הפרעות קשב וריכוז - יוגה עוזרת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב וריכוז - יוגה עוזרת?
    זהבה
    28/08/2011

היי,
    אבחנו אצלי לא מזמן הפרעת קשב וריכוז. אני בן 30 ותמיד הרגשתי שאני מאד חסר מנוחה, חייב להתרוצץ, לא יכול לעבוד במשרד סגור, חייב משהו דינמי לעבוד, היה לי קשה ללמוד גם, סיימתי תואר ממש בקושי כי הייתי חייב. עכשיו ברוך השם יש לי אחלה עבודה בתיווך שמשאירה אותי על הרגליים כל היום. אבל כשאני חוזר הביתה אני מצד אחד רוצה לנונח ומצד שני עדיין נורא חסר מנוחה - יש סתירה שאני לא יכול לפתור... זה גורם לצאת הרב לבלות ואז אני חוזר רק כשאני מרגיש שאני מותש לגמרי, בדרך כלל בשעות הקטנות. מן הסתם זה גורם לי לעייפות למחרת... ניסיתי ריטלין וכו' אבל זה רק עזר למקד אותי לא להרגיע אותי. שמעתי שאולי יוגה או מדיטציה יכולים לעזור, אבל אני מפחד שלא אוכל להתמיד או לא אוכל להתרכז בשיעור בגלל החוסר שקט שלי. יש לכם ניסיון עם זה? האם כדאי לי לנסות?
    בתודה, חזי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרעות קשב וריכוז - יוגה עוזרת? - תגובה

פסי פייג
    28/08/2011

תודה רבה על גילוי הלב והשיתוף. מנסיוני אני בטוחה שיוגה, תרגילי נשימה, הרפיה יוגית ומדיטציה יכולים לעזור לך מאוד. כדאי שתיידע את המורה שלך שאתה סובל מבעיה זו וכך אפשר יהיה להתאים לך תרגול שתהיה לו השפעה מחזקת ומרגיעה.
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה