פורום הסרת שיער ואפילציה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר- שאלות
    דיגו
    31/03/2008

שלום ד"ר
    עברתי טיפול אחד בלייזר וזה הספיק לי לכל החיים.
    רציתי לברר תוך כמה זמן הפאות יגדלו, האם הן יגדלו יותר ממה שהיו (היו בלונדיניות ופלומתיות)
    האם הגילוח יגרום לשיעור יתר באזור הזה , או שהלייזר בעצמו יעשה כך?
    מהן הסכנות מטיפול אחד?
    איך אוכל לדעת האם אפילציה מתאימה לי והיכן לעשות?
    האם מותר להוריד בלייזר מאזור הגבות? (במכון בן עשיתי הציעו לי לעשות וכמובן שלא הסכמתי)
    מדוע אין פיקוח על המכונים להסרת שיער בלייזר?
    אני קוראת על בנות שצריכות עכשיו להתגלח כתוצאה מהלייזר, וזה מקומם אותי.
    במקום להתפטר מהשיער הן נהיות שעירות יותר. זה אבסורד!!!
    וזה דבר שהמכון בו הייתי לא יידע אותי דבר וחצי דבר עליו.

הבנתי שבפרופורציה לא מסירים שיער מאזור הפנים- צריך להתאחד נגד המכונים שמסירים שיער מהפנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר- שאלות

הוספת תגובה

• אפילציה

דיגו
    31/03/2008

גלי
    אשמח אם תאמרי לי איזה סכנות יש להסרת שיער באמצעות אפילציה?
    האם היא עלולה להזיק לעיניים אם משתמשים בה באזור הפנים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשוב אתכם

02/04/2008

שלום לך;
    מטיפול אחד לא יקרה הרבה נדמה לי ,כך שניתן להרגע. בכלל בלונדיני ופלומתי זה לחלוטין לא מתאים ללייזר.
    גילוח לא מגביר שיער ! רק מקצר אותו באזור הגזע של השיערה,שם היא יותר עבה,ומשם היא תמשיך ותצמח עד לנשירתה. השיערה הבאה שהזקיק הזה יצמיח תהיה על פי התורשה שלך באיזור.
    לייזר לא מיועד לסידור גבות !
    אפילציה צריך לעשות אצל קוסמטיקאיות מוסמכות ומאד מיומנות,פשוט צריך לבקש המלצות ממטופלות.
    תחום הלייזר עדיין בשלביםהתחלתיים של בקרה ולכן יש לבדוק הייטב פרטנית.
    אפילציה יכולה לגרום לפצעים,שינויי גוון,או הצטלקויות לכן יש לוודא שאין לך נטייה להצטלקות או לפיגמנטציה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרות נוספות

לייזר בפנים
    02/04/2008

שלום גלי
    איך אוכל לדעת בוודאות שלא יהיו לי תופעות לוואי מהלייזר, כגון שעירות יתר?
    התרופה שאני נוטלת (פרפנאן) עלולה לגרום לכתמים עם הלייזר- מתי אוכל לדעת שניצלתי מהמכון שהטעה אותי, ולא בדק את התרופה.
    הפאות שהיו לי אינן צומחות מחדש למרות שעברו מעל שבועיים, יש הרגשה של גילוח.
    איך מכון שפועל ברשיון מוריד שערות מהגבות, למרות שאסור (שאלו אם אני רוצה וסירבתי למרבה המזל) , מוריד שיער בהיר ופלומתי מהפאות, לא אומר לפני הטיפול שקיים סיכון להגברת השיעור, לוקח בחורה עם 3 שערות על הפנים, מגלח לה את כל הפנים ועושה לה לייזר.
    אח"כ מתנער מאחריות- לא מודה שהתרופה אסורה לטיפולי לייזר, אומר שאני בעלת פיגמנט כהה (כל המכונים האחרים אומרים שאני בהירה) ולא מוכן להתחייב שלא אסבול משעירות ית בתוצאה מהטיפול!!!
    היו לי 3 שערות- מקום עם מצפון שרוצה לשמור על השם שלו היה שולח אותי לאפילציה.
    המנהלת בכבודה ובעצמה לא הבינה מה אני עושה במשרדה,קראה לקוסמטיקאית שבדקה אותי תחת זכוכית מגדלת בשביל לראות שיש לי כמה שערות. ומיד שלחו אותי לטיפול.
    בזמן הטיפול אותה קוסמטיקאית אומרת לי שהיא לא רגילה לטפל בכמוני, כי לי יש 3 שערות.
    למה המלצת לי על הטיפול אם את לא רגילה לטפל בפנים כמו שלי?
    למה לא אמרת לי שבשביל 3 שערות לא עושים לייזר?

גלי- בנות שעשו לייזר בעקבותו התגברה הצמיחה על הפנים -תוך כמה זמן ניתן לראות אם יש צמיחה מוגברת?? כמה שבועות/חודשים??

הייתי בפרופורציה לפני כשבוע, רופא ראה אותי (לא קוסטיקאית!!!) ואמר שהטיפול הראשון והרשלני שעברתי גרם לשוק לשיער הפנים שלי. במה זה עלול להתבטא???

ומתי אם בכלל יצמחו הפאות שהיו לי, האם יהיה להן גוון כהה יותר בגלל הגילוח והלייזר??

תודה רבה
    מצטערת שאני נסערת
    חיי השתנו מהקצה אל הקצה מאז הטיפול.
    עבדו עליי ובגדול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללייזר בפנים

03/04/2008

שלום לך
    השיער שגולח יצמח וישור אם בגלל הלייזר ואם בגלל סיום מחזור חייו הטבעי.
    קשה להאמין שיהיו שינויים מרחיקי לכת מטיפול 1. השיער יחזור לאחר כחודש וחצי לערך מיום הטיפול.
    נדמה לי,שכדאי להרגע מעט. ובכלל להניח ללייזר.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמיחה מוגברת עקב גילוח

דיגו
    03/04/2008

גלי
    תודה על תשובתך
    במאמר שפרסמת- 10 עובדות על הסרת שיער כתבת:
    הסרת שיער באמצעות גילוח גורמת לצמיחה מוגברת ולעיבוי השיער. ראו דוגמא את שיער הפנים אצל גברים.
    זה סותר לחלוטין את מה שאת כותבת בפורום זה.
    מה התשובה הנכונה???

איך ארגע אם אתמול כאשר התקשרתי למכון בו טופלתי, ושאלתי לגבי צמיחה מוגברת, נאמר לי ע"י הקוסמטיקאית שלהם שיש צמיחה מוגברת בטיפולים הראשונים.
    חובת המכון ליידע את הלקוחה,שרוצה להסיר שיער מהפניה, בכל זאת מדובר בפנים, שיש סיכון כזה.
    שאלתי גם למה לא אמרו לי זאת לפני הטיפול ותשובתם- זה כתוב בחוזה שחתמת עליו.
    ביקשתי שיקריאו לי את הסעיף הזה וכמובן לא היה סעיף כזה בחוזה עליו חתמתי.

לא להתעצבן שאותה קוסמטיקאית "שטיפלה" בפניי הציעה לי לעשות גבות??
    זה יכול לגרום לעיוורון!!! איך היא מציעה לי לעשות דבר כזה???

בתור מנהלת בפרופורציה, המרפאה שאמרה לי ש"לייזר בפנים לא עוזר ומגביר צמיחה" את צריכה בהחלט להבין את כעסיי ופחדיי.

הייתי באמריקן לייזר היום ורופאה אמרה שיש לי שיער בלונדיני לגמרי וגם התרופה שאני נוטלת לא יעילה בטיפול. שאלתי האם הם אומרים ללקוחות שיש סיכון של צמיחה מוגברת והם ענו-כמובן שמדובר בפנים אז ברור שאנחנו אומרים את זה, ואנחנו צריכים גם להצדיק את שמנו הטוב.

