פורום הסרת שיער ואפילציה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    יעל
    12/05/2008

מתי הגיל שאפשר להתחיל בטיפול בלייזר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• אני התחלתי בגיל 18

מאי
    12/05/2008

אני האמת לפני הצבא עשיתי הסרת שיער בלייזר (במרפאת פרופורציה), ולא הייתה בעיה. נראה לי שעושים את זה מגיל כזה אולי אולי מגיל 17 אבל אז נראה לי גפ מתחת צריך אישור של הורים- כי זה כאילו כמו טיפול רפואי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

15/05/2008

שלום יעל
    התשובה הגורפת היא בסיום ההתפתחות המינית של המטופל,וייצוב הרמות ההורמונליות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער ע"י מכונת פינצאטות
    קרן
    11/05/2008

שלום אני בת 20 ורציתי לדעת אם אפשרי להוריד שיערות מפשעה ושיערות איבר המין ביכלל ע"י מכונת פינצאטות חשמלית ואם יש בזה סכנה כלשהי
    תודה

הוספת תגובה

• לקרן

12/05/2008

שלום קרן
    אני לא מכירה מכונת פינצטות...
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשובבב חשוב !!!
    רונייי
    10/05/2008

אני צריכה עזרה.
    לפני שנתיים בערך כשגילחתי את איזור הבטן ראיתי שיערה שתיים על החזה וגילחתי את כולו.
    לא חשבתי שמה שיקרה זה שפשוט יגדל לי שיער על כל החזה.באמת שלא יודעת מה חשבתי, הייתי צעירה וטיפשה!
    בעבר זה לא הטריד אותי כל כך, אבל עכשיו שזה הזמן שיש חבר ונמצאים בקשר עם בנים זה כ"כ מפריע ! אני פשוט לא יכולה להפסיק לחשוב על זה ! אני כ"כ מוטרדת ומדוכאת .. אני בחיים לא ייתן שיראו לי את החזה כשהוא לא נקי !!
    חשבתי לעשות אפילציה, אבל זה לא שיש לי שערה שתיים, זה פשוט כל החזה, איך אני יוריד את זה ?
    כבר לא יודעת מה לעשות ! לעשות אפילציה למרות זאת?זה אפשרי? או פשוט לגלח את החזה כל יום , עם כמה שזה נשמע מזעזע !!!!
    כבר היו לך מקרים כאלו ? :(
    כ"כ מיואשת :( שמישהו יעזור לי :(

אשמח מאודדדדדד לעזרה!

לקביעת תור
    סגירה
    חשובבב חשוב !!!

הוספת תגובה

• אפילציה

גלית
    10/05/2008

גם לי היה סיפור דומה רק שאני הייתי מורטת את השערות עם פינצטה והשערות היו צומחות לי עבות ושחורות. עברתי טיפול אפילציה אצל קוסמטיקאית מוסמכת וזה מה שאני מציעה לך! זה עוזר ויש תוצאות.
    המון המון בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית...

רונייי
    11/05/2008

תודה.
    זה מוציא חלקית או לגמרי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

גלית
    12/05/2008

זה מוציא לגמרי.
    זה יכול להימשך כמה טיפולים, הכל תלוי בשערה. אבל בד"כ אחרי ארבעה טיפולים זה לא צומח יותר. רק לפני שאת עושה תבררי שאותה קוסמטיקאית כבר עשתה את זה שיש לה ניסיון, (בכל זאת זה מקום עדין וזאת מחט חשמלית ולא כל אחת יודעת לעשות את זה)... ככה גם אני עשיתי התקשרתי לכמה קוסמטיקאיות וביררתי איתן על כל הטיפול!
    המון המון בהצלחה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה לגלית על אפילציה

sveta
    02/07/2008

היי גלית.קראתי שעשית אפילציה.האם נשארו לך צלקות? השיער חזר לצמוח?תוכלי בבקשה לתת את המספר טלפון של אותה קוסמטיקאית שעשית אצלה את האפילציה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוניי

12/05/2008

שלום רוניי
    רק לפני הכל בררי מה מצבך ההורמונלי,על ידי בדיקות דם ביום ה-2-3 למחזור. פני לרופאת הנשים שלך/משפחה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני-אל תתקרבי ללייזר,רק אפילציה

