מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער מהגב...רועי27/04/2008
אני מעוניין להסיר שיער מהגב בשעווה.
רציתי לדעת בבקשה אם זה לא גורם לנזק כלשהו לעור ואם כן איזה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרועי
29/04/2008שלום רועי
כמו כל דבר בחיים, צריך לדעת איך עושים נכון ומקצועי,הייתי עושה את הטיפול אצל קוסמטיקאית מנוסה,לפחות בהתחלה...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר ביתי לייזרשרוני27/04/2008שלום רב,
רציתי לקבל את עצתך לגבי המכשיר הביתי להסרת שיער בלייזר MEDICAL COSMETIC אשר
מאפשר שימוש ביתי ויומיומי להסרת השיער ,אני מאוד רוצה לרכוש אותו אך איני בטוחה לגבי יעילותו
האם שמעת עליו ?
אודה על תשובה מהירה
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשרוני
29/04/2008שלום שרוני
לדעתי המכשיר לא יכול להיות יעיל,כי הוא מיוצר לקהל הרחב,לא דורש מיומנות או ידע ,ולכן הוא ודאי מאד מאד חלש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שרוני01/05/2008שלום ד"ר,
גם אני חושבת כמוך ולפני שהחלטתי לרכוש רציתי יעוץ מקצועי ואת חיזקת את דעתי, תודה לך ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיעררונית27/04/2008שלום!
רציתי לשאול לגבי הורדת שיער במפשעה, בבטן ובגב: האם זה בסדר להוריד את השיער עם קרמים מיוחדים להורדת שיער (כגון: ויט)?
וגם לא מזמן התחלתי לגלח גם את זרועות הידיים והתחילו להופיע פצעונים קטנים וכמו כן גירויים. האם זה נורמלי או שכדאי שאפסיק עם הגילוח ואעבור לשעווה או לקרם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרונית
29/04/2008שלום רונית
בת כמה את?
קרמים זה כמו גילוח רק בלי סכין. השיער יגדל יחסית מהר.
הייתי מציאה מריטה- זה יתן לך הרבה יותר זמן ללא שיער וגם ללא התחושה הדוקרת.
יש ארצות שלא מוכרות יותר משחות לגילוח כימי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה..Gal27/04/2008אני בן 16 ויש לי המון שערות על התחת,השאלה שלי אם לייזר יכול לעזור לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלGal
29/04/2008שלום גל
כן ,הוא יכול לעזור אבל אתה עדיין צעיר והשיעור עוד לא הגיע לשיאו.
הייתי ממליצה לך לחכות מס' שנים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר .. =\תמי26/04/2008שלום , אני בת 15 ויש לי שיעור בכל הגוף. אבל ממש בכל הגוף.
ברגליים, בידיים (עד הכתף), בבטן (המון!), בגב, בפנים, באיבר המין ואפילו בתחת ..
אני מורידה שיער בשעווה ברגליים, בידיים, בבטן ועוד מעט גם בגב אבל יש לי בעיה עם הורדה באיבר המין כי המקום רגיש וכואב לי להוריד שם. זה כאבים בלתי נסבלים שתמיד אחריהם יש לי שטפי דם.
וגם בפנים יש לי הרבה שיער שאני לא יודעת איך להוריד .
אז השאלה שלי היא איך אפשר להוריד בדרך לא כואבת אבל יעילה שיער באיבר המין ובפנים..?
תודה רבהה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדנה
29/04/2008שלום דנה
מי עוזר לך במריטה? האם את עושה את זה בבית?
האם אמא שלך מעורבת? כדאי לבדוק דרך רופאת הילדים לסיבה לשיעור הרב שאת מציינת.
יש משחות העושות גילוח כימי,כלומר ממיסות את השיער ליד הבקיעה מהעור.
אני חושבת שלא כדאי לך לעשות את זה לבד.ערבי מבוגר/ת בבעיה,אשמח לעזור בהמשך אם יהיו ממצאים נוספים.
כתבי לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גלי אהרונוביץ
תמי29/04/2008אמא שלי עושה לי שעווה בבית אבל זה ממש בעיה כי כמו שציינתי העור שלי רגיש וזה נורא כואב ..
את יכולה לתת לי עוד פרטים על המשחה שציינת? איך קוראים לה? ואיפה אפשר לקנות?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
30/04/2008שלום דנה
תשאלי בסופרפארם יש כל מיני.אולי ויט?
תקראו טוב את העלון המצורף לפני התחלת הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!!!
תמי01/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לילדהסימה25/04/2008בתי בת 9 ויש לה פלומת שערות בבית שחי. פנינו לאנדוקרינולוג ששלח לבדיקות ופסק שלא מדובר בהתבגרות מוקדמת וכי אין כל בעיה. למרות זאת הפלומה מפריעה ואני חושבת להסיר את השיער בשעוה. האם עלול להיגרם איזה שהוא נזק מהסרת השיער בשעוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלסימה
29/04/2008שלום סימה
אין לי דרך לדעת איך ביתך תגיב למריטה הנ"ל.אני לא חושבת שתהיה בעייה,פרט ליכולת שלה לשאת
את כאב המריטה.
אולי תנסי בקטן,טסט, ותראי מה יקרה ומשם תלכו הלאה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:]שמעון25/04/2008יש לי שאלה בקשר לשעווה אם אני מוריד באופן קבוע השערות יתחלשו וידלדלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשמעון
29/04/2008שלום שמעון
נדמה לי שכן,אך זה יכול לקחת די הרבה זמן להיווכח.
אם אתה גבר שעיר ,וצעיר התהליך יכול להיות ארוך ומיגע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת הרדמה?שירן24/04/2008האם השימוש במשחת הרדמה מומלץ לפני טיפול הסרת שיער במכשיר "לייטשר"
איזו משחה? והאם עדיף לי להתנסות בפעם הראשונה ללא משחה אם בכלל זה אפשרי מבחינת עוצמת הכאב?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירן
29/04/2008שלום שירן
כן, הייתי ממליצה לך לנסות ללא אילחוש.כי כאב זה דבר אישי, כל אחד מגיב לו אחרת.
למשחה קוראים עזרקאין או יש גם אמלה ומוצרים דומים בשמות אחרים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר לייטשרשירן24/04/2008שלום
הייתי מעוניינת לקבל חוות דעת בנושא הסרת שיער במכשיר "לייטשר"
מהי עוצמת הכאב? עד כמה יעיל?
בזמנו עברתי מס' טיפולים במשיר המדילוקס שהתוצאות לא היו טובות אך הכאב סביר.....
אשמח לתגובה בנושא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירן
29/04/2008שלום שירן
הלייטשיר ידוע כמכשיר מצויין להפחתת שיער,בעיקר לזה העבה והכהה,גם שיער בינוני עד דק יחסית הוא יעיל.
אכן יש הסובלים ממנו,אך לא עד כדי חוסר יכולת לקבל טיפולים. לרוב מצרפים מכשיר קרור הזורק אוויר קר על אזור הטיפול,או במקרים קשים יותר, מורחים משחת אילחוש מקומי שעה לפני הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לפני כניסה להריוןשרון24/04/2008שלום, בעלי ואני מתכננים (עד כמה שניתן...) הריון לעוד חצי שנה. אני מטופלת כבר שנתיים בהסרת שיער בכל הגוף, כולל בטן וחזה, באינפרא אדום. מתי עליי להפסיק את הטיפול? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשרון
29/04/2008שלום שרון
את יכולה להמשיך עד שתגלי שאת בהריון..ושיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרקורדמישהי24/04/2008היי
אני בת 20,התחלתי טיפול להסרת שיער באיזור הפנים במכשיר הנקרא רקורד 618עשיתי לבנתיים רק כ2 טיפולים באיזור הפנים,אני כבר רואה שיפור דיי משמעותי
הצמיחה הרבה יותר איטית מבעבר ,השיערות לא גודלות בצורה זוועתית כמו פעם, ויש נשירה של השיער. זה אומר שהטיפול באמת יעיל ובמשך הזמן השיער יעלם לגמריי ולא יחזור?אם אני רואה שיפור כבר אחרי 2 טיפולים זה אומר שאין לי בעיה הורמונלית ואין צורך להשתמש גם בכדורים או שאתה ממליץ לעשות בדיקות דם כדי לבדוק בכל זאת?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמישהי
29/04/2008שלום לך
מה טווח הזמן בין הטיפולים שבצעת?