כמה זמן צריך להמתין עד שאדע בוודאות שאין צמיחה מוגברת בפניי בעקבות הלייזר???
    אני לא הייתי חכמה מספיק בשביל להכנס לפורום הזה ואחרים בשביל לבדוק טוב טוב לפני שאני מחליטה איפה לעשות.
    סמכתי כמו טיפשה ודפקו אותי.
    בשביל כמה ג'ובות הפנים שלי ובריאותי הנפשי נדפקו.

איך היית מרגישה אם באמצע הטיפול היו אומרים לך שלא רגילים לטפל בפנים כמו שיש לך כי לך יש 3 שערות?? ועוד בלונדיניות?? ועוד עם תרופה שאסור??
    זה לא רק בצע כסף.
    זה רוע. פשוט רוע לב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני חוזרת על עצמי

דיגו
    03/04/2008

אני פשוט נסערת ופגועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרף לשאלתך והיתי רוצה לדעת ממנה

מישהו
    11/01/2009

כמה תשובות.. איזה זה ייתכן ד"ר נכבדת שאת רושמת ב 10 עובדות כי גילוח שיערה מצמיח שערה אבל ששאלתי אותך את אותה השאלה בנוסחים שונים את טוענת כי זה מיתוס?! האם 10 עובדות נועד לשיווק נאות של הסרת שיער? האם את בעצמך עוד לא הגעת לתשובה? הינו רוצים לדעת תשובה אמיתי וכנה לפני שנבחר במכון הזה, כי רציתי לבחור במכון הזה אבל כפל התשובות הסותרות שלך גורם לי להתחרט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהו יש ניסיון אצל ד"ר רודניצקי

דניאל
    11/01/2009

שלום. גם אני הייתי רוצה לקבל תשובה על השאלות של אלו שלפניי. אודה לכל מי שיש לו מידע על המרפאה אצל ד"ר רודניצקי? האם הוא אמין? מהן התוצאות? בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לעשות קצת סדר

רועי
    13/01/2009

ראי הודעה ארוכה מאוד שפירסמתי פה לפני כמה חודשים בעניין לייזר. לייזר באופן כללי לא מוריד שיער, גרוע מכך,הוא גורם להחמרה של השיער מפני שהעור נפגע ומייצר שיער חזק יותר על מנת להגן על עצמו. הנה ה"כתבה" שפירסמתי,את מוזמנת לקרוא אותה וחבר שאולי תקראי אותה רק עכשיו. בכל מקרה,לאחר שכן הבנת מהכתבה את מה שרשמתי,ומאוד מומלץ לך לקרוא,אני ממליץ לך לעשות את שתי הפעולות הבאות באופן נחרץ: 1.לא להתקרב ללייזר בשום אזור בגוף בכל חייך. 2.לגבי הפנים-מיד,אבל מיד,עם השיערה הראשונה,לרוץ לאפילציה.תעשי עכשיו חיפוש אל אפילטורית טובה ותגידי תודה לאלוהים שהוא ברא את המכשיר הזה שמציל עכשיו בנות ובנים שעשו לייזר,במיוחד בנות שעשו לייזר בפנים שחייהן בערך נהרסו וחובה עלינו לספר להם שרק אפילציה תציל אותם ,למרות שהמחיר הכספי והפיזי והנפשי הוא כואב מנשוא. בכל מקרה,אם כן תיהיה החמרה מהלייזר,מה שיכול באמת לקרות אבל לא בטוח עד כמה,תלכי לאפילטורית,ואני מודיע לך,כמה שיותר כואב לך בטיפול אפילציה ככה יותר טוב.תקראי שוב במאמר שלי ותביני. לא לדאוג,אפילציה תוריד לך כל שערה שקיימת לך בגוף ולא תיהי מעוניינת בה. ולגבי לייזר,פשוט תיידעי את כל מי שאת יכולה שלא להתקרב,כי אנשים שנפגעו מתביישים ואז המעגל רק מתרחב, אני מבין שאת נסערת מאוד,ויש בנות שנהרסו להן החיים ולא יוצאות מהבית בגלל מקרים כאלה,אז אל תרגישי לבד,עם השיערה הראשונה שגדלה-לרוץ לאפילציה,תוך כמה חודשים הסיוט ייגמר. ורק אלוהים ישלם לאלו שמוכנים לשחק בחיים של אנשים אחרים תמורת קצת כסף.וזה בעצם כל חברות הלייזר-אחת אחת. אני כאן לשאלות,בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מה שרועי אומר זה נכון?

דניאל
    21/01/2009

רועי על סמך מה אתה אומר את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם גברים יכולים לשאול שאלה?
    גבר
    31/03/2008

היי,

פעם הייתי מתגלח בפנים עם מכונה אבל זה לא היה מספיק קרוב, ועם סכין זה היה נראה לא טוב כי הסכין מגלחת גם את העור וזה גורם לגירוי ופציעה. היום, מאחר וגדל לי ממש מעט שיער יחסית, אני פשוט מורט אותו... זה בכלל לא כואב והעור שלי לא נפצע ולא מגורה והכי חלק שאפשר... אבל זה לוקח מלא זמן! יש איזה דרך עם שעווה או משהו לעשות את זה ככה שאני לא אצטרך להוציא שערה שערה? איפה קונים? איך קוראים לזה?

תודה!

הוספת תגובה

• לגבר

31/03/2008

שלום לך
    יש בסופר או בפארמים למינהם שעווה לפנים,אתה יכול לנסות ,אך בזהירות ועל פי ההוראות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר
    חסויה
    30/03/2008

מה ההבדל בין לייזר לאפילציה? מה עדיף?

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• לחסויה

31/03/2008

שלום לך
    ההבדל הוא בטכנולוגיה.
    לייזר מבוסס על אור ומחט (אפילציה) על חשמל.
    לייזר מיועד לאזורים גדולים וצפופים ואפילציה לאזורים קטנים ולשערות לא רבות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

מישהי
    03/04/2008

בפרופורציה אמרו לי שאצלם רופא עושה את הטיפול, אני מניחה שזה מייקר את הטיפול, האם זה קריטי שרופא יעשה את זה או שאפשר גם להתפשר על קוסמטיקאית?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אך ורק רופא

ליטל
    05/04/2008

אך ורק רופא רשאי לבצע הסרת שיער בלייזר- זאת כדי למנוע כוויות/ צלקות! קוסמטיקאית לא מורשת לדבר כזה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפרא אדום
    מישהי
    30/03/2008

היי
    אני מתחילה מחר טיפול בפנים באינפרא אדום ע"י קוסמטיקאית שמעתי עליה המון המלצות...שם המכשיר רקאורט משהו כזה אני בטוחה שלא רשמתי נכון...אני מקווה שזה קצת נשמע מוכר...מה דעתך עליו?
    הוא טוב גם לחלקים גדולים יותר בגוף?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    אינפרא אדום

הוספת תגובה

• למישהי

31/03/2008

שלום לך
    כנראה שהשם לא מדוייק,אך מטבע הדברים אין לי נסיון עם מכשירים של קוסמטיקאיות,ולכן לא אוכל
    לעזור כ"כ.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרליציה בטיפול לייזר להסרת שיער
    גלי
    30/03/2008

שלום

אבקש לדעת לגבי טיפול הסרת שיער בלייזר במפשעה (אני מטופלת בפורופרציה,סניף עזריאלי ,מכשיר מסוג שירלייט)איך מחטאים את מכשיר הלייזר בין מטופל למטופל .בטיפול ירד דם באיזור הגילוח הטרי .
    אודה לתשובה דחופה מאחר והענין מטריד אותי מאוד