אביב
    03/07/2008

אפילציה מורידה לך את השערות אחת אחת, אל תגלחי שם יותר,רק תעשי אפילציה והכל יעבור יש בנות שעשו שם לייזר ויש להם שיער כמו של גבר עכשיו באזורים האלה וזה לא נעים היזהרי. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטריליות
    חסוי
    10/05/2008

שלום

ברצוני לדעת האם מכשירי הלייזר [האיזור שנוגע בעור] עובר חיטוי, או אמור לעבור חיטוי לפני כל טיפול? ואם כן אז איזה חיטוי?
    הרי הוא נוגע בעור בצורה ישירה של אנשים כל כך רבים

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סטריליות

הוספת תגובה

• היי,דילגתן עליי

חסוי
    12/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי

12/05/2008

שלום לך
    המכשיר צריך להיות מחוטא לפני ואחרי כל טיפול באלכוהול 70% לפחות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודים לאחר לייזר
    רויטל
    09/05/2008

שלום,

עברתי 3 טיפולי לייזר להסרת שיער ברגליים במכשיר לייט שיר, מהטיפול השני בלבד החלו לי גירודים ברגליים לאחר יממה של טיפול, מה הגורם לזה? מדוע זה התחיל מהטיפול השני?
    והאם זה מראה שהטיפול לא הצליח?

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    גירודים לאחר לייזר

הוספת תגובה

• לרויטל

12/05/2008

שלום רויטל
    גרד לאחר טיפול ,תופעה ידועה. האם הקפדת על מקלחת במים קרירים בלבד?
    האם את אלרגית לדברים מסויימים, העור רגיש במיוחד,יבש במיוחד?
    מה את מורחת לאחר טיפול? הכי חשוב לא לגרד עד רמה של פצעים כי זה יכול להשאיר פיגמנטציות,כתמים. במידה וזה חולף לאחר יומיים שלושה או.קי, במידה ויותר או עם תופעות נוספות
    כדאי להתייעץ.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - אינפרא או ליזר, מה ההבדל?
    הדר
    09/05/2008

לגבי הסרת שיער במפשעה ובזרועות הידיים,
    הנני שחומה עם שיער די כהה.
    מה ההבדל לגביי בהסרה באינפרא אדום או לייזר? מה עדיף?
    האם ידוע טווח המחירים ללייזר במפשעות? ואינפרא?

הוספת תגובה

• להדר

12/05/2008

שלום הדר
    קיראי קצת תשובות שנתתי בפורום על הנושא.
    בעיניי עדיף לייזר.ומחירים אנני יודעת וזה לא המקום.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי מתאים טיפול בלייזר?
    יסמין
    08/05/2008

רציתי לדעת למי מתאים טיפול בלייזר? אם יש לי שיער בלונדיני, ממש בהיר אז אני יכולה לעשות או שזה בעייתי? אשמח לשמוע בנות עם ניסיון...

לקביעת תור
    סגירה
    למי מתאים טיפול בלייזר?

הוספת תגובה

• ליסמין

12/05/2008

שלום יסמין
    שיער ללא צבע,בלונדיני,שיבה לא מתאים ללייזר !
    לא תהיה בליעה של הקרן ביעד כי הוא לא רואה בהיר,הקרן עיוורת לבהיר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמשים וכתמי שמש
    מיטל
    08/05/2008

אני בת 15, אני לא ג'ינג'ית (שיער חום בהיר) אבל העור שלי מאוד בהיר ולאחר חשיפה לא מוגנת בשמש יש לי נטייה להישרף. יש לי נמשים בהירים על כל הפנים שדי מתמזגים עם העור ולכן הם לא בולטים מאוד.
    על הידיים יש לי נמשים יותר קטנים וגם בהירים, בכתפיים גם אותו הדבר אבל לא הרבה נמשים וגם על הרגליים (מהברך ומטה) יש לי אבל ממש טיפונת. הבטן שלי חלקה ולעולם לא נשרפתי באיזור הזה. כשאני נשרפת אחרי חשיפה זה בד"כ בפנים (אבל בקושי), בידיים, כתפיים וברגליים מתחת לברך..
    רציתי לדעת האם יש דרך לטפל בכל הכתמים או להבהיר אותם או משהו ? איך ואיפה עושים את זה?
    והאם יש דרך שאני יכולה להגן על העור שלי כדי לא להישרף וכדי שלא יהיו לי עוד ועוד נמשים או שפשוט עליי לוותר על הים וכל זה (אני לא פריקית של ים אבל הולכת פעם ב..)?
    אשמח לקבל כמה שיותר תשובות, וגם מהגולשים אם מישהו מזדהה או משהו..

לקביעת תור
    סגירה
    נמשים וכתמי שמש

הוספת תגובה

• למיטל

12/05/2008

שלום מיטל
    ניתן להבהיר מאד נמשים כשהם כהים,ואת מציינת שהם בהירים ,מה גם שאת צעירה עדיין.
    המלצתי לך לקנות מקדם הגנה מעל 30 SPF ולמרוח על אזורים הנחשפים לשמש. במידה את בחוץ שעות יש לחזור ולמרוח פעם נוספת .
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מיטל
    08/05/2008

אני נערה בת 16 ורציתי לשאול מה הדרך הכי טובה להוריד שערות במפשעה ובאיבר המין בכלל.
    מאוד מטריד אותי שיש לי שם שיער והייתי רוצה לבצע הסרה. מה הדרך היעילה ביותר ובמה היא כרוכה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• למיטל

12/05/2008

שלום מיטל
    יש שיטות שונות להסרת שיער,חלקן לטווח קצר - גילוח,מריטה,משחה... וחלקן לטוח ארוך - לייזר, אור הבזקי,אפילציה -מחט חשמלית ..
    לכל אחת מהן יש יתרונות וחסרונות.
    לא אוכל להרחיב כאן,תגדירי לעצמך מה את רוצה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפגעת ממכון לייזר
    דיגו
    07/05/2008

שלום רב.
    אני רוצה לספר את סיפורי.
    אני בחורה בת 28. סטודנטית.
    עברתי לפני 3 שנים ניתוח להסרת משקפיים שעבר בהצלחה.
    לפני חודש וחצי החלטתי ללכת לבדיקת עיניים באותו מכון בו עשיתי את הניתוח.
    בהזדמנות זאת ניגשתי גם לשיחת ייעוץ בקשר להסרת שיער מהפנים.
    אני רוצה לציין שאני בהירת שיער.
    המנהלת של הסניף קיבלה אותי בחדרה, והסתכלה עליי במבט כזה שאותו אני מפרשת כ"מה את עושה אצלי בחדר, את לא שעירה בכלל"
    אבל היא לא אמרה כלום, אלא התקשרה לקוסמטיקאית שבאה מיד לחדר ולקחה אותי לחדר הטיפולים.
    היא בדקה את פניי תחת זכוכית מגדלת ואמרה שאני מתאימה לטיפול.
    חזרתי אל חדר המנהלת יחד עם הקוסמטיקאית שאמרה לה שאני מתאימה, ויש שערות.
    המנהלת אמרה שאני יכולה להכנס לטיפול תוך שעה בערך, והסכמתי.
    היא אמרה שאסור להשתזף, ושאצטרך 10 טיפולים.
    שאלתי האם יכול להיות שאצטרך פחות והיא אמרה שאצטרך בדיוק 10.
    היא שאלה אותי אם אני רוצה לעשות גם פאות, חשבתי שאם היא מציעה לי כנראה היא רואה שיש לי פאות שהלייזר מתאים להורדתן (בלונדיניות לחלוטין ופלומתיות).
    בשאלון שניתן לי רשמתי שאני מטופלת בפרפנאן. אף אחד לא בדק שם את התרופה הנ"ל לפני הטיפול.
    נכנסתי לטיפול.
    נשכבתי על המיטה, והקוסמטיקאית שהמליצה לי על הטיפול גילחה את כל פניי.
    את הפאות, סנטר, שפם. (אף אחד לא אמר לי לפני שייגלחו אותי)
    הטיפול ארך כרבע שעה, ממש לקראת סופו היא אומרת לי "אני לא רגילה לפני כמו שלך, יש לך רק 3 שערות".
    באותו רגע הבנתי שעבדו עליי ומאז התחילה עבודתי בתחום הסרת שיער בלייזר.
    נכנסתי למספר פורומים ושאלתי לגבי התרופה- נאמר לי שהיא עלולה לגרום לכויות, ולשיעור יתר.
    ניגשתי עם אחותי יומיים לאחר הטיפול אל הסניף.
    אחותי היתה מאוד נסערת ושאלה- מה פתאום אתם עושים לה לייזר,היא בלונדינית!!!
    היא הוצאה מהחדר, ונשארתי לבדי עם המנהלת.
    היא אמרה לי שהפיגמנט שלי כהה, ושהתרופה אינה גורמת לשיעור יתר. היא אף רצתה להתקשר לאחר מרופאיה אבל ויתרתי על התענוג.
    היא המליצה לי להמשיך בטיפולים ואמרה שאני יכולה להפסיק גם אחרי הטיפול השני.
    אמרתי שאחשוב על זה.
    החלטתי ללכת למכונים אחרים ולבדוק מה הם אומרים לי.
    אמריקן לייזר- לא קיבלו אותי בגלל שאני בלונדינית וגם התרופה מהווה בעיה.
    נאטורפיל - אמרו שאני בהירת שיער וגם הגבות שלי בהירות ולכן הטיפול לא יהיה אפקטיבי.
    פרופורציה - לא עושים טיפולי לייזר באזור הפנים כי זה לאט עובד וגורם לצמיחה מוגברת.
    כללית אסתטיקה- לשלושים אחוז מהבנות יש צמיחה מוגברת בפניםן לאחר הלייזר. הלייזר מעורר זקיקים רדומים- לא מומלץ.

ברגע ששמעתי את זה חשך עליי עולמי ומיד התקשרתי למכון.
    אמרתי מי אני ושאלתי האם הלייזר גורם לצמיחה מוגברת.
    אמרו לי שכן, בטיפולים הראשונים.
    שאלתי בהלם- למה לא אמרתם לי את זה לפני?
    הבחורה ענתה שזה כתוב בחוזה
    ביקשתי שתקריא לי, היא חיפשה וחזרה אליי עם תשובה- זה לא כתוב.

לקביעת תור
    סגירה
    נפגעת ממכון לייזר

הוספת תגובה

• המשך

דיגו
    07/05/2008

כמובן שם הייתי יודעת שהלייזר עלול לגרום לצמיחה מוגברת לא הייתי נותנת להם לגעת בפנים שלי
    אבל הם לא אמרו דבר על זה.
    ביקשתי לדבר עם סמנכ"ל המכון, איתה התכתבתי במייל וסיפרתי לה את כל הסיפור.
    קיימנו שיחה שנמשכה חצי שעה בה היא צעקה עליי,קראה לי חולת נפש ושקרנית.
    שאלתי שאלה - האם הלייזר גורם לצמיחה מוגברת והאם היא מוכנה לשלוח לי מכתב בו היא
    מתחייבת שלא תהיה לי צמיחה מוגברת עקב הטיפול. היא אמרה שבחיים לא תשלח לי מכתב כזה
    ושיש לה קרובת משפחה שעקב שימוש בהורמונים נהיה לה זקן כמו של גבר והלייזר עזר לה.
    זה הדבר הכי מגוחך ששמעתי- זו דוגמא שהכי לא מתאימה למצבי, יש לי כמה שערות בודדות.
    למי שיש לה זקן כמו של גבר אולי הלייזר מתאים אבל למי שיש שערות בודדות הוא לא מתאים!!
    אמרתי לה שעובדת שלה כרגע אמרה לי שהלייזר גורם לצמיחה מוגברת.
    ומכונים אחרים כמו פרופורציה וכללית לא עושים פנים בגלל זה.
    היא אמרה שהיא בתחום 10 שנים ופרופורציה כותבים באתר שלהם שהם קיימים 18 שנים וזה שקר.
    (מה אכפת לי כמה זמן הם קיימים אם הם אומרים את האמת לגבי הלייזר בפנים? זה הרי מה שמשנה לי כלקוחה ולא אם הם קיימים פחות זמן ממה שהם אומרים)
    איך יכולתי לדעת שמכון בו עשיתי ניתוח הסרת משקפיים ובטחתי בו בכל ליבי יגלה את פרצופו המכוער ?
    הלכתי לשם מבלי לבדוק באף מכון אחר, ולא באינטרנט, ואפילו לא התייעצתי עם אחותי וחברים.
    הלכתי לייעוץ בלבד והשתכנעתי שהמקום מקצועי, האמנתי לו בעיניים עצומות.
    איך אני אמורה להרגיש ?
    כל המכונים האחרים סירבו לקבל אותי, חלקם לא מטפלים בפנים.
    אתם יודעים איך זה לשמוע אז זה אחרי שהמכון בו בחרתי לא אמר לי את זה לפני?
    ואחרי הטיפול הם כן מודים בזה, זאת אומרת שזה דבר ידוע, ואמור להיות כתוב בחוזה, או לפחות להאמר בזמן הייעוץ.
    איך הקוסמטיקאית לא מתביישת להעביר לי על כל הפנים את הלייזר הזה, כשהיא יודעת מה הוא עלול לגרום, ועוד לומר לי באמצע שהיא לא רגילה לפנים כמו שלי, יש לי רק 3 שערות!!!
    למה המלצת לי על הטיפול ??
    אתם מתעסקים עם פנים של בני אדם, לא עם חפצים.
    ואצטט מה שאמרה לי יועצת באמריקן לייזר: השיער שלך לגמרי בלונדיני, איך הם נגעו לך בו ועוד בשביל 1300 ש"ח?

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יוסי
    09/05/2008

לצערי את יכולה להאשים רק את עצמך.
    היית צריכה להתייעץ עם גורמים נוספים לפני שהתחלת בטיפול
    זה הרי ברור שהם רק ירצו את הכסף שלך ושזה הדבר היחיד שמעניין אותם....
    לא סוגרים שום דבר עד שבטוחים בו ב 100%
    לא יודע מה להגיד לך מעבר לזה...... אני מקווה שיסתדר לך
    אמא של כל המכונים השקרנים האלה זונה חוץ מהכסף כלום לא מעניין אותם
    ואני לא מכליל... לא כולם ככה
    אבל רובם הגדול בהחלט!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה- אינפרא או לייזר, מה ההבדל?

הדר
    09/05/2008

לגבי הסרת שיער במפשעה ובזרועות הידיים,
    הנני שחומה עם שיער די כהה.
    מה ההבדל לגביי בהסרה באינפרא אדום או לייזר? מה עדיף?
    האם ידוע טווח המחירים ללייזר במפשעות? ואינפרא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקרים של המכון

דיגו
    09/05/2008

אני רוצה להבהיר נקודה.
    אני מילאתי שאלון לפני הטיפול בו הצהרתי שאני נוטלת תרופה בשם פרפנאן.
    אחרי הטיפול נודע לי מאמריקן לייזר (בטלפון) שהתרופה מהווה בעיה כי היא גורמת לשיעור יתר.
    מנהלת הסניף של המכון בו טופלתי אמרה שהתרופה לא גורמת לשיעור יתר.
    המשכתי לבדוק את הנושא- בעלון התרופה רשום שהיא גורמת רגישות לאור.
    גם בפורום זה ובאחרים כתבו לי הרופאים שלא מומלץ לטפל בלייזר אם נוטלים את התרופה.
    זאת אומרת תרופה שגורמת לרגישות לאור מהווה בעיה בפגישה עם הלייזר!!!
    התוצאות שעלולות להיות הן כויות, ונזקים פיזיים. (להזכיר לכם שמדובר בפנים?)
    כתבתי את זה למנכ"ל החברה ואני מצטטת את תגובתה:
    מצ"ב העלון לצרכן לתרופה שאת נוטלת. כפי שתוכלי לראות אין שום איזכור לענין שעירות יתר כתוצאה מהתרופה.
    אשר לרגישות לאור: התרופה מגבירה את הרגישות בעת חשיפה לשמש, שקרינתה שונה במהותה מקרינת הלייזר. ישנן תרופות שמגבירות רגישות לקרני אור (רואקוטן לטיפול באקנה למשל).

מצאתי כתבה באתר אסתטיקה בה כתוב:
    יש לדווח למטפל על כל התרופות אותם אתם נוטלים, קיימות תרופות אשר משפיעות על רגישות העור לאור ויש להביא זאת בחשבון בהחלטה האם תוכלו לעבור הסרת שיער בלייזר ואם כן, באמצעות איזה מכשיר.

מעניין, מנכ"ל המכון אמרה לי דבר אחד, וכל האחרים אומרים דבר אחר.
    למי להאמין?
    האם להאמין למכון שכל הזמן מתנער מאחריות, קורא לי שקרנית וחולת נפש, משקר אותי ואומר שאני מתאימה לטיפול (שאר המכונים האחרים מסרבים לטפל בי גם בגלל צבע שערי הבהיר וגם בגלל התרופה אותה נטלתי) באמצע הטיפול אומר שאינו רגיל לטפל בפנים כמו שלי כי יש לי רק 3 שערות, מוותר לי על התשלום אך מתנה את זה בחתימה על טופס ויתור תביעות (שלא חתמתי עליו כמובן) חלק מעובדיו מודים שקיים סיכון של צמיחת יתר אך מנכ"ל החברה לא מוכנה להודות ומשמיצה מכונים אחרים, שפעלו איתי בהוגנות, ולבסוף מתנתקת לי את הטלפון בפנים.
    האם זו התנהגות ראויה של מנכל חברה שתחתיה עוברים אלפי לקוחות?
    שבוטחים בשם של החברה, ונותנים את עיניהם, פניהם, גופם וכספם?
    החברה הזו צריכה להתבייש בצורה בה טיפלה בי, החל מהקוסמטיקאית, מנהלת הסניף ועד המנכ"ל.
    ת ת ב י י ש ו !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובות נוספות

דיגו
    13/05/2008

במיוחד ממך ד"ר גלי
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופאים ולא קוסמטיקאיות

מישהי
    15/05/2008

בגלל אינספור סיפורים כאלו פונים למקומות כמו פרפורציה ואסותא בהם מי שמטפל בך אינו קוסמטיקאית כי אם רופא ורק רופא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עדיף לעשות...?
    ליר
    05/05/2008

שלום אני בן 21 ועברתי כבר איזה 10 טיפולים בלייזר שלא ממש עזרו באזור הבטןחזה כתפיים וגב תחתון, רק בגב תחתון נעלם לי לגמרי השיער ובכל שאר המקומות זה רק דולל, אני מעוניין להמשיך טיפול באזור הכתפיים והשכמות אבל אנלא יודע איך להמשיך אם לייזר שלא עזר או לנסות אפילציה.. השיער שלי שם הוא דיי דק והעור שלי דיי בהיר. אם שפר בבקשה לקבל עצה מה יותר עדיף לי. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    מה עדיף לעשות...?

הוספת תגובה

• לליר

05/05/2008

שלום ליר
    הפורום לא מיועד למתן עצות פרטניות לשואל/ת כי לא ראיתי דבר וזה לא רציני.
    בכללי אומר לך כך : אין העלמה של 100% בשום מקום בגוף.
    שערות דקות ובודדות מתאימות יותר לאפילציה מאשר ללייזר.
    בגלל גילך הצעיר לא הייתי מחפשת את קצה היכולת להפחית שיער כרגע, כי יתכן ועוד יצוץ שיער בהמשך,לכן תהנה מההפחתה היפה שקבלת ותנוח.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליזר הרע את מצבי

איילת
    06/05/2008

טופלתי בליזר בפנים והתוצאה הפוכה מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער
    ענת
    04/05/2008

שלום.. רציתי לדעת אם שווה להתחיל בטיפול של הסרת שיער בשעווה מהסנטר (הוא בולט רק אם מסתכלים ממש מקרוב).. האם זה יגביר את הצמיחה? האם השיערות יהפכו כהות יותר משהיו?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• לענת

05/05/2008

שלום ענת
    לא נתת מספיק פרטים על עצמך ,מצבך ומה גדל שם.
    אבל ההגיון אומר ,שאם רק את רואה את זה בעיקר בבחינה מדוקדקת במיוחד, לא הייתי ממליצה לגעת בשלב זה,כי אף אחד לא יכול לנבא במדוייק את העתיד,ותמיד קיימת האופצייה שזה יחמיר,האם שווה לך לקחת את הסיכון?
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להודעתי המקורית...

ענת
    05/05/2008

אני בת 21 ויש לי שיער שחור. עם זאת, השיער על הסנטר הוא שיער פלומה וניתן לראותו מזויות מסוימות. הייתי מעדיפה שהוא יעלם, אך לא אם המחיר הוא שכאשר אני אתחיל בטיפולים הוא יהפוך שחור יותר וכבר לא פלומתי... מה את אומרת? בתודה מראש, ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

12/05/2008

שלום ענת
    מבלי לראותך הייתי מציעה לך לא לגעת בזה,לפחות לא בלייזר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער באיבר המין
    שירה
    04/05/2008

האם נהוג להוריד שיער בכל איבר המין? ומה רוב הנשים עושות ובאיזו דרך?

ואם אני מורידה שיער בקו הבקיני במה מומלץ להשתמש? אפשר במכשיר?

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער באיבר המין

הוספת תגובה

• לשירה

05/05/2008

שלום שירה
    אין נהוג לדעתי,זה עניין של העדפה אישית.
    כן
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר בכל הגוף
    אני
    04/05/2008

אוקי.. אני שמח שהגעתי לפורום הזה אני רואה שעונים פה רב הזמן.
    אז ככה, זה נושא שמפריע לי מאד כבר המון המון זמן. אני בן 18 עוד מעט והבעיה היא שאני ממש שעיר, יש לי שערות פשוט בכל הגוף.. והבעיה היא שהן שחורות כך שאפשר לראות אותן. השערות שלי בבטן ובחזה שחורות ועבות ויש לי המון שיערות בכל חלקי הגוף. הדבר הזה כבר מכניס אותי לדכאונות והביטחון עצמי שלי נמוך בטירוף בגלל זה. אני כל הזמן חושב על זה ואני מתבייש ללכת לים או לבריכה.
    צומחות לי שיערות במקומות שאני לא רואה אצל אנשים אחרים, למשל בידיים.. צומחות לי שיערות בכל הידיים, מהכתף ומטה בכל היד. זה ממש ממש מפריע לי ואני כל הזמן חושב שאם לא היתה לי הבעיה הזאת היתי פשוט אדם מאושר. גם בבטן צומחות לי שערות ובצדדים של הגוף וכל פעם אני מעצבן מחדש שאני רואה את זה כיוון שאצל אנשים אחרים אני לא רואה זאת.
    אני מסתכל על ילדים בגיל שלי ועדיין לא נתקלתי במישהו שיש לו כמות של שיערות כזאת.
    שמעתי על אפשרות של בדיקת הורמונים או משהו כזה.. אבל מה זה יעזור? אם יגלו שיש עודף הורמונים, מה הטיפול? למשל אם יתנו לי גלולות כלשהן, יתחילו לנשור לי שערות??
    בקשר ללייזר.. אני לא חושב שזה רלוונטי בשלב הזה של החיים וגם אין לי כסף לזה.
    שמעתי גם על אפשרות של חמצון השיער.. זו אפשרות טובה? זה לא יראה מצחיק? העור שלי שחום והשיערות שחורות.. לא יראו את השיערות שחומצנו? וכל כמה זמן צריך לחמצן?
    אני אשמח מאד אם תעזרו לי או תציעו לי רעיונות כי אני באמת כבר לא יודע מה לעשות.
    בעוד יומיים יש לי תור לרופאת משפחה להפניה לבדיקות דם.. כדאי לי להעלות את הנושא הזה? או שהיא לא תבין כלכך בזה? זה גם פאדיחות כי היא הרופאת משפחה שלי חח..
    אשמח לעזרה בהקדם האפשרי.. תודה מראש =]

לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר בכל הגוף

הוספת תגובה

• ליונתן

05/05/2008

שלום יונתן
    אני מבינה את מצוקתך,זה נשמע באמת מעיק עליך.
    מה קורה במשפחה שלך אבא,אחים וכ"ו... האם אתה דומה להם בעניין?
    מאיזה עדה אתה?
    לא הייתי מציעה לך לחמצן,כי כמו שאמרת ,זה יראה מוזר.
    רמות הורמונים כדאי לבדוק וכן תתיעץ עם רופאת המשפחה שלך,עדיין לא תפסיק להיות גבר צעיר בשיא אונך ואת זה לא תרצה לשנות אני מניחה.
    אני יכולה להציע לך למרוט בשעווה,זה יהיה כואב אני חושבת בגלל הצפיפות הרבה אך זה יתן לך פרקי זמן הכי גדולים ללא המסה השעירה. כדאי לעשות זאת אצל קוסמטיקאית מיומנת,כדי שלא
    תפגע בעצמך.
    בנוסף עד שלא תוכל להשתמש בשיטות ארוכות טווח יותר אני מציעה לך לעבוד קצת על עצמך,
    כלומר,על תתן למצב הזה לדכא אותך ! ! אתה נשמע לי אחלה בחור שבעולם,ואתה שווה לא גרם אחד פחות מהחבר החלק שלידך,אלא אם אתה תגרום לעצמך סבל מיותר עקב כך.
    אף אחד לא מושלם,גם אם לא מיד רואים את חוסר השלמות על פני השטח,אצל האחר.
    כתוב לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלי

אני
    05/05/2008

תודה רבהה לך על התגובה המעודדת!
    העניין הוא שבמשפחה שלי אין בעייה כזאת, לפחות לא במימדים האלה וזה מה שמשגע אותי!
    למה דווקא אני יצאתי ככה!
    את האמת חשבתי על לעשות שעווה, לפחות ברגליים.. אבל מפריע לי השיערות שיש לי בחזה ובבטן האם כדאי לי לעשות זאת לפני חופשה כלשהי שאני יצטרך להיות בים או בבריכה?
    ובקשר לבעיה ההורמונלית, תוכלי אולי קצת להרחיב לי על כך? מהו הטיפול ההורמונלי שנותנים ומהן התוצאות שלו.
    באמת תודה על התגובה שלך את עודדת אותי =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליונתן

12/05/2008

שלום יונתן
    למרוט או לא ,זאת החלטה רק שלך,ועל פי הרגשתך.
    אני לא יודעת אם יש לך בעיות הורמונליות,סביר שלא,אך כדי לברר זאת צריך לעשות בדיקות דם.
    אין טעם לדבר על דרכי טיפול כשאין עדיין כל בעייה ידועה.
    קח את הדברים יותר בקלות וקבל את עצמך,כי אתה הדבר הכי טוב שיש לך !!
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תדאג יותר מדי

אורית
    18/07/2008

אני מכירה בחור שעיר שפשוט מוריד את האורך של השיערות בידיים וברגליים עם מכונת תספורת חשמלית, ומשאיר את השיער עם אורך מסויים שנראה מאוד טבעי ונראה הרבה פחות שעיר וגם רואים יותר שטח של העור. עד שהוא סיפר לי, תמיד חשבתי שהוא גבר לא שעיר בכלל למרות שיש לו אחים מאוד שעירים ולא הבנתי איך הוא יצא לא שעיר (לכאורה). עצתי לך, עשה זאת . אתה גבר ולא אישה אין צורך שתוריד בשעוות ומיותר כל הסבל שהבנות עוברות עם השערות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן

אביב
    22/07/2008

שמע,אל ייאוש בחור צעיר. תקשיב, אתה צריך לעשות הערכה עצמית עם עצמך מה אתה מסוגל לקבל ומה לא. שיער בכתף נסה להוריד עם אפילציה בחזה ובבטן תקצץ,או שתעשה מדיי פעם שעווה בצידי החזה שייראה טבעי. בידיים אפשר גם לקצץ זה מחזיק להרבה זמן וכנל ברגליים. במקומות נוספים כמו מעל הזרוע ואולי בעורף אפשר לחמצן. כל הסיפור זה עבודה של שעה במשך כל חודש,ואתה מסודר. חוץ מזה ששיער זה לא כזה נורא,זה נראה לפעמים ממש טבעי ויפה. אל תשכח שלהיות חלק זו לא המטרה שלך המטרה שלך היא להיראות טוב. חוץ מזה תגיד תודה שאתה שחום והשיער הרבה פחות בולט ממה שנראה לך. שיהיה בהצלחה,אנחנו כאן בישבילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמצון שיער בבטן
    אנונימית
    04/05/2008

שלום,
    רציתי לדעת האם חמצון שיער בבטן עלול להזיק?
    וכיצד מבצעים זאת?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    חמצון שיער בבטן

הוספת תגובה

• לאנונימית

05/05/2008

שלום לך
    הייתי מציעה שלא תבצעי את זה לבד,לפחות לא בפעם הראשונה.
    לעיתים זה יכול לגרום לגירוי בעור.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה