
תרופות נוספות אני לא נוטל
האמת שעדין לא התיעצתי אם הרופאים שלי כי לא ידעתי שצריך
(ביעוץ במכון הליזר הבנתי שההיתי צריך לברר קודם )
בכל זאת רציתי גם לברר בפורום הזה
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר במהלך תקופת ההנקהאלה01/04/2008שלום גלי,
רציתי לדעת האם יש מניעה או הגבלות כלשהן על הסרת שיער במהלך תקופת ההנקה מהמפשעה ומבית השחי.
תודה מראש,
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלה
02/04/2008שלום אלה
אם את נמרחת במשחת אילחוש מקומי,אסור לעשות לייזר בתק' ההנקה,מחשש שהלידוקאין יעבור לחלב האם ולתינוק/ת.
אם אינך נמרחת,אין מניעה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות בנוגע להסרת שיערגבר31/03/2008אני מעוניין להוריד שיער בשעווה בישבן ובגב התחתון איך אני עושה כדי שזה לא יראה פתאום "אזור חלק"?
במידה הוחלטתי לגזור את הישער על מנת להוריד מהאורך שלו האם הוא יצמח כרגיל או בצורה שונה?
תודה:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגבר
02/04/2008שלום לך
אם תמרוט,יהיה לך אזור חלק. אם תגזור ,השיער יהיה זיפי והוא יצמח כרגיל רק עם החלק הזיפי,במקום הקצה הקוני,המחודד של השיערה הלא מגולחת.
הציעו לך בפורום לשקול הפחתה בIPL אך נאלצתי למחוק את זה עקב נסיון לפרסום עצמי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוחדנה31/03/2008האם גילוח באמת גורם לצמיחת שיער נוסף?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדנה
02/04/2008שלום דנה
כתבתי על כך רבות בעבר,לא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהליהי31/03/2008אני רוצה לעשות לייזר בבית השחי ובפות
בפות בצדדים אבל לא להוריד הכל
עכשיו אמרו לי שזה מסכון או מזיק לבריאות זה נכון.??
אני מסכנת משהו בגופיי??
האם יש ליזר שלא מזיק כי נאי חייבת להוריד את כל השעערוות נימאס לי לגלח או להוריד אם קרם!
אני רוצה חלק
ואני בת 15* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליהי
02/04/2008שלום ליהי
אין מידע שהפחתת שיער בלייזר גורמנת לאיזשהו' נזק בריאותי.
יחד עם זה את עדיין צעירה מדי, עוד לא סיימת את ההתפתחות המינית הגופנית שלך,ושיער עוד יתווסף. חכי עוד כ-1.5-2 שנים לפחות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?היועצים שלנו
נטורופתית מוסמכת Rna, מרצה בנושאי ריפוי טבעי, בעלת קליניקה המתמחה ברפואה טבעית, תזונה, צמחי מרפא, תוספי מזון, רפואה פונקציונלית, אוליגותרפיה, הומוטוקסיקולוגיה, רפואת גוף נפש, EFT ודמיון מודרך. ... קרא עודפלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)