בברכה
    גלי

הוספת תגובה

• לגלי

31/03/2008

שלום גלי
    המכשיר מחוטא ביסודיות,באלכוהול 70%, לאחר כל טיפול.
    לא ניתן ואין צורך לבצע סטריליזציה למכשיר.
    במהלך הטיפול נוצר חום מקומי רב,גם את מרגישה אותו,וגם הוא "מחטא" את העור בסה"כ.
    את הטיפול יש לבצע על עור תקין,במצב של חתך מגילוח או פצע,כדאי להמנע מלעלות עליו.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוקלת להתחיל טיפול באינפרא אדום
    אלונה
    30/03/2008

שלום רב
    אני רוצה להתחיל טיפול להסרת שיער מהרגליים באינפרא אדום
    הקוסמטיקאית שלי רכשה לאחרונה מכשיר חדש בשם אופטימה 518,
    לטענתה התוצאות מצוינות, היא אף עשתה לי הדגמה בבית השחי
    ובהחלט יש הבדל, מצד שני ברור שאין לה נסיון רב בתחום.
    המחיר 4000 ש"ח. אבל אני מעריכה אותה מאד וסומכת עליה.

אשמח לדעת כל מידע שיעזור לי להחליט
    מה הסיכונים בטיפול מסוג זה?
    האם יש סיכון לעשות טיפול באיזור בית השחי?
    איזה טיפול יותר מומלץ ולמה? לייזר או אינפרא אדום?
    מה הזמן הממוצע בין טיפול לטיפול באנפרא?
    האם 4000 ש"ח זה מחיר סביר?
    האם מומלץ להשתמש בשירותי הכללית בתחום
    ואם הם משתמשים באינפרא אדום?
    ממה שקראתי מכונים לטיפול בליזר פושטים את הרגל,
    האם זה אומר שהשיטה אינה טובה?

תודה תודה רבה מראש! :)

הוספת תגובה

• לאלונה

31/03/2008

שלום אלונה
    המון שאלות שעל רבות מאד מהן לא אוכל לענות לך.
    אני לא מכירה את המכשיר הספציפי,מה שאוכל לומר שמכשירי הקוסמטיקאיות הרבה יותר חלשים ממכשירי הלייזר.
    יש חשיבות רבה למיומנות של המטפלת להצלחת הטיפול.
    לגבי עלויות ,אני לא מתמצאת.
    השיטה טובה מאד,יתכן שההתנהלות לא היתה נכונה,אך אנני יודעת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! :)

אלונה
    31/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת תודה רבה

אלונה
    01/04/2008

ממש אין לי מושג בתחום,
    אז ככה גם השאלות שלי,
    השיטה שאת מדברת עליה היא באינפרא אדום,
    בבקשה אם תוכלי להגיד לי איפה עשית את הטיפול.

תודה רבה שוב!
    אלונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת מאלונה

אלונה
    01/04/2008

תודה רבה,
    הסתכלתי שוב וראיתי שהשארת מס טלפון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופטימה 518

נטלי
    23/06/2010

היום אחרי שנתים מהתגובה שלך,
    האם תוכלי בבקשה להעריך את מצב הטפול להסרת שיער במכשיר אופטימה 518?
    האם את יכולה לענות על אותן שאלות של אלונה?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת SHR טובה יותר מאינפרא

אביבית
    23/06/2010

הי אלונה

אני מסירה שיער בשיטת SHR שהיא ממש לא כואבת וזה כמובן תלוי בשיטת העבודה ואיך שהקוסמטיקאית עובדת כמו שהדוקטור ציינה בתשובתה,עד כמה שידוע לי אינפרא זה IPL וזה כואב
    ממליצה לך לבחון את שיטת ה SHR ולחוש את ההבדלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת שיער בשיטת ה NG
    שרה
    30/03/2008

אני אם לילדה בת 13 שעירה מאוד. הקוסמטיקאית המליצה לנו על טיפול בשטית ה NG שהיא שיטה טבעית. היא אמרה כי התוצאות הן מאוד טובות.

האם שיטה זו טובה וכמה זמן יש אותה? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שיער בשיטת ה NG

הוספת תגובה

• לשרה

31/03/2008

שלום שרה
    יש לי בעיה עם ראשי תיבות,אני לא מזהה את זה. בקשי את השם המלא לשיטה הזאת ואשמח להתייחס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטורפיל
    חסויה
    30/03/2008

שלום, אני צריכה תשובה דחופה! התחלתי טיפול בנטורפיל, עשיתי רק חמישה טיפולים בינתיים (ברגליים) והבנתי שהם פשטו את הרגל ושהטיפול הופסק! רציתי לברר מה אני צריכה לעשות? והאם אפשר להמשיך טיפול במקומות אחרים.

לקביעת תור
    סגירה
    נטורפיל

הוספת תגובה

• לחסויה

31/03/2008

שלום לך
    בודאי, רק לאבחון הגיעי אם צמיחה מלאה כלומר, לפחות 3 חודשים לאחר טיפול קודם.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה
    מיכל
    30/03/2008

שלום,
    אמי התחילה לפני חודשיים טיפול אפילציה באזור הפנים (פאות) אצל קוסמטיקאית מוסמכת, התגובה שהתקבלה היא כתם אדום חום כהה באיזור שבו היה שיער שחור וקשה (באיזור שבו היה שיער עדין אין תגובה כלל) בנוסף לפצעים מוגלתיים. האם זו תגובה סבירה? האם יש להפסיק את הטיפול ולתת למקום להירגע , ואיך ניתן לזרז את העלמת הכתמים? יצויין, כי האפילטורית טוענת שהכתמים יעברו לאחר זמן מה. האם יש אמת בכך?

לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

חסויה
    30/03/2008

בנות, תעשו לעצמכן טובה, מניסיון אישי, אל תפנו למקומות שאתן לא משוכנעות לגבי המקצועיות שלהן! אני לא רופאה אז אני לא יודעת מה המשמעות של מה שאת מתארת אבל אני חושבת שאסור להתפשר בנושא הזה רק בגלל המחיר כי זול עלול להיות מאוד יקר. לכו רק למקומות עם מוניטין ושהמטפלים הם רופאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר בפנים
    גלית
    29/03/2008

שלום!
    יש לי בצד של הפנים שיעור יתר (משהו שקשור להורמונים גבריים או משהו כזה).
    רציתי לדעת האם כדאי לי להוריד את זה באפילציה או בלייזר? מה את ממליצה לי
    ואם יש מידע כלשהו שאת רוצה לדעת תפרטי לי בדיוק מה ואני אענה לך

לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר בפנים

הוספת תגובה

• גלית

31/03/2008

שלום גלית
    אם יש לך בעיה הורמונלית,יש צורך לאזנה תרופתית אחרת לא תראי התקדמות בשום דרך טיפולית.
    אם הן פלומתיות אל תגעי בהן אם הן לא מאד רבות,עשי אפילציה אם הן מאד מרובות אולי תשקלי לייזר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער סמכשיר לייט שיק
    מורן
    27/03/2008

היי אני שעירה בפנים ולאחרונה התעניינתי בהשרת שיער בילזר בפנים, לאור כל הבעיות שאני שומעת לאחרונה אצל מכונים פרטיים כגון פשיטות רגל החלטתי לפנות לכללית אסטטיקה הפ משתמשים במכשיר שנקרא לייט שיק , האם יש לך מידע עליו?
    אני נורא מפחדת להתחיל בטיפולים לאור העובדה שלפני כמה חודשים רק התחיל לי השיעור יתר לבלוט ( לפני זה הן היו ללא פגמנט צבע) לא עשיתי בדיקת איזון הורמונלי לפני האם את חושבת שכדי להבדק לפני בכדי לבדוק אולי אין איזון הורמונלי, ובמידה ואכן יש בעיה האם השיעור יתר יכול להיפטר ללא שימוש בהסרת שיער אלא ינשור לבד?

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער סמכשיר לייט שיק

הוספת תגובה

• למורן

31/03/2008

שלום מורן
    כן כדאי לבדוק את האיזון ההורמונלי לפני תחילת הטיפול.
    אם התכוונת ללייטשיר ,כן הוא מכשיר מצוין.
    אם יש שיבוש הורמונלי,לא תהיה הפסקה של צמיחה ללא איזון תרופתי והפחתה בלייזר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר טיפול ראשון ואחרון
    דיגו
    25/03/2008

שלום רב
    הסרתי שיער באזור הפנים.
    הייתי בטיפול אחד בלבד.
    גילחו לי את הפאות, שפם, סנטר.
    אם לא אחזור לטיפול נוסף האם יצמחו לי יותר שערות בגלל הגילוח?

האם נכון ש30% מהבנות שעברו הסרת שיער בלייזר באזור הפנים
    מצמיחות שיער נוסף ליד האזור המטופל?

או בקיצור- האם יש סיכון שאהפוך לקוף בגלל טיפול אחד??

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לאחר טיפול ראשון ואחרון

הוספת תגובה

• עוד שאלה

דיגו
    26/03/2008

קראתי איפהשהוא שמורחים קרם קירור ע"מ שלא יצמחו שערות מתאים רדומים ליד האזורים המטופלים.
    באיזה שלב שמים את הקרם הזה?

לפני הטיפול?
    במהלכו?
    לאחר הטיפול?

כי אני זוכרת ששמו לי משחה רק לאחר הטיפול ומיד התקלחתי לאחריו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגילוח

27/03/2008

שלום לך
    גילוח לא מצמיח יותר שיער !! הוא רק מקצר שיערה שחיה בין 6-8 שב' באזור זה ואח"כ נושרת.
    השיערה הבאה מתוך אותו זקיק עם לא נפגע,תהיה זהה למה שהתורשה שלך מכתיבה.
    יש מושג של צמיחה ריאקטיבית,לא ידועה לי האחוזיות .הקושי נעוץ בעובדה שלא ניתן לנבא למי זה יקרה. למי ניתן מאד לשפר ולמי,יש שילוב של מס' גורמים (כמו תורשה מאד שעירה,רגישות יתרה של הזקיק להורמונים הגבריים-אפילו שהם עדיין בתוך גבולות הנורמה,תרופות,עודף משקל וכ"ו...)ואצלן יכולות לצאת עוד שערות בשולי הטיפול.
    כמובן ששיעור באזורים אילו,יכול לנבוע גם משיבושים הורמונליים,והם הסיבה הראשונית לשיעור.
    אגב, יתכן,וההתקדמות בשיעור היתה קורית במהלך הזמן גם ללא הלייזר,אך את זאת קשה להוכיח.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות

דיגו
    27/03/2008

כתבתי תגובה להודעתך היא היא לא פורסמה משום מה בפורום.
    אז אשאל שוב-
    האם רופא כלשהוא יכול לבדוק האם טיפול הלייזר יגרום לי לשיעור יתר?
    הייתי היום בפרופורציה- אינני מתאימה כי אני לטיפול לייזר בפנים כי אני בהירה.
    בנוסף- נאמר לי כי פרופורציה אינה עושה טפולי פנים (חוץ משפם) כי זה לא מצליח וגם מעורר שיעור יתר.
    האם אין פיקוח על המכונים?
    איך יכול להיות שהמכון בו בחרתי (לצערי) קיבל אותי ומכונים אחרים לא?

עברו 10 ימים מאז הטיפול (פאות,שפם,סנטר, ונקודה בלחי שמאל)
    השיער התחיל לצמוח שוב.
    מה יכולות להיות תופעות הלוואי לאותו טיפול בעתיד?
    מתי אוכל להשתזף?
    האם חוץ משוק לזקיקי השיער, יכולים להיות סיכונים נוספים לאותו טיפול?

תודה רבה לך על תשובותיך, על מקצועיותך וכל עזרתך הרבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער על עור שחום
    דנה
    25/03/2008

שלום,
    אני בעלת עור שחום ושיער פלומתי. ברצוני להסיר שיער בבטן ובגב. איזה מכשיר לדעתך יכול להתאים לי ולהיות יעיל? האם אלקסנדריט יכול להיות טוב? מה עם בימקס?
    תודה, דנה

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער על עור שחום

הוספת תגובה

• לדנה

27/03/2008

שלום דנה
    לדעתי,פלומה אינה מתאימה להפחתת שיער בלייזר.
    אצלך זה שילוב עוד יותר בעייתי,כיון שאת שחומה,אז אין גם מספיק קונטראסט,ניגוד, בין העור לשיער דבר שיקשה עוד יותר על המכשיר לזהות את השיער,ומנגד יגביר את הסיכון לתופעות לוואי לא רצויות על העור.
    אלקסנדריט בעיקרון מתאים יותר לעור בהיר,אך תלוי איזה דגם?
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מס' שאלות לד"ר
    פלונית
    24/03/2008

ד"ר שלום!
    אני בת 23, כרגע מטופלת במרפאת כללית אסטטיקה ומקבלת טיפולי אפילציה בפנים (שפם וסנטר) ולייזר ברגליים, בית שחי ומפשעה.
    א. השיער במרכז הסנטר הוא יחסית שחור ועבה, ואינו מועט. כמה טיפולים לערך עלי לעבור עד שתתקבל תוצאה משמעותית? אני מגיעה לטיפול כפעם בשבועיים...)
    ב. רציתי לברר לגבי פס במרכז הבטן- הרופאה בכללית אסטטיקה אמרה מדובר שמקום הורמונלי וכי מאחר ואני צעירה היא ממליצה על אפילציה. עם זאת מדובר בשיער לא מועט, עבה וכהה במרכז, ונהייה יותר פלומתי בצדדים. מה הסכנות בלייזר במקום כזה? האם יכולה להגרם צמיחת יתר או כתמים? השיער הזה מאוד מפריע לי וכרגע אני אובדת עצות לגביו...
    ג. יש לי מספר שיערות בודדות, שחורות ועבות סביב הפטמות. האם יש סכנה בלעשות שם אפילציה? בכמה טיפולים מדובר? כי הניסיון שלי לגבי הפנים קצת מדאיג אותי- אני כבר מיולי עושה אפילציה בפנים, וניראה שאין לזה סוף, וההוצאה הזאת מצטברת במהירות...
    תודה על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות לד"ר

הוספת תגובה

• לפלונית

27/03/2008

שלום לך
    האם את מאוזנת הורמונלית,האם השעירות היא רק משפחתית,האם את נוטלת גלולות כל שהן?
    הפורום לא מיועד למתן עצות ספציפיות של מה כדאי לי לעשות וכ"ו...כי לא ראיתי דבר ותיאור מילולי הוא לא מספק,ולא רציני.על צמיחת יתר בבטן אני פחות יודעת,אך לעיתים קורה שלאחר הפחתת השיער העבה הכהה בפס הבטן,באופן משמעותי,הרבה יותר בולט לעין השיער הדק יותר בצדדים.
    בפטמות,אם השיערות לא מרובות אני חושבת שניתן לשפר באפילציה.
    בכל מקרה,אם אין בעייה הורמונלית המצב אמור להשתפר בפנים,בפטמות פס בטן ,פס חזה וכ"ו...
    אם יש בעיה ואת לא מאוזנת ,זה לא יגמר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת קעקוע בלייזר
    מיכל
    24/03/2008

שלום רב,

האם ניתן להסיר קעקוע בלייזר באופן מלא??
    הקעקוע כולו בצבע שחור ואני בהירה...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת קעקוע בלייזר

הוספת תגובה

• למיכל

27/03/2008

שלום מיכל
    אם את בריאה,ואין לך נטייה להצטלקות(קלואיד) ואת מגיעה למקום מקצועי ומיומן(הלייזר המתאים,ורופא/ה),ניתן להסיר קעקוע כהה לגמרי.
    זה דורש סדרה של טיפולים וההסרה היא הדרגתית,שכבה אחר שכבה.
    חובה להמנע משמש על האזור בכל מהלך הטיפול.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה