מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות יסמין וטיפול באלרגיהמאיה17/10/2011
שלום,
אני נוטלת גלולות מסוג יסמין מזה חודשיים.
בנוסף, אני סובלת מאלרגיה ומטופלת באריוס ואבמיס.
האם יש השפעה של התרופות זו על זו? האם אפשר להמשיך לקחת אותן במקביל?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יסמין וטיפול באלרגיה - תגובה
טלי אנגור19/10/2011אין בעיה בשילוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל אינטימי לייףרות17/10/2011
שלום,
אני משתמשת באופן קבוע בג'ל אינטימי של לייף במהלך יחסים. לאחרונה התחלנו לנסות להיכנס להריון. האם השימוש בג'ל פוגע בסיכוי להרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל אינטימי לייף - תגובה
אילן ללבניקוב19/10/2011רות שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב ג'ל אינטימי בטיפול אך הייתי ממליץ לך להיוועץ לפני כן גם עם הרופא המטפל שלך,
חג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב מפחידאתי15/10/2011
בני בן ה9 נוטל בקביעות רספרידל0.5 -תסמונת טוראט ,ולאחרונה התבקשנו להוסיף לו אדרל כדי להקנות לו שקט בכיתה.
האם השילוב יכול לגרום לעצבנות יתר,קללות,ונהימות.?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב מפחיד - תגובה
טלי אנגור15/10/2011שלום אתי,
אדרל מורכבת מארבעה חומרים dextroamphetamine saccharate, amphetamine aspartate monohydrate, dextroamphetamine sulfate, amphetamine sulfate בעלי השפעה על תופעות של קשב וריכוז.
חלק מתופעות הלוואי של התרופה / שילוב התרופת הינם כאבי בטן, אובדן תיאבון, כאבי ראש, עצבנות, הפרעות שינה, שינויי מצב רוח, סחרחורת, יובש בפה, עצבנות, אגיטציה, דיכדוך וטקיקרדיה.
ניתן לסייע בצורה משמעותית באמצעיים טבעיים כדי להתגבר על תופעות הלוואי ובכך לשפר את איכות החיים של בנך.
אשמח לעזור במקרה הצורך,
ניתן ליצור עימי קשר במייל [email protected]
או להשאיר הודעה במשיבון 052-4644646* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אתי15/10/2011תודה רבה על תשובה מהירה ועיניינית,אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרמיקסוןאלי14/10/2011
שלום רב
הרופא רשם לי פרמיקסון לטיפול בדלקת בערמונית.
אני וזוגתי נמצאים בטיפולי פוריות. האם לפרמיקסון יש תופעת לוואי שפוגעת בפוריות הגבר?
ובכלל, מהן תופעות הלוואי של הפרמיקסון?
תודה
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרמיקסון - תגובה
טלי אנגור15/10/2011שלום אלי
פרמיקסון עלול בהחלט לגרום בבעיה בפוריות הגבר.
בתרופה קימות תכונות אנטי אדרוגניות מכיוון שהיא מעכבת את הפירוק של
5? reductase activity ולכן גורמת לעיתים לבעיות הקשורות לפריון.
יחד עם זאת ניתן בהחלט להשפיע ולהעלות את פוריות הגבר באמצעיים טבעיים בלבד וזאת ללא אמצעים כימיים,
אשמח לעזור במקרה הצורך,
ניתן ליצור עימי קשר במייל [email protected]
או להשאיר הודעה במשיבון 052-4644646* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צנתרום סילבר לנשים גיל 50+פלונית14/10/2011
אני מטופלת באלטרוקצין וליפיטור. לא מהאכלנים הגדולים וחסרת אנרגיות. האם כדאי שאתחיל לקחת יום יום צנתרום סילבר לגיל 50+ ומתי לקחת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צנתרום סילבר לנשים גיל 50+ - תגובה
טלי אנגור15/10/2011יפעת שלום,
ליפיטור גורם לדפלישן של Q10 ולכן את מרגישה עייפה וחסרת אנרגיות.
ראשית ממליצה ליטול ויטמין זה במינון 60MG ליום בבוקר, נטילת הויטמין בבוקר תגרום להמרצה ולתחושה החיוניות הנדרשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לטלי..
פלונית15/10/2011מה זה "דפלישן"?? ויתכן וחוסר האנרגיה זה גם בגלל תת הפעילות שאני סובלת??. הצנטרום הזה לא כתוב כמה מ"ג, זה צנטרום שמכיל המון ויטמינים בכדור אחד ומיובא מחו"ל. זה צנטרום סילבר לגיל 50+, בא מארה"ב...אז אני מבינה שאני צריכה לקחת את זה בבוקר?? עם אוכל?? והאם לא מזיק לקחת יחד עם אלטרוקצין ולכל חיי??? והרבה תודה לך על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לטלי.. - תגובה
טלי אנגור17/10/2011דפלישן = ירידה / דלדול.
ליפיטור גורם לדפלישן של Q10 ולכן את מרגישה עייפה וחסרת אנרגיות.
ראשית ממליצה ליטול ויטמין זה במינון 60MG ליום בבוקר, נטילת הויטמין בבוקר תגרום להמרצה ולתחושה החיוניות הנדרשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להזריק קורטיזון לברכיים ?יהושע13/10/2011
בן 62 בריא בדרך כלל , סובל מארטריטיס ב 2 הברכיים. עברתי ארטוסקופיות (הטריות) בשתיהן לאחרונה , ללא שיפור. לפני יומיים הזריקו לי דיספרוספאן 2 מ"ג לברך שמאל וזה מקל עלי. שאלתי : האם ניתן להזריק לי זריקה דומה גם לברך ימין לאחר שבוע ? (מההזרקה לברך שמאל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להזריק קורטיזון לברכיים ? - תגובה
טלי אנגור13/10/2011בכל הקשור לטיפול בבעיות ברכיים ממליצה בחום על ד"ר דבי רון (מקבל דרך מכבי ובאסף הרופא) - ממהמומחים המובילים בארץ בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה רצינית חשובה!!!מיכל12/10/2011
נראה לי שנתתי לילד יותר מידי "פרופיטן" האם זה מסוכן?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה רצינית חשובה!!! - תגובה
טלי אנגור13/10/2011הגדירי את המונח יותר מדי בכמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאלי11/10/2011
סבתא שלי בת 94, סיעודית , ונעזרת בעובדת זרה.
לפני מספר ימים הגיעה אליה רופאת המשפחה, העובדת הזרה ציינה בפניה שהיא לא ישנה בלילה, והרופאה נתנה לה תרופה בשם הלופר5.
לאחר שלושה כדורים שהמטפלת נתנה לסבתא שלי, ביקרנו אתמול בביתה, ומצאנו אותה נושמת בכבדות, סובלת מכאבים בכל הגוף, ולא מתקשרת עם הסביבה (מצב שהיה קיים אך החמיר פתאום בצורה קיצונית).
הלכנו מהר והבאנו לה בלון חמצן, מאחת העמותות, ובמקביל הזמנו רופא, שקבע שיש לפנותה לבית חולים.
בבית החולים אין לה ממש סיכוי לשרוד מאחר ורק הפינוי לבית החולים יהרוג אותה.
השאלה שלי, האם זו רק השפעת התרופה הנ"ל?
בעיון באינטרנט, ראיתי שמדובר בכלל בתרופה למניעת תופעות פסיכיאטריות, כיצד נותנים תרופה כזו לקשישה בת 94?
האם הדבר הגיוני?
האם נעשה שימוש בתרופה זו , גם למבוגרים הסובלים מבעיות שינה בלילה?
אודה לתשובתכם המהירה
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
אילן ללבניקוב12/10/2011אלי שלום,
האלופרידול עלול לגרום למיגוון של תסמינים הפוחתים בדרך כלל עם הזמן. תופעת הלוואי המשמעותיות ביותר היא תנועות לא רצוניות של הפנים והגפיים (דיסטוניה). ניתן להתגבר על תופעה זו על ידי התאמת המינון או מתן תרופה נוגדת. לעתים נדירות עלולה להתרחש תיסמונת הכוללת חום גבוה ונוקשות שרירים חמורה.
ככל הנראה סבתך סובלת מתופעות לוואי ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלה לגבי המשך הטיפול,
חג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אילן
אלי19/10/2011לצערי יום לאחר מכן פינינו בלב ברירה את הסבתא לבית החולים, ביום שישי 14.10.11 , סבתא נפטרה.
לפני כן הייתה סיעודית ומתקשה בתפקוד ובכל פעילויות היומיום, אבל קשה לי מאוד עם העיניין שמצבה התדרדר באופן דרסטי, החל מקבלת התרופה הנ"ל.
תודה על תגובתך
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- prisma-אילן ללבניקובר11/10/2011
תוך כמה זמן כמה זמן אפשר לשתות אלכהול לאחר נטילת פריזמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר prisma-אילן ללבניקוב - תגובה
אילן ללבניקוב11/10/2011שלום רב,
ההמלצה הרווחת היא לא לשלב בין אלכוהול לבין פריזמה, כיוון שהאלכוהול עלול להחמיר את תופעות הלוואי של התרופה ובכללן:טשטוש וקושי בשיפוט ובהתנהגות, וביכולות המוטרויות כגון קואורדינציה וכדומה.
לכן לא מומלץ לצרוך אלכוהול במהלך הטיפול הרפואי בפריזמה,
חג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה-אילן
אוהד11/10/2011אבל כמה ימים צריך לא לקחת את התרופה בשביל לשתות אלכוהול (כי התרופה נישארת לי בדם)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה-אילן - תגובה
אילן ללבניקוב12/10/2011אוהד שלום,
שימוש בפריזמה יחד עם אלכוהול עלול להעצים את תופעות הלוואי, ובנוסף לגרום להתנגשות בין האלכוהול לבין החומר הפעיל בכדור, ולכן דבר זה מסוכן ועלול לשבש את תהליכי הכדור על פעילות הסרוטונין במוח ואף לפגוע עוד יותר בכבד. על כן ישנו איסור לשתות אלכוהול בתקופת השימוש בתרופה.
חג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב משככי כאביםאייל10/10/2011
שלום רב,
לאחרונה אובחנה אצלי מחלת הנשיקה, הסבירו לי כי אין תרופה מסויימת לטיפול המחלה וכי יש לתת לגוף לחסן עצמו ממנה.
נאמר לי כי יש לקחת משככי כאבים בעת הצורך.
יש לי מס' סוגים של משככי כאבים: אקמול, אדוויל, דקסמול, אופטלגין.
לצערי לא ידעתי שאסור לשלב ביום אחד מס' סוגים של משככי כאבים ובמשך שבוע וחצי כל פעם לקחתי סוג אחר כדי לדעת מה יקל עלי את הכאב בצורה הטובה ביותר.
ושאלתי היא:
א. האם יכול להיות שגרמתי לעצמי נזק?
ב.מחלת הנשיקה פוגעת לעיתים בין היתר גם בכבד, האם יכול להיות שהשימוש המשולב בתרופות (4-5 פעמים ביום) עלול להוות נזק בלתי הפיך?
ג. באילו מהכדורים שהזכרתי מותר לשלב?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב משככי כאבים - תגובה
טלי אנגור13/10/2011ממליצה לבצע בדיקות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- prisma ואלכהולהדר10/10/2011
תוך כמה זמן כמה זמן אפשר לשתות אלכהול לאחר נטילת פריזמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר prisma ואלכהול - תגובה
טלי אנגור13/10/2011שילוב אסור!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנדאז וקסניקלאיילה09/10/2011
שלום רב.
אני מקבלת פרנדאז (אקארבוז) 50 מ"ג בכל ארוחה. ביקשתי להשתמש בקסניקל (אני מאוד שמנה והרזייה תעזור כמובן גם לעניין הסוכר), אבל בעלון כתוב שאסור לקחת עם אקארבוז.
אשמח לדעת למה הכוונה:
לא לקחת את שתי התרפות בו-זמנית (בתחילת הארוחה) *או* לא לקחת את שתיהן באותה ארוחה (גם אם את הפרנדאז לוקחים בתחילת הארוחה ואת הקסניקל עד שעה אחריה) *או* אסור בכלל להשתמש השתיהן באותו יום או באותה תקופה?
תודה רבה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנדאז וקסניקל - תגובה
אילן ללבניקוב12/10/2011איילה שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום והוא יידע לכוון אותך להמשך הטיפול בכדי למנוע תופעות לוואי,
חג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקסמול קולד ומבחניםשרון09/10/2011
יש לי מחר מבחן פסיכומטרי, שבשבילו (מן הסתם) אני צריכה להיות הכי ערנית וחדה שאפשר, ואני גם מצוננת! יש לי בבית דקסמול קולד לטיפול ביום, שאמור לא לעשות אותך ישנוני, אבל אני מאוד רוצה חוות דעת - אני לא רוצה שהכדורים הם מה שיהרוס לי מחר.
לקחת אותם יכול לפגום לי בריכוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקסמול קולד ומבחנים - תגובה
אילן ללבניקוב10/10/2011שרון שלום,
בדקסמול קולד ישנם חומרים המטשטשים ולכן לא מומלץ לקחת אותם לפני המבחן, הייתי ממליץ לך על ספריי מי ים המנקה את מחילות האף ומונע נזלת,
ניתן לשלב בטיפול גם ספריי הומיאופטי הנקרא סינוסין של חב' HEEL הוא מצוין למניעת נזלת וחימום הסינוסים,
בהצלחה וחג שמח,
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריזמהריקי09/10/2011
1.התחלתי לקבל פרימה 60 3 כדורים של 20 כל כדור אני סובלת מפצעים ופטריה בלשון ובפה האם זה ישפיע להחמרה עם לקיחת פריזמה או אין שום קשר?2. אני בחורה מלאה האם פריזמה יכולה לירידה במישקל? 3. האם אפשר לישתות נס קפה אחרי לקיחת פריזמה?4. וכמה זמן יש לחכות בין לקיחת פריזמה וקסניקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריזמה - תגובה
אילן ללבניקוב10/10/2011נירית שלום,
אין מניעה לשלב בין הפריזמה לבין הקסניקל. הפריזמה לא אמורה להחמיא את הפטרייה בפה.
לא ידוע לע על תופעה של ירידה במשקל עם הפריזמה, לא מומלץ לשלב בין קפה לפריזמה ויש להמתין כשעתיים לאחר התרופה בשתיית קפה.
חג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרוקסין ופרוביג'ילאור09/10/2011
מעוניינת לדעת באם ניתן לקחת אלטרוקסין ופרוביג'יל בו זמנית בבוקר.
האם יכולה להיות תגובה בין תרופתית בין השניים?
אשמח לתשובה,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרוקסין ופרוביג'יל - תגובה
אילן ללבניקוב10/10/2011אור שלום,
אין מניעה לשלב בין השניים בטיפול,
שבוע טוב וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה
אור10/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)