אחד לא סותר את השני, הטיפול יכול להתקדם ותהיה נשירה כל פעם,ואחרי זמן מסויים,אם יש בעייה הורמונלית תהיה צמיחה נוספת. בדקי, אין לך מה להפסיד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרקורד
מישהי01/05/2008היי
הטווח בין הטיפולים הוא בערך שבועיים...
אם אני מבצעת בדיקות ומתברר שהבעיה היא לא הורמונלית זה אומר שאני מסתפקת רק בטיפולי האינפרא והשיער אף פעם לא יצמח שוב?
ואם זה להפך והבעיה היא כן הורמונלית התרופות שאני אמורה לקחת הם לתמיד או שזה נגמר מתישהו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי
05/05/2008שלום לך
שבועיים בין טיפול לטיפול,זה ממש קרוב מדי לא מספיקה להיות נשירה ובכלל צמיחה חדשה !
ולדעתי הטיפול לא יהיה יעיל.
אם תהיה בעיה הורמונלית האיזון התרופתי יפחית הוצאה של שיער חדש,והלייזר/אינפרא יוכלו להפחית באופן משמעותי. אם תפסיקי ליטול את הגלולות,והרמות יהיו עדיין מעל הנורמה ,השיעור יכול לחזור.
לעיתים לאחר לידה,המצב מתאזן .
אם השעירות תורשתית,השיער שישאר לאחר הטיפולים(במידה והיו יעילים כמובן)יהיה מופחת משמעותית ועדין יותר משהיה. אין 100% הפחתה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער ב מכשיר Aria SHRיוסי23/04/2008שלום לך.
אני בן 28 ומגלח את הבטן והגב מגיל 19
אין בי כוחות להמשיך כבר זה כבר נהיה מציק כל שבועיים לגלח....
רציתי להסיר שיער ממש מכל הגוף
רגליים ידיים בטן גב ממש הכל
הבנתי שהטיפול במכשיר Aria SHR הוא עם פחות כאבים
ושהטיפול בו מהיר מאוד, שלא כמו מכשירי הלייזר השונים.
האם את מכירה את המכשיר הזה? שמעת עליו המלצות טובות?
מה אחוזי ההצלחה במכשיר הזה?
מחכה בקוצר רוח לתשובתך!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדורון
29/04/2008שלום דורון
אני מתכוונת לבדוק בקרוב את המכשיר הנ"ל,ואני מקווה שהוא אכן יהיה יעיל וכ"ו... אך כדי לדעת באמת אם הוא יעיל,יש להתאזר בסבלנות כי צריךלהמתין למחזורי צמיחה חוזרים וזה יכול לקחת עד 3 חודשים באזורי הגוף. כפי שאתה יודע מטיפול 1-3 לא נוכל לדעת במדוייק,ורק זה לוקח כ-9 ח' ...
אז התאזר בעוד קצת סבלנות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפניםס23/04/2008שלום, אני עוקבת אחר ההודעות בפורום וכן מאמרים באינטרנט, ולמען האמת הלכתי לאיבוד. יש לי שיעור יתר בפנים, שיער לבן על כל הפנים. (ישנו שיעור יתר גם בחלקי גוף אחרים). אין לי בעיות הורמונויות. מהו האמצעי להסרת שיער היעיל ביותר? וכן האם יש אמצעי להסרת שיער לצמיתות באיזור זה?
תודה שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירה
29/04/2008שלום שירה
לא הבנתי,יש לך שיער לבן על כל הפנים?? בת כמה את?
האם את מתכוונת לפלומה ? כי זה יש לכולנו על כל הגוף פרט לכפות ידיים רגליים ושפתיים.
את הפלומה הזאת אין צורך ואין יכולת אמיתית להסיר. לפחות לא עם מכשירי אור/לייזר.
אם את מתכוונת לשיער שיבה,אפילציה -מחט חשמלית זה הכי נכון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה30/04/2008שלום ד"ר אהרונוביץ, תודה רבה על התייחסותך.
אני בת 34, השיעור על הפנים הופיע בגיל ההתבגרות, השיער צפוף וסמיך, באיזור השפם והסנטר יש גם שיערות שחורות. כמו כן ישנו שיעור יתר בכל הגוף: שיערות שחורות מסביב לפטמה, קו הבטן, ירכיים פנימיות ומפשעות. ופלומה בקו בית החזה והבטן.
אודה להתייחסותך.
שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה
30/04/2008שלום שירה
איך המחזור,סדיר?
נשואה,ילדים? נוטלת גלולות,ואם כן אילו? האם השעירות משפחתית?
כתבי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
שירה01/05/2008שלום ד"ר אהרונוביץ, תודה על התייחסותך המקצועית.
עברתי סדרת בדיקות אנדוקרינולוגיות ואין כל עדות לבעיה. עברתי בדיקת אולטרסאונד ואין עדות לשחלות פוליציסטיות. אני רווקה ללא ילדים. מעולם לא נטלתי גלולות. מבחינת תורשה אימי לא שעירה כלל, ואבי שעיר במידה של כל גבר ממוצע.
אשמח לשמוע את דעתך.
תודה רבה, שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה
05/05/2008שלום שירה
שאלה נוספת, האם יש לך עודף משקל?
אם כן, ידועה רגישות גבוהה יותר של זקיקי השיער לרמות הורמונים גבריים גם בגדר הנורמה.
האם היו נסיונות בעבר להסיר במכשירי אור/ אינפרא/לייזר?
לסיכום,לעניות דעתי,שיער עבה וכהה ניתן להסיר במחט אם הם לא מרובות. פלומה לא כהה,לא לגעת.
שיער דק / בינוני כהה מרובה,לשקול לייזר.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ס11/05/2008שלום ד"ר אהרונוביץ תודה רבה על התייחסותך המקצועית והסבלנות. אני לא שמנה כלל ואין לי בעיות בריאותיות. מעולם לא ניסיתי לטפל בשיעור באחד האמצעים הטכנולוגיים. הבנתי את אופן הטיפול מבחינת אפילציה ולייזר, אך עדיין נשארתי ללא מענה מבחינת השיעור על הפנים. גם שיער פלומתי לבן נראה לעין ולכן מפריע מאוד. מה הפיתרון לכך? הרי לא ניתן לעשות לייזר ואפילציה לא אפשרי כי מדובר בשטח מאוד גדול. האם גם טיפול בשעווה באיזור הפנים עלול להגביר את הצמיחה או עובי השיערה?
אשמח לשמוע את דעתך.
תודה ויישר כח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעווה בגוףרועי23/04/2008שלום,
אני בן 25 ולאחרונה קצת מפריע לי שיש לי הרבה שיער ברגליים.
השאלה שלי היא האם הסרת שיער בשעווה פעם או פעמיים יכולה לדלל את צמיחת השיער ברגליים?
תודה לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאיציק
29/04/2008שלום איציק
לא חושבת שיהיה לך הבדל,לאחר 2 מריטות.
נהוג לומר שמי שמורט לאורך שנים הוא/היא רואה הפחתה מסויימת בצמיחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה כואבתאנה23/04/2008יש לי שיעור יתר חמור בפנים
אני מורטת שנים בפינצטה
אני מתביישת אפילו לבוא למכון ולהראות את עצמי
האם למישהו יש עיצה מה עושים?
יש לי עור בהיר ושיער כהה
אני חשה שאני מקרה מאוד קשה ומתביישת מאוד מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאנה
29/04/2008שלום אנה
אין לך סיבה להתבייש!!! צריך רק לברר מה הסיבה לשיעור הזה.
גשי לרופאת המשפחה שלך או לר. נשים ובקשי ברור הורמונלי,דרך בדיקות דם ואם צריך אולטראסאונד שחלות. אם אכן יש בעיה הורמונלית ותאוזני תהיה לך פחות צמיחה חדשה,ובמקביל בצעי אפילציה או לייזר/אור הבזקי להפחתה נוספת.
כשתלכי לייעוץ שזה לא יהיה צמוד לזמן המריטה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?היועצים שלנו
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית. בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית. ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת. תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עודפריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)