מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אופטלגין בעירויי למשותלי מח עצםiskas28/12/2011
שלום רב,
האם נוהגים לתת עירוי של אופטלגין ( בשילוב מורפיום בעירוי לאורך היממה במניון 2 CC לשעה ( מזרק של 48 CC ליממה) למושתלי עצם
(ספירת הנטרופילים הייתה מתחת ל500 )
האם הליך זה קיים בפרוטקולים של בתי החולים בארץ ?.
תודה.
ISKA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופטלגין בעירויי למשותלי מח עצם - תגובה
אילן ללבניקוב30/12/2011שלום רב,
לגבי פרוטוקולים ספיציפיים יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,
שבת שלום והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופטלגין שאלה נוספת לאילן
iskas30/12/2011שלום רב,
האם אופטלגין במניון גבוה או לאורך זמן גורם נזק במערכת הדם ?
האם הוא אסור לשימוש בארה"ב ובאירופה ?
אודה
לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופטלגין שאלה נוספת לאילן - תגובה
אילן ללבניקוב03/01/2012שלום רב,
לאופטלגין תופעות לוואי ידועות בשימוש ממושך ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי ההשלכות של תופעות אלו ולגבי המשך הטיפול.
למיטב ידיעתי בארה"ב לא ניתן לרכוש את הכדור בגלל תופעות הלוואי שלו ולגבי אירופה ישנן תקנות שונות לפי כל מדינה ומדינה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקסיויטהילה26/12/2011
דחוף, שלום יש לי תינוק בן חודש וקיבלתי מוקסיויט לדלקת בגרון אצלי. אני מניקה. האם מותר לקחת מוקסיויט או מוקסיפן בהנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקסיויט - תגובה
אילן ללבניקוב26/12/2011הילה שלום,
בכל שאלה הקשורה להריון ו/או הנקה אני תמיד ממליץ להיוועץ ברופא המטפל לפני השימוש בתרופה כלשהי,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימבלטה אופטלגין וקומדיןהילה25/12/2011
שלום רב , בשל כאב עצבי בצוואר ,המקרין לראש וליד ימין הרופא רשם לי סימבלטה 30 מ"ג לשבוע הראשון ולאחריו 60 מ"ג . עד היום נטלתי אופטלגין נוזלי מידי יום בכל בוקר במשך חודש בשל הכאבים . אני מתחילה לקחת היום בערב את הסימבלטה בלית ברירה בכדי להפסיק ליטול אופטלגין כל יום ,אך הבנתי שיקח לפחות שבוע -שבועיים עד שהתרופה החדשה תשפיע שאלתי- האם אוכל להמשיך לקחת אופטלגין נוזלי בבוקר לכאבים עד שאחוש הקלה מהסימבלתה? בנוסף אציין שאני נוטלת קומדין בשל קריש דם בריאה שהתגלה לפני חודשיים . אודה מאוד לתשובתכם המהירה , הילה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימבלטה אופטלגין וקומדין - תגובה
טלי אנגור25/12/2011אכן להשפעת הסימבלטה יש להמתין כשבועיים, בנתיים את בהחלט יכולה להעזר באופטלגין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות על תרופותקרן25/12/2011
שלום,
אני בת 65 בריאה בסכה' . עם יתר לחץ דם (מאוזן) וסכרת (מאוזנת)
לוקחת :
בבוקר - נורמטין 25 גר’, לוטן 100 גר’ ויזודיפ 10 מג’, גלוקומין 850 מג’ ואספרין 75מג’.
בלילה - גלוקומין 850 מג’ וקרסטור 20 מג’
כמו כן אני לוקחת אומגה 3 וויטה קל + D
האם יש התנגשות בין התרופות השונות ?
האם זה הגיוני שאישה בסכה' בריאה כמוני צריכה לקחת 7 תרופות שונות ?
אני חוששת שאולי אני לוקחת יותר מידי תרופות לחינם
אשמח לשמוע את דעתך בנושא !
בברכה,
חיננית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות על תרופות - תגובה
טלי אנגור25/12/2011שלום חיינית,
מבחינת שילובי התרופות אין בעיה בשילוב.
יחד עם זאת העובדה שאין בעיה בשילוב אינה מעידה על כך שהטיפול התרופתי מתאים או לחילופין שלא ניתן לצמצם או לייעל את הטיפול.
לשם כך בדיוק קיימת דיספלינה של ייעוץ תרופתי הבוחנת את התאמת התרופה לחולה. או אף שינוי התרופה לתרופה מאותה משפחה שהיעילות שלה תהייה משמעותית חיובית יותר עבור המטופל,
אשמח לעזור במידת הצורך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיקטל ופרוקיורקרן22/12/2011
שלום ,
האם זה בסדר לקחת
פרוקיור 5 מ"ג + למיקטל 300 מ"ג
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקטל ופרוקיור - תגובה
אילן ללבניקוב23/12/2011אמיר שלום רב,
אין מניעה לשלב בין התרופות אך הייתי ממליץ לך להפריד לפחות שעה בין נטילתם בכדי לא להעמיס על מערכת העיכול ולמנוע תופעות לוואי,
שבת נהדרת וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורלבואני21/12/2011
היי, עשיתי עם חבר שלי סקס בטוח ונהיה קרע בקונדום, מייד לאחר מכן לקחתי כדור נורלבו.
כשעתיים וחצי - שלוש שעות לאחר מכן נסעתי לחתונה של קרובים ושתיתי קצת אלכוהול.
בדפי האזהרה שצורפו לכדור לא מוזכרת מילה אחת על אלכוהול, רק רשום שאסור להקיא במשך שעתיים לאחר נטילת התרופה (אחרת צריך לקחת עוד כדור), ושתיתי לאחר כמעט שלוש שעות.
מה דעתכם? הכדור ישפיע? אני צריכה לקחת עוד אחד?
אני ממש מפחדת ולא היה לי מושג שאסור לשתות אלכוהול, בבקשה תענו לי מהרר יש לי רק עוד יום לקחת כדור !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורלבו - תגובה
אילן ללבניקוב22/12/2011שלום רב,
אם את רוצה להיות בטוחה רצוי לעשות בדיקת הריון ולאחר מכן מומלץ להיוועץ ברופא המטפל אם יש צורך בכדור נוסף,
שבת נהדרת וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור תופעה....מירי20/12/2011
שלום,
אני בת 65 לקחתי כדורי אלקטרטקסין -50 לאחר תקופה מסויימת התחילה לי נשירה רצינית.
לפני שלושה שבועות התחלתי לקחת את האלטרוס במקום האלקטרוקסין ועדיין יש נשירה.
במקביל אני לוקחת גם את הליטורבה (כשבפתק שבאריזה כתוב שאחת התופעות היא נשירה) איך אוכל לדעת אם הליטורבה גורמת לבעיית הנשירה להמשיך? ואולי אצטרך להפסיק לקחת תרופה זו?
או שהנשירה היא עדיין המשך התופעה של האלקטרוקסין ואם כן כמה זמן יקח עד שתופעה זו תופסק?.
מה לעשות?
בתודה מראש,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור תופעה.... - תגובה
אילן ללבניקוב21/12/2011מירי שלום רב,
לגבי האלטרוקסין, חלו שינויים בפורמולציה על ידי החרבה המייצרת אותם ולכן ייתכן והכדור לא נספג היטב במערכת העיכול שלך, הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול ואף לבקש בדיקות דם לאחר 6 שבועות של טיפול, בכדי לראות אם אכן בלוטת התריס שלך מאוזנת על ידי הכדור.
למיטב ידיעתי הליטורבה לא גורמת בדרך כלל לנשירה אך ייתכן והשילוב של התרופות גורם לך לתופעות לוואי מצטברות ולכן הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ נטורופטי/רוקחי שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא אשר מסייעים רבות במניעת תופעות הלוואי ובחיזוק הכבד ושורשי השיער,
אשמח לעמוד לרשותך,
חג אורים שמח,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ניתן לקחת לצד semvaxon ?דיתי19/12/2011
מה ניתן לקחת לצד semvaxon על מנת למנוע את כאבי השרירים ועצמות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ניתן לקחת לצד semvaxon ? - תגובה
אילן ללבניקוב20/12/2011דיתי שלום,
הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם את האנזים קיו 10 במינון של 50 מ"ג פעמיים ביום לאחר הארוחה. הוא נועד לתקן את הנזק הנגרם על ידי התרופות להורדת הכולסטרול בכך שהוא מחזק את שריר הלב ומונע כאבי שרירים ועייפות בצורה טבעית.
ניתן בנוסף לשלב בטיפול תזונה אישית וצמחי מרפא אשר מחזקים את הכבד ומורידים את הכולסטרול בצורה טבעית וללא תופעות לוואי,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב וחג שמח,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה
דיתי20/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת לקחת כדור נוסף...קרן שמש19/12/2011
היי,
אני סובלת מפיברומיאלגיה מזה 7 שנים, לקחתי לראשונה לאחר הרבה זמן בניסיון להסתדר ללא תרופות את הכדור הראשון ליריקה. לקחתי את הכדור לפני השינה.
בבוקר שלמוחרת לא הצלחתי לקום בבוקר עם סחרחורת מפחידה עיפות כאילו לא ישנתי חודשים כאב עיניים הפטיות כאילו עיממו אותי תחושות שלא הרגשתי קודם לכן ממש הייתי כמו זומבי לא תפקדתי ובנוסף היו לי את הכאבים הרגילים בבוקר. האם זה אמור להיות ככה? אני ממש מפחדת לקחת כדור נוסף..
אודה למענה,
המשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת לקחת כדור נוסף... - תגובה
אילן ללבניקוב20/12/2011קרן שלום,
מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים, ניתן בהחלט לסייע לך בטיפול בפיברומיאלגיה על ידי יעוץ נטורופטי מתאים שלאחריו יותאם לך תפריט תזונתי לפי מצבך הפיזי והנפשי כולל צמחי מרפא מצוינים אשר מטפלים בכאבים ובדלקות בצורה טבעית כמו גם לחיזוק האנרגיה ומניעת עייפות,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב וחג שמח,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגנזיום ציטראטשיבולת16/12/2011
האם יש התנגשות בין מגנזיום ציטראט, אומגה 3, פרנטל, ויטמין D, סידן + D ופרוביוטיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגנזיום ציטראט - תגובה
טלי אנגור19/12/2011יש התנגשות בין פרנטל לסידן שכן הברזל שבפרנטל לא יספג טוב בגלל התחרות עם הסידן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
שיבולת19/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדה במינון ציפרלקס בהריוןמירי13/12/2011
שלום רב, אשמח לעזרה ,כבר כשנה וחצי אני נוטלת ציפרלקס עקב חרדות למיניהם שהיו לי,התחלתי עם מינון של 10 מ"ג וכבר בערך חצי שנה או קצת יותר אני נוטלת 5 מ"ג,אני נמצאת בהריון בסוף חודש 6 ומעוניינת לרדת לרבע כדור עקב כך שאני מפחדת להזיק לתינוק (גם תופעות גמילה למינהים) וגם אני מרגישה כבר שאין לי צורך בתרופה זמן מה.
אשמח ליועץ האם מומלץ להוריד לרבע כדור בזמן ההריון ?
אין לי כל כך אפשרות להתייעץ עם הרופא כי אינו מקבל יותר .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדה במינון ציפרלקס בהריון - תגובה
מיה טל14/12/2011אנא בידקי נושא זה עם הרופא שלך ובעיקר עם הגניקולוג,
מאד מומלץ לא לקחת תרופה זו בזמן ההריון, אך אין להפסיק או להוריד מינון ללא מעקב של הרופאים שלך מאחר וההשפעה היא גם עליך וגם על העובר. אנא אל תחליטי לעשות שינוי ללא התיעצות עם הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרבמיןבן11/12/2011
שלום שמי בן ואני חייל שמאובחן ע"י רופאים כסובל ממחלת ים.
ואני לוקח חצי כדור טרבמין לפני כל נסיעה לבסיס...שזה יוצא פעמיים בשבוע
אני מאוד סובל בנסיעות ואף נאנס גופנית.
רוצה לוודות שאין השלכות לנטילה של התרופה ,חוץ מהעייפות שאני מרגיש כל השבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרבמין - תגובה
מיה טל14/12/2011שלום בן
כל תרופה יכולה להביא איתה תופעות לוואי. לא כולם לוקים בתופעות הלוואי ולמעשה אנחנו שואלים את הנוטלים מה הם חוו, כך שאתה יכול לדווח לי מה חווית חוץ מהעיפות.
שתי המלצות:
1. אנא דווח לכל רופא שרושם לך תרופות שאתה נוטל תרופה זו מאחר ול- DIMENHYDRINATE יש הרבה אינטראקציות
2. במקרים כאלה אני מאמינה גדולה בטיפול אלטרנטיבי- מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדרל ותופעות לוואימיכלי11/12/2011
אני אישה בת 45-עם הפרעות קשב וריכוז
לאחרונה התחלתי ליטול אדרל במינון 60 מ"ג ליום (מאחר והרטלין לסוגיו לא השפיע עלי טוב)
עד לתחילת נטילת האדרל היה לי מחזור סדיר (בתחילה קיבלתי 40 מ"ג ולא היתה השפעה
כעת יש לי הפסקה במחזור.-האם זוהי יכולה להיות תופעת לוואי של האדרל?
במידה וכן ,האם יש לכך פתרון ללא הפסקת לקיחת האדרל-מאחר והוא מאד עוזר לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדרל ותופעות לוואי - תגובה
טלי אנגור19/12/2011אם היתה השפעה על ירידה בתאבון אז סביר שתהייה השפעה על קבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגנזיום ציטראט בהריוןמירי11/12/2011
שלום רב, ברצוני לבדוק האם מותר ליטול מגנזיום ציטראט בהריון ,המליצו לי זאת עקב כאבי שרירים/עצבים בצד שמאלמתחת לצלעות,יש לציין שאני נוטלת ברזל ,חומצה פולית ואומגה 3 ,האם מותר ליטול יחד?תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגנזיום ציטראט בהריון - תגובה
מיה טל14/12/2011ה - FDA לא ממליץ לקיחה של מגנזיום ציטראט בזמן ההריון
אנא פני לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס וצינוןשרון מור11/12/2011
שלום אני לוקחת כבר חודשיים ציפרלקס עקב חרדות 10 מ"ג
אני בת 33 מאוד מרגישה חולה צינון, חולשה ועוד..
ראיתי על אקמול צינון יום ולילה שאסור עם תרופות פסיכיאטריות.
האם קולדקס מותר?
או מה ניתן להקל ולהרגיש טוב יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס וצינון - תגובה
טלי אנגור19/12/2011גם אקמול צינון וגם קולדקס אסורים עם ציפרלקